Torsdag.

Jobbat idag då. Det gick braaow. After all, det är roligare att jobba än att sitta hemma hela tiden..Och idag jobbade jag med Matilda. Absolut roligast att jobba med! Vi har sjukt kul ihop. Några som åt på restaurangen pratade så mycket östgötska så var tvungen att fråga om dom var där ifrån. Och mycket riktigt var dom det. Bodde i Sturefors gjorde dom. Och än en gång fick jag bevisat hur fult östgötska är. Ussch alltså.. Ikväll ska jag nog spela golf tror jag. När jag kommer hem ska jag ta tag i mitt liv. Träna varenda dag då. Ge innebandyn en chans.. De med basta!!

Saknar.

Pussis.

Onsdag.

Dålig uppdatering, I know. Men har inte hunnit skriva..Var inne i Visby igår. Var typiskt Visby väder. :P Hittade en klänning / tunika, eller aa, vet inte vad det klassas som. :P ett par shorts, en tjocktröja och en kortärmad. Allt på rean och tillsammans kostade det bara 580 kronor. Kändes som lite klipp där! Men aaow, ändå sved det i plånboken. Har blivit fruktansvärt snål. :S :P Ajuste, sen köpte jag armband med! På kvällen blev det några hål på golfbanan. Hade 21 poäng på nio hål och sänkte mig! Imorse spelade jag också golf. Då hade jag 38 poäng på 18 hål och sänkning igen. (Siffrorna brukar säga noll för såna som inte spelar golf.) :P Men det var roligt faktiskt. Sitter just nu och väntar på Sex and the city..Mamma och pappa är hos sina kompisar så i natt ska jag sova ensam.. Aaaotch.. Och i natt har jag ingen att ringa!! Hur ska det gå...

Imorgon är det jobb igen. :)



Pussis.

Solning.

Då har jag varit på stranden och solat. Jädrar vad varmt det var! Man kunde knappt ligga still så varmt var det. Tror det var 23 grader i vattnet. Vi kom fram till att i Spanien är det nog betydligt varmare vatten. ;) Det är bara 42 dagar kvar idag! Ursäkta mitt tjat om Spanien men det lär ni nog få höra. :P Jag längtar som tusan verkligen! Ska ta mig i kragen och gå ut och gå eller springa snart. Ja, ni läste rätt.. Det måste bara bli lite kallare för just nu är det nog för varmt att träna i. Känner mig latare än någonsin! Ärligt, jag har gått upp sen jag kom hit. :/ Måste fortsätta med innebandyn, annars kommer jag nog få panik. Eller börja fotboll igen? Puuuh, det krävs en funderare alltså..




Puss.

Måndag.

Tröttast verkligen. Buu, orkar knappt röra mig. Somnade på bums igår alltså! Trevlig KM fest igår faktiskt. Den varade inte länge, men den var trevlig ändå. :) Fast, snyggisen var ju inte där. :P (haha.) Orkade inte gå med golfarna imorse. Så nu väntar jag på dom så vi kan åka till stranden. Fast det är lite molnligt just nu men det fixar sig! På lördag kommer bror och hans tjej hit. Längtar lite tills dess faktiskt. Då kanske det blir lite mer fart på det. :)

Seeeyaaa!

Pusss.

Söndag.

Kom precis hem från jobbet. Ärlig, jag har aldrig i hela mitt liv varit så trött som jag är nu..:S Jobbat sen elva imorse. Mina ben är typ bortdomnade och inte tala om min rygg!! Den är nog av eller något. Men ganska kul har det varit. Mycket folk och mycket disk..:P Fördelen med att jobba på en golfrestaurang är definitvt alla snygga golf killar! :P Fysatan, vad snygga dom är!! Grrr, redan spanat in alldels för många..:P Dock har jag min favorit, ;) Höhö. Ska hoppa in i duschen nu och sen gå tillbaka till KM festen. Får se om man får hänka på kusinen och alla killar hon hängde med. Yee, no words om henne. :P

Imorgon är jag leeeeeeeedig! Åååh, njuter redan! Då ska jag spela golf och sola. :)

Pussis.

The day.

Yeepp, kvällen börjar redan lida mot sitt slut. :S Håller på att se en film just nu. Efter det ska jag se Stomp The Yard på pappas laptop. För aaa, den är ju bäst! Lika bra som Rent!! Och sen har jag ju en Frida och Vecko Revyn tidning att läsa, yiiihu! :D Imorgon jobbar jag mellan 11 och 20. Kanske blir längre eftersom det är KM middag uppe i salen. Så imorgon kommer jag inte skriva någonting eftersom jag kommer spendera min kväll på KM festen efter jobbet! :) Jag tror det blir nice. Det brukar alltid vara en härlig stämmning i alla fall. Fast nu är inte brorsan här och håller seger tal som han gjort dom senaste fem åren. :P Saknar honom lite faktiskt! Nästa vecka kommer han och Sara hit! :)

Saknar vissa vänner lite just nu vaaa. <3



Puss.

Lördag.

Jobbat klart..Det gick fin fint. Inte så stressigt alls faktiskt. Börjar bli liiite trött på restaurang maten faktiskt. Tro det eller ej..:S Har legat ute och solat nu. Riktigt varmt här just nu! Eller, det är det nog nästan i hela Sverige. :) Längtar massor efter Spanien idag!! Eller, varje dag men liite extra idag. Har inte riktigt fattat att Malin ska med. :P Herrejävlar vad kul vi kommer ha! Steka på stranden, steka vid poolen, gå u någon kväll va? ;) Solnedgång, marknader, ååååh, allting! Kommer nog bli ett minne för livet!! :)

Pusssaa.

..

Jävlar i haven vad rastlööös jag är!! Får lite smått panik här snart. :P Har nyss varit ute och övningskört. Det är starten jag behöver öva på.. Annars går det sakta men säkert framåt! Aja, jag har ju lite mindre än ett år på mig! ;) Det är verkligen ett mål, att ta körtkort precis efter födelsedagen. Då blir det gliidning runt i Linköping på hög nivå! Dock i en Volvo...Haha, lite synd man inte har en cab. Det vore ju lagom fränt! Nu ska jag gå ut lite tror jag.. Och vänta på att en party pingla ringer mig senare. Det kommer definitivt make my day!

Pussis.

Fredag.

