Matchen.

Bajsmatch. Vi förlorade..big time! Mot ett jävla lag där en av spelarna har två barn..Ni fattar vinkeln, kärringlag! Bläääää, bäst att glömma matchen! Jag, Carro och Lisen kom i alla fall på något positivt. Våran nya tränare är 21 år och ganska jättesnygg! Plussssssssssss, att han kommer ifrån Göteborg och pratar alltså sådär snyggt göteborska. Sen hade han baseballkeps och sjal. ;) Så, vi trivdes ganska bra ändå. ;) Inget alls att klaga över egentligen.
Menmen, ska göra lite engelska nu..Kanske övningsköra eller öva på kusinernas hund lite senare. Vi får se helt enkelt!

Du är så irriterande feg som inte vågar stå för det du sa! Bollen är hos dig nu, jag tänker inte ödsla tid i alla fall.

Pusss.

Söndag.

Fick lite halvpanik igår när jag insåg att allt jag gjort var att sega! Efter att ha sett en lagom seg film satte jag mig på cykeln till Jojo. Vi bestämde oss för att överraska (skrämma) Malin. Höhö, taskigt värre. ;) Vi var där en stund och gosade med hundarna och väntade på bussen. Vi kände ett stort kurr i magen efter ha lämnat av Mallsi vid bussen så vi gick hem till Jojo och drack te och åt Ben&Jerry glass. Hur ni hur gott det låter? Var precis var det var också. Yummie! Han är allt bra den där Jojo mannen! :)

Nu ska jag åka till matchen. Taggat värre! ;)



Pusss!

Kvällen.

Puh, var försvann dagen? Fick i alla fall lite engelska gjort tillslut! :) Har nyss käkat lite kräftor då va. Gott värre! Är galet trött just nu. Blir ingen fest. För långt till Brokind och enligt våran tränare är det absolut, absolut förbjudet att festa innan match. Under inga som helst omständigheter får man göra det, keep talking sa vi till det! ;) Så, imorgon är det träningsmatch mot IBF Linköping som gäller! 12.30 i Lambohovshallen, be there! ;) Nejvars, men det känns riktigt taggat faktiskt! Kanske, kanske kan vi visa vart skåpet ska stå! ;)

Andreas tycker jag ska komma till honom nu, så, lika bra att lyssna på ordern och hoppa på cykeln! ;)

Puss!

Lördag.

Dålig uppdatering, I know. Blev fika på Barista efter skolan igår med Karro, Malin och Natiz. Sen gick jag och Malin en runda på staden. Köpte en tjocktröja ifrån Carlings tillslut! :) Åkte in till stan på kvällen för att träffa tjejerna + Dennis, Martin osv. Kvällen behöver jag inte ens berätta om. Totalt misslyckad verkligen. Eller stundtals var det ju kul men, jävlar, inte igen alltså..Nu i efterhand kan man bara skratta åt de..Stört i alla fall..Efter en sån kväll vill man bara gå på en riktig jävla pang fest och ha riktigt jävla roligt! Det får bli´t!

Ska sätta mig och plugga snart..Kul jul! ;) Sen måste jag städa, puuh! Och övningsköra ska jag också göra! Ikväll blir det antingen träffa Jojo eller gå på fest med Carro. We´ll see!

Pusss


Fredag.

Hoho, väldans tur idag. Maria ringde precis när jag skulle gå ut ur dörren och sa att våran lärare var sjuk så vi börjar tjugo över elva istället. Alltså om två timmar. :D Så nu får inte Andreas skjuts, höhö! ;) Skönt med inställd lektion, men fasen, hade ju övat massor på läxan. :P Menmen, ska nog in till stan snart. Har inget att göra hemma ändå. :)
Carro kommer till Folkunga och har IV sen också, awiiiii! :D <3

Puss!

Zzzzz...

Sopp, hemma från träningen nu. Vi körde match i nästan tre timmar idag. Sjukt kul! Älska älska älska de! Nu har jag (tyvärr) lite engelska kvar att göra. Skriftligt förhör imorgon. Hade övat som fasen på italienskaglosorna tills idag men dom var såklart knappt något förhör på. Jippi! ;) Naaej, nu måste jag äta lite..
Har lovat att skjutsa Anderas på cykeln till skolan imorgon. Tusan också, kommer dö! :P Menmen, trevligt med sällskap! :) Puuh, imorgon böjar IV-valen. Vilket leder till att jag slutar halv fem.. Menmen, har trafikantutbildning på IV så det är ju bra i alla fall! :)

Puss, sov sött! :)


Torsdag.

Hemma ifrån en lååång skoldag! Slutade tio över fyra idag..Helt slut faktiskt. Sista lektionen var Psykologi. Som i och för sig är sjukt intressant! Menmen, förövrigt älskar jag faktiskt min klass! Gjorde verkligen helt rätt i att byta. För det känns toppen! Efter skolan mötte jag på flera hundar..utan att reagera! Fan, vilken skön känsla det är! Känner mig hel som människa. ;) Ska göra lite läxor nu. Känns som ett dussintal av dom..Sen blir det träning lite senare. Najs najs. Förresten, det är ju helg imorgon! (Om ni inte visste liksom.) :P Blev ingen cup pga för lite folk..Men annat inplanerat så det blir bra ändå! :)



Kan inte sluta kolla på bilden. :)


Pusss.

Onsdag.

Skolan var tråkiig..Inget spännande faktiskt. Slutade ju tidigt i alla fall. Efter school cyklade jag och Malin hem till henne. Fort..i onödan, menmen. Shit happens! Chillade lagom ett tag innan psykologen ringde. Började gå stegvis framåt. Som tex, nära mig medans Malin höll Douglas nära, klappa honom, blunda vid honom osv. Lite svårt att förklara är det, menmen. Fattar inte hur det gick till. För tjugo minuter senare stod jag och höll i kopplet när Douglas var bakom mig. Allting gick så fort. Från att ha klappat honom kanske två gånger stod jag där med kopplet i handen, med Douglas bredvid mig utan att det kändes jobbigt. Kunde sitta ner och klappa honom, vara hemma hos Malin när han var lös, allting! Det är helt sjukt! Har inte riktigt förstått än..Men nu gäller det bara att fortsätta öva! Efter psykologen åkt hem gick vi en prommis med gullehunden. (Hörde ni, ett mirakel att jag vågar kalla en hund gullehund.) :P Höll i kopplet hela tiden då, gaaaah! Nu längtar jag sjukt mycket efter att få vara hemma hos Malin igen!! Obeskrivlig känsla men ärligt, vill bara träffa Douglas igen! Haha, de är galet, totalt galet! Tack för hjälpen!! <3

Imorgon har vi dödens dag..Slutar tio över fyra.. Skit också..



