Ryktet säger...

  • Ryktet säger att Karro kommit hem levande ifrån Stockholm. Dock kan man tolka hennes berättelse om den heta natten från två helt olika synvinklar. Ren lögn eller full sanning? Jag tror vi måste höra med den andra partern för att få en klar bild av det hela.
  • Ryktet säger att det står en galen Halloweenfest på schemat imorgon. Malin som nekade påstår sig ha en rolig kväll framför sig med skolböckerna. Frågan är om hon istället inte spenderar den med sin pojkvän? Vi är förvirrade.
  • Ryktet säger att Natalie är spårlöst försvunnen. Vart har hon egentligen tagit vägen?
  • Ryktet säger att Sofia och Malin sitter framklistrade framför Idol. Pålitliga källor säger att Sofia även denna fredag avgudar Lars framträdande, hur hemsk det än låter. Jag blir lika irriterad varje gång.

    / ED.

Kvällen.

Kvällen kommer spenderas hemma hos Karolina med godis och chips. Herrregud, jag måste börja träna mera! Puuuh, får panik på mig själv! ;) Ingen fest ikväll som det var planerat. Kanske blir maskerad med Carro imorgon istället. Peppt i så fall! ;)

Förresten, "ryktet säger att" kommer senare. Sofia måste ge mig lite sideinformation först! Höhö.

Pusss.

Dagen.

Så, hemma ifrån Norrköping nu. Kom i alla fall hem med ett par jeans och en tjocktröja. Jeansen var verkligen jättejätte behövande! (Undra om det ens finns något som heter så?!) Tröjan var i alla fall ifrån Tiger och Jeansen ifrån CheapMonday. Men ack, vilket prisklipp jag gjorde! ;) Träffade även på Carro där. Vilsen som vanligt! Norrköping är fasen tusen gånger bättre shoppingstad än Linköping. Finns ju massor affärer med mycket utbud!
Och dessutom, hör och häpna, vilken guldgruva på killar! Funderar nästan på att släpa med Karro dit och bara sitta och kolla på killar en hel del. För seriöst, jädrar vilka snygga killar jag såg! ;) Raaawr! Höhö.

Halloween idag ju. Frågan är om man inte ska klä på sig en läskig dräkt och tigga godis. Jomen, varför inte?

Pusss.

Fredag.

lTjobroo! Vad fan i helvete vad sur jag blir, vadå snöa ännu mer idag?! Alltså seriöst, det finns fan inte ens på världskartan! Den som kom på snön måste haft en kraftig sinnesförvrängning i det ögonblicket. Snö kan ju vara mysigt på Julafton men efter det, poffff, kan det försvinna tycker jag! Men, vad ger det att jag sitter och klagar över att det snöar? Finns ju ingen däruppe som kommer läsa mitt inlägg, det kommer helt enkelt fortsätta snö. Är nog jag som får leva med det! ;)

Idag ska jag tydligen till någon Outlet i Söderköping. Får se om jag hittar något. Brist på jeans har jag i alla fall! Efter det ska vi till Norrköping och gå i affärer där. Det blir niiice! Återkommer senare! ;)




Pusss!

Låttips!



Fin låt av Beyonce!

Dagen.

Fasen, vilken effektiv dag det varit! Blev ju stan med Carro. Ungen sprang runt som en galning och shoppade partykläder. Och det hittade hon minsann, mycket nice var det också! Tillslut orkade vi inte springa runt längre så vi sadlade ner på (barambaram) Steves!! Blev det usual. Lika gått varje gång, hur gör dom liksom? Vi kom fram till att vi skulle kunna leva på Steves, dag ut och dag in. Mhm, så gott. Mitt i våran mysiga och pratiga stund skriker Carro som en dåre: "Det snöar ute!!" Och vips, så var alla inne på Steves underrättade om denna nyhet! Höhö. Inte nice, inte nice alls. Det är fan Oktober, och det snöar redan? Snälla, skjut mig. Aja, efter lite depp över snön pyste vi till Collegium för att checka innebandy för att sen ta oss hem till Ronja där vi varit ända tills nu. Chillidillade framför TV:n och hade det bara trevligt. Går däremot inte att ha annat än roligt med dom. Under dom här dagarna har vi blivit såå mycket närmare än innan. Och, fasen vad glad jag är över det!! Trodde min dag var fullbordad utav att det börjat snöa, men icke då, istället trampade jag rätt i en vattenpöl på väg till bussen och dessutom larmade jag också och juste, sen fick jag vänta på bussen i resecentrum alldeles för länge. Lagom kallt och mysigt. Well, slut på klagandet!

Trevligt att "Ryktet säger att" uppskattas. Har ni något rykte är det bara att kontakta mig! ;) Jag är öppen för förslag! ;)


Ronjas söta hund.

Pusss!

Rykten säger att..

  • Rykten säger att vi fortfarande inte hört något ifrån Karolina. Frågan är hur het natten egentligen blev på en skala?Det kanske tog på krafterna..
  • Rykten säger att Kristin är i fiskarnasstad och spenderar pengar. Ännu är det okänt om hon tog "Step UF:s" insatspengar?
  • Rykten säger att Malin ska ha haft ett stort bråk med sin bror nu på morgonkvisten. Det hela slutade med att båda smällde igen dörrarna till sina rum, och nu sitter och tjurar för sig själva.

  • Rykten säger att Caroline vill åka till Motala för att bada bastu och kolla på TV samtidigt tillsammans med en sommarflört. Frågan är om det kommer inträffa eller om det förblir en dröm? Killen verkar enligt källor mycket svårflörtad.

  • Rykten säger att the Ulvan ska på bio ikväll. Dock är sällskapet ännu okänt. Ännu en dreamyboy? Jag säger det igen, vem skulle bli förvånad?

 /ED.


Torsdag.

Sjukt vad lovet går fort? Fan, orkar inte skolan sen igen. Meeeen, ska ta ut dom sista dagarna till fyllo nu! ;)
Jättemysig kväll igår! Den spenderades ju som sagt hemma hos Carro tillsammans med Ronja. Vi pratade först ut. Höö, mina små psykologer! Det uppskattas, ska ni veta! Sen gick vi till Lambocentrum och köpte godis för ja, hur mycket som helst. Närmare 60 spänn. :O Men vi kom fram till att det springer vi bort på nästa träning! ;) Sen blev vi sentimentala och koncentrerade våra ögon på The Notebook. Buhu, den är för fin den filmen! Aaemen, riktigt mysig kväll! Och jag kan inte ens förklara hur mycket ni betyder för mig! Obeskrivligt!

Ska träffa Carro inne i stan om ett tag. Jag ska däremot hålla i mina pengar den här gången! ;) Sen ska jag till Motala (?) och kolla på bil för att sen åka in till stan igen för filmkväll med lite folk hemma hos Farre! Fullfart idag, men de gillar jag! :)
Gäller ju att passa på! ;)




Raaaaawr!

