Like a monster .

Något sånt här vore ju häftigt tills imorgon ! ;)
Fan, vad rädda folk skulle bli!





Fredag.

Äntligen fredag!! Slutade tidigt idag och gick på stan med Carro då. Vi var inte på jakt efter någonting men jag kom hem med två tröjor. Jädra nice det där, när man känner att man gjort ett klipp! ;) Annars har min dag gått ut på att komma på en utstyrsel tills imorgon. Ganska många har blivit attackerade av min panik men naaaej, jag kommer fasen inte på någonting! Panik just nu verkligen...Bra att jag vet vad jag ska klä ut mig till. Fan också. Vart är fantasin? Ska in till grannarna imorgon i alla fall, om det är absolut nödfall!

Ikväll hade jag och Carro tänkt att gå på "I taket lyser stjärnorna." Dumma som vi är bokade vi inte i tid, det är ju premiär idag..Så nu förstördes den idén. Men, jag tror vi hittar något annat. Bio vore ju mys i alla fall ! :)

Pusss!


Fjällen .

Jag är så sjukt sugen på att åka till Fjällen. Eller alltså, åka skidor.
Själva känslan, älskar det!
Nu blir det träning!


This Christmas.

I lördags, när jag hade Chris Brown paniken fick jag tips om en film.
En julfilm med Chris Brown i.
En bonus var ju att han som har huvudrollen i Stomp The Yard var med också.
Den handlade bla om att Chris ville sjunga, men vågade inte för sin mamma.
Söt var den i alla fall. Och han var snyggare än snyggast!





Torsdag.

Haha, angående ett tidigare inlägg. Min mormor läser som sagt min blogg, och nu har hon lärt sig kommentera också! Jag blir faktiskt imponerad! =)

Slutade kvart över ett idag, skönt! Dagen har bland annat gått åt till diskussioner med Packe angående det här med valpar. Man kan ju inte säga att en hund är gravid, eller hur? Enligt Packe var i alla fall hans kompis hund 'gravid som fan'. Packe åter igen, man kan inte säga så !! :P Dräktig heter det ju! Efter skolan gick jag ner en kortis på stan med Mallan. Saknat den tönten, på något vis. Utan förklaring kändes de som vi inte träffats på en evighet, förens idag. Fast egentligen träffatdes vi i all hast igår. Skumt  det där, en sån känsla.. Jag gick på stan i jakt på maskeradutstyrsel. Utan framgång dessvärre..Jag ska på 18-årsfest på lördag, där man ska vara utklädd men jag kommer fan inte på vad jag ska vara! Pappa har i alla fall lovat att vi ska ner till Tornby på lördag. Jag får försöka hitta något då, i sista sekund blir det ju såklart..





Något sånt här vore ju något.
Kolla andra bilden liksom, tacoskal! Haha.

Pusss!

Keeps Getting Better.

Jag har gått och blivit besatt i Christina Aguileras nya låt, Keeps Getting Better.
Den är faktiskt riktigt bra!
Förresten, håll utkik efter ryktet säger att senare ikväll. Jag ska bara klura ut några! ;)


Onsdag.

Låååång dag i skolan idag. Kom precis hem. Men det var för jag började skriva ett prov jag missat vid fyra. Kändes okej i alla fall! Annars, fin dag. På lunchen kom vi på att det är förbannat äckligt med fiskgratäng..Så vi sprang bort till Abisko och käkade pizza istället. Sjukt gott var det ju ! Så tack Elin, Bea och Maria ! ;) Annars hade vi nior på besök idag. Stackars dom som fick bevittna en svenskalektion.. Jag tror helt ärligt deras val om Folkunga ändrades efter den lektionen. Det skulle inte förvåna mig ett dugg i alla fall.
Ikväll har jag noll att plugga, helt sjuuuuuukt skönt! Ska läsa lite i världens bästa bok nu. ;) Sen ska jag kanske kolla match med Ronja. Vi får se!

Pusss!

:)

Tydligen har mormor börjat läsa min blogg.
Sådärför, HEJ MORMOR!! =)


Om jag kunde drömma.

Sofia, du skulle aldrig lånat ut den här till mig..
Jag har läst 30 sidor på tio minuter. Helt galet.
Och jag som skulle plugga...


Tisdag.

Kort och skön dag idag..Vi hade hälsodag och slutade redan vid 11. Sex och samlevnads lektion och HLR lektion. Hum, segt? Lite tråkigt var de. Kändes en aning onödigt att ens gå dit, men aja. :) Ska sätta igång och plugga snart..Annars förgylldes min dag lite extra nyss, jag har fått sommarjobb!! På samma ställe som i somras, alltså på en golfrestaurang på Gotland. Dom nämnde ju i somras att dom ville att jag skulle jobba i sommar också..Men nu svara dom att vi ska höras runt skolan slutar. Så då hinner jag i alla fall tjäna ihop lite pengar till Greklandresan..Som jag annars längtar galet till!!

Har match mot Finspång ikväll..Frågan är om jag orkar spela, eftersom jag inte känner mig helt frisk än. Vi får se, känns i alla fall som tusen år sedan jag tränade!

Pusss!

Måndag.

Första dagen i skolan på en evighet idag kändes det som. Jobbigt var det i alla fall att gå upp imorse. Dagen var som vanligt, inga nyheter eller alltför roliga saker för att nämnas här. Bara längtar till sommarlovet nu. Och till Studenten. Herregud, vad skönt det vore att slippa alla krav skolan ställer på oss...Ska ta och plugga lite nu. Sen ska jag sitta barnvakt..Puuuh, jag tänker endast på pengarna..

Pusss!

Mia och Klara.

Nu har jag varit hos farmor och farfar. Det var trevligt. Och nu väntar jag på ett av mina favoritprogram, Mia och Klara. Jag garvar lika mycket varenda gång!


 

Pusss!

Söndag.