Pusss.

Träning.

Första träningen idag då. Kan bara säga...UNDERBART!! Kom dit och Carro bara springer fram och ge mig världens bästa kram! Kände redan då att de är något jag älskar för mycket för att bara sluta med. Det gick bra för att vara första gången på så länge men väldigt ovant var de alltså..Nu i efterhand känner man sig duktig som tränat i alla fall. :P Blev tillfrågad om att åka på cup i Västervik i helgen med Div2 laget (!!) Om de nu blir av dvs..Fattas än så länge några tjejer. Helgens inriktning (förutom innebandy dårå) är att ragga killar! Carro, jag, Ankan kör på´t! ;)

Imorgon är det psykologen efter skolan..Ska hem till Malin och öva där med Douglas. Lite nervöst är de..

Puss!

Tisdag.

Äntligen hemma ifrån skolan! Är galet trött just nu. Och ser ut som en dränkt katt. Bokstavligen då alltså. Cyklade hem i spöregnet. Känner mig fräshast, helt klart! Inte ens att jag hade på peppaste låten (nedanför) gjorde det lättare att cykla! Skolan var najs najs. Hade sammanlagt tre timmar Historia B. Puuh, dödens! Sen Psykologi A i några timmar. Fast de är ganska intressant. Lära sig varför människor blir aggresiva osv. Sen aaa, var det lite andra lektioner med. Måste säga att ni från C2 verkligen förgyller min dag! Kommer på mig själv med att leta efter er i korridorerna ibland. Och när man väl ser er är det happytime! Gillar era kramar, snuskisar! ;) (Riktat till några speciella.) ;) Aaemen, allvarligt så är ni väldigt bra och ni ska verkligen veta att ni förgyller min dag! Malin, Sofia, Cissi, Kristin och Danni! I fall ni inte tog åt er! ;) Ska ta mig i kragen och laga lite mat nu. Sen ska jag åka på första träningen på sex veckor! Gaaaaaaaaah, jag längtar ihjäl mig!! Och idag är det bara två timmar innebandy. Fan, måste haft tillfällig sinnesförvirring när jag tänkte tanken att sluta.


 


Pusss!

Måndag.

Puuh, då har jag kommit hem. Känns som en lång dag. En busy dag för att vara mig alltså. Fast, älskar såna här dagar totalt verkligen! Gick på stan efter skolan..Köpte en tjocktröja och en t-shirt på Monki. Fast tjocktröjan ska jag lämna tillbaka. Ärligt, vad tänkte jag på? Sjukt ful var den. :P Cyklade till träningen för att kolla lite och ha ett snack med tränaren. Fick allting förklarat för mig så nu känns det bra! Förstår inte hur jag ens kunde tänka tanken att sluta. Jag älskar ju innebandy! Jag älskar känslan av träning och allting. Har nog aldrig gillat en sport så mycket. Så nu ska jag sluta fundera och börja träna på torsdag igen! Vi kommer ändå träna med D2 laget så det löser sig! Efter träningen cyklade jag ner till stan igen för att möta Jojo. Tog en fika på Mokka och hade prat om typ allt mellan himmel och jord. :) Mysigt! Verkligen jättelätt att prata med honom. Det är det som är så skönt! :) Nu ska jag krypa ner i sängen för att se på Tv eller kanske tillochmed sova.. Kanske borde testa på att somna innan halv ett..

Imorgon är en ny dag. No idea hur schemat och de ser ut..Men de fixar sig!

Pusss!

Måndag.

Mysig kväll igår. Åkte hem till Natiz först och lyssnade på musik och så. Sen begav vi oss mot stan och Malin och Karro. Gick och köpte gottigt godis sen gick ner till ån och hade det mys. Pratade och dansade på bordet (?)
Har sovmorgon idag, börjar om en timme.. Ska bege mig på cykeln snart. Slutar 15.20 idag. Puuuh, jobbigt..Har tappat bort mitt Historia häfte som var tills idag också. Det börjar ju bra också.. Efter skolan blir det snabbis stanrunda för att köpa lite saker. Sen fika med Jojo vid åtta ikväll! :) Härligt värre!

Ha en fin dag. Pusss!

Segis.

Segat lagom hela dagen. Faktiskt vääääldigt skönt alltså! :P I stort sett de enda jag gjort är att skriva på ledighetsansökan. Då fattar ni hur lite jag gjort. ;)  Taggar ju inför skolveckan. Tror det kan behövas alltså. Men, min klass är överförväntan så det känns inte det minsta jobbigt att gå dit! Mer roligt faktiskt. Haha, okej, de där lät extremt nördigt!! Väntar på mat nu sen ska jag in till stan och träffa Karro. Vi ska gå och köpa godis på världens största godisutbud, nämligen Tempo / Nära dig. Sen ska vi tjoooocka! :D Imorgon börjar mitt nya liv. Ska sluta äta godis och börja träna i veckan. (Om jag kan bli helt frisk förstås.)

Seeeya! Pusss

Söndag.

Barnvakt igår då..Tyckte vi skötte det där ganska galant alltså. Tog varsitt barn, en bok och en säng. Tio minuter senare satt vi och njöt framför en 50 tums plasma TV i världens skönaste soffa. Haha, ni fattar vinkeln. Vårat mål var väl nästan att få dom små att slumra. Dock en halvtimme senare sov en av oss och några få minuter senare den andra. Men vad fasen, det tar ju på krafterna att vara barnvakt ju! :O Aja, vi skötte barnvakteriet strålande i alla fall! :D Vaknade precis nu. Första gången på månader jag vaknar vid 12. Skööönt! Sitter och kollar på mitt schema nu och fasar lite smått över hur jobbig den här veckan ser ut..Men, det är lika bra att vänja sig. Trots allt har man ju några dagar kvar! Haha, great!!