Pusss!


 


Dagen,.

Hoppsan, vad dagen gick fort. Men ack så skönt det varit att bara ta det lugnt! :) Har tagit ikapp avsnitten av Andra Avenyn. Det är i stort sett det enda jag gjort. Skööönt!

Nu ska jag pysa till Lambotown, snarare sagt hem till Carro. Jag, hon och Ronja ska bara ta det lugnt och mysa med godis framför the Notebook. Låter inte helt fel enligt mig!!

Puss!


Ryktet säger..

  • Ryktet säger att Karolina har förflyttat sig norrut i Svearike för att spendera en hetnatt tillsammans med en Uppsala bo.
  • Ryktet säger att en viss David försöker göra ett tappert försök i att vi ska införskaffa oss Xbox 360. Frågan är, vad leder detta till? Total isolering.
  • Ryktet säger att the Ulvan inte uppdaterat sen igår morse. Kanske har hon grävt ner sig i tankarna på någon av sina dreamboys. Jag menar, vem skulle bli förvånad?
  • Ryktet säger att Krabban klättrar uppåt på bloggtoppen. Dock har en pengasvacka drabbat våran fina kontinent vilket gör det hela lite oturligt.

/ ED.


Yeeee!

Amen niiice shit!
Som ni kanske ser, jag gillar Adidas.




Onsdag.

Hallu! Mysig kväll hos Karro igår. Tänka sig att ungen inte fyllt 17 än, sicken lillskit hon är då. ;) En annan fyller ju 18 om knappt fem månader. Wooohoooo! Fyfasen, det blir nice. :D
Har precis vaknat här nu. Sitter med pappas laptop och funderar på om jag ska åka och träna. Gymma två gånger per dag var det ja..En fågel viskadei mitt öra att jag aldrig skulle göra det. Ack, så rätt hon hade! Men vad fasen, måste ju njuta lite utav lovet också! :P Äsch, jag kan lika gärna gå ut och gå en powerwalk. Det gör mycket det också. :) Annars ska jag få lite plugg gjort idag. Det är i alla fall tanken. Har tonvis av saker som väntar efter lovet..Puuh, förstår inte hur jag kommer orka eller ens hinna med allting. Well, vi tar det som det kommer.

Senare i eftermiddag ska jag träffa Carro och Ronja. Inte en aning om vad vi hittar på men det är sällan det behövs hittas på något med dom. Vi har lika kul varje gång ändå! Så, det ska bli mys! :)




Bild på två fina vänner, Malin och Karro! :)


Ha en fin dag!
Pusss.

Stan.

Blev som sagt stan med Mallan idag. Kom hem med en mysig halsduk. Denna månad ska jag verkligen försöka hålla i pengarna. Haha, hånar mig själv att jag ens försöker! :) Mitt studiebidrag brukar nämligen försvinna ganska fort. Sen kommer standar frasen till mamma och pappa: "men, jag hade ju 300 igår. Jag har ju inte köpt något!" Höhö, nice try Emma! ;)

Ska fixa lite grejer inför ikväll snart. Blir ju som sagt middag hos Karro. Det blir säkert mys! Har fått uppgiften att vara DJ ikväll, så vi får se om jag lyckas fixa något som uppskattas. ;)



Bilder sen igår! :)


Pusss!

Tisdag.

Oj, ännu en dålig uppdatering, men igår kunde jag verkligen inte. Dömde som sagt småbarn i skolinnebandyn. Dom var ju lite crazy alltså. För att inte tala om föräldrarna! Herregud, vad dom skämde ut sig! Mitt i matchen började dom skälla ut mig och Carro för att det stod fel siffror i seketariatet. Inte våran sak överhuvudtaget. Sjukt hetsiga på ungarna var dom med. Stod och skrek "vad fan gör du, Rasmus? Du kan ju inte passa!" Till en sexåring. Jag blev upprörd. Och sååå tydligen toppning i ungefär varenda lag. Alla tjockisar blev bänkade. Låter taskigt men så var det faktiskt. Annars höll Carro och jag på att dö av skratt när en unge kom ut på planen i solglasögon. Solglasögon var det ja. Alla andra barn hade innebandy skyddsglasögon. Men inte den här killen inte, han hade kolsvarta solglasögon och dessutom hade han en klubba där det var hål i bladet. Haha, stackaren alltså. Aaae, börjar det bli mycket skolinnebandyprat nu? Joo, det börjar det. Aja, efter matcherna stannade vi kvar där och snodda saker ifrån kiosken och satt och pratade. Mysmys. Ronja och Carro alltså. Vet i fasen vad jag skulle göra utan er! Ni är så sjukt bra så det finns inte!
Direkt när jag kom hem från Collegium kom Henke hit. Vi låg och kollade på TV och pratade till tre i natt. Lagom trötter just nu. Men trevligt var det. :)

Ska ta och hoppa in i duschen nu. Sen blir det nog stan med Malin och Maria. Ikväll är det restaurang med ett tjejgäng eftersom Karro fyller på lördag. Tönten blir stor alltså! ;)

Pussss!


Dagen.

Tjosan! Sitter här med mina kusiner nu. Eller dom ligger mer lite halvt döda i min säng och ser på TV. Det tar tydligen på krafterna att gå på stan med en vuxen som mig! ;) Höhö. Aaaevars, haft en jättemysig dag! Gick runt och försökte hitta kläder till Alva. Utan resultat. Jag hittade däremot massor jag vill ha men ska försöka spara pengarna. (För en gångs skull.) Fasen, tänk om man ändå hade en fet plånbok. Ååh, gudars, vad jag skulle köpa kläder då! Well, en dag kanske det blir verklighet. ;) Rik stockholmare sökes!!

Fick nyss sms ifrån Ronja som undrade om jag ville döma skolinnebandy ikväll med henne och Carro. Utan betalning dock, höhö. Illa.. Men aja. Det håller bara på till åtta så vi kanske hittar på något efter. Återstår att se! :)

Ha en fin kväll!

Pusss.

Måndag.

Hello! Tycker Karro beskrev gårdagen ganska bra så jag behöver helt enkelt inte gå in på närmare detaljer! ;) Är lite smått irriterad på mig själv. Är nämligen såhär att jag alltid blir sjuk på varje lov. Har inte undkommit ett enda lov med någon förkylning. Blir verkligen aldrig sjuk när man går i skolan. Har känt mig jädrigt pigg den sista veckan. Men så klaaaaaaaaaart, vaknade jag med halsont imorse. Nejmen, klart jag inte ska slippa vara sjuk det här lovet! ;) Fattar inte vad problemet är alltså. :P Gaaaaah! Lite ilandsproblem över det hela faktiskt.

Ska åka ner till stan snart och träffa kusinerna Amanda och Alva. Efter mycket om och med gav storasyrran med sig att lillsyrran ska få åka med! ;) Höhö. Vi ska väl gå en stund på stan och kika. Var galet länge sen jag träffade dom, så det ska bli kul! Ikväll får vi se vad som händer. Inga planer än! :( Panik, haha.