Hum, Kenza kommenterade två inlägg under? :O Frågan om det var hon eller någon som bara skojade..Jag hade i alla fall kommenterat ett av hennes inlägg om att vi sett henne och tagit smygkort. Svaret tillbaka kom jag och Karro fram till var en aning drygt. Om det nu var hon eller inte, får helt enkelt avgöra saken! :) Vaknade ganska nyss...Sovit i 12 timmar. Höhö, så nu är jag utvilad. Ska snart till farmor och farfar en stund. Hum...strange. Om varför det känns så tänker jag inte skriva här. Mina närmaste vänner vet om det och det räcker med det. Alla förtjänar väl en andra chans i alla fall!
Skulle hellre vara påväg till Köpenhamn just nu..Chris spelar där ikväll. Helvete, vad jag vill dit!! Dom som just nu står och köar kommer i alla fall få en sjuk kväll. Aviiis! Jag kanske ska hoppa av skolan och bli en grouppie till Chris Brown. Låter faktiskt obeskrivligt mycket roligare. Malin och Karro, är ni på?! ;)

Pusss!

Nervöst sammanbrott.

Jag känner mig värdelös.
För lite mer än 24 timmar sen, stod vi där och skrek halsen av oss.
Kvällen hade precis börjat och allting var magiskt.
Nu sitter jag här och längtar tillbaka så mycket att jag inte vet vart jag ska ta vägen.
Fan.



Någons klipp ifrån inledning igår.

Chris Brown konserten ! <3

Jag har suddat ut det jag påbörjat skriva flera gånger nu. Jag vet inte hur jag ska formulera orden för att beskriva konserten igår. Jag har helt ärligt inte riktigt förmågan till det just nu. Vet inte vart jag ska börja..Allting var fantasiskt. Allting var som en dröm. Och allting tog slut på en sekund. Vi hade väntat så länge på något som var över på ett ögonblick. Jag menar verkligen vad jag säger nu, igår var den absolut bästa dagen i hela mitt liv. Från att det började tills att det slutade var verkligen timmar och minuter i total lycka.

Förbandet var Crossfire som bara spelade tre låtar sen körde en DJ, som hette Baby Drew. Hela Hovet lyftes upp med hans låtar. Bara låtar som alla kände igen och jag tror inte det var en enda person inne i hela Hovet som satt ner. Det var en mäktig känsla egentligen. Hela golvet skakade och rörde sig. Sen började klockan på en skärm ticka. Kändes som världens längsta minuter. Men sen kom han. Och vilken jävla entré! Han hissades ner ifrån taket och började dansa och sjunga direkt till Wall to Wall. Jag skrek, Malin skrek, Karro skrek, alla tjejer skrek, alla killar skrek. Alla 8000 där inne skrek tills rösten svek totalt! Hela konserten var sjuk, verkligen sjuk. Han pratade mycket, dansade extremt mycket! Vilket däremot inte var ett dugg negativt eftersom han dansade hela galet. Jag har aldrig sett en grymmare dansare!! Han gick ut några gånger och bytte kläder och under en av dom pauserna spelades en video på en storskärm. Man fick se när han gick in i massa olika rum och pratade och helt plötsligt sa han "turn around, turn around now!" Sen mittframför där vi satt ser vi en platta som börjar lyfta ifrån marken och på den står Chris och två dansare. Plattan hängde i några rep uppe i luften medans Chris dansade och sjöng där uppe. Och under 'Take you down' slet Chris av sig sitt linne! GRRRRRRRR!! Vi dog verkligen då. Jag kunde knappt få fram någon luft ett tag. Det enda negativa med konserten var att den var lite för kort, bara en timme och 45 minuter och att han missade många av dom allra bästa låtarna. Men egentligen spelar det ingen roll eftersom With You och Forever vägde upp dom han missade. Dom låtarna gjorde han utan tvekan allra bäst. När With You kom trodde jag fötterna skulle svika mig. Blev helt seriöst knäsvag och skakis som fan. Och för att inte tala om Forever. Det är min, Malins och Karros favorit. Vi skrek och sjöng som dårar och jag tror vi alla tänkte samma sak. 'Låt det aldrig ta slut'. Åtminstonde jag tänkte den tanken under i stort sett hela konserten.

Kvällen fick pluspoäng genom att Kenza stod ungefär 40 meter framför oss. Hon var faktiskt lika snygg i verkligheten som hon är på korten. Men det hade ju faktiskt inte spelat någon roll, vi hade ju våran egna lilla Kenza med oss. För om ni inte tänkt på det, Malin är jävligt lik henne. Och det verkade flera tycka eftersom Mallan fick några "shiit, det är ju Kenza blickar". Haha, ni fattar vinkel. Efter konserten lyckades vi ju också haffa Danny ifrån EMD för ett kort. Haha, yeeeeeey! :D

Nu börjar jag verkligen få slut på ord. Men våran kväll kan bara beskrivas som OFÖRGLÖMLIG!! Det här kommer absolut vara ett minne för livet. After all, jag har faktiskt fått se min största idol i verkligheten. Kan ju säga att jag gick miste om en sak..Fick erbjudande torsdagkväll om att få ett backstagepass till Chris Brown. Men jag valde helt enkelt att tacka nej eftersom jag ville uppleva kvällen med mina finaste vänner istället. Och, det är jag glad över. Tacktacktack för kvällen! Vi hade otroligt roligt och jag hade inte velat vara med några andra än er två igår. Det är ju liksom vi tre...och Chris Brown! ;) Så, ni är bäst.<3




På plattan !



Mjaaaao.<3





Där har ni henne, Kenza ! ;)



Vi ser helt mongo ut, men han var stressad ! :P

Pussssss!

Ryktet säger att..

..EMMA, KARRO OCH JAG ÄR PÅ VÄG TILL STOCKHOLM OCH CHRIS BROWN!!