Ska kanske ta mig inåt mot stan idag. Om jag orkar..:P Annars göra Historia läxa. Ärligt, jag ska bli pluggis!!

Pusss!

Gotta go.

Ska snart ta mina små ben och gå till kvällens häng. Barnvakts häng då alltså. ;) Aow, känner på mig att de blir en låång kväll. ;) Absolut senare än tre i alla fall. Men vad fasen, pengar liksom. Och sen kommer ju Malin dit och sitter med mig. Så de blir ju en nice kväll det här också! :) Annars är det Lars Winnerbäck i Linköping idag. Första konserten jag missar men, ingen idé att gå när man slutat lyssna. Och idag är det en vecka sen vi njööööööööööt av grymmaste musik på The Voice. I missss! Vill tillbaka typ, NU!

See you palls! ;)

Pusss!

Adidas.<3

Kan någon köpa alla Adidas saker som finns i hela världen åt mig? (A)
Aaaemen, funderar på att köpa någon av väskorna nedanför.
Frågan om vilken färg?
Säg gärna vilken! ;)


Låt.

Den här låten är ganska bra, japp. Videon är dock värdelös, men skit samma, lyssna på låten istället.,


Lördag.

Karro och jag bestämde oss för att kolla in nollningen igår kväll. Det var folk, folk, folk där! Och vilka flaschbacks man fick till våran nollning! När vi lekte alla lekar i trädgården, skrek oss hesa på väg in till stan och sen hade sjukt kul nere vid Stångebro. Ååh, jag vill också nollas! Fattar inte riktigt varför vissa skolor väljer att ta bort nollning. Okej, de är väl då alla har sin första alkoholdebut men om man bortser ifrån de så finns det faktiskt inget negativt med nollning. Aja, Folkunga har ju kvar sin. Och förhoppningsvis nästa år också, när de är våran tur att nolla! Ojojoj, hur ska det gå..;) Annars vaknade jag ganska nyss. Eller naej, det var ett tag sen nu. Sitter och kollar på Scrubs men nu ska jag neråt och äta frullissss. Ikväll blir det nog babysitting med Malin. Åt Malin också kanske. :O Hööhöö..

Puss!

Fredag.

Hallo alla glada! Var som sagt hos psykologen idag. Det gick bra förutom att han var lite tanig. :P Men vi pratade igenom och kom fram till att vi ska öva på en hund. Rättare sagt nästa vecka. Hos Malin, ja, med Malins hund. Ska gå stegvis framåt..Hoppas det går bra i alla fall! Ska verkligen försöka tvinga mig själv göra det som vi bestämt! Det kommer nog gå bra!! (Gäller att tänka positivt.) Uppskattar enormt mycket att du ställer upp, Malin! Efter school gick jag på stan med Malin och Danni. Köpte bara ett skärp. :) Träffade på lill kusinen med. Aaaaevars, hon börjar bli en stor flicka nu! ;) Dock lite smått kaxig med kommentaren, men, jag lever fortfarande. ;) Efter stan trampade vi hemåt mot Malin. Låg och lyssnade på The Voice och tog det allmänt chill. Så som det ska va alltså. ;)

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske till stan och kolla dom små nollorna med Karro och hennes friends. Men samtidigt känner jag inte för det. Huum, vet inte vad jag känner för just nu alltså. Kanske för ingenting. :O Aaa, ni fattar mitt ilandsproblem. ;) Känner mig överpepp just idag. Underbart ju!



Miss this.<3

Pusss!

Kvällen.

Halloo! Ska bara säga lite snabbt att i det här inlägget ska jag inte ha ett enda särstavningsfel. Mest för att irritationen över mina små fel bubblar lite inom vissa läsare.. Så, kom nästan precis hem. Hade inte direkt något för mig så åkte och kollade på Mallsis träning. :P Sportbruden asså ;) Ungen sprang och gjorde kanoner in i mål minsann. ;) Efter hennes träning stod vi hum, menar Malin, och härmade olika djur i fyrtio minuter. Haha, bra att man lyckas fördriva tiden varenda gång alltså..:P Haha, ja som sagt, ibland börjar man ju undra. :P Naaejvars, skoja. ;) Nu sitter jag här och väntat på Sex and the city (såklart!) Hoppas jag inte sett dom här avsnitten..De har jag gjort dom senaste tre kvällarna. :P Imorgon slutar vi ett, wihuuuu! Då blir det stan. Känner för att köpa kläder!! :O H&M skickade hem rabatter igår. Men dom råkade skicka två åt mig så nu har jag två rabatt checkar! :D Hum, undra om jag hittar något där..



Pusssss.

Torsdag.

Kind of värdelös dag idag. Man skulle bara gå runt i stan och svara på frågor om saker man såg osv. Men aja, det var nog mest för att ettorna skulle få se oss tvåor också. Tror jag i alla fall..:P Men det var slappt och vi slutade klockan elva. :) Två timmar , yeeey! :D Är sjukt trött idag alltså. Ska nog ta en liten tupplur, höhö. Imorgon är det Draget för nollorna. Jag vill meeeeed! Den dagen var galet rolig förra året! Menmen, titta på funkar ju det också. :)

Imorgon ska jag ta hundpsykologen. Ärligt, jag längtar verkligen! Hoppas, hoppas hon kan fixa den här skiten. Jävlar, kan inte ens tänka mig hur det skulle vara utan det här...för bra!!

Duschen väntar. Pusss.

Knäpp yaaaao.

Ruuuuuligt också. Haha, fan. Hatar att jag alltid blir så lätt uttråkad. Måste vara något fel alltså..:S Får börja ta tag i mitt liv snart. Börja träna för det första! Fan, känns som jag rullar fram snart..Börjar få liiite smått panik alltså. Synd att min tränare är så jävla taskig så jag inte ens orkar testa med nya laget. Eller aaa, mitt fel att jag suger på det annars, men skit samma. Imorgon har vi någon mentorsdag med treorna och ettorna. Aaaow, överraskning på vad vi skulle göra tydligen. Spännande minsann..;)

Värsta vad alla är happy just nu då? Speciellt såna man minst anade..Typ hum hum. Nämner inga namn. Aaae, ibland känner man sig för misslyckad alltså..:P Haaaaaaaaaa, skit i de här inlägget. Har någon tillfällig störning. :P

Pusss.