Världens sötaste Alva! :)

Pussss!

Gästbloggare: Karolina

Hej på er allihop!
Karro här och gästbloggar lite på initiativ av Emma. Känner mig sjukt trött eftersom den där förbannade vintertiden är inställd nu. Så allt känns ju en timme senare i kroppen. Egentligen, är det inte helt onödigt att ställa om alla klockor i hela Sverige två gånger om året, varför inte bara låta det stå på sommartid jämt? Inte som många blir gladare att det blir lite ljusare på morgonen om vintrarna, för på eftermiddagarna är det ju bäckmörkt ändå! Lär ju vara en och annan stackare som glömmer ändra och hela tiden missar allt, typ bussen, haha.

Kvällen spenderades efter många om och men på Mc Donalds med Emma, Malin och Maria. Återigen duktiga Emma som drog ihop oss alla =) Som jag sagt är den ungen oftast glad på alla möjliga påhitt, vilket är superkul. Eftersom Lkpg är den ganska tråkiga stad som den är så hittade vi alltså inget bättre än donkan ikväll. Alla caféer stänger tidigt, och tydligen var inte Burger King dugligt nog. Kan det berott på Emmas uttalande "You can take"? hah
Hade trevligt i alla fall, som vanligt ;)

Imorgon börjar ju lovet på riktigt. Fem sköna dagar, som för de flesta förhoppningsvis inte innehåller så mycket plugg som måste göras, för ibland måste man ju bara få ledigt. Ska försöka njuta av lovet så gott det går, ta det lungt och göra vad man helst vill.


Här har ni henne, Vackra Emma!

So Long Darlings, KAROLINA

Söndag.

Heey! Ursäkta väldigt dålig uppdatering men jag har inte riktigt hunnit. Mysig dag igår! Var på stan med Karro. Dock sjönk vårat humör big time när vi insåg att gratistårtan var slut. Fan. Men lika snabbt som vårat humör sjunkit gick det upp igen när Malin kom och joinade oss ett tag. Hade lovat Karro att färga håret så visst. Tror hon var en aning nervös där ett tag. Och jag med. Jag har aldrig färgat på någon, men det sa jag inte förens jag färgat klart! ;) Resultatet hade tydligen blivit uppskattat, så tur var ju det! Pyste hem till en aning trött Malin på kvällen. Hon såg lagom mysig ut när jag kom dit. Haha. ;) Vi tog en promenix i jakt på godis som slutade med godispåse gånger två. Men, man måste ju leva lite! ;) Talade ut hann vi ju med också. Haha, vi är alldeles för hemlighetsfulla! Resten av kvällen spenderades i Malins soffa med godis, en tiggande hund och stundtals en sovande Malin. Får ju inte glömma att Malin for upp ur soffan, in i förrådet och kom utrullandes med inlines, halsduk och ögonbindel på sig. Alltså, haha, varför blir jag inte förvånad längre? :P Well, lika spännande varje gång man är med henne alltså! Men mys hade vi allt och det kändes lagom behövligt. Var ett tag sen! :)

Idag taggades det match. Blev däremot lite otaggat när vi inte ens hade fulla kedjor. Menmen, vi jobbade på ändå och vann tillslut med 2-1! Gaaaaaah, så skönt!!

Nu ska jag pysa till grannarna och sitta barnvakt till åtta. Jag tänker sätta på en film åt dom. För jag tänker inte missa Gossip Girl. Tänker inte..Sen får vi se vad som händer! :) Känner för mys med "Deliciousfive" ;)

 

Äsch, lägger in alla bilder.
Ostabilt? Näääva!


Pussss!

Lördag.

Ursäkta mitt allt för desperata inlägg om Chris Brown igår. Haaa, jag börjar bli besatt! Har tillochmed skapat en mapp med bara bilder på honom. :S Börjar bli som Malin och Lisen, när dom var besatta i Darin! ;) Haha, gullungar!! Skönt att vara hemma igår! Behövs nog såna kvällar ibland. Men Idol alltså gud, kan inte bara svenskafolket fatta att Lars fan inte kan sjunga!! Seriöst, vad höll han på med igår?! Jag skämdes, stackars kille!

Har lite bråttom nu. Ska strax åka och testa ny bil med pappi! :) En turkmoppe! ;) Tror däremot det behövs lite övertalning på Katta. (Mamma då alltså.) Haha, hon hatar när vi kallar henne Katta. "Det låter så opersonligt" är standarkommentaren! ;) Sen ska jag direkt till stan och träffa Karro. Målet är väl Gyllen Cafet eftersom dom delar ut 40 meter lång prinsesstårta där! Guuuud, känner nästan för att klä ut mig så jag kan ta flera gånger. Gratis är gott! Det kan man inte säga annat än! Sen ska jag tydligen färga håret på henne med. Hoho, undra hur det blir! Sen ikväll ska jag träffa Malin! :) Fullrulle idag. Och dagen kommer säkerligen bli toppen! :)




PUSS!

<3

Jag är rastlös alltså.
En Emma, en Chris Brown, en filmkväll.
Sen lever jag hela livet.


Fredag.

Äntligen lov. Behöver knappt säga mer. Fyfan vad skööööönt!! Sista provet gjordes idag. Gick okej. Kan däremot inte låta bli att tänka på högen med prov som kommer efter lovet. Puuh! :S Men ska njuta av lovet till fyllo! Gymma två gånger per dag, träna, matcher, träffa kusinen, på tjejmiddag, till Köpenhamn, och lite annat. Det blir nog finemang! Skolan var okeey. Hade en aning lång håltimme bara medans nästan alla slutade. Men, hängde med Packe och Sorush så den gick fort den håltimmen! :D Skrev klart provet fort som attans faktiskt! Vet inte om det är positivt eller negativt. Sen spenderade jag en lång tid med Mallan! ;)

Ska göra mig iordning nu, sen ska jag pysa till Linghem, hem till Tim. Det blir säkert kul! :)

X och O! ;) haha, du fattar! <3



Pussss!

The Notebook.



Hoho, den här hade vi kul åt i skolan. Munnen alltså, haha.
Men fy vad bra film! Och fy vad jag vill se den nu!
Den slår Rent med hästlängder!!

A hard work, work.

Snart klar, snart klar, snart klar. Tar ju en jädra tid att läsa alla sidor! Men det är ju inte så svårt som tur va. (Ta i trä.) Känns som det bara behövs läsas en gång, inte för jag orkar mer heller eller så men. ;) Annars har jag börjat följa en ny serie. Det är illa, mycket illa. Jag har ju redan massor! Men S.O.S Gute är serien! Handlar om räddningstjänsten på Gotland. Haha, låter spännande va? ;) Aaaemen, det blir ju lite intressant eftersom jag spenderar varje sommar där! :)

Imorgon är det helg. Och lov. Och min kväll imorgon ska spenderas med Tim som jag inte träffat på tuuuusen år nu! :)



Aaae, känner igen mig lite i ovanstående bild..