Ahow, jobb idag med. Det är fint. Delades ut dricks idag! De som alla lagt i en burk som man sen delar upp. 240 spänn, så de är härligt! :) Igår fick jag vuxen poäng gånger tretusen ungefär. Pappa skämtade och bad mig köpa snus åt honom på Ica. Så jag gick in mest för att testa. Och det funkade! :O Haha, fast innan jag betalat var jag en aniiing nervös! :P Annars har jag precis varit i Hemse och kollat runt lite. Köpte ett par skor, örhängen, nagellack och mascara! :) Sen käkade vi där inne. Och ja, nu vet jag inte vad jag ska göra.. Kanske bort och träna golf? Eller helt enkelt se tv och käka godis. Usssch, är rastlös. Och på kvällarna längtar jag hem något sjukt mycket!! Speciellt när det inte är Sex and the city på helgerna. Och ännu mer när dom flesta faktiskt är hemma just nu... Två veckor kvar här, yepp. Aja, jobbar imorgon och på söndag. Och nästa vecka torsdag, fredag, lördag, söndag. Allt jag tänker på är pengarna nu på slutet. :P Imorgon kommer det vara massor folk eftersom det är KM. Middag och grejer där. Det blir nog kul..



Pussisss.

Torsdag.

Jobbe today. Faktiskt skönt att vara tillbaka efter ledigheten! :) Jobbade med Cissi, Joel och Matilda idag. Dom är absolut roligast att jobba med! Vi är ju i nästan samma ålder så det blir ju kul liksom. Skratt attack på Matilda. :P Sköön är hon!  Där har vi jobbets enda och största stockholmare. ;) Lyckades skrapa ihop 30:- dricks idag. Fast...av mamma och pappa då, höhö. Annars hände en askul sak idag. Kom in en tant förut och beställde mat. Sen gick hennes kompisar och satte sig, så gick tanten mot toaletten och skrek till sina kompisar, "jag kommer snart. Jag ska bara skita lite fort." Haha, jag dog av garv. Heeelt seriös var hon ju med! Tänkte på Malin och Karro direkt då. :P
Ska snart ut till Sandviken. Ska på middag hos mammas och pappas kompisar.. :)

Förresten, läs den här! http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article2961433.ab Jag blev så rörd att jag började gråta. :P

Ha en fin dag!

Baby, just explain why?



(fin bild också.)

Pussss.

When I grow up.

Yes, just nu har vi lite gäster här. Har agerat barnvakt åt lilla Thyra hela kvällen! :) Söt unge..Precis käkat hallon tårta. Den satt fint i kistan minsann! Övningskörde på väg idag då..Det gick väl sådär :P Men, man ska nog inte tro för mycket efter tre körningar. Blev sjukt förbannad när en kärring la sig knappt två meter bakom mig. Lite jävla hänsyn borde man kunna ha när det lyser en stor grön 'övningskör' skylt i huvet på henne. Men nejnej, hon kunde inte ta avstånd. Aja, jag körde kanske lite sakta också? :P Kan nog ha varit så va...Väntar på Sex and the city just nu, (som alltid). Det är ju ganska bäst faktiskt! Imorgon är det jobb mellan 10-15. Sen ska vi till Hemse för att kolla lite. Höhö, roligt värre. Får se om man pyser till Karro i Visby med? We´ll see, we´ll see. Någon dag innan hon åker hem blir det nog! :)



Pussigull.

Solning.

Solat klart nu. Gav upp efter knappt två timmar. :P Solen gick i moln heeeeeeeela tiden!! Ska hoppa in i duschen snart. Sen ska jag och pappi ut och övningsköra. Idag ska vi köra på vägen!! Gaaaaah, hur ska det gå, hur ska det gå..Det går nog fin fiint.
Nu har jag fått namnsdag present. En EM fotboll av pappa.:) Tror däremot inte att det var en namnsdag present egentligen. :P Alla hade glömt det, haha. Men namnsdag är ju egentligen total oviktigt! :P Varför finns det egentligen?

Pussis.

Onsdag.

Jääääättevarmt här idag! Så dagen kommer spenderas på tomten i solstolen. Ganska skönt, japp japp. Dom andra har åkt till stranden men jag ville sova vidare. :P Går lika bra att sola här liksom! :) Ikväll får vi gäster. Ska fira mormor i efterhand. Tårta, muums! Sista lediga dagen idag. Sen är det back to reality..

Idag har jag namnsdag! 'Stora Emma dagen'. Höhö.. Så alla Emmor ute i världen, grattiiis på namnsdagen!! ;)



Puss.

Kväll.

Heeeeeeeeeela långa kvällen såg jag fram emot Sex and the city. Och nu är det slut..Vad tomt de känns plötsligt.:O Haha, där har vi dagens ilandsproblem. Fyfasen vad bäst det är! Man får liksom inte nog. :P Imorgon är sista lediga dagen..Borde väl ta tag i mig själv och göra något vettigt. Springa kanske..? Yee, right att jag gör det också. Ska i alla fall bli sol så kanske blir stranden då. Det vore ju lite niice.

Nu är det natti natti. Pussis.

Bajs.

Jag är rastlös och jag orkar inte vara här längre. 18 dagar kvar...Ren jävla plåga. JAG VILL SOVA I MIN SÄNG!! Inte ens hälften av tiden har gått! Skjut mig någon. Eller så gör jag det själv..

Ursäkta ordförrådet. Jag är en gnällig människa.

Tisdag.

Solen är framme här idag. Vi åkte ut till Närsholmen idag för att plocka sten. Roligt värre..Sten med hål i som man kan göra halsband av. :P Fast jag satt i bilen och läste tidning istället. Haha, blåste så kallt nere vid havet. Vi ska bort och träna lite golf snart tror jag. Njuter faktiskt av att vara ledig just nu. Gud så sköööönt det är!!
Ikväll kanske jag ska till Karro inne i Visby. Får se om de orkas med. E.M.D spelar tydligen inne i stan, haha. Kuul och så.. Måste säga att det är liite typiskt Karolina? :P Egentligen borde jag ut och springa ikväll..Känner att jag håller på att svälla här, haha. Äter godis och glass 24/7 men "glömmer" att det man får i sig måste bort genom träning. Det är illa. Mitt samvete är på noll...Måste verkligen komma igång!!

Ajuste, måste säga lycka till, till Malin och Natalie som ska på jobb intervju snart!! Killen kommer ju anställa er så fort han ser er, snyggingar. ;)



Pussis.