Onsdag.

Ny dag idag. Förutom att det var jobbigt att gå upp vid sex så har dagen varit nice. Trivs faktiskt i nya klassen. Det känns just nu riktigt bra! Klart det är ovant men folket verkar schyssta. Jag tror det blir kanon med tiden! Kul att se dom små nollorna. Ärligt, vissa har sån respekt så det är sjukt! Och snyggingar finns det med. :O Hade inte så många lektioner idag..Slutade redan vid ett. Kan säga att det faktiskt är en uppmuntran att träffa tjejerna från gamla klassen i korridorerna. Vissa blir man asglad av att se! :) Gick upp till Karro och slöa i hennes soffa efter skolan. Sen gick jag ner och mötte Malin på stan. Gick runt och kollade lite och så. Kram X 2 idag! :D Haha, ibland får vi till det minsann!!

Ikväll kanske det blir ut för att träffa lite folk..Hoppas på det i alla fall! :)

Pusss.

LÄNGTA!!

Idag är det bara tre veckor kvar. Kan inte riktigt fatta det.. Om exakt tre veckor sitter jag och glassar nere i Spanien med min bästa vän. Åååhgud, vad jag längtar! Vid den här tiden sitter vi och göttar oss nere på stranden med en cider i handen. (Haha, vilket rim.) Fy, vill bara åka nu!! Redan trött på skol skiten! Det kommer bli underbart. Helt jävla underbart fantastiskt!!





Skola...

Puuh, första dagen idag..Och vi hade Historia B första dagen?!?! Seriöst, de är så jävla taskigt så det finns inte! Lektioner allra första dagen. Jävla idioter. Vårat schema är bokstavligen sämst! Slutar runt fyra varenda dag och inte en enda sovmorgon. :( Klassen verkar okej. Känns ändå lite smått konstigt just nu. Är ju så van vid gamla klassen. Och speciellt att gå med Malin. Kändes lagom knäppt att vi gick till olika klassrum idag. På Historia B och Samhäll B lektionerna kommer det bara vara vi samsamare. Alltså tio stycken. Haha, skönt faktiskt. Efter skolan deppade jag och Karro på Steves efter den jävla skolstarten. Sen gick vi och köpte block och grejer. Och nu sitter jag här och jaa.. Gör ingenting. Redan rastlös alltså. :S Men ikväll kanske det är grejer på gång! Hoppas på det i alla fall!

Pussis.

Tisdag.

Ojojoj, vad jag känner på mig vilken skit dag det här kommer bli. Vaknade av att jag kände vatten droppa i hela huvet. Hade självklart vält ut vattenglaset så allt vatten runnit ut i sängen. Och nu satt jag och kollade bussen till skolan. Orkar verkligen inte cykla när jag har feber. För att komma härifrån till skolan måste man byta buss två gånger?! Vad fan, det är ju helt sjukt! På förra bussen behövde man fan int byta någon buss men nu måste man göra det två gånger?! Helt sinnes. Jag vill inte gå till skolan, jävla skit skola.. Japp, nu fick Folkunga ta stryk för min arghet.

Hare bra råå.

Kvällen.

Blev ett litet infall ikväll för en fika med Malin, Natalie och Karro. Man ska väl ta ut dom sista timmarna av lovet.. Just nu känns det ju faktiskt förjävla jobbigt att börja igen. Pallar verkligen inte! Nya lärare, ny klass blaablaa. Men aja, de tar väl sin tid att komma in i det igen..:/  Undrar verkligen om vi har några lektioner den här veckan. Ettorna nollas, treorna nollar. Vad gör vi då liksom? Kommer verkligen ihåg för exakt ett år sen när jag, Malin och Maria var ute och gick på kvällen och var sjukligt nervösa! Diskuterade kläder, hur vi skulle vara, se ut och allting. Puuh, vet vad dom små ettorna går igenom just nu. ;)

Snart börjar Sex and the city. :) Yeeeey!

Pussss.

Ladyyyyyyyyyyyyyy

Dom här två låtarna kan jag inte sluta lyssna på sen i lördags. Sjuuuukt bra! Och dom blir aldrig tjatiga. :O

 


Till jobbarna. ;)

Karro sitter på jobbet och är uttråkad och tycker jag ska skriva ett inlägg. Jobbigt värre att jag inte har något att skriva om. :P Tror den andra tönten, Malin också sitter och jobbar? Varför ska jag ens skriva, ni ska ju sitta och sälja och inte läsa bloggar!! :P "Hej, det här är Karro från Tele2. Stämmer de att du har en fast telefon och ringer för 189 kronor i månaden? Det är såhär att jag kan sänka den kostnaden till 176 kronor." Bara för de skrev jag säkert totalt fel men det är nånting sånt där ni ringer och säger va? :P Aaaemen, tänker på er gullungar som sitter och ringer massa tjuriga människor medans jag ligger i min mysiga säng och.....äter host medicin. Haha, lite synd är de allt. Men äsch, ingen som dött av lite förkylning. Bara bryta ihop och komma igen som min käre far alltid säger. Låter ju ehm, uppiggande. ;) Haha, känner hur de här inlägget går mer och mer åt ett tråkigt håll. Jag är inge vidare på att skriva på begäran och inte annars heller för den delen. :P Känner på mig att jag klarade mig utan särskrivningsfel i det här inlägget. :D Om inte tycker jag du, Malin skriver felen. Är de dåligt att man inte kan särskrivning när man ska börja tvåan? Kan vara gräns fall på det faktiskt. Där såg jag ett fel (tror jag) Gränsfall sitter ihop va? :D Pinsamt värre om jag har fel.. Men som sagt, har jag fel så skriv felen Malin. Haha.. Aaae, nu ska jag sova eller något. Hoppas mina två små töntar läser de här nu! :O Kom igeeen, bara två och en halvtimme kvar. ;) Egentligen är dom inte töntiga alls, (som jag alltid skriver att dom är.) Egentligen är dom ganska coola! Och framför allt snygga! :D




Pusss på våran trio.<3

Måndag.