Torsdag.

Lika förvånad varje gång, jag överlevde ännu en torsdag! Dödens dag..:S Dock började den inte bra alls. Min broms gick sönder i en kurva så jag ramlade och slog i ganska illa. I armbågen och ryggen. Haha, undra hur många som hört mitt gnäll idag? Men, det gjorde extremt ont ju!! :P Kände mig som en barnunge när jag satt där på marken, hade jätteont, tårarna började rinna och en "kvinna" kom fram och frågade hur det hade gått. Pressade fram "det gick bra, ingen fara. Men tack så mycket." Sen började tårarna rinna ännu mer. Och toppen av grädden gick ett fjortisgäng förbi precis då och började flina. Haaaaaaa, höjden av misslyckad människa! Måste berätta en till sak när jag ändå är inne på cykelfronten. ;) Var sen till skolan efter ramlingen så jag cyklade på som fasen och glömmer helt enkelt bort att bromsarna gått sönder, när jag kommer till Drottinggatan ser jag att det är grönt så jag börjar cykla ännu snabbare. Preciiis när jag kommer fram till korsningen slår det om till rött och jag får såklart inte stopp på cykeln. Det var mer så att jag helt enkelt inte fick stopp utan fortsatte rätt ut i gatan med världens fart medans skolbussen (den bussen alla Folkungabarn åker) får tvärnita mitt framför mig. Fick ge ett litet osäkert smile till chaffisen som såg en aning sur ut. Kan säga att det var milimeter ifrån att jag blev påkörd. Haha, hade allt varit en spännande syn! Aja, min dag är fullbordad i alla fall! :D Kul att man kan dela med sig av sin otur till personer som har hög halt av skadeglädje. Men okej, jag hade också garvat ganska stenhårt! :P Malin tycker det är på tiden att jag köper en ny cykel nu..Varenda gång jag cyklar hem med henne hoppar kedjan. Okej, jag står helt på din sida om att jag borde köpa en ny, Malin! :P Dock inte av Jojo!! ;)

Men, ska ta tag i mitt plugg nu. I boken som jag ännu inte öppnat inför provet på 142 sidor imorgon. GREAT! :D


Joo, stödhjul kanske är den rätta lösningen? Men jag vill ha en rosa cykel, inte blå! :(



 

Pussss!

Dagen.

Ursäkta dålig uppdatering idag. Dels var jag ganska jättesur efter varit hos frisören och sen har jag pluggat en hel del. Mm, plugga. Som varje dag. Så underbart. Önskar jag kunde få lite mer sidor och prov att läsa till! Det skulle liksom göra mig fullbordad som människa. Eller inte...Säger som 99 % säger, höstlovet kommer precis lägligt!! Well, liiite vanare vid frisyren och klippningen nu. Vem blir egentligen sådär skitnöjd efter ha varit och frisören? Sådär så man kan ställa sig framför spegeln och säga "fan, vad snygg du är!". Jag har då aldrig kunnat göra det i alla fall..

Sitter såklart bänkad framför Grey's nu! Gud, jag är TV narkoman. Gossip Girl, Andra Avenyn, Grey's, Desparete Housewifes, Idol, hum, undra om jag missat något? Börjar fundera på om jag ska göra något av mitt liv istället för att kolla på tv. :P Har en frivecka på Feel Good som jag inte använt än. Den ska utnyttjas till fyllo på lovet! Har bestämt mig för att gymma varje morgon och eftermiddag / kväll! Woow, det blir något det! Iochförsig, jag älskar att träna. Så, man tycker ju inte det borde vara något problem.

Ska sova i tid idag..Geografiprov på schemat imorgon! :/

Pusss!

Onsdag.

Jag är inte på humör. Inte överhuvudtaget. Jag färgade tillslut blont. Synd att 75 % av håret är brunt och inte blont. Synd att det inte ens syns att jag färgat. Synd att jag är så äckligt ful.

Match.

Hoho hemma nu. Känner mig lite smått överkörd och trött. Men hör och häpna, dom var betydligt lugnare i år!! :O Eller, vissa ord slängde dom ju ut sig och vissa hårda tacklingar men, på bättringsvägen. Way to go Vingen! ;) Men, vi vann idag med!! Wooow, fyra vinster av fyra matcher!! Men, ska inte ljuga. Min lycka är inte total. Jag och Ronja blev bänkade sista perioden. Och egentligen fattade vi inte varför? Vi ledde med 6-0. Men aja, bara tagga till nästa match! Alla blir väl bänkade någon gång. Förjävla surt när man blir det bara..:/ Blev tillslut 7-2 till oss. Våra tränare hade aldrig sett sämre innebandy, men det är ju lite lustigt om man ser till siffrorna? Aja, skit samma. Vinst som vinst ju!

Borde egentligen gå och sova nu. Jag är äckligt trött, men ässsch, jag ska plugga lite sen ska jag se Andra Avenyn! :)
Imorgon ska jag färga håret och jag har fortfarande inte bestämt vilken färg. Brunt eller blondt? Dom flesta säger brunt, men är ändå lite mer inställd på blondt. Well, vi får se. :S

Pusss.

Grrrr!

Tänkte visa hur läskigt aggresiv jag ser ut innan match.
Hum, eller inte..Jag är ganska snäll.


Tisdag.

Kort dag idag. Började inte förens klockan ett. Kände mig lite chill på väg till skolan idag. Keps, skarfs och Converse. Puuh, vet inte ens hur man ska beskriva min stil? Igår var det stövlar, idag converse. Well, lite förändring har väl aldrig skadat! Det enda skolan bestod av var att skriva en Engelskauppsats om språk. Okej, det gick inte toppen direkt. Men, ingen verkar tycka det gått bra så? Aaa, vi får helt enkelt se! Slutade tidigt, men då var det bara att pysa hem för plugg. Har skrivit klart allt men nu är det bara tio dataskrivna sidor jag ska lära mig tills på torsdag. ;) DET SKA GÅ!!

Ska snart åka till Skäggetorpshallen för att spela match. Har nyss brännt en CD eftersom Mia ska ta med sig sin bergssprängare till uppvärmning. Hög taggning, såklart!! Men, BK Vingen står på schemat idag. Tror jag fortfarande har kvar lite smärta sen vi mötte dom för ett år sen. Då var dom helt grazy! Vi får se hur det blir idag. ;) I vilket fall ska jag springa och slita som en idiot idag. Spelar vi dåligt eller inte ger 110 % ska vi ha fys en timme efter matchen. Och jag lovar, våra tränare är fullt seriösa med det..:O


 


PUSS!

Pffft.