Svårt val...

Sitter här och funderar lite över vad jag ska göra med mina jobb pengar sen..Antingen köper jag en egen laptop. Min dator i rummet tar så mycket plats så det vore ganska smidigt. Eller så sparar jag pengarna till utlandsresa / fjällen resa nästa år. Vore sjukt kul att åka ett gäng!! Eller så köper jag en systemkamera så man kan ta massor härliga kort i Spanien till exempel! (Som jag förövrigt längtar sönder till.) Lite svårt val känner jag...:P Vad är bäst, egentligen?



Pusss.


Måndag.

Yepp, då var de måndag...igen. Inte skrivit sen i lördags så tar en liten sammanfattning. Malins familj kom ju som sagt hit på middag. Spelade ju tennis som sagt. Och vi insåg att tennis inte är min sport. Haha, storstryk tusen gånger om!! Verkligen jätte jätte dålig! Sen gick vi runt och kollade i lilla Stånga. Hälsade på hästar gjorde vi ju med. :) Sen blev vi jätte trötta och la oss i sängen och kollade på Yrrol. Undra om de finns roligare film? Jag låg halvt förlamad och blev matad. Skööönt! Haha.
 
Igår var det jobb igen. Inget folk alls där. Ganska skönt i och för sig. Fixade mig efter jobbet och tog bussen till Malin. Låg och kollade på Hipp Hipp, åt massor med godis och hade det allmänt mys. Vinst i kubb hann vi ju med också. ;) Och såklart, såg vi Mia och Klara. Fast, jag börjar nästan tycka Malin härmar dom bättre än vad dom skådespelar. :P Höhö. Framåt senare timmar gick vi ner till havet och satt och pratade väldigt seriöst snack. Tröståt choklad och tyckte synd om oss själva. Haha, tror vi kände lite panik komma småkrypande där ett tag. :O Det vi pratade om är högst hemlighetsstämplat. En vadslagning blev det på det i alla fall. Kvällen var väldigt mysig. Idag åker ungen hem och nu ses vi inte på några veckor igen. :/ Kommer sakna lite sådär, jaa! Eller ja, saknar redan. Höhö. :P Men Malin, tack för dom här dagarna! Det har varit bäst bäst bäst! Och, du är världens underbaraste människa någonsin! Du är en fin vän. Min allra bästa vän. Jagälskardig!

Ikväll kommer farbror och faster hit. Huset fullt, yepp yepp. Ska ägna dagen åt att ta det lungt. Leeeedig! Fast, jag har redan börjat känna mig lite ensam här nu. :/






PUSS

Lördag.

Tjopp! Har jobbat klart. Puuh, börjar bli liiiite trött på att gå upp nio varje dag.:P Gaah, jag har slut på ord här nu! Malins familj kommer hit på middag ikväll. Frågan om vi intar tennis banan som ligger vid mitt hus. Och gör vi de, ja, då blir det stor stryk för mig. :P Jag har i alla fall laddat upp med godis, chips och kladdkaka till oss! :D Haha, såna kvällar är för värda! Det blir nog myskväll i alla fall. :)

Ska ta och sova lite. Krävs ju lite ork för att vara med ungen. :S :P

Pussis!

Fredag.

Som sagt, hinner och orkar knappt blogga längre. :P Jobbade till elva igår. Ganska rolig Allsång faktiskt. Det var mysig stämmning! Och idag jobbade jag fem timmar. Börjar bli lite trött på de. Det är ingen som gör något vettigt! Kocken och hans tjej spenderar halva dagarna med att bråka, vilket är skit irriterande! Aja, några veckor kvar nu!! Var och övningskörde idag med. Jädrar vad roligt de är! Man känner sig ju verkligen som en vuxen när man själv kör. :P Riktigt roligt är det i alla fall! Ska snart bort till restaurangen och äta middag med familjen + mormor eftersom hon fyller år idag. Gott värre! Imorgon är det jobb igen. Sen kommer Malins familj på middag här! Yeee, då blir det Stånga by evening. ;) Haha.

Snodde lite bilder utav Malin sen i onsdags. Läskigt vacker solnedgång!!




PUSSS!

Torsdag.

Hello! Ledsen att jag är lite dålig på uppdatering men datorn är segast. Fast nu funkar pappas lap top så lite snabbare går de nu! Gårdagen var hur bra som helst! Åkte och träffade Malin på Tofta stranden. Ojojoj, vad jag saknat henne! Glatt återseende. Vi pallrade oss ner till stranden och låg där och solade, pratade och lyssnade på musik. Badade gjorde vi ju med! Det var i alla fall sjukt härligt att träffa henne! Sen åkte vi hem till Malin och fixade oss för att sen åker ner till Visby där vi träffade Karro. Hittade en restarurang, (efter mycket om och men från en viss brud.) haha. Käkade riktigt gott! Sen pallrade vi oss ner till hamnen där vi köpte glass och satte oss vid en fantastisk solnedgång. (De där lät som ett kärring uttalande.) Vi hade ju förhoppningar på att få träffa några snygga stockholmare och visst gjorde vi de! Var med dom ganska länge och hade de faktiskt riktigt roligt! Dom var hel sköna! :) Aja, sen åkte vi hemåt och Malin sov här. Stånga by night fick hon ju uppleva! Hoppas det blir Stånga by day med? ;) De är inte once in a life time de inte. ;)

Idag har jag faktiskt övningskört för första gången! De var ju sjukt roligt, och de gick faktiskt bra!! Pappa blev nog chockad av att jag backade, la i växeln, kopplingen, handbromsen och allting. Aaae, roligt var de!! Ska snart gå bort och jobba. Jobbar till stängning idag, de blir nog ganska sent eftersom det är lammgrillning ikväll. Imorgon blir det kanske Visby med Malin. :) Vi får se om jag får ledigt och så.

Ha en fin kväll! Pussis.


Tisdag.

Äntligen slutat får man väl säga.. Jobbade från elva till nio idag. En aning trött just nu. Lägger jag mig ner nu somnar jag direkt..Skulle träffat Malin efter jobbet egentligen men, blev ju inte så eftersom jag fick jobba över. Trååkigt läge! Men imorgon ses vi! Vilket jag sett fram emot en hel del! En månad utan henne? Njaa va, de är alldels för lång tid enligt mig! Kvällen igår var trevlig förresten. Var ju hemma hos Karro. Vi satt ute och grillade, såg på tv och hade det nice. Väldigt fint hus bodde dom i!