(kan hända att vi följer med chris sen. så ni vet vart vi är och så..)

PUSS/ Maliin


Trötttttttttt.

Jag är trött. Och då menar jag riktigt riktigt trött. Knarkar just nu Ipren och te för att bli så frisk som möjligt.
Halsen bränner så in iiii! Så, bäst jag kryar ordentligt tills imorgon. För, det smäller ju liksom då.
Snart ska jag vandra ut en stund för att träffa Mallan. :)

Pusss!


Afterskifesten.

Det var ju Martin och Henkes 18-års fest på Plaza igår. Med tema Afterski. Tror vi alla tyckte temat var en aning luddigt för alla såg verkligen helt olika ut när vi väl kom till festen. Men, Danni kom hit på eftermiddagen. Vi tog det allmänt lugnt, pratade och lyssnade på musik. Lite senare kom Malin J och Viccan hit. Då beställde vi pizza. Satt riktigt fint hörreni! ;) Sen rullade Mallan in, helt oväntat! Jävla cykelrace alltså! ;) Men glädjande var det! Och tillslut landade dom sista, Elin, Cissi och Kristin. Var här ett tag innan vi pallrade oss till bussen. Alla iförda, pannband, skidglasögon, halsdukar, underställ, you name it! Kvällen på Plaza var kul...och galen. Sjukt mycket folk, jävligt varmt och många 92:or..No afance men, herregud vad fjortis många 92:or är! Nu ska jag inte dra alla över en kam men seriöst..Chilla lite , tack. :P Så, förutom bombsläppet av den yngreklassen var kvällen riktigt lyckad! ;) Incidenter som årets halkning på isen av Malin J. Jag höll på att dö, haha. Herregud, kunde gått illa. Och Carro gjorde kvällens händelse. Kan dessvärre inte skriva den här med risk för konsekvenser men jävligt klockrent var det i alla fall! Och förövrigt bevisade jag för mig själv att jag faktiskt kan dansa nykter. Haha, inte en droppe men ändå flera timmar på dansgolvet. Framsteg Emma, framsteg! ;)
Så, tack alla för kvällen, riktigt roligt!

Annars har jag och mina tjejer varit nere på Resia idag. Kollade resa och tror vi hittat det perfekt stället. Nu har vi i alla fall preminilärt bokat . Hoppas verkligen det blir av nu!


 



Pussss!

Onsdag.

Naaaej, vet ni vad? Den här jävla förkylningen går fasen inte över. Idag mår jag ännu sämre. Feber och hela köret. Så typiskt också. Just nu, när allt det roliga händer. Blir så trött. Fan, aldrig kan jag vara frisk! Så får se om jag pallrar mig till Martin och Henkes afterskifest ikväll. Det är nog tveksamt om jag gör det...Är hellre frisk tills fredag, då det är Chris Brown. Jag blir så lack!

Tisdag.

Stannade hemma idag. Lika bra att jag försöker friskna till eftersom den här veckan är full av roligheter, vilket jag inte vill missa. Dessvärre kan jag inte vara med på DM matchen mot Solfjärden ikväll. Oturligt nog, var ju taggad! Men nu blir det till att knarka Ipren tills imorgon, för då är det ju Afterskifesten på Plaza. Vore ju ovärt att missa den! Aaae, jag ska bli frisk!

Pusss!


Måndag.

Jag är typ sjuk. Som alltid i helt fel tillfällen. Jävla skit. Jag hatar mitt immunförsvar eller vad fan det nu heter.
Jag vill inte vara sjuk. Inte till Chris Brown! Fan.

The Pussycat Dolls.

Vad är grejen med att (nästan) alla i The Pussycat Dolls ser så ruskigt bra ut?
Och dessutom sjunger och dansar dom grymt!!




,.

Jävlar vad tid geografin tar..Men, snart är jag faktiskt klar! Bara sammanfattningen kvar! :) Måste ju tacka Chrille, som hjälpte mig massor! :P Höhö, geografiexperten! Det sista får jag helt enkelt fixa senare ikväll. För nu ska jag fixa mig för att sen åka till Sporthallen. Jaaa, ni hörde rätt ! :P Ska kolla killmatchen med Carro och Ronja. Vi får nog stamkort på Sporthallen snart. :P Ikväll får vi se vad som händer! Orkar inte lägga ner tusen år på geografin i alla fall. Något roligare än så måste hittas på ! :)

Pussss!


Söndag.

Igår var det match med DU laget mot Boxholm. Vi kammade hem en vinst faktiskt. Riktigt skönt! Och ett mål blev det med. Det var fan på tiden! Inte snyggt mål överhuvudtaget, ren tur eftersom Carros skott gick på mig. Men vad fasen, mål som mål. Körde i Carros kedja den här matchen också. Vi brukar ju aldrig köra tillsammans men vi kör faktiskt strålande ihop! Vet exakt vart vi har varandra, utan att behöva skrika vart vi är. Jag tror det är för att vi umgås på fritiden. Det märks faktiskt på vissa som umgås massor, att dom spelar bra tillsammans. Man känner den andras aura! ;) Höhö. Efter matchen var jag helt död så jag valde att stanna hemma. Pluggade faktiskt samhäll i nästan tre timmar. Puuuh, en lördagkväll! :S Men nu är jag klar med frågorna och behöver inte tänka på det idag! Så idag är det full koncentration på geografi tentan. Den ska bli klar, snarast!!




Pusss!

Nostalgi.



Haha, kommer ni ihåg det här programmet?!
Jag såg alltid på det när jag var liten!

Skit också..

Vet ni vem jag ogillar idag.? Och då menar jag ogillar, BIG TIME!!
Jo, Kenza. Och vet ni varför?
Hon har fått backstagepass till Chris Brown utav MTV. Vad fan?
Hon kommer få träffa honom, typ krama honom och ta kort med honom. 
Will break my heart. Bokstavligt.
Jag borde sluta läsa henne blogg, i ren protest. Jag kommer så inte lyckas.
Men just idag, modebloggare som får förtur för att dom skriver bra och har 23920934 läsare.
Jag vill också träffa honom! :(

 
BUUUUU!!

