The day.

Snacka om segiis dag. Slutade ju regna tillslut i alla fall! Förkyld som in i. Alltid på loven också! :P Tog en powerwalk med mamma ikväll. Skönt faktiskt. Nu försöker hon tvinga mig att se "Ernst Sommarfix" eller vad fasen det hette. Men usch nej, den mys människan orkar man inte med!! :P
Är sjukt sugen på jordgubbar och mjölk!! Puuh, tänk vad gott det vore! Eller godis! Haha, ge miig!

Imorgon ska jag och mamma åka och plocka jordgubbar! :) Men inte 18 liter eller vad det var som Malin plockade förra sommaren? :P Eller hur var det, Malin? ;) Ska ringa pluffsen sen! (sötaste ordet, som sagt.)

PUSS!

Leave it.

Hur kunde jag ens tro det skulle bli något?
Hur kunde jag ens hoppas så mycket?
Nu står man där och hör andra skratta åt det.
Patetiskt.

Throw my heart out.

Puuh, kul att mina ögon svullnat upp och är helt röda. Haha, ser ut som en nerknarkad kärring. Får hålla mig inlåst så ingen blir för rädd. :S

Fin låt med David Gray! :)


Måndag.

Det var då fasen vad det ska regna hela tiden.. Vräckte verkligen ner nyss! Ååååh, hatat svenska sommaren!
Det här vädret förstör ju allt verkligen! :(

Ajaa, inga planer idag. Seegt värre! Förkyld är jag med. Tror nästan jag har feber. :S Yee, ska käka frullis nu.

Puss.

Dagen.

Yee, gästbloggare Natalie nu igen. Tycker någon annan trevlig filur kan vara gästbloggare? :D Lite skojjigt sådär!
Som sagt, jag och porris Natiz drog en fet meny på MacDonalds. Den satt fint i kistan. Fast MacFlurry fick vi dessvärre inte i oss. :( Det tog liksom, stopp totalt. Sen tog vi en najs walk vid Stångån. Pratade av oss lite va. Och sen tvångs lyssnade vi på "Bag in da Box" kanske runt 20 gånger. Puuh, då mår man inte bra efter.
Och nu, har Natiz och Karro lämnat mig. Pyste till landet gjorde dom. Taskigt värre..
Snart börjar finalen i Em. Kanske borde man dregla lite över Torres idag med? Njaa vaa...

Lite smått patetisk människa.

Pusss.

natalie is writing, again!

hallo hallo :)
idag har daging och jag dragit en burgare på donken, det var nice. sen skulle vi försöka proppa i oss en glass som efterätt men vi gav upp innan första försöket. så nae, det blev inget.
nu är vi at my place och chillar gärnet, lyssnar på la musica och data- & mobilnördar. vi har bland annat lyssnat en jävla massa på "bag in da box" fast nu fick inte jag lyssna på den mer, fastän jag dansade så fint till och så. och jag är på jättemycket danshumör idag, och det är inte vanligt kan jag säga er.  kan bero på att jag inte direkt är någon danstalang, tyvärr.
snuuuskpussar från natalie :D :D

Segis.

Satt vid datorn och spelade något jävla laga mat spel. Helt plötsligt har de gått två timmar. Haha, liiiv också! :D Äsch, nördig kan man få vara ibland. Ska fixa mig nu och sen träffa Natiz. Vi ska till Donken och fetta lagom! Meny och MacFlurry, utan tvekan! Det är ganska värt alltså.



Pusssi!


Aaaaw.

Blir lite smått kär i lill killen.


Söndag.

Vaknade precis. Väääldigt skönt! Låg och läste tidningar till fyra i natt, kunde bara inte somna. :) Vet inte riktigt vad som händer idag. Kanske ska träffa Karro, men vi får se. Sen ska jag tvinga mig själv till att träna. Vi ska tydligen sommarträna i innebandyn, minst 7,5 km fyra gånger i veckan så,..bäst jag tar mig i kragen snart. :S

Puss!

Words.

Vissa har bara en förmåga att göra allt så mycket bättre.
Ibland inser man bara hur sjukt mycket en vän kan betyda.
Jag behöver dig mer än något annat.
Du är guldvärd.
Jag älskar dig.

<3

Words cant express what you mean to me

..

Inte ens värd kväll. Man ska väl aldrig hoppas, antar jag. Man inser bara vissa saker i alla fall.
Nu har jag varit och köpt fetaste godispåsen, en marabou choklad och Fridas sommar tidning. De här får bli min kväll.
Och jag skiter fullständigt fan i min tandvärk ikväll.


Allt i den här stan är falskt och fel.
Inte ens..


Pusss.


Costa del Sol.

Jag vill åka till Spanien NU NU NU NU NU!!!

Snart kommer Tim. Då ska vi grilla sen gå och hyra film och köpa godis.
Sen sover han här! :)




Gaaaaaah!

Jag behöver verkligen hjälp!!
Ska jag behålla eller inte?





Lördag.

Skapligt trött nu! Kom inte hem förens halv tre igår.. Satt mellan sju och tre. Fick i alla fall 500 spänn. Välbehövligt!! Niklas var faktiskt väldigt trevlig. Och, sjuuuuukt biffig! haha. Hur som helst så var kvällen...seg. Thea på tre år vägrade somna och var vaken ända tills dom kom hem. Sur var hon också vid den tiden. Kände mig en aning trött när hon satt och gjorde frisyrer på mig när klockan var kvart i två. Haha, de var ju skönt när hon höll på med mitt hår i alla fall. :D

Ska nog ta mig i kragen och gå på en powerwalk snart. Sen hem och städa och vid sju kommer