Imorgon är jag ledig. Ska som sagt till Malin. Vi ska väl till stranden och sola tror jag? ;) Sen på kvällen åker vi in till Visby och träffar Karro. Stockholmsveckan här nu, så något säger mig att vi kommer ha fullt upp med att spana på killar. ;) Fast, jag har faktiskt redan spanat in en snygging på golfbanan. Haha.. Vi ska hur som helst äta på restaurang och ha det trevligt. Ett stopp i glasshamnen är ett måste!! Dom har 130 sorter där..SAGOLAND!!

Pusssi.


Working class hero?

Hallo! Betydligt gladare nu så de blir inget klago inlägg här inte ;) Tog ett snack med mig själv och insåg att folk förändras, vilket man bara får lära sig leva med. Jag förändras ju också, utan att jag märker de. Alla förändras ju för eller senare liksom! :) Har segat lite smått idag. Vi gör en ny altan och lite här så har hjälpt till med det. Skruvat ihop bord och stolar bland annat. Se där ni, emma som working girl ;) Annars fick jag sms från Karro som just nu befinner sig på Gotland och undrade om jag ville komma till henne. Saknar henne så visst, ikväll ska jag dit! Ska bli roligt! I lilla Ardre bor hon just nu, så får skjuts dit! :) Malin skeppas ju över hit till Gotland just nu, vilket är nice! Så henne träffar jag på onsdag. Kneippbyn sommar och vattenland ska vi till. Haha, något säger mig att vi kommer bli som barn på nytt? ;) Ska i alla fall bli underbart att träffa dom båda två!

Ska nog övningsköra med pappa nu, gudars. :S Hur ska det gå...


Puss på allt och alla!


Måndag.

Yepp, ny vecka, nya möjligheter...dubbelt så mycket jobb. Ledig idag och på onsdag i alla fall! Aja, inte alls på humör idag. Människor kan bli så, förändrade. Blir trött på att anpassa mig hela tiden och i slut ändan är det i alla fall inte rätt. Alltid något som påpekas. Ska lägga ner de. De som var förr..De är inte meningen att någon ska fatta.. Yee, vet inte vad som händer idag. Ta de allmänt lugnt, spela lite golf kanske? We´ll see. Eller ajuste, ska övningsköra! :S

Funderar på om jag ska lägga ner min blogg kanske. Ingen som läser den faktiskt. :P Haha, tråkigt värre.

Puss.

Söndag.

Då har jag jobbat klart för idag. Var inte alls mycket folk idag, vilket var skönt! Jobbade med Naat och Joel idag. Very niice! Förresten tycker jag fortfarande mitt Naat skämt jag skrev igår är askul! Haha, vore verkligen kul att säga de. :P Kockarna som jobbar där, alltså, dom är sjuka i huvet. Idag sprang kocken Jocke runt och sjöng "jag vill slicka en gam mellan simfötterna, lala" Haha, något seriöst fel på honom. Sen kallar han mig 'Jockes lilla flicka' och 'Jockes baby'. Haha, aja, han är stört skön! Kommit på en sak jag verkligen verkligen hatar att göra. Och de är att behöva hålla på med kanelbullarna!! :P Jag lyckas alltid få den uppgiften. Och, de är hjärtekrossande att behöva ta ut bullarna ur frysen, lägga dom i ugnen, ta ut dom och slås av bull lukten, plasta in dom och sen ställa dom vid kassan. Gaaaaaaah, jag vill ha ALLA!! Haha, kanel bulle lukt alltså...mmhmm , mums!! Haha, ni fattar poängen. ;)

Nu ska jag se tv och äta magnum glass. Wiho! Ikväll blir det nog tv och sen ska jag ringa Mallsi. Hon kommer ju till Gotland imorgon. Wooohoooo!!



Pussis


Lördag.

Jobbat idag som sagt. Mellan 10-17.30. Puuh, helt slut. Mycket folk idag också så de var i full gång! Kom på ett askul skämt här nu. Finns en som jobbar på restaurangen som heter Naat. Lättast att prata engelska med henne eftersom hennes svenska inte är så bra. Då kan man säga typ 'Can you help me whit this.......Naat! Haha, roligast om ni fattade mitt lilla skämt ;) Sen gjorde jag hund framsteg igen!! Känns verkligen...obeskrivligt bra. Var en liten Golden Retriver valp där som jag satt och klappade. Sötast var den!! Annars träffade jag bästa Christer idag. De var väl inte så kul egentligen.. Han såg ut som morfar gjorde på slutet. Usch, de var verkligen skit jobbigt! Livet är orättvist, I guess.

Ska se lite tv eller något nu. Vi får se.. Lite kvälls sol här just nu faktiskt! Har regnat mesta dels av dagen :S Imorgon jobbar jag från 10 till...något. Ingen idé att skriva tiden eftersom de ändras hela tiden. :)

Pussiis.

Step , step.

Nu har jag duschat, flyttat kläderna och bäddat om. När mamma och pappa kommer i natt flytter vi ner till vårat hus. Ska bli sköönt! Är ju så van vid att sova där nere så därför känns det härligare att sova där nere. :) Jahopp, vad ska jag göra nu? Mamma och pappa kommer vid ett i alla fall. Ska vara vaken är planen. Sex and the city är ju inte i kväll, jädra skit! Har blivit min kvälls underhållning varenda kväll nu. Så sjukt bra program!

Förresten gjorde jag hund framsteg idag. Var såhär då. Gick fram till ett bord och frågade om jag kunde ta deras disk. Så dom drog ut stolarna lite för att jag skulle komma åt det lättare. Sen när jag preciiis ska ta disken ser jag att de sitter fem hundar under bordet!! Kunde ju liksom inte gå därifrån, börja skrika ekler typ gråta ellerr något så jag tvingade mig själv att ta disken lugnt och sansat även fast hundarna var kanske en halvmeter ifrån mig. Fast okej, två av dom var valpar men ändå, de är en bit på vägen!! ;)

Hörs imorgon eftermiddag..:)
Pusssis.


Fredag.