Lördag.

Ursäkta dålig uppdatering men blogg.se har varit jävligt mycket ur funktion faktiskt. Så, fredag igår då. Jag frös inte ett dugg i min jacka och idrottslektionen gick bra. Lite svårt att hålla en lektion med en idrott man aldrig spelat men läraren vad väldigt nöjd i alla fall! Så det var ju positivt. Efter school gick jag på stan med Danni och Malin en stund. Inte allt förlänge eftersom min mage höll på att vända sig ut och in på grund av hunger. Men det var ju trevligt ändå! Kom hem en kortis sen skulle familjen på restaurang. Gott värre! Well, gick sen och mötte Carro, Ronja, Simme och Emma för att kolla på Derbymatch i sporthallen. Låter ju nördigt värre, men innebandy är ju en stor del av vårat liv så, för oss är det inget konstigt med att spendera en fredagkväll i Sporthallen. ;) Efter matchen fick vi sitta på MacDonalds i tusen timmar eftersom Simme , den lantisen inte har dom bästa bussföresättningarna. Men vad gjorde de? Alltid lika trevligt ändå!
Okej, kul att läsa om min kväll också? Naaaat!

Sitter och pluggar geografi nu. Det går inte bra, inte bra alls faktiskt. Helt jävla omöjligt att hitta fakta ju! I såna här stunder ogillar jag våran lilla tyska lärare till dvärg. Aaevars, nu blev han faktiskt lite snällare. Eller ganska mycket snällare. Jag har skickat panikmail om att jag inte hittar fakta om vissa områden så jag får lämna in de på måndag istället. Puuuh, lugnande att höra. Så, kanske kan jag göra något ikväll istället för att plugga i tusen år. ;) Aja, snart ska jag och Carro spela match med DU. Pepp? Svar JA!! Hoppas det går lika bra som förra matchen! Då var det riktigt jävla kul att spela!

Pussss!

Fredag.

Någon måste hört min bön igår. Idag är de 11 minus. Upp till bevis om jag fryser eller inte, i min nya jacka.

Pusssss.

Hockey.

Istället för att springa benen av mig på träningen satt jag förslappad i Cloetta Center med gratisfika och festis. Inte bra Emma, inte bra. Men, som sagt, det blev hockey ikväll istället. Niklas Persson langade biljetter till familjelougen. Allt lika bra med gratissaker, hörreni! Så jag, Malin och Karro skrek oss hesa medans vi pluggade. Osammanhängande? Yes, indeed. Kollen på matchen var stundvis inte den bästa. Men, vi har helt enkelt för mycket att prata om! Uppraggade av smålänningar blev vi ju också. ;) Platå om några timmar tillsammans med dom då, eller hur tjejer? ;) Höhö, komiskt värre.

Aaae, nu ska jag ta och sova. Pissigt trött faktiskt!

Pusss!


Tack.

Jag längtar till min träning. Verkligen längtar. Jag ska springa av all min ilska. För just nu är jag irriterad.
På fotnoter till geografiuppsatsen, på min geografilärare som gör så äckligt svåra uppsatser och på vissa människor som inte vågar stå för vad dom tycker.


Torsdag.

Sjukt skön dag idag! Började toppen med bussällskap av Carro! Förvånande när förortsungen åkte samma buss. ;) Hade bara två lektioner och slutade 11.20. Jomenvisst , det var jobbigt också ! ;) Stannade kvar ett tag i skolan och höll lite folk sällskap. :) Mina classpalls är bra dom! Ye, efter skolan åkte jag och hämtade min nya jacka. För fin! Jag kommer nog aldrig frysa i den faktiskt. Kan visa er bilder på den senare! :) Nu hoppas jag de blir typ massa minusgrader och snö så det blir upp till bevis om den håller värmen. Höhö, första gången jag önskar snö tror jag. Håller på att plugga lite svenska nu..Det går trögt! Svenska B är inte min grej, har jag insett. Jag lämnar min klagosång åt sidan idag igen, bäst om ni slipper den tror jag. ;)

Ska väl fortsätta plugga nu. Och försöka komma igång med geografiuppsatsen. Jag sitter verkligen fast, totalt. Aldrig känt sån här oro över en uppsats. Men de går skit, allting. Jag hittar noll fakta och vet inte hur jag ska komma loss. Illa är det. Men det är ett senare problem. Träning ikväll också! Det är ju alltid lite skönt ! :)




(Jag snusar inte, de är tuggummit) :P

PUSSS!

Chris Brown veckan !

Chris Brown veckan var det ju , ja. 



Dreamer.
Helt fantastisk låt som jag lyssnar sönder just nu!

Sötast.



Jag har aldrig sett något sötare.

Onsdag.

Hallo! Gick hem ifrån skolan idag. Jädra ont i huvudet alltså..Men ingen vila för de.. Tusen grejer i skolan just nu. Vet inte om jag kommer överleva den här veckan, eller nästa, eller de här året.
Tills den här veckan och nästa vecka har jag:

*Svenskaprov på Medeltiden. (Så sjukt ointressant.)
*Geografiinlämning av hemtentan. (Pisssssvårt).
*Italienskabok, läsa kapitel och skriva om de.
*Läxprov i matte imorgon.
*Matteläxa tills imorgon.
*Samhälls frågor som tar tusen år att göra.
*Historiafrågor som också tar tusen år att göra.
*Två oförberedda engelskaprov.
*Två skriftliga inlämningar av idrottslektion.
*Egen idrottslektion på fredag.


Ja, det var väl allting..Herregud, jag kommer dö. Så, varför sitter jag här för? Jag måste verkligen sätta igång..
Är sjukt sugen på att beställa mat ifrån onlinepizza. Fasen, vad värt det vore! Tröstäta!!