Har jag pluggat flitigt idag? Svar: NEJ! Bajs, jag suger på att verkligen göra något jag måste. Kommer knappt ihåg sist jag verkligen pluggade stenhårt? Long time no see! Aaae, jag MÅSTE plugga hela kvällen. Om ni ser mig hänga på msn, säg åt mig att logga ut!! :P Haha, extrema återgärder krävs! Som tur var börjar jag ett imorgon, så får gå upp i tid och plugga då. Fan, då har vi Nationella Writing. Och det har jag glömt läsa igenom! Wow, märker ni kollen jag har? Imorgon skiter jag i plugget fullständigt, för då är det match som gäller! Mot BK Vingen. Det kommer bli galen match, det vet jag redan nu! Dom är galna crazyyyy!

Om jag verkligen inte orkar plugga mer tänkte jag berätta lite om mina närmaste vänner här! Haha, okeeey, vem bryr sig? Men ändå, kan ju vara lite spännande va. ;)

P.S. Jag skickade in Dagens Ris till Corren sen och klagade på mina trötta ben som får stå upp i bussen varje dag. Mobboffer, yes. D.S




Imorgon ska jag se ut som honom. Keps och så menar jag då.

Pusss.!

Tröttast.

Jag vet, jag borde inte sitta här. Borde sitta totalt nerkörd i böckerna men ärligt, nu i en halvtimme skiter jag fullständigt i det. En halvtimme som kommer bli en timme och sen två timmar. Det vågar jag nästan lova! Men äsch, samtidigt vet jag att jag verkligen måste plugga nu. Hinner inte imorgon, knappt på onsdag och inte på torsdag. Ledsen, men träningarna går före plugget just nu. Inte bra, jag vet! Skolan sen var ganska tråkig. Förutom i matsalen när vi körde "flafff" på väggen. Höhö, dom andra fattar nog..Har i alla fall köpt mig lite pluggodis så, det kanske kommer gå lite bättre? Någon liten pys käkade ju godis idag så, efter det här är vi lika! ;)

Annars blev jag så arg så jag nästan kokade över imorse. Hatar med stort H personer som lägger sin väska på platsen bredvid sig när bussen är smockfull. Alla trycks verkligen in i skolbussen. Då kan man ju fan inte lägga sin väska bredvid sig och ta upp en plats? Samtidigt som man ger blickar som "haha, din idiot. Vad synd om dig som får stå upp nu när min rosa Snobbenväska tar upp en plats." Aaae, kasta dom är det enda jag säger! Nu är jag arg och ska fan skicka in Dagens Ris till Corren som inte slänger av så dumma ungar. Eller kanske ska jag omformulera det så jag påpekar att bussen alltid är full istället. Kanske blir bäst så..

Pusss

Måndag.

Amen tjoo! Sitter i skolan nu och har håltimme. Så, passar på att plugga lite geografi. Kommer bli stressigt att hinna det i veckan.. Och jag är arg, arg, arg över att Trafikantprovet inte är 70 sidor utan 142 sidor?! Dom är ju puckade! Kommer verkligen aldrig hinna..Priotera skolan? Naaejva. Väntar på Mallan, vi har lunchdejt som varje måndag. ;) Raaaarw!



Chris Brown.<3

Gossip Girl. <33

Våran Gossip Girl kväll slutade med att det bara var Karro som kom. Vi kände oss dissade och deppade då med glass, fruktsallad, grädde och äkta chokladsås. Yummie!! Well, vi kände oss en aning misslyckade där ett tag. Och vi kom fram till att Deliciousfive håller sakta men säkert på att splittras till Delicioustwo. Haha, offer japp! Nejvars, men ibland går tiden bara åt till annat. Okej, nu börjar jag svamla för mycket. Men, Gossip Girl var bäst som alltid! Herregud, vad jag älskar det programmet! När folk påstod att det skulle vara bättre än OC ville jag bara slå dom. Nu vill jag slå dom som tycker som jag gjorde! Det finns ju inget bättre! Ååhgud, vad jag vill ha deras liv! Ååhgud, vad jag vill vara lika snygg som Serena och vara tillsammans med Dan. Jo men, det är ju sorligt lätt att drömma.. Fick sms från Sofia nyss där hon beklagade över att 'dom snygga pojkarna knappt syntes i avsnittet'. Haha, jag säger då det..Sofia, Sofia! ;) Förhoppningsvis ska jag sitta barnvakt snart och för dom pengarna ska jag köpa Gossip Girl boxen säsong ett och då ska jag, Sofia och Malin (utan hennes vetande,) ha Gossip Girl maraton!! Låter det fint, Malin? ;)

Nu ska jag se 'I hennes skor' på tv. Sen väntar väl geografin..



Puss.

Gaaaaaaaaah!

Jag hatar Geografi nu. Något så otroligt. Snart kommer jag hata Trafikant lika mycket. Jävla skitprov helvetes fan! 40 sidor Geografi och 70 sidor Trafikant. Käre Gud, gör mig vuxen, rik och smart. Om du gör det lovar jag att inte göra dig besviken! Jag lovar verkligen.

Nu börjar i alla fall Desperat Housewives. Och senare ikväll kommer Natalie, Karro och kanske Maria hit för Gossip Girl och fruktsallad. Böckerna får vänta..

 

Pusss.



Söndag.

Hallu! Riktigt trevlig kväll igår faktiskt. Var först lagfest vid universitetet. Vi käkade pizza, lekte lekar, såg på film, berättade pinsamma saker och hade det faktiskt väldigt kul! Kändes i alla fall som laget blev lite tajtare, vilket kan vara ganska bra! Några kände efter att tag att det var dags att pysa vidare. Så vi tog bussen ut till Ankan i laget där det var fezzzzt! Mycket Folkungabarn alltså! Och vissa miffade Folkungabarn. Vad är grejen att gå på fest när man sitter inlåst i ett rum fem pers och lyssnar på indiepop och sjunger? Huuu, fattar inte grejen. Jag hade i alla fall skitkul! :) Alla italienskakompisar var ju där och gjorde kvällen! :D Bra folk, bra folk!

Är sjukt trött idag men måste ta tag i pluggandet..Blääää, orkar inte! Tror i alla fall Natalie, Karro och Maria kommer hit senare och ser Gossip Girl! Mysmys! Dock saknar vi en liten gullunge en hel del! :( Du kommer tvingas med nästa avsnitt!! Bara så du vet! ;) Nu vet jag att det ligger en kladdkaka i kylen..bäst jag springer ner!!

  

Pussss!

Match.

Så, hemma från matchen nu. Det blev en vinst idag också! Ledde under fram till andra perioden sen tog vi ikapp allting och det slutade med sudden death där Simme avgjorde så vi vann tillslut :D Wooow, sjukt härligt! Och dom här har vi aldrig vunnit över heller! Så, det var najs! Har bara femtio minuter på mig sen ska jag vara klar för att åka till universitet på lagfest. Känns lite smått bråttom..Men, det hinns nog! Vi ska tydligen käka mat, leka lekar och lite. Sen får vi se om jag, Carro, Simme och Ronja pyser vidare på fest. Vi får se, i vilket fall som helst så kommer kvällen säkerligen bli kul!