Kom precis hem från jobbet. Haft massor att göra idag! Vi fick faktiskt säga nej till flera gäster eftersom det var så fullt. Sprungit fram och tillbaka med disk och mat och hejåhåå! Men det var faktiskt riktigt kul idag. Jobbade med Erik vilket var roligt! Lite roligare när man har några i samma ålder. :) Det mesta med att jobba där är ju att man får äta dagens lunch helt gratis. Väääldigt gott! Kassapparaten ville mig inget illa idag faktiskt. Och sen fick jag ju hälla upp öl med. Lika kul varje gång. :P Jobbar imorgon mellan 10-15. Kanske blir senare, har blivit de senaste gångerna i alla fall.

SKa kila till Ica och hämta posten nu. I natt kommer mamma och pappa hit! :)

Pusssiis.

Rest your feet.

Yes, då har dagen börjat gå mot sitt slut. Eller aae, lite tid är det ju kvar men. Låg ute och solade i världens skönaste solstol typ hela dagen. Ganska så jätte skönt att ligga ute och läsa och sola hela dagen. Läste nästan 200 sidor. Puuh, blir ju så när man har en riktigt bra bok. Man kan ju inte sluta läsa.. Nejmen, riktigt skönt att solen kommit igen! Fick lite färg i alla fall. :) Kommit på att jag inte behöver bry mig så mycket om att få färg. Blir ju brun i Spanien (förhoppningsvis i alla fall) :S :P Men Malin, bruna kommer vi ju bli, eller hur? ;)
Var borta kollade arbetstider inför imorgon förut. Börjar jobba en timme tidigare, 11-15. Vi behövde gå igenom alla förråd, osv. Längtar efter att få servera öl i den där roliga maskinen igen. Haha, ni vet i sån där pump där man måste luta glaset så de inte blir massor skum? Haha, aja, de är väldigt roligt i alla fall. :P

Har nog bestämt mig över innebandyn nu.. Känner att jag kommer ha noll motivation om jag spelar i de laget jag hamnade i. Kan verkligen inte tänka mig att spela och träna utan Carro, Ronja, Lisen, Simme och alla andra! Har ju så sjukt roligt med dom och jag trivs så bra med dom! :/ Och nu hamna vi inte ens i samma lag. Jag ensam, med KFUM spelare, aae, de funkar bara inte. Min tränare ringde igår och sa att jag kan få dubbel träna med de andra laget. Alltså stanna kvar efter min träning och träna i tre timmar. Men de spelar liksom ingen roll. Jag kommer ändå inte vara i samma lag eller få spela match med dom... Så aaa, tror jag slutar. Känns samtidigt skit tråkigt eftersom jag älskar innebandy! Men i de laget kommer de inte vara samma sak.. Vi får se..

Nu blev de här onödigt långt. Ska inte uppehålla mer ;) Ska bort till golfen och träna nu! De är niice :)

PUSS.

Torsdag.

Vaknade av att det var skit varmt i mitt rum förut. Alltså är de soooool här!!! Wiiii! Hoppas de är slut på regnet nu och att de här håller i sig!! Tänkte gå ut och sola i solstolen nu! Och antagligen ligga där hela dagen. Det är Stånga Spelen här borta nu, (gotländska lekar och sporter) så de är massor folk här nu. Kanske ska dit senare ikväll och kolla med Nora. Vi får se! :)

Ha en fin dag!
Pussis.

Kvällen.

Hejsii! Har precis duschat efter ha tagit en cykeltur. Tänkte cykla lite medans de var regn uppehåll och råkade hamna in the middle of no wear. Haha, allt jag såg var åkrar och massor kossor. Hade verkligen ingen aning om vart jag var men aja, jag cyklade runt lite och hittade till slut hem. Finns gott om kossor här! Vilket leder till en mysig lukt av ko skit typ dygnet runt. Jappjapp, lantligt liv är grejer de! :)

Fick nyss reda på att jag ska vara kvar i DJ serien. Jag och alla 93:or och 92:or.. Kör inte med Carro, Ronja, Lisen, Simme eller någon!! Helvetes jävla skit. Jag slutar nu. Tänker inte spela i ett lag utan motivation. Faaan, jag gråter sönder. Bajssssssssssssssss.

Pusselipuss.

Onsdag.

Precis vaknat. Väääldigt skönt! Spö regnar här just nu. Solen är framme men regnet öser verkligen ner. Ganska tråkigt att det är såhär hela tiden! Blir liksom aldrig bättre. :P Sen har jag blivit ännu mer förkyld. Puuh, tråkigt värre. Vet inte alls vad som händer idag. Som sagt, finns nästan ingenting att göra här! Får väl spendera dagen framför tv:n. :) Och om regnet slutar går jag bort och tränar lite golf. Japp, så får de bli. Som sagt, ring mig gärna!! :P Den som ringer idag är en guldklimp!

Som min lilla gästbloggare skrev igår. Det är "bara" två månader kvar till Spanien. Fattar ni hur kul vi kommer ha? Så jävla underbart!! Jädrar, vad kul vi kommer ha! Stek stek stek! Kan knappt vänta tills vi åker! Wihuuu, vad jag längtar!!


Pusssi.


Malin gästbloggar!

"Ohh nej", tänker ni säkert. höhö. Men Malin här igen alltså. Gästbloggar här för andra gången. Ni kanske minns mitt fina rim? Och då kan jag ju försäkra er om att jag inte ska rimma igen. Nu blev ni ledsna va? Don´t worry, det kommer bli fullspäckat schema ändå (;

Klockan har passerat tolv, vilket innebär att det är den nionde juli nu. Och vet ni vad det innebär? Jo, att det är exakt två månader kvar till Emma och jag drar till Spanien! Japp, den nionde septemper sitter vi på ett plan på väg till Spain alltså. Coolt det där. Och behöver jag säga att vi ska röjja stället?
Nej, men det ska bli underbart. Sena strandpromenader. Bada. Sola. Snygga spaniorer. Uteserveringar. Ja, ni hör ju. Hur kul?

Gaah, nu är jag trött. Fast jag kommer aldrig somna eftersom jag gick upp vid..halv ett? Ae, detta ska det bli ändring på. Ja. Här ligger vi inte och latar oss! Imorn blir det att gå upp klockan åtta. Prick.
Nej, nu ljuger jag. Förlåt. Jag ska sova till ett.

God natt! Puss och kram hela dan.
/ www.glife.se/malins


Allsång.