Pussss!


Tisdag.

Egentligen har jag lust att bara klaga mig igenom hela det här inlägget..Men, eftersom jag klagat dom senaste tio inläggen ska jag lägga mig trötta och tråkiga humör åt sidan den här gången. Så, here goes! Jag har egentligen inget händelserikt att säga om den här dagen. Flytit på precis som alla andra dagar, faktiskt. VG på en inlämning också, det kändes skönt! Annars slutade min dag i skolan toppen. Den spenderades med min Malin och kladdkaka i muffinsformar. Confusing, huu? Så, det var i stort sett allting jag hade att säga för stunden. Och, jag klarade ett helt inlägg utan negativa saker om skolan! Way to go, Emma!!

Och till Mallan2, jag ser fram emot att du ska baka till mig! :D Dom där marsipangrejerna i muffinsformarna skulle utan tvekan gå hem hos mig. ;)

Ikväll är det träning. Och Simme har kommit hem ifrån USA nu. Så nu är hela gänget samlat igen. Looking forward to it!!

Pussss!

Chris Brown veckan.

Idag började min Chris Brown vecka. Chris Brown veckan går ut på att jag i stort sett endast får lyssna på Chris Brown låtar. Jag ska liksom ladda till max tills konserten! Så därför kommer jag lägga upp dagens låt här varje dag. Den låt jag lyssnat mest på det vill säga. Spännande, eller hur ? ;) Haha. Det inte inte förens nu jag börjar längta, på riktigt!!



Dagens låt :
Chris Brown - Erased.
Sjukt bra låt som jag är besatt i just nu!
Ett tips till Malin och Karro, lyssna på den!!

Måndag.

Okej, ny vecka, nya tag. Min dag har varit ganska piss, utan anledning. Bara varit sjukt negativ till allting! Jag tror det beror på mitt nya schema, verkligen sämst. Imorgon har vi Historia lektion i 2 timmar och 45 minuter och sen fem minuters rast och efter det Samhäll i en timme och en kvart. Jomantackar! Dessutom har våran SamSam lärare kommit på någon ny idé. Att vi ska jobba inom ett arbete i två veckor och efter det ha prov. Alltså kommer vi ha dubbla prov i Samhäll och Historia varannan vecka. Osmart idé , tycker jag. Hur fasen ska de gå ihop? Aja, vårt klagomål gick inte fram utan nu är det fastställt. Jag vill så hoppa av skolan just nu. Det positiva med den här dagen var Idrott B lektionen. Vi hade innebandy och det var första lektionen jag verkligen kände att jag kunde visa något jag var bra på. Och matten var bra med. Jag klarade två stora tal! Skratta inte för er själva nu, jag suger verkligen på matte! :P

Håller på att baka nu. Ett annorlunda alternativ av kladdkaka. Hoppas det blir bra! Önskar jag kunde vara lika duktig som Mallan2 på att baka. Hon verkar vara en baddare på de!!

/ Emma.

Söndag.

Sådär, nu är jag tillbaka. Och tillbaka med en liten mer peppad inställning. Ber om ursäkt för tidigare men all lust sögs ur mig. :P
Så, igår var det ju som sagt middag hos Mallans house. Bjöds på god mat minsann. ;) Jag och Malin tog oss ett tag till att prata om ja, vissa saker. Skönt att du lyssnar och skönt att vi kan prata om det mesta! Karro kom förbi en stund också , stannade inte länge men det var trevligt så länge det varade. Vi gjorde godistest där det var upp till bevis för att se hur bra dom kände mig genom favorit godiset. Bevisligen inte allt för bra, tog fram mina hatgodisar. ;) Jag och Malin slockande senare i soffan framför Scream 2. Dock hölls ögonen inte öppna allt för länge, somnade båda två.:P

Intressant att läsa om min kväll också? ;) Jag återkommer helt enkelt imorgon med lite roligare inlägg ! :)


(Där ser ni min hårfärg, i alla fall lite utav den.)



Pussss!

Döda mig.

Idag är jag inte på humör. Inte överhuvudtaget. Imorgon börjar nya schemat för vårterminen. Det schemat suger, verkligen suger. Jag slutar senare i stort sett varje dag. Min korta dag på onsdagar har blivit jättelång. Eller, alla dagar har blivit längre. Tisdagar är sämst, fyra timmars lektioner i rad med Susanne. Min mentor som överhuvudtaget inte kan driva en lektion på ett bra sätt. Jag lär mig noll. Dessutom måste jag plugga som en idiot idag. Dock vet jag inte hur det ska gå till eftersom det jag måste plugga på måste göras med en annan tjej. En annan tjej i min IV grupp som överhuvudtaget inte vågar prata med mig eller som jag inte ens vad vad hon heter. Så, utan henne kan jag i stort sätt inte plugga. Det betyder att jag måste plugga som en idiot i veckan. För jag träffar henne imorgon, på IV:et. Och vi måste ha tennis på våran idrott lektion. Jag suger på tennis och kan verkligen ingenting om det. Inte hon heller tydligen. En annan sak som suger, jag måste städa idag. Det är det värsta som finns.
 
Så snälla, skjut mig idag och återuppliva mig om några veckor. Nej, idag är jag fan inte pepp.

Lördag.