Nu måste jag verkligen, verkligen skynda!!

Nothing feels right when im not with you.

 
En till grym låt!!

Pusss!

Lördag.

Hej! Kom hem sent igår och var alldeles för trött för att skriva något. Nice kväll hos Henke igår i alla fall. Vi såg kanske världens underbaraste film. The Nootebook! Alla har pratat så mycket om den och jag trodde jag skulle bli besviken på den för att alla sagt hur bra den är. Men, besviken var det sista jag blev! Fyyy, så söt film! Riktig kärleksfilm. Och killen som hade huvudrollen. Herregud, aldrig sett något sötare!! Lite inlove i honom med. ;)

Nu ska jag snart sticka på match. Taggat värre!! Skriver när jag kommer hem igen!



Puss!

Rawr!

Jag tror nyss jag blev lite smått kär i Robin Bengtsson.
Annars blev det ingen hemmakväll. Jag ska pysa till Henke nu!
Pusss!





Fredag.

Oj, kom hem ganska nyss från la stada. Gick runt en sväng efter skolan med Malin och Maria. Ni är allt bra ni! Skoldagen, ja, hur var den? Den var bra men mitt humör gick lite down efter ha fått tillbaka en inlämning och ett prov. Åååh, blir så besviken på mig själv! Hur mycket jag än pluggar och verkligen försöker. För det kan jag säga med gott samvete att jag gör. Jag lägger ner hela min själ i att försöka få bra på prov men ändå går det inte! Hur mycket jag än försöker når jag inte det jag vill! Det är inte kul, inte kul alls. Jag har verkligen skärpt mig sen nian och ettan. Då sket jag fullständigt i det. Men nu vill jag ju!  Well, jag får väl lägga ner ännu mer tid till det..och mitt mål ska nås tills jag slutat tvåan. Ja, det ska dom!! Önskar jag vore ett smarthuvud som kan alltid efter ha läst allt en enda gång. Gud, vad jag vill vara smart!
Så, nu ska jag nog sluta snacka om skolan. Det är ju för fasen fredagkväll ju!

Min kväll går nog åt att vara hemma, se på tv och bara ta det allmänt lugnt. Ganska skönt men ändå, inte min drömkväll! :P Idag har jag ju tillstånd att äta godis i alla fall, så man får väl passa på! Ska försöka nanna tidigt idag eftersom det är tidig samling till matchen imorgon. Vi ska fan vinna över det gravidalaget! Det finns inget annat!!





Bilder sen igår och idag! :)




Jag är verkligen såååå fast i den här låten!!

Hockey.

Nu är jag hemma igen! ;) Blev tillslut hockeyn med Karro Barro. Fick ju biljetterna av Helena så vi fick sitta i familjelougen. Bland alla hockeyfruar, woooow, status!! Aaaevars, men lite classy kände vi oss allt! ;) Vet dock inte om vi var så koncentrerade på matchen. Att Karro missade tre mål av fyra säger ju en hel del. Well, vi hade kul och lyckades spana in några snygga popcornkillar! ;) Haha, raaawr! Dessvärre gjorde vi big mistake, vilket vi insåg senare. I lougen fanns det bullar, kakor, festis, kaffe, te, äpplen, apelsiner och ja, gud vet vad. Vi kände däremot inte riktigt att vi "räknades" till lougen så vi valde att gå och köpa fika istället. Haha, dumt gjort, vi kunde ju fått det gratis! Tror vi båda tänkte på samma person när vi såg allt som det bjöds på. Haha, lista ut vem ni! ;)

Aja, imorgon är det helg vilket är skönt! Börjar dagen med en sovmorgon sen är det väl relativt okej lektioner. Eller, inga är väl okej men aaa, ni fattar vinkeln!

Tack för du stöttar, du vet vem du är!! <3



Karros mamma hade sagt åt Karro att det är kallt i hallen och hon borde klä på sig med vantar och tjocktröja.
Karro tog det minst sagt bokstavligt talat!

Pusss!

Torsdag.

Tjoo! En aning stressad Emma som skriver. Kom hem nyss. Har duschat och blåst håret på en kvart. Skulle suttit barnvakt ikväll men dom hade fått svinkoppor och var tvugna att vara hemma. Fick istället biljetter till matchen ikväll, i familjelougen. Bland alla hockeyfruar, woow! Pappa tyckte jag skulle dela ut lappar med mitt nummer till alla om barnvakt, jomenvisst. ;) Får se om Karro hänkar annars får jag helt enkelt sitta ensam! (hahaha) Mobbbbb!

Pusss!

Thaaa rondell.

Jomen, såhär kan det gå en sen fredagskväll om Malin och Emma inte har något att göra! :P



Pluggggggggggg.

Aow, italienskapluggning var det ja. Känns som en hel del gått in i huvudet nu! Men, ska plugga hela kvällen ändå för att verkligen få in allting. Inte kul kväll, men aja. Borde lämna cykel men, ärligt i spöregn sen gå  hela vägen hem? Aae, de får bli en annan gång. Annars blev min dag skit efter jag tappat ner mina hörlurar i skoltoaletten. Ja, ni läste rätt och svar nej, det var inte kul!! Det var ju inte direkt att jag tog upp dom, det var bara att spola ner dom. Jävla skit, jag har ju inga pengar till att köpa nya! Bara bryta ihop och komma igen antar jag. Aaae, jag är inte pepp för något idag.



Bilder ifrån dagen. :)


Onsdag.

Jag ska börja plugga...Jag ska. Blä, blir väl vad min dag går åt till helt enkelt. Italienskaprov imorgon..Inte nice. Well, gotta do it!! Skolan var segis. Jag slutade sjukt tidigt men stannade ändå kvar i några timmar. Allt för att slippa plugga, yes. Bra Emma, BRA!!

Tråkigt inlägg, jag vet..:P

pusss.

Innebandy. <3

Herrejävlar, mina ben alltså. Ibland hatar jag (och alla andra) våran tränare så aaa, jag vet knappt hur mycket. Vi körde idioten över HELA planen i tio minuter sen började vi packa in sarien och alla började pusta ut. Tror ni inte att tränaren vi ska ha mera fys efter de? :P Tror det var 45 armhävningar.. Ärligt, jag trodde jag skulle dö där ett tag. Men heeey, nu är jag ju här! Aja, nu känner man sig ju sjukt nyttig i alla fall! Och sen fick jag beröm att jag hade den bästa viljan i hela laget. Sånt förgyller ju verkligen massor! Skulle inte ha något emot att träna varje dag alltså! Som ni märker, jag är besatt. Jag fullkomligt älskar det!