Nu har jag duschat, sett Allsång osv. Tycker Brolle är riktigt grym faktiskt! Lite over the top men han sjunger faktiskt jävligt fint! Sen höll jag på att dö till dom som härmade fjortisar. Haha, dom härmade ju faktiskt riktigt pinsamt. De är ju lite sådär. Man skäms och tycker de mesta är pinsamt. Speciellt tjejer. Varför är de så egentligen? Varför är killar alltid så macho och tycker aldrig något är pinsamt? Kan ju vara för att dom har en slags image där dom ska vara tuffa inför varandra. Eller så har jag helt enkelt helt fel. Kan ju vara så med! :)

Är fortfarande förkyld. Ganska tråkigt. Vi ska ju springa fyra gånger i veckan med innebandyn, och jag hade ju nästan lovat mig sjäv att försöka göra de. Tycker min friskhet får skynda på lite! Känner mig latast någonsin!

Annars tycker jag mina 'unika' läsare blivit lite dåliga på att kommentera? ;) Ärligt nu, de är as kul att få kommentarer! De kan ingen neka till ;)

Hare fejnt! Pussi.

Tisdag.

Yes, då var första dagen avklarad. Var i full gång hela tiden nästan! Fick göra mackor, plasta in bullar, fixa disken, dela ut mat, sälja korv, stå i kassan, hälla upp öl (i sån där rolig maskin), och aaa, de var nog de. Var faktiskt ganska kul! Lite stressigt vid lunchen men annars flöt de på bra! Fast den där kassaapparaten ville mig något illa alltså. :P Jag gjorde fel varenda gång och fick börja om hela tiden. Jag märkte att de var asbra att öva huvudräkning vid kassan! ;) Yeee, toppen! Nästa tisdag ska jag jobba i hela nio timmar. Money money money!! Kommer nog spara nästan alla pengar till Spanien. Som jag förövrigt längtar sjukt helvetes jävla jätte mycket till!!

Och annars ska jag försöka tjata på pappa och mamma att köpa en sån där hund som Selma är. Haha, för de är en sån ras som allergiska kan ha. Och dessutom är de jättebra för mig, om man tänker från övningens håll! Jag var ju inte rädd för Selma liksom ;) Fast aa, let´s face it. Min tjatning kommer inte lyckas...

Ikväll är de Allsång. Jag längtar, töntigt nog. :S Ring mig gärna ikväll! Vill hemskt gärna fördriva tiden!! :p

PUSS!

Dagen.

Kom precis hem. Har ätit på restaurangen. Ja, helt ensam, Haha, kändes ju lagom mobbat att sitta där och äta jätte gott helt själv. :P Annars tränade jag på rangen. Slog några hinkar. (Pappa, du läste rätt, några hinkar.) ;) Gick väl sådär. Kom två familjer med typ tio pers och bara stod och kollade när jag slog. Lite lagom pinsamt. Tänkte "Jag är Tiger Woods, jag är Tiger Woods", i huvudet för att inte bli nervös. Haha. Inte ens samma kön eller hudfärg, men aja, haha. Sen träffade jag Kerstin, Ewy och alla härliga gotlänningar och stockholmare. Verkligen ingen kände igen mig dock. :O Bara gick förbi mig först innan dom såg att de var jag. :P Vet nte hur många gånger jag fick höra "Gud, jag kände inte igen dig" eller "Gud, vad lång, smal och blond du blivit." Förändring är väl bra, antar jag? :P Juste, lovade ju Eric att nämna honom i min blogg (?) Charm knutten nummero uno sägs de? ;)

Sen pratade jag med my boss om tider. Börjar imorgon klockan tio till fyra. Sen jobbar jag hela helgen. Och nästa vecka jobbar jag tisdag, torsdag, fredag, lördag, söndag. Är ganska mycket alltså, vilket är bra för min ekonomi! :D De är några tjejer och killar i min ålder som också jobbar där, så kul blir de nog. Fast just nu är jag jätte nervööös!! :P

Nu ska jag läsa Kenzas blogg eller något, de är ju alltid kul!

Pussis.

Måndag.

Puh, kommit in i någon slags dvala. Sov ända till ett idag. :O Jädrigt skönt i och för sig! Men imorgon blir det ändring på de. Då börjar jag jobba halv elva. De är grejer de!! :) Spenderade kvällen igår med att prata med en tönt. Haha, lyckades lura henne att min mormor har kossor, får och en häst här. Haha, hon blev helt exalterad och skrek att vi kunde rida på den när hon kommit till ön. Jag vet att du gick på de, lilla gumman ;)

Är lite smått rastlös här nu. Har precis duschat och så. No idea vad som händer nu. De enda som finns i Stånga är ju en tennisbana, en affär, en golfbana och en kyrka. Typ de, jaa. Man hinner knappt in i Stånga innan man åkt ut ur de igen. Så litet är de ungefär. :P Ska bort till golfen snart och snacka med my boss om arbetstiderna. Sen kanske träna lite golf. Vi får se! Faktiskt sol här just nu. De regnade förut men nu är solen framme. Dock är de ju inte så jätte varmt, men de kommer på torsdag tydligen!

De enda jag längtar efter just nu är lördag och måndag. På lördag kommer Karro till ön och på måndag anländer de andra lyckopillret, Malin till ön. Alltså har jag två glada piller här samtidigt. Någon dag ses vi ju säkert och de blir greeeat! Vi ska ju steka inne i Visby, remember? ;) Stockholmsveckan då och de är fullt av snyggisar och människor här! ;)

Ha de fiint!
PUSSI!

Gotland.

Sitter på Gotland just nu. Regnigt och tråkigt väder!! Flygningen gick fin fint. Höll på att garva ihjäl mig när en buissy kille kom ombord på planet. Han hade ringt och bett dom vänta på honom för han var sen. Han ut som en blandning mellan Morgan Pålsson och den stressade pappan i Hipp Hipp. Haha. Har varit borta på restaurangen nu. Kocken hade noll koll, så skulle komma tillbaka imorgon och kolla tider. Han visste i alla fall att jag börjar jobba på tisdag! :) Sen träffade jag Inga-Lill. Som precis köpt en hund. Sötaste hunden jag någonsin sett! Och hon hade den lös i ett rum där bara jag var och jag satt och gullade med den! :D Den hade varit ute på golfbanan i fyra timmar och var helt blöt så den ville bara gosa hela tiden. Den är bara 10 veckor gammal och var lika liten som en kattunge. Mysig var den i alla fall! Selma, sötaste namnet! Sån liten vovvis vill jag ha! Cyklade förbi Tonjas hus med. Ovant att hon inte ligger där längre. :/

Imorgon får vi se vad som händer, inte myckte i den här hålan i alla fall. :P Ikväll ringer jag nog några nötter och läser en tidning, de är niice!!