Såja, nu är jag tillbaka. Kände inte att jag orkade skriva igår, var social med Carro istället. Hon färgade som sagt håret på mig. Herregud, vi var livrädda ett tag. När färgen satt i var hela håret kokhett och det såg typ gult ut. Carro höll på att svimma när jag sköljde ut de, men det var riktigt bra! Väldigt ljust men fint! Så nu är jag blondie, på riktigt people, på riktigt! Hoppas jag inte blir trög nu bara för de. ;) Dum blondin. Well, kanske lägger ut bild på hur det blev någon gång ! :)

Idag har jag spelat match. Eftersom vårat lag inte har någon match i helgen kände jag, Carro och Mia för att spela med det yngre laget. Åkte ändå till Överrum? Jävla håla förövrigt. Skulle skjuta mig själv om jag skulle bo där. In the middle of nowhere. I alla fall, vi förlorade tyvärr..Men fasen, vad kul det var! Efter en sån här match inser jag hur mycket innebandyn betyder för mig. Jag trivs verkligen! Tycker det är så sjukt kul! Och det yngre laget är tusen gånge roligare än vårat lag. Där är alla så stela, gamla och tråkiga. Har lite funderingar på att kolla om de går att flyttas ner till det yngre. Känns som jag hör hemma där mer och får mer speltid. Dessutom är tjejerna härliga hela bunten! Yeee, vi får se. Det brukar ju snarare vara förfrågan om att bli uppflyttad, menmen.:P Förövrigt kändes det riktigt bra på matchen. Jag och Carro, som var spelade forwards tillsammans skapade riktigt många målchanser. Var sååå nära på att bli mål, men dessvärre hade vi inte turen med oss! Yeye, bara att kämpa vidare! :)

Ska nog ta och sova en stund nu..Min familj ska på middag hos Malins familj ikväll nämligen. Och jag menar, det tar på krafterna att umgås med Mallan en hel kväll. Så borde vara uppvilad . ;) Haha, skoja med dig plutten!




/ Emma.

Fredag.

Hello people! En trött Emma som skriver. Den här dagen har känts verkligen jättelång? Fast egentligen var den inte så jobbig, men skitsamma. ;) Fick stressa som en gnu till idrotten. Hade blivit missförstånd med nya schemat så jag stod och väntade vid Berzan på att gympan skulle börja innan jag insåg att resten av min IV grupp var nere i Racketcenter vid Cloetta. Jomenvisst, var bara att sätta benen på ryggen och löpa dit. Så jag fick minsann min uppvärmning i alla fall. Helskotta vad stressigt det var! Yeee, men helg nu då. Har precis haft en trevlig middag med familjen. Ibland undrar jag om alla andra familjer är som oss? Känns som min familj är lite bänga i bollen faktiskt. Men, det är så det ska vara, skulle inte trivas i en annan familj i alla fall, det är en sak som är säker. Snart kommer Carro hit. Vi ska gå och köpa hårfärg och sen ska hon slinga mitt hår. Lite ljusare denna gång, najsssssss ! :D Det behövs, big time! Sen ska jag tvinga ungen att se Let's Dance. Herregud, måste ju se BlondinBella skämma ut sig. Hoppas hon åker ut första gången, det vore så klockrent! Hennes debut kommer bara leda till att hon får ännu mer läsare, blir ännu rikare och köper ännu mer pälsar och skriver om hur självupptagen hon är. Jag hatar henne, bokstavligen hatar henne! Ändå läser jag hennes blogg? Inte smart, ju mer jag går in på den, desto mer pengar får hon ju. Men det är som ett tvångsbeteende, att läsa om hur självupptagen och självgod en människa kan vara. Ganska imponerande att hon är så skrytig, och just för att hon är så skrytig blir hon rik. Nog om henne, jag ogillar henne stort i alla fall!!

Vi höörssss ! :)



En bild på Carro och Ronja. :)

/ Emmsssss.

Träning !

Heeey, nu ska jag träna. Eller, snarare träna om en timme. Men sak samma, träna ska jag i alla fall.



Torsdag.

Lagom skön dag i skolan idag! Slutade typ halv tolv. Dock tvingade Danni mig stanna kvar ett tag , men det vara bara trevligt. ;) Annars är jag sjukt trött nu. Vore väldigt skönt att sova men icke då. Ikväll är det ju träning så de är bara att vakna till nu! Laddade ner Step Brothers nyss. Haha, sjukt rolig film. Höll på att dö av garv vissa stunder! Definitivt värd film att se, om man gillar den sortens humor! Ska ta och ringa Simme den tönten nu. Tror hon kommer hem ifrån USA idag? Borde vara idag i alla fall. Saknar ungen, så får hoppas hon tränar ikväll!




Pussss!

Twilight !

Nu har jag lyckats ladda ner Twilight. Min nya favoritfilm!
Så, så ser min kväll ut. Jag kan se den tusen gånger om!



Onsdag.

Skolan idag ja. Fyfasen vilken känsla. Typ ångestattack innan första lektionen. Så sjukt trött på Folkunga..Redan? Den skolan är faktiskt inte så bra när man tänker efter. Tråkigt folk och stela lärare. Ingen skola jag skulle välja om jag fick göra om mitt val. Men, halva tiden har gått! Bara bita ihop och kämpa på! Som sagt, segt att vara tillbaka. Första lektionen pratade våran lärare i en minut, sen fick vi sätta gång och jobba direkt. Full förståelse, jaaadå! Men ska inte klaga för mycket, det var faktiskt kul att träffa vissa i klassen! Min klass är ju faktiskt väldigt bra så jag borde nog stå ut skoldagarna som är kvar ! ;)

Efter skolan gick jag på stan med mamma, även denna gång i jakt på en ny jacka. Testade bara lite storlekar, ska beställa jackan ifrån internet istället, mycket billigare! Lägger ut en bild senare, den är såååå fräsh ! Kommer aldrig sluta använda den ! :D Hittade också en kofta på JC. Dunderrea!!
Förresten, jag lägger ut "dagens outfit" senare. ;) Höhö, mobbad. Men, måste ju testa något nytt ! ;)

Pussss!

Ändring på gång!