Lite lagom trött just nu..Jag och Malin hade tävling i natt om vem som kunde sitta uppe längst. 03:12 orkade vi sen gav vi upp innan ögonen slocknade. Haha, bra start till skolan också. :P Aja, vi börja ju inte förens ett imorgon så. :) Tror jag måste vara hemma idag. Min röst verkar hålla en låg profil idag plus lite feber som verkar hålla i sig. Inte taggat alls. Toppen nu när skolan börjar. Men vad fasen, vi skrek ju bort rösterna på The Voice! Borde egentligen åka ner till stan och köpa block och grejer. Yepp, jag får pallra mig dit.



Pusss.

Stockholm.

Nu har jag kommit hem från en minst sagt värd Stockholmsresa! Igår vankades det ju såklart The Voice konserten som var mer än sjukt jävla roligt!! Stod tio meter ifrån scenen och tryckte med en smått kaxig Malin. Haha, bruden kan sin sak!  Ibland var det obehagligt att stå så nära eftersom folk tryckte på som fan och hade noll hänsyn för andra. Men det glömdes bort ju mer musiken kom igång. Trycket var väl som högst under "My cool" och "Low". Då var det faktiskt ganska obeskrivligt härligt att stå där! När kanske 50.000 står och dansar och sjunger så var det en härlig känsla alltså! Aaae, men musiken var grym, folk var glada och Colby O´Donis var ganska jättesnygg! Så det var heeeeelt klart värt! Dessutom att det är gratis när det är så många grymma artister! Efter en uppfriskande bilfärd så somnade vi med bums. Idag gick vi på stan hela dagen. Stress hoppning eller hur var de? Köpte i alla fall en Adidaströja, ett par jeans och ett linne, så jag är nöjd! Dom här dagarna var utan tvekan en perfekt avslutning på sommarlovet. Tack Malin, Karro, Natalie och Maria! Ni är för bra!

   

Kommer mer bilder..

Pusss!

Pusss.

Dagen / Stockholm.

Blev stan med Mallsi idag. Var tänkt som en snabbis rund men den blev ganska lång..Vet inte ens vad vi gjorde i närmare fem timmar? :P Hann med en pratstund hos Karro, besök hos banken, panik inköp av godis och solning. Jaa, sen vet jag faktiskt inte mer..:P Solningen var vääärd! Återuppbyggning av det som försvunnit, japp. När jag låg där kunde jag inte låta bli att tänka på Spanien! Helt sinnes vad jag längtar! Om 24 dagar ligger vi där. På Playa Los Locos, fullt upp med att bli bruna. Ååååh, galet!!

Fixat det mesta inför imorgon nu. Lämnat packning osv..För imorgon sticker vi till Stockholm!! Bussen går redan 07.55 imorgon bitti..Gäller att sova tidigt idag. Hel nice bussresa med Natalie, Malin, Karro och Maria. Tror jag, Malin, Danni och Maria kommer spendera hela dagen runt Kungsträdgården imorgon. Och sen kommer Karro och Natiz dit senare. Ska träffa kusin Jakob och hans gäng där också. Blir ju lätt längst fram imorgon, sjungandes till Flo-Rida, Colby O´Donis, Brick and Lace, Million Styles, Ironik, Crossfire, Petter, Adam Tensta och Mange Schmidt! Ren känsla att det kommer vara drag under Low, Miss Fatty, My Cool och Glassigt. Oj, vad man längtar nu när man skriver om de! Enligt Malin vet hon vart efterfesten är så vi får väl se om vi glassar runt med Flo-Rida och Colby O´ Donis.;) Haha, i våra drömmar..Efter konserten sover vi hos Malins faster. På söndagen blir det shopping för hela slanten för att sen ta bussen runt fem. Känner på mig att dom här dagarna kommer bli riktigt roliga! En sista grej innan skolan helt enkelt..Japp, nu vet ni exakt vad vi kommer ha för oss uppe i huvudstaden.

Hare fint!

 

Fredag.

Död är det enda ordet just nu. Jag har ont överallt. Känns som jag blivit påkörd. Inte för jag vet hur det känns men kan tänka mig det är den här känslan ungefär. Kanske en liten värre smärtgrad. Trevlig kväll igår faktiskt. Åkte till Malin oxh fixade oss. Eller, hon fixade sig, jag låg mest i hennes nybäddade säng. (Haha, förlåt, jag var tvungen!) :P Drog till festen och ja, det var faktiskt kul. Kändes som mer än hälften var Munken folk. Träffade ju på my brusch och Erik. Aaae, men det var faktiskt helt okej fest! Bra musik, mycket folk och roligt sällskap. Precis som det ska vara det vill säga! Kvällen avrundades mot natt och jag blev följd hem av två töntar. (Det var ingen omväg!) :P Men tack för följningen!

Känner mig inte allt för frisk så det kanske blir att vara hemma idag. Eller så blir det Nykvarn ikväll? Vi får se lite. Imorgon är det ju Stockholm och The Voice som gäller så man kanske borde vila upp sig lite. :)

Pusss.

Torsdag.

Kul att vakna upp och knappt ha någon röst. :( Känns inte så peppt att bli sjuk till Stockholm..:/ Så nu har jag börjat knarka teé. Det brukar ju oftast funka faktiskt. Så förväntar mig ha en röst om en timme eller så. :P
Annars ska jag nog ta det lugnt idag. Vill verkligen inte bli sjuk! Ikväll blir det nog fest med Malin. :) Aoow, vi får se vart benen tar oss. ;)

Pusss.


Ursäkta röran.

Haha. Ganska jätte kul!


 



Free Fallin.

Ganska häftiga röster, jaao!


Onsdag.