 

Såhär  såg den ut, fast nästan ännu mindre!

Pusssi.

Söndag.

Hallo! Fick alla kidsen att somna igår, bra gjort faktiskt! ;) Kom hem runt halv fyra. :P Fast, nu är jag 550 spänn rikare. Och dom pengarna läggs undan till Spain! Är verkligen skit trött nu.. Sovit knappt fem timmar i natt. Ska kolla över packningen och fixa de sista nu. Vi åker här ifrån vid ett. Lite sjukt att jag är på Gotland om cirka fyra timmar. :O Då ska jag gå till Tonjas och morfars grav. Sen träna golf och kolla om Nora är där! :)

Mormor har ju fixat internet på Gotland, så kommer nog skriva en hel del ändå! :)



Ha de bäst!

PUSS!

Day.

Puuh, packat hela dagen typ! Ska ha med mig gitarren med, så de blir en jädra massa packning. Så imorgon flyger jag över till Gotland. Sen kommer mamma och pappa på fredag. Shiit, första gången jag flyger ensam! Fast, de tar ju bara 35 minuter, men ändå. :P Blev ingen körning idag. Hanns inte riktigt med. Var tvungen att gå över till grannarna för att leka med Troy lite. Så han inte blir skräckslagen när jag kommer dit ikväll. Ska dit vid nio och sitta till runt två i natt. Åt Troy, Isak och Tuva-Lina. Haha, yepp de lär bli fartfyllt!

Spanien, jag vill åka nu nu nu! Gaah, vad jag längtar!!




Mmhm, klia på ryggen. Haha.


Pusss!

Wiiiiihoooo!

Nu är det såhär..... att jag och Malin ska till Spanien! Wohooo! Nu är allting bokat och klart! Jag är gladast i världen!
Så om 66 dagar flyger jag och Malin till Torrevieja, Playa de Locos! :D Så sjukt jävla kul!
Behöver nog inte ens fundera på om de kommer bli tävling om brunheten mellan oss. ;) haha. Hon vinner i alla fall.

LÄNGTAR!!!



 

 

Lördag.

Oj, vaknade nästan nyss. Världens mest misslyckade kväll igår. Hemma hos Karro var det nice. Satt och garvade en hel del åt hennes knäppa telefon uppringningar för hennes sommarjobb. Sen gick vi i alla fall till festen. Usssch, fjortis fylla fest. Bara 92:or och aae, riktigt tråkigt! Vi var nog där i knappt en halvtimme. :P Någon snodde mina skor med, så fick gå ut och säga till. Lagom pinsamt, yes. Så vi gick in till stan och satte oss där istället. Hade starka planer på att gå till 55:an men aae, frågning om legg kunde blivit pinsamt. Kvällen slutade tidigt i alla fall. :)

Idag ska jag packa allting till Gotland. Massor kläder ska ju med! Sen ska jag och pappi övningsköra. Jävlar, vad nervös jag är! Han försöker göra allting för att slippa. "Emma, är du helt säker på att vi fått rätt handledar tillstånd?" Haha, han vill verkligen inte! Förstår jag med, fattar inte hur jag ska kunna köra. :S Sen ikväll ska jag vara barnvakt åt grannarna. :)

Pusssi!

Fredag.

Puuh, varmt nu faktiskt! Kanske för jag precis klippt gräset också. :) Har precis varit och handlat, jippi! Annars sitter jag och kollar på bilar just nu. Veet, jag har inget liv. Men tjatar ju på pappa att vi ska köpa en XC90, så lika bra att kolla! :D
Ska hoppa in tha shower nu, tänkte jag. Först ska jag packa lite. Blir verkligen massor kläder. Ska ju ändå vara borta i fem veckor. Så i stort sett hela garderoben typ. :S
Ska träffa Karro och Maria inne i stan vid nio. Då blir de feest. Party like a rockstar! ;) Någon fest i stan, så de blir nice. :)

För er som vill höra en fin låt! Texten är finast!


 
Pussi!

Aaw.

Engelska versionen av Anton Zetterholm. Så sjuukt fint!!




Fredag.

Gaah, blir galen på folk som ringer och väcker mig! Imorse ringde mammas kompis kvart i nio och som vanligt "emma, sov du?" "Nej, jag skulle precis gå upp ändå." Yee, right också! Ingen riktig sol som igår idag! Fast, ska nog inte sola ändå. Är ganska röd om man säger så. :P Ska nog till Ikea med mamma och pappa snart! Ikväll blir det partay inne i stan med Karro! :)

Idag fick jag mitt körkorts bevis. (?) Så nu får jag börja köra! :D Wiiii!!

Kvällen kunde inte slutat bättre igår! Jag hade lite övning på gotländskan med Malin ganska länge. Haha, måste säga att hon är grym på de!! "Bade, Herte, Sole, Spejl golf, Klinte, Töiiser, Sorkar". Haha, hon lät till och med som en gotlänning! Tror hon klarar sig galant på Gotland sen! ;) Sen kom vi fram till att vi ska göra allt för att hon ska få åka med till Spanien. Och då menar vi allt! Vi ska sälja kakor, panta burkar, ha loppis och sjunga och spela på stan för att få pengar! :D Haha, bästa ideérna ju! Ibland får man ta till vissa saker för något man verkligen vill. ;) Om någon har fler "tjäna pengar ideér" så är de ju fritt fram att säga dom! :D

Pusss!

Gumbalde Hotell och Gårdskrog.

Yepp, såhär ser restaurangen ut där jag ska jobba i sommar.
Börjar nästa vecka.
Restaurangen är ganska gammal och sjukt mysig!
Och de bästa är att jag känner alla som kommer dit varje dag!
Kännst just nu riktigt bra! :)




Torsdag.

Blev solning hela dan med Carro idag! Var vid Tinnis runt 12, vi la oss och solade direkt. Hade allmänt trevligt med vattenmelon, glass och en hel del spaning på snygga killar. ;) Kanske mest killarna som tränar simning. :P Men äsch, man kollar ju faktiskt automatiskt när man solar, haha. Bränt mig som fasen i ansiktet! Känner mig som en tomat verkligen! Och jag hade inte ens kokosolja. :O Fast, de var ju jätte varmt idag!