Imorgon börjar skolan. (Om ni nu inte visste det menar jag..) Den här terminen ska jag skärpa mig. Lätt att säga men å andra sidan är skolan ganska viktig. Tänker alltid, "ääsch, jag ordnar upp betygen i trean. Jag tar det lugnt nu" Men det kanske inte är så lätt att göra det. Så den här terminen ska jag ge allt! Jag ska plugga i tid, jag ska plugga ordentligen, jag ska koncentrera mig när jag pluggar, jag ska koncentrera mig på lektionerna, jag ska inte missa någon lektion, jag ska prata mer på engelskan. Ni fattar, det här året blir det ändring! Big time! Det funkar, bara jag verkligen vill och försöker.
Ska skärpa mig mest i matten. Matten ska gå. Jag hatar matte men fan, jag ska klara det! Okej, det här är väldigt ointressant va? Men nu har ni bevis på vad jag sagt. Att jag, Emma Daging ska höja mina betyg! Jag, Emma Daging ska bli en nörd !!




Tisdag.

Ännu en mysig kväll igår. Måste ju utnyttja dagarna till fullo nu! Hänkade med Carro och Ronja till Steves , för dom skulle äta. Denna gång avstod jag ifrån Steves kycklingspett. (Once in a life time.) Lika mysigt som alltid med dom. Satt och diskuterade i stort sett allt. Är nog ingenting jag inte skulle våga säga till dom. Och som vanligt var turkarna som raggar där. Brukar alltid sitta ett gäng killar och skicka över filmer, bilder och anteckningar på Bluetooth till oss. Antagligen inte bara till oss utan även till andra tjejer. Sjukt äckliga är dom! Dom verkar seriöst tro att vi tycker några halvmulliga invandrare med krullhår, skägg och alldeles för tajta tröjor är attraktiva för oss? Svar nej! Efter ha fikat gick jag upp till allas våran snobb Karro. Undrar om någon överhuvudtaget bor mer centralt än vad Karro gör? Tror faktiskt det är väldigt svårt att göra det. Ska väl inte säga vart hon bor, då kanske det blir liv i luckan ! ;) Hos Karro var i alla fall också Natalie, Sebbe och Adam. Vi frossade godis och pratade ett tag innan vi bestämde oss för en glass buffé. Glass med silverkulor och chokladsås, mmhm, så gott! Kvällen tickade på snabbt medans vi såg på en film. Jag och Natalie var helt enkelt för trötta efter ett tag så vi pyste hemåt. Men helnice kväll! Det var ju sista kvällen på det här lovet. Lagom surt!!

Idag ska jag faktiskt.....göra ingenting alls! Bara ligga och kolla på tv. Kanske ta tag lite i matteboken också. Säger inte nej till sällskap men så länge nöjer jag mig med situationen. Vila upp sig inför imorgon kan väl vara ett smart drag..Kommer aldrig orka. TACK för att vi börjar tio över åtta med vanliga lektioner!! Herregud, vad vissa lärare kan vara okänsliga! :P Ikväll är det i alla fall träning. Ska bli skööönt att röra på sig!

/ Emmsss.

Måndag.

Hallow! Igår kväll åkte jag in till stan och fikade på Santinis med Mallan och Karro. Gratisfika for the wiiin ! ;) Jag har nog faktiskt aldrig fikat där. Det är ju inte direkt stans billigaste fika, om vi säger så. Men aja. Mysigkväll i alla fall! Vad vi gjorde efter ska vi inte diskutera. Karro kommer skämmas om jag skriver vad vi övade på..Hon är en mes i alla fall. Vågar inte åka ......... i Stockholm. Haaaaaaaa, jag hånar dig tusen gånger om, Karro ! :D

Åkte till Ikano med mammi och pappi idag. Och ut till Mantorps outlet. Min jacka har ju börjat pysa ut fjädrar på senare dagar. Kinaduck håller inte i längden alltså. Så mitt mål var en jacka. Som tyvärr inte hittades. Lite onödigt med ny jacka nu kanske men ändå, det är fasen 14 minus ute. Dessutom behöver jag ändå en nästa vinter. Yeee, vi får se hur det bli hörreni.

Om ett tag ska jag till stan och träffa Ronja och Carro. Ska vara med dom ett tag sen gå upp till Karro. Dom skulle tydligen få herrbesök? ;)

Pusss!

Du är glad och elegant, du är laktosintolerant.

Jag har lärt mig Carina Berg låten med Björn Gustafsson på gitarr.
Om det är en nödvändig låt att kunna kan ju senare diskuteras.



Söndag.

Så, nu är mitt jobb på SM klart. Slit för ingenting. Eller jo, en lite halvsnodd tröja och några korvar. Det var det vi fick. Resten av pengarna går väl till damerna . Så dom kan få lite nya vinterjackor och klubbor menar jag, brukar ju vara så. Idag var det däremot bara Carro och jag som jobbade. Ronja svek oss big time! Well, vi spanade ut en riktigt snygging. Dessutom var han världens sötaste mot sin lillebror. Skulle kunna sno hem båda två faktiskt.
Jag har inte så mycket att skriva faktiskt, det har liksom inte hänt någonting..:P Jag menar, inte så mycket party i Sporthallen liksom!

Såå, seeya later!

/ Emma.

Humor.

Hoho, så kul. Verkligen korkad tant.
Seeee den! ;)



Lördag.

Hallo! Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering idag. Jag har jobbat sen "imorse." I sporthallen, på innebandy SM. Jag har sålt korv och kaffe, ungefär så. Mm, jag luktar fortfarande korv. Tur att Carro och Ronja jobbade i samma kiosk. Annars hade jag dött av uttråkan. Grymma innebandyspelare också. Jag vill med kunna spela så bra som dom gör. Och ändå är dom två år yngre. Lag ifrån Gotland, Södermanland, Skåne, Stockholm, Dalarna, blaaablaa. Vi hade en aning svårt att tyda skånskan. "En van, en coca, en kov." Ja alltså, vi hörde och fattade typ ingenting. Imorgon ska vi jobba igen. Ännu tidigare, jomen, det är ju peppt!