Hallo! Varit på stan med Malin idag. Strosade runt men köpte ingen speciellt.. Ska hålla i pengarna nu! :P Dessvärre slutade stan rundan bittert efter Malins "olycka i Sydöstra Asien." Det var illa...Aj aj aj! Att hon aldrig växer upp alltså! ;)

Annars har jag precis kollat igenom nya schemat för dom första tre veckorna. Jag vill dö. Börjar 8.10 varenda dag och slutar runt 15 eller 16 varje dag.. På fredagar halv fem! ( I alla fall om jag fattat rätt. ) Bluhäää! Det blir lååånga dagar! Känner på mig att det här året kommer bli slitigt..riktigt jävla slitigt! Dom jag pratat med säger att man knappt överlever av plugg. Gudars, hur ska det gå? Men, jag har mitt slut mål i alla fall! VG i alla ämnen! :P Helst mer också. :P Ska bli en nörd det här året! Nu kommer jag inte kunna flamsa med Malin på lektionerna. :( Seriöst, fattar inte hur jag ska palla långa skol dagar utan henne? Lyst upp varje dag! Men äsch, nu får hon lysa upp i korridorerna istället! :) Hoppas jag kommer i B klassen som jag ställt in mig på nu..Syon sa ju att det inte var helt säkert att jag kom i den. Aja, det löser sig. :P Nu kommer ju nya små ettor också. Har faktiskt all rätt att kalla dom små! ;) Ingen nolla längre, wuhoo! Kommer ihåg dagen innan vi börja ettan. Jag, Malin och Maria var ute och gick på kvällen och pratade igenom vad vi skulle ha på oss, vara i sättet, allting! Jävlar vad nervösa vi var! Fullt förstårligt kanske..Och i år blir det ingen nollning. Verkligen roligas i ettan! Sen har det varit jaa...pluggit värre. :P

Nu snackar jag mest skit.:S

Pusss!

Buhäääs.

Yes. Då har även denna dag gått åt. (Snart iaf.) Går ju lite lagom fort nu på slutet. Föör fort! Orkar inte byta klass. Nya lärare, om på nytt, nää, blää åt det just nu! Men aja, antar att man måste gå in med en positiv inställning. Köpte ingenting idag. Bäst att hålla i pengarna innan Stockholm nu! Övningskörningen gick fin fint idag. Enligt handledaren den bästa gången hittils! Så aaa, de är väl positivt.

Är uttråkad. Orkar inte skriva. Vill göra något?!

Puss.

Tisdag.

Mysig kväll igår. Jag, Malin, Natalie och Karro gick först och köpte varm choklad. Sen mötte vi Lovisa för att pallra oss vidare till utebion för att slå oss ner och se jaa, kanske världens sämsta film? Fattar inte hur dom tänker! Sån film lockar ju inte folk överhuvudtaget! Men det var ganska mys ändå! Mycket folk man kände igen och träffade på. :) Vi drog hem ganska tidigt eftersom alla var ganska jätte trötta. Somnade gott sen minsann!
Ska till Ikano med mammsi snart. Sen övningsköra. Och ja, sen får vi helt enkelt se. :)

Förresten ringde vi en psykolog i morse! Så nu har jag fått tid hos en psyko teraput. Låter som jag är en galning när man hör ordet.. Aaaemen, det ska bli riktigt skönt att ta tag i den här hundrädslan. Och förhoppningsvis funkar det.  Det vore helt obeskrivligt skönt att slippa det här!

Puss!

Måndag.

Myysig dag igår! Mallsi kom hit på dagen. Och ja, vad gjorde vi egentligen? :P Kärring sysslor! Haha, då måste vi varit söta. Härligt att träffa henne igen i alla fall! :) På kvällen pyste vi till Karro för att fika. Ingen lång fikning där inte innan vi bestämde oss för film. Det tog dig.. VI blev bokstavligen utkastade till slut. :P Aaaow, så såg vi snowboard film med för snygga killar! Sen låg vi helt enkelt och pratade till klockan fem på morgonen. Tjejsnack, vad annars? Puuh, blev bara fyra timmars sömn innan jag skulle till frissan. Och när jag kom tillbaka efter klippningen låg gullpuckona fortfarande och sov! Haha, seeeeeegast! :P Inte mycket liv i någon av dom. :P Aja, vi kom upp tillslut och åt, faktiskt, lyx frukost! ;)

Nu sitter jag här och aa..gör inte mycket alls. Funderar på att sova lite. :P Eller fråga mamma om övningskörning, well see. Ikväll blir det i alla fall utebion med Malin, Natalie, Karro och Malin! :) Mysmys! Ren känsla att jag kanske somnar, yes? ;)

Miss you.<3



Puss.

Gästbloggare: Karro!

Natalie har gjort det, Malin har gjort det, nu är det min tur! Med en lätt huvudvärk på grund av emmas nedtryckningar har jag tagit på mig rollen att gästblogga idag. Har alltså spenderat denna kväll med Gåsarna som dom kallas. Ett smeknamn som myntades någon gång för länge sen. En fika på Steves och en sån lång tid i filmaffären att vi blev utkaste, så mycket senare sitter vi här och ska nu titta på filmen switch, nån snowboard film för ungdmoar som malin valde. Det hänger på henne att den är bra nu! Haha!

Gåsarna är ivriga att äta sitt godis och se filmen nu, sedan följer troligen en natt full med tjejsnack, det allra smaskigaste och bästa ur våra liv för tillfället (nu låter vi som tjejerna i GG, Gossip Girl). Vi brukar inte somna så tidigt, frammåt femtiden satsar jag på ;)



Söndag.

Nu är jag hemma igen. :) Och internet funkar! ;) Båtresan gick ovanligt fort igår. Kan ha varit för jag såg Stomp The Yard på laptopen. :P Bästa filmen!! Kändes ovanligt konstigt att komma hem igår. Allting kändes så jädra stort mot huset på Gotland. Och min säng! Gaaah, vad skönt att sova där igen! :P Aaae, jag är inte normal.. Vaknade ovanligt tidigt för att vara mig. Var uppe redan vid nio. :P Tror det är för att jag gått upp den tiden varenda dag i fem veckor nu. Gick ut och tog en powerwalk på en timme. Jädrar vad skönt det var! Nu ska jag städa och lite så. Och ikväll träffa Malin! :) Det blir mer än niiiice!