Har precis duschat, sitter redan i pyjamas och klockan är bara efter sju. :S Aja, de kan vara skönt ibland!!



(Bild på två riktiga charmörer.) ;)

Puss.

Torsdag.

Puuh, tröttast just nu. Inte gått upp innan elva sen vi slutade skolan. Ska ner och käka bara sen ska jag cykla in till Tinnis och träffa Carro där. Vi ska nog sola och ta de lugnt hela dagen. :) Kom på igår att man aldrig blir hunrig när man solar? Eller så är de jag som inbillar mig..

Förresten, grattis till Maria på födelsedagen! :)

Tänker på dig! <3 Fortsätt kämpa, jag behöver dig!!

Pussi.

Kvällen.

Blev en mysig kväll inne i stan med Carro! Vi gick till Steves och käkade och snackade skit. Riktigt härligt att träffa bruden var det i alla fall. :) Och imorgon ska vi till Tinnis, tidigt som fasen och pressa! ;) Får se om några mer hänkar på! :)

I natt drömde jag att jag blev påhoppad av tre hundar. Och konstigt nog slog det slint i huvet på mig efter den drömmen.. Hatar verkligen min hundrädsla! Det är inte kul överhuvudtaget. Det är inte kul att behöva ringa innan man kommer till Malin så hon kan stänga in Douglas, de är inte kul att aldrig riktigt kunna slappna av till 100%, de är inte kul att behöva ta omvägar när en hund kommer, de är inte kul att man ibland får sån panik över att en hund kommer emot dig att man börjar gråta. Är så jävla trött på de här!! De är löjligt, egentligen. En liten hund, vad kan den göra mig? Men de sitter uppe i huvet. Jag vet att den inte kan göra mig något men ändå är jag så rädd för dom. Och bland de värsta är att man känner sig så löjlig..Man känner sig så jävla löjlig så ni förstår inte!! Och de hjälper inte att folk säger "hon är så snäll, hon skulle aldrig göra dig något." Det spelar ingen roll alls! Vilken hund som helst skrämmer ju livet ur mig!! De enda jag behöver är träning! Jag har ju tränat på Dogulas och de har hjälpt ibland. Men jag tror de enda som kan få bort min hundskräck är professionell hjälp. Tror jag ska försöka få tag i en psykolog snart. Jag var ju hos en för massor år sen, och de hjälpte ju lite. Läste i en tidning att man kan gå en intensivkurs. Man går successivt framåt för att tillslut kunna vara totalt orädd för en hund. Och i åtta fall av tio har personerna varit helt orädda bara efter en eftermiddag!! Jag vill verkligen göra de! För de här är inte kul längre. Om jag ska vara ärlig är det något jag mår dåligt över. Lite löjligt kanske, men hundar finns överallt!
Den enda hunden jag verkligen inte var rädd för var Tonja. Tror många skulle bli chockade om dom såg mig med henne. Ingen rädsla alls. Nuu finns hon inte mer.. Första sommaren utan henne nu! :( Saknar henne massor!! Sjukt vad man kan sakna en hund..
Aja, förlåt om jag klagar lite men de här är verkligen inte roligt längre!




Puss.


Sommar.

Nyss inkommen från solen. Legat ute sen klockan ett. Kan ju säga att kokos olja är grejer de!! När man solade tyckte man inte de tog någonting alls. Men nu när man kom in, jädrar vad det tagit!! Haha, så mycket färg som jag får på en vecka har jag fått på en dag. :S Men nu ska jag inte använda de på ett tag. De är ju ändå inte så nyttigt!

Är hungrig som en varg, men orkar verkligen inte laga något.:( Dagens i-landsproblem, hej! Funderar på att köpa pizza och tröstäta i min ensamhet. Haha, roligt värre också. ;)

Annars, saknar jag Malin en hel del idag!! <3




Puss


Onsdag.

Usssch, min förkylning går aldrig över! Fint väder idag ju! Ska ta min cykel till signalen nu och köpa kokosolja. Man kanske borde vara försiktig med de. Dom som använt de säger att det steker på rejält och att man blir brun på nolltid! Hoppas kan man ju alltid göra. ;) Aja, ska ta de lugnt med den i alla fall. Att bli röd som en kräfta är inte det bästa. Yepp, sen ska jag nog sola resten av dagen. Sköönt!!

Partay på fredag, ser fram emot de! Blir sista grejen jag gör innan Gotland. :)

Nu ska jag äta jordgubbar till frukost. Seeyaa!

Puss!

Grym!!

Anton Zetterholm som var med på Allsång. Kolla från 3.19 och framåt. Han sjunger helt otroligt!!
Dock sjunger han på tyska! :P
Lite kär blir man ju i alla fall. :)


Day.

Mamma och jag plockade visst nio liter jordgubbar. Började man kunde man ju inte sluta. Sen kan man ju räkna på kanske en liter man tog under tiden man plockade. :P Muums i alla fall! Åkte till kusinerna efter och fikade där. Helt svarta efter Spanien! Galet vad bruna dom var!! Lite aviis!
Aja, har precis käkat nu. Ska väl försöka ta mig en liten promenix nu tänkte jag. Eller efter Allsång kanske? :) Vi får se!!

Pusss!

Tisdag.

Sol i Linköping? :O Tänka sig!! Låg ute och solade i knappt en halvtimme och fick färg! Wooho! Aja, imorgon ska jag köpa Hawaiian Tropic, (kokosolja.) Då jävlar ni, då blir det stekiigt värre! Kommer ju knappt kunna sola på Gotland. Kommer nog mest springa ut och in och hämta tallrikar och sälja korv, godis, läsk och allt vad det blir. Känns i alla fall riktigt kul med att börja jobba. Tror det kommer bli grymt! Ska hoppa in i duschen snart. (ovanligt.) Sen ska jag och mammi åka och plocka jordgubbar och sen ut till kusinerna för att fika.

Mamma och jag har pratat massor om Spanien nu. Ååhgud, jag vill bara åka nu direkt!! Och om nu kan Malin hänga med. Sjukt kul!! Hoppas verkligen massor! Då kan vi glassa på stranden vid en solnedgång med en cider i handen! ;) Haha. För man får ju faktiskt köpa alkohol när man är 15 där. :P

Pusssi!

RSS 2.0