Nu peppar vi lagfesten på lördag. Kommer bli sjukt kul! :) Vi ska vara där en stund sen dra vidare utåt landet på annan fest antagligen, ;) Mycket niiice!! ^^

Synd att du inte själv fattar bara..

/ Daggs.

Drifting away.

Aoo, nu har några timmar gått åt till att plugga. Är inte riktigt klar men, ska ta det sista nu och sen lite på bussen! Italienska steg 2 är ju så galet svårt alltså! Om det inte vore för Fredrik skulle jag nog hoppat av för länge sen. Han hjälper mig varje lektion! Vi har en deal att om vi får VG i steg 2 fortsätter vi och läsa ett år till. För då får vi ju åka till Venedig! :D Awoow, det vore party! Har kanske inte pluggat exakt hela dagen..Fastnade såklart framför Andra Avenyn. Och kom inte och säg att det är dåligt tack! ;)

Well, träning snart som sagt. Tisdagar är riktigt långa träningar. Först springning ute i en halvtimme sen innebandy inomhus i 1 ½ timme sen efter det fys i en timme. Men, efter känner man sig ju nyttig som fasen! Sen är ju mina favoriter på träningarna där och gör mig lika glad som alltid! Ni betyder mest!! Annars är det ju typiskt att jag missar varenda Desperate Housewife avsnitt. Blää på det! Och sen är det ju lite irriterande att bussen till blattetorp (woops) ska behöva ta en timme? Illa..Och förövrigt är jag och Lisen lika rädda varje gång vi går av bussen. Going back to the hood, yaaa!

Annars längtar jag till kvällen, (som alltid just nu,) för då får jag ju sms:a med en gullig pys! :) Gratissms for the win!!

Glöm inte det som var! Jag stannar ialla fall kvar.



Puss.

Höhöhö.

Hoho, this makes my day!! :P


Tisdag.

Ärligt, det finns knappt något skönare än att vara hemma medans alla andra går i skolan! ;) Försökte slita mig upp imorse för jag ska hinna med allt plugg. Dock klev jag inte upp så tidigt som jag hoppats men, jag hinner nog med en hel del ändå! Nu när det är så mycket i skolan måste man försöka ta vara på roliga tillfällen där man faktiskt kan koppla av! Jag har ett sånt tillfälle ikväll, nämligen träning. Där försöker jag alltid släppa allt och bara koncentrera mig på att ha kul och åtminstonde försöka springa av mig allt annat. Ibland går de, inbland inte! Alla har vi ju dåliga dagar liksom!

Imorse hade pappa tydligen ringt och varit halvt hysterisk över att han hittat en resa till Milano på höstlovet för ett väldigt billigt pris. Hans lycka hade tydligen sjunkit när han upptäckte att det var fel vecka han kollade på. Ååh, vad det vore skönt att åka iväg på höstlovet! Bara komma iväg och slappna av lite. Men jag ska nog inte klaga. Var ju i Spanien med min bästa vän för inte alls länge sen! Och där upplevde jag den underbaraste veckan i hela mitt liv! Ta mig tillbaka!!



Nu skriker böckerna på mig att sätta igång...

Pusss!


BAAAAAACK!!

Nejmen se på fasen, I'm back on track again!! Wooow, hör folkets jubel ända hit! ;) Aaaevars. Har dock heller inte svikit deliciousfive blogg. Well, vi får se hur mycket jag hinner skriva! För helt ärligt, tiden är knapp åt dumburken just nu. All tid utanför skolan går ju åt att ja, plugga. Nu innan lovet dränker ju lärarna oss i läxor, prov, inlämningar och redovisningar. Men, har ju inget annat val än att fortsätta! :) Det här året ska jag verkligen försöka satsa och bättra betygen! Det kommer nog bli tufft men vad fasen, har man viljan så går säkert allt! Hoppsan, värst vad emma var positiv idag då! ;)
Har ägnat ja, hela kvällen åt att plugga. Men när jag väl pluggat i tre timmar kan jag ändå ingenting? Fattar inte vinkeln men aja. Har i alla fall fått godkänt ifrån mammi att stanna hemma imorgon! (A) Kan inte provet och det känns onödigt att riskera ett IG..Men, ska gå upp lika tidigt som vanligt och plugga hela dagen ändå. Japp, så får det bli. För på kvällen taggar vi träning! Sjukt, vad jag tycker om innebandy ibland! Inte ens fysen är tråkig! :D Haha. Det blir burren dirr med Lisen hoppas jag också! ;) Tror dock inte jag fortsatt spela om det inte vore för Carro, Ronja, Simme och Lisen. Thaaaa gang!!

Men, ska nog pysa och plugga lite mer nu. Varför inte liksom, höhö. Hoppas ni får en underbar skoldag imorgon, sötnosar!! ;)




Puss

"Ny blogg."

Jag har fortfarande en liten bloggpaus. Dock hänvisar jag nu till tuffingarnas blogg ett tag! ;) Sidan är under konstruktion! Men, daglig uppdatering där! ;)


Paus.

Helt ärligt, det händer inte mycket i mitt liv och jag har inget vettigt eller roligt att skriva.
Nu tar jag en bloggpaus. Vi hörs igen när jag känner för de..

Puss

Ny klubb!

Från och med denna söndag, den 5/10 har klubben 'Gossip Girl söndagen' startat. Medlemmarna än så länge består av Emma Daging, Karolina Nilsson och Natalie Englander. Reglerna är enkla. Varje söndag klockan 19.00 samlas vi hos någon för att se Gossip Girl tillsammans. OBS, Oavsett högen med läxor och prov som tynger axlarna!
Alla välkomnas! Desto fler desto roligare! ;)
 För närmare info och medlemskap, kontakta med en kommentar.



 




På återseende!

Gossip Girl! <3

Jag har fortfarande inte gjort matte. Och det känns bra! Moahaha! Naevars, de gör de ju inte riktigt..Ska snart pysa till Karro med Natalie. Vi ska mysa framför världens bästa program, Gossip Girl! Som jag längtat!! Innan dess ska vi gå ner på stan och köpa mat och ta med hem! Som sagt, perfekt mysig söndagskväll! Hoppas dom små töntarna kan hjälpa mig med maten också. Dom är ett stycke smartare än mig!

Pusss!

Åt helvete!!

Nää, vet ni vad? Nu skiter jag fullständigt fan i matten! Brukar inte vara en sån som bara ger upp men det här ger mig noll! Jag förstår ju ingenting, hur mycket jag än försöker! Så ärligt, det är ingen idé. Jävla helvetes mattefan! Vilken idiot bestämde att man skulle kunna sånt här skit? Jag kommer inte ha någon användning av det! HELVETE, vad trött jag blir! Är de så att de är sjukt svårt eller är det jag som är dum i huvudet? Jag känner mig som världens sämsta människa.

Frustation
Frustation
Frustation.



Fan, nu börjar jag gråta också.



?!?!?!

Söndag.