Har precis gjort en The Voice spel lista. Man måste ju kunna alla låtarna på lördag. ;) Kommer bli sjukt kul!

Pussis.

Kvällen.

Kvällen var faktiskt ganska trevlig. Har alltid tyckt de där med relationen till kusiner är lite knepigt alltså. Man vet inte riktigt vart man ja, har varandra. Fast det beror ju såklart på vilka kusiner med! Det var nice i alla fall. Några tönar från Linköping ringde ett tag med. Eller aaa, jag ringde i halv panik. Haha.  Annars slutade kvällen helt enkelt för bra. Ren längtan efter något så underbart! Just den stunden gick för fort. Nu känns det...tomt. Leendet på läpparna sitter kvar!

Imorgon åker jag hemåt med fem färjan. Det blir skönt men samtidigt tråkigt. Fast fasen, har ju varit här i hela fem veckor nu.. Och när man kommer hem har det växt massor! Haha, varenda år, lika facinerad, varje gång! Fy vad mys att sova i sin egen säng! Finns vissa saker som gör att jag bara vill stanna! Förgyllt sommaren, helt klart! Nu dröjer det länge dock..:/
Tror inte jag kommer skriva något imorgon. Måste packa och fixa. Och när jag kommer hem har vi inget internet. Dom håller på att byta modem eller något. Så nu skriver jag inte på ett tag! På söndag ska jag i alla fall träffa efterlängtade Malin! Har inte tänkt på det men nu var det tre veckor sen sist. Sakna lite va! Och Ronja, Carro, Natalie, Karro och alla! Känner hur saknaden sakta kryper mer och mer i skinnet just nu.

Skulle bara vilja informera er om att imorgon är det bara en månad kvar tills jag och Parveln sticker till Spanien! Helvete, vad jag LÄNGTAR!!

Ha det underbart! (Hoppas det inte var särskrivningsfe idag.) ;)

 

Här har jag spenderat mina senaste fem veckor. :)



PUSS till allt och alla!!

Fredag.

Gick upp "tidigt" imorse för att spela golf. Misstag, misstag, misstag! Missade att sova ut och gick istället på golfbanan och spelade skit golf. Bokstavligen skit golf. Gick patetiskt dåligt. Så aldig mer golf! Pfft, snobb sport. :P Ska börja packa ihop allting nu. En hel del som ska med alltså..För imorgon kommer jag ju hem igen! Finally känner jag just nu! Efter fem veckor blir det skönt att sova i sin egna säng! Ikväll kommer kusinerna hit på middag..Yee, så äre. Men ska nog antagligen spendera min kväll med Oskar istället. Det låter lite bättre alltså.

Gotta go! Pusss.

Torsdag.

Sista dagen på jobbet idag. De var faktiskt lite tråkigt. Tiden har ju ändå gott fortare när man jobbat en del! Trevligt folk, roliga "arbetskamrater" osv. Efter jobbet åkte vi hem till Kerstin och Christer. Var en trevlig kväll! Känns lite tungt med Christer. Det hemskaste är att man inte kan göra någonting. Man vill göra allt, allt bra igen! Men det går inte..

Mina ord är slut idag.

Puss.

Onsdag.

Ursäkta mina särskrivningsfel igår. :P Aldrig varit min starkaste sida det där.:P Dagen har spenderats inne i Visby. Fullt med ehm, minst sagt lite annorlunda människor. Själv fattar man ju inte det roliga i det hela att klä sig som man gjorde på Medeltiden. Aja, det är väl deras intressen antagligen. Men det var lite häftigt faktiskt. Dom spelade, jongerlade osv. Var nere vid "medeltidstorget" där dom hade fullt med saker som sålde. Sötaste var när små barn spran omkring i små medeltidskläder. Faktiskt första gången jag sett hela tillställningen så det var ju faktiskt intressant! Tog massa bilder men dom läggs nog ut på Facebook istället! Ikväll har jag varit ute och cyklat lite. Fick se Stångas träsk osv. Trevligt värre. :)

Imorgon är det jobb som gäller. Mellan tio och fyra. :) Sen ska vi förhoppningsvis ut till Kerstin och Christer. Älskade bästa 'extra morföräldrarna'. Dom är för bra!!

Pusss.

Tisdag.

Regnat idag med. Eller de spö regnar fortfarande. Sjukt tråkigt! Jag, mamma, Sara och mormor begav oss på en loppis runda i regn rusket. Hittade två plånböcker och en klocka. Av en grovt skitig och tjocktant. Hon hade så liten kjol så hon inte ens fick upp dragkedjan så man såg hela magen. Lite smått skabbigt. :P Jag och Sara fick skabb känsla efter det alltså. :P Sen var vi på en jätte mysig typ design affär i Hablingbo. Nu kommer det pinsamma...jag hittade ett jätte mysigt gosedjurs får där. Jätte len och gosig. Haha, var tvungen att köpa den! Håna mig inte nu, men den var så mysig så jag kunde inte låta bli. :P Mes, jag vet! Döpt den och allt har jag gjort med! Haha! När vi kom hem fick vi 'nostalgi begär' och började plocka fram massa gamla kläder, skor, väskor, hattar. Allting! Hittade fem väskor som jag fick. :P Very nice! Och helt gratis dessutom. ;)

Imorgon ska det förhoppningsvis bli lite bättre väder. Vi ska till Visby och kolla in medeltidsveckan i alla fall. :)

Puss.

Lost.

Åh gud, det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort.


Måndag.

Jobbat fram tills nu.. Tror jag ska gå och sova lite, heeelt slut! Väldigt lite folk idag. Kan ha varit för de totalt spöregnat ute hela dagen! Sen är det ju Medeltidsveckan inne i Visby så alla är väl där inne. Kom in en Stockholmstjej imorse i runt 25-årsåldern. Hon hade Loui vuitton väska, loui vuitton skor, Filippa K shorts, Marco Polo skjorta och en mobil som var knallrosa. Tror faktiskt det var en Prada mobil? Lagom snobbig såg hon ut i alla fall. Och dryg var hon med. Hån skrattade och frågade "alltså, har ni inga andra muggar än plast här eller?" Jävla blond också. Puuh, såna har jag liite svårt för. Nu är jag ledig fram tills torsdag i alla fall. :)

Juste, kvällen igår spenderades ju med Nora. Väldigt härligt att träffa henne efter ett helt år! Vi satt och pratade massor sen kom David och trängde sig på för att se tv. Han vägrade se "Stomp The Yord" men aaa, vi såg Yrrol så det va nice det med. Sen följde jag Nora hem. Herrejävlar, vi såg ingenting alltså. Totalt bäcksvart. Fy vad rädda vi var! :P



Nora. :)


Pusss.