Ungefär såhär lät dom. Rajraj alltså, bra skit!

/ Emma.

Ryktet säger att...

And now it's baaack!

  • Ryktet säger att Carro är lite småtänd på en 92:a. Yngre killar existerar inte i hennes värld. Frågan är om hennes dröm kommer utvecklas? Jag håller mig uppdaterad.
  • Ryktet säger att Karro har ett litet ragg på gång. Enligt henne själv nekar hon totalt till detta påstående men att hans namn nämns går inte att förneka. Frågan är hur läget egentligen ligger till? Är det gött eller?
  • Ryktet säger att Philip Gättje är en hejare på Sing star. Enligt en stark källa hade han svårt att släppa micken på nyår..Rösten lär ha varit kraftfull.
  • Ryktet säger att en man vid namn Joakim tydligen fick lite för mycket i sig på nyår. Också här är det ett rykte som kommer ifrån en stark källa. Hur han mådde dagen efter är ännu oklart.
  • Ryktet säger att en dansk "pige" verkar ha full koll på det här med modet. Gladiator sandalerna verkar ha varit en hit enligt två ögon...
  • Ryktet säger att Chrilles träningsvärk efter innebandyn lär ha varit outhärdlig. Det tog tydligen på krafterna att springa efter en boll med en pinne i handen..Hum, hur bra är Nautilus gym egentligen?
  • Ryket säger att det verkar vara kyligt på killfronten för Sofia? Dock vet både jag och hon själv att hennes hjärta endast klappar för the one and only O....
  • Ryktet säger att det lär vara en liten "bitchtvist" mellan Karro och Kim. Vilken sida jag står på väljer jag att hålla för mig själv. Konsekvenserna kan bli totala om jag uttalar mig..
  • Ryktet säger att Malin råkade fälla en äldre match på innebandyn. Ännu vet vi inte hur pass allvarliga skadorna var..Den skyldige till incidenten väljer att inte kommentera händelsen.

Stay update! / E.


Twilight.

Har ni sett Twilight? Om inte, har ni missat något! Helt fantastisk film verkligen!
Can't wait tills den kommer ut på film!
Och killen som har huvudrollen, mmhm, så snygg. Speciellt hans mystiska ögon.
Dessutom spelar han den perfekta pojkvännen. Dock är han vampyr, men, en snäll vampyr.
Så, hjärta till Edward Cullen.<3




Fredag.

Hallo! Jag har inte haft lust eller ork att skriva. Faktiskt sant. Det var bakisdag igår ja. Träffade mina bästa vid Ekholmen men efter ha stått i kön i ungefär 20 minuter utan att ha rört oss en meter gav vi helt enkelt upp. Istället åkte vi hem hit och försökte oss på Onlinepizza. Men vet ni vad, onlinepizza hade helt enkelt blivit överbelastat och öppnade imorgon igen. Så vi testade Duvkullen istället. Karro hade en annorlunda pizza, med räkor, skinka och kebabsås. Say whaaaat? Jävla lång väntetid så vi fick underhålla oss med Victoria Secrets så länge. Herregud, vad snygga vissa var! Jag tror jag talar för oss alla när jag säger att avundssjukan inte var nådig om deras utseende. Well, tillslut kom maten. Fick vi i oss mycket? Svar, nej. Inte ens hälften gick ner. Fyfasen, det tog stopp efter fem tuggor ungefär. :P Jamen, fyfan vad bra vi mådde och fyfan vad pigga vi var! Haha, ögonlocken stängdes en hel del och påsarna under ögonen var svåra att missa..

Bilderna sen nyår kommer snart!

/ emma.


Nyår..

Gott Nytt År peolple!! Riktigt trevlig kväll igår även fast kroppen idag inte mår allt för bra..Började med middag här hemma med min bror och hans kompisar. Vilket var trevligt! Sen tog jag bussen till stan för att möta Karro, Maria och Becca för att sedan åka ut till Tallboda på fest. Huset såg ut som största bombnedsslaget alltså. Stackars han som hade det kan jag ju säga..Kvällen fördrevs med dans och klädpoker. (Jag var bäst och behövde inte ta av någonting! :D) Vi missade bussen till stan så fick istället spendera vårat tolvslag i Tallboda. Lite opeppt där ett tag men det fixade sig tillslut. Det var champange, tutor och hela köret faktiskt. Och det gick tillochmed att ringa och önska gott nytt år, inte vanligt inte. Sen begav vi oss på fest hos Sebbes granne. Massa föredetta Folkungare och lagom chill. Karro dampade loss på mig och ringde Mallan som stöd? :P Haha, mina morsor ungefär. Omtänksamt i alla fall ! Senare gick jag och Sebbzor och mötte Kim som joinade Tanneforsfesten. Blev en aning segt efter ett tag så jag, Kim, Sebbe och Alex stod i kö till Kebabbaren i nästan en timme. Då var väl klockan ungefär halv fyra? Helt stört..Efter dom ätit deras "smakfulla" kebab gick vi till Karros trappuppgång och chillade lagom till ungefär fem på morgonen? Karro kläckte den smarta idén att jag och Kim kunde få erövra hennes soffa. Där sov vi i ungefär tre timmar innan smärtan i ryggen började kännas så vi åkte helt enkelt hem. Med bussen som gick 08.35, helt stört. Kändes lite fel att fortfarande gå med klänning, festsminkning och värsta håret så tidigt på morgonen. Folk som såg mig trodde nog jag haft "one night stand." För det var ungefär så det kändes.
Well, vaknade vid fyra idag men är fortfarande lika trött. Och har ont i huvudet och mår illa. Inte nådigt..

Snart ska jag träffa Karro, Malin och Maria för bakiskväll. Det börjas med pizza och sedan chips, eller hur det nu var.
Får se hur de går med den biten..

Bilder kommer senare ikväll!
/ Emma.

RSS 2.0