Keep walking.

Yes, det blev stan med pappa idag! Var egentligen inte ute efter någonting men kom hem med en Everest vår jacka från Stadium. Det är niiice! Ajuste, det var ju hockey på tv igår. Jävla äckel Färjestad! Kan inte ens förklara med ord hur mycket jag hatar dom! Och sen går LHC och förlorar med 4-1? Katastrof! Men imorgon, då jävlar! Annars skulle det blivit fest ikväll. Men de var något med lokalen så det blir nog lite hemma kväll! Det är i och för sig ganska gött det också! Känner att jag måste läsa ut engelska boken också. Seegaste boken!

Annars imorgon ska jag agera som påskhare på förmiddagen. Japp, fundera över de ni.;) Sen är jag grymt sugen på att sola! Och just det, Malin kommer ju hem också! Wiiiii!



image6


/ Emma.

Who feel what I feel.

image4

I just want you close
Where you can stay forever
You can be sure that it will only get better

Show you how we do it.

Utan tvekan två av dom bästa filmerna genom alla tider! :D

image2

Stomp The Yard!

image3

Rent!

Back on track!

Gav nogg.se feting dissen och börjar här istället! Och annars är feting dissen världens fulaste ord. Men mina 240 unika läsare kanske försvinner nu? :O Men annars så, lovet är snart slut. Fast helt ärligt så gör det inte sådär jätte mycket. Har egentligen inte gjort något vettigt alls på lovet. Känns som jag pluggat, sovit, pluggat. Även fast det varit ganska jätte skönt! Och fyllt år har jag ju också! Först tårta på dagen sen fest på kvällen. Det var faktiskt drag på´t. Och folk man kände igen så det var faktiskt riktigt kul!  Just nu sitter jag med gitarren i handen. Gött. Den är bra den. My lovely Levin! Försöker lära mig With You med Chris Brown. Men det går inget vidare faktiskt. Annars är den låten den absolut bästa i hela världen just nu! Chris Brown är ju också typ världens snyggaste. Jag lovar, jag skulle kunna döda för att få vara tillsammans med den killen alltså! In my dreams...Aaaemen, nu ska jag plugga svenska frågor. :/ Lagom fartfyllt!

/ Emma.

image1

Chris Brown, min man!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0