Söndag,

Jobbat dårå.  Chefen / kocken frågade om jag ville jobba nästa sommar också. Men då vill han att jag kommer direkt när skolan är slut och stannar ända tills skolan börjar. Alltså i två månader..Oj, jag vet inte om jag vill det alltså.. Ska försöka söka jobb på restaurang hemma eller i Visby tills nästa sommar.. Sen sa han att om jag har någon kompis som vill jobba där nästa sommar så vore det jättebra. Haha, så det finns ledigt sommarjobb där nästa sommar får såna som är intresserade. ;) Fick äntligen prata med världens bästa igår! Hon fick höra mitt tjat om aaa,. Stackaren! :P Hon är bra att prata med ibland. :) Eller aaa, alltid bra att prata med. :P Underbart att ha en vän som lyssnar och ställer upp! Såna ska man vara rädda om!

Ska träffa Nora ikväll. :) Får se vad vi hittar på.. Golf kanske det blir. :)

Förresten har jag världens sämsta låt på huvet och har haft det hela dagen.. "Bakar Bengtsson är död, " lalala, kommer inte ihåg mer. Det är de som är irriterande. :P

Pussis.

Myskväll.

Hallu! Kom hem för ett tag sen. Är skit trött så orkar inte berätta allting i helhet. Men till Hemse för att käka pizza, garva sönder till några stumma personer, ut till Rone och kolla på VM i Kubb, hälsa på Oskars kalvar och åka bil kan beskriva kvällen i korthet. Mycket najs var det! Kul att få komma iväg lite framför allt. :) Haha, roligaste var dom stumma på pizzerian. Tänkte "va fan, vad tysta dom var då. Dom säger ju ingenting till varandra." Sen upptäckte vi att dom var stumma. :P Sjukt kul hade vi åt det i alla fall. :P Snart ringer nog min lilla gullis! Awiiii, make my day! :D Har några timmar kvar att vänta på brorsan och hans tjej nu.. :)

Imorgon är det jobb igen.. Sen ska jag vara med Nora på kvällen! :) Det blir en bra dag de!



Pusseli.


 


Hahaha..

  • Sitter och garvar för mig själv. Bikta.nu är världens roligaste sida. Några exempel på vad folk skriver.:

  • jag måste få HJÄLP!

    Jag kan inte hjälpa det men jag älskar att bajsa offentligt..
    senast igår så sket jag på en postbil mitt inne i gbg... jag älskar att dumpa på bilar och i postlådor.. har även skitit i hissen på min skola..
    // en som måste få hjälp

  • 416851745
    jag jobbar på ett cafe, och idag slickade jag på en kunds smörgås innan hon fick den. hon var otrevlig så jag tyckte hon behövde ett staff. jag är bara lite hemsk.

  • Jag har syndat, min nagel gick av inne på ne mataffär och jag ville av någon konstig anledning inte lägga den på golvet. Så jag tryckte in den i en tomat.

  • Förlåt mig.
    Jag brukar onanera med min mammas eltandborste! Förlåt mamma

  • 416744847
    Jag brukar handla 2 måltider när jag köper hämtmat så att personalen inte ska tycka att jag är en loser som är ensam.

  • 229654946
    Jag trampade på hund skit igår. När jag kom hem så gick jag ner i tvättstugan och kletade ner grannens tvätt med det.


Lördag.

Jobb jobb..Bara tre dagar kvar..Kvällen igår var ju "festlig." Fyfan, socialt självmord. Cyklade runt bland åkrar medans de var fest hos Häger och de verkar ha varit skit kul? Eller i alla fall såg de ut så på bilderna jag såg. :P Puuh, kände mig lagom misslyckad då alltså. Ussch. Längtar hem hem heeeeeeeem!! En vecka kvar, sen får jag sova i mun underbara säng!!

Ska duscha nu sen ska jag spela golf med Oskar. Haha, pinsamt värre eftersom han är grym! :P
Ikväll ska jag ringa Mallsi. Och är hon inte hemma så går jag och dränker mig eller något. Måste prata med ungeeen! Very important! Så Malin, om du läser de här, var hemma ikväll!! :P

I natt kommer bror hiit. :)

Pusssis.

..

Aaaow, har nyss varit och tränat golf. Tränar golf när jag har som mest hemlängtan tror jag.. Tänka på något annat typ. :P Längtar hem en hel del nu. Samtidigt vill jag inte åka hem..Varför är det bara jag som vet. :) Men ändå, få sova i min säng och träffa alla kompisar!! Saknar er!! Aja, golfen gick sämst i alla fall.:P Övningskörde gjorde jag ju förut med. Det gick också sämst.. Haha, jag suger verkligen på att köra. Att ha körkort efter jag fyllt år precis känns låååångt bort just nu! :/  Puuh, vet inte vad jag ska göra resten av kvällen..Ut och cykla tror jag. :P Huum.. My friends är på fest. Jag vill med!!

Jobb imorgon.. :)



PUSSS.

Fredag.

Som sagt, jobbat idag med.. Puuh, skit varmt nu. Borde egentligen gå ut och sola eftersom jag är bleeek! Men ässch, orka det.. Aaae, de får bli en annan gång..Ska ut och övningsköra istället. Imorgon kommer min bror och hans tjej. Längtar faktiskt. Inte träffat honom på fem eller sex veckor nu..Kind of miss him..
Aow, jag har ingenting alls att skriva. Ursäkta för mina tråkiga inlägg. Gästbloggare välkomnas! ;)

Minst sagt oväntat..Ända ler man lite ibland..



Pusss.

RSS 2.0