Jamen ganska värd kväll igår! Blev lite förfest hos Becca innan vi drog oss vidare mot fest i Hjulsbro. Efter ett tag skulle alla till krogen så fylle Jojo, Max, Becca, Johan och jag drog hem till Max för lite allmänt chill framför kanske en av världens största TV jag någonsin sett! Den var verkligen enorm. Well, det var väl en helt okej kväll. Längtar däremot efter en såndär riktigt jädra lyckad kväll man kommer ihåg! Menmen, det kommer nog!

Ska sätta igång med matten snart. Buu, jag vill inte! Kommer helt seriöst få sitta hela kvällen! :S Och matte är ju vidrigt tråkigt!! Blir helt enkelt en helt vanlig tråkig söndag.. Men, det är väl bara att stå ut! Le och vara glad liksom! :)

Inte ens värt.



Fylle Jojo!

Pusss

Match.

Hemma från matchen nu. Första matchen blev en vinst! Kändes lagom härligt!! I sista perioden låg vi under med ett mål när det var fem minuter kvar. Sen pang, pang, pang gjorde vi tre mål på 2,5 minuter! Wowowowow! Så matchen slutade 7-4 till oss! :) Dunkadunka musik på vägen hem. Det är nice att ha två tränare som är 21 år alltså. ;) Well, ska snart pysa till Becca där lite folk är. Blir antagligen där en stund sen ska vi dra vidare tror jag! Enligt Karro ska jag dra mig mot stan och fika med dom då men aja, vi får se vart benen bär mig!

Pusss!


Hata matte.

Taggning inför match nu! Samling snart. Hoppas det går bra alltså! Är sjuuuukt sur, ledsen och arg att jag fattar noll av matten så förhoppningsvis kan jag ta ut lite av den aggrissationen på matchen. Vore dock kanske inte ett bra alternativ , kanske slutar med att jag mördar någon. Ungefär så arg är jag nu. Blir tydligen inte barnvaktssittning ikväll heller. Vi får se vad som hittas på. Har jag tur hittar jag och Malin på något ändå. Vi hoppas! :)


Puss!


Lördag.

Shit pommes. Emma ställer klockan för att plugga matte? Helt galet. Dock förspiller jag ju lite matteminuter här nu..Illa. Mysig kväll igår! Malin, Natalie och Maria kom hit. Hade man inte joggingbyxor kom man inte in i huset. ;) Vi bara låg på madrasser framför Idol och myste med massor täcken, kuddar och massa godis. Jo, ni hör ju hur mysigt det låter! Kändes ganska välbehövligt efter dom sista pluggiga dagarna i skolan. Skönt att bara vila upp sig liksom! :) Senare på kvällen fick vi sällis utav Linus, Måns, Pelle och Basse. Det var ju trevligt det med liksom! Aow, men lagom skön och mysig fredagskväll! Ni är bra ni tjejer!

Ska som sagt sätta igång med matten snart..Får en bild av att det kommer sluta med att jag river sönder papper, börjar tjuta och sätter mig här istället. Det brukar bli så om jag inte fattar..Men aae, nu ska vi tagga matte ju! Klart jag kan det här!! Vid ett är det samling för seriepremiär mot Boxholm. Scary scary! ;) Men det är taggat! Så fort lagfotona kommit lägger jag ut det här. ;) Ikväll blir det barnvakt med Malin! Aow, man får tänka på pengarna..




Pusss!

Fredag.

Japp, fredag idag. Lika skönt varje gång! Behöver inte ens säga hur lägligt den kommer! Svenskaprovet idag gick åt skogen. Hade verkligen pluggat på helt fel saker. Jävla skit också. Aja, inget att göra åt. Nu sitter jag här och ja, sitter. Känner mig lite smått rastlös..Ensam hemma ikväll men det ser ut som den kvällen kommer spenderas framför min kära mattebok. Har ju prov på måndag och aa, jag fattar helt seriöst ingenting av mattehelvetet. Kan inte beskriva med ord hur mycket jag hatar räta linjens ekvation, blaabla! Wellwell, kanske dyker de upp något skoj!

Att du inte märker falskheten.

Pussss!

Plugg åter igen..

Puh, nu ger jag upp med pluggningen. Ärligt, jag orkar inte mer.. Min granne som jag ska sitta barnvakt åt snart har varit förbi här fem gånger nu och frågat vad jag gör och vilken tid jag kommer. Varenda gång har jag svarat "jag pluggar, kommer runt sju." Tillslut tittade han på mig fundersamt och sa "gör inte du annat än att plugga eller vadå?" Jamen så kan man ju också sammanfatta de! Och han har ju ganska rätt också. Aaaefyfan. Vore skönt om skolan brann upp typ i natt! :)

Aaae, bäst jag kilar över till grannarna innan dom små liven blir otåliga!
Inlägget om den där snygga personen kommer senare ikväll! ;)



Puss.

Torsdag.

Jaoopp. Hemma..tidigt för en gångs skull. 'Mår inte bra.' Höhö. Ska sätta igång med svenska pluggandet snart. Puuh, lär ju få hålla på några timmar nu. Lagom opeppt! Seriöst, litteratur om gudar och författare i Aten är fan inte kul? Blää, well well. Det måste ju göras! Ikväll ska jag sitta barnvakt åt grannarna. Blir några timmar skulle jag tro. Det blir kul! :)

Och förresten, håll utkik på ikväll för då kommer ett helt inlägg om en snyggjävel! ;)

Pusss!

S........

Vet inte varför. Men fick bara upp en enda person och ett enda namn i huvudet när jag såg den här bilden?
Tror två personer kan gissa vilka! ;)


Pluggapluggaplugga.

Nää, usch och fy vad jag är trött på att plugga! Det har gått hum, fyra veckor av skolan och jag är redan skoltrött? Ärligt, lärarna borde tänka om hur mycket dom ger. Jag hinner inte med allt. Nästa vecka och näst nästa vecka kommer vara värre än värst. Efter gymnasiet ska jag ta sabbatsår i kanske tre år, japp. Det ska jag göra. Herrejävlar vad jag längtar efter helgen.

Men jag väntar.......på Grey's Anatomy!! <3



Puss.

Onsdag.

Äntligen hemma..Gick lite snabbt på staden efter skolan med Natalie. Men, vi båda insåg att böckerna väntade så lika bra att pysa hem. Matchen igår gick faktiskt bra. Förlorade med 4-3. Men, det är verkligen inte fy skam mot D1 laget! Kämpade på bra och tempot var riktigt högt. Nu längtar vi bara efter seriepremiären på lördag..Skolan var seg idag. Lite opeppt ett tag. Grejen är väl att inte tänka för mycket på det. Dock svårt att undvika..

Well, har köpt välförtjänt pluggodis nu, så nu gäller det väl bara att börja plugga också. Idag är det ju "okej att äta godisdagen". Natalie tycker jag och Malin suger på godisuppehåll? Puuh, vart får hon de ifrån?!

Pusss.

RSS 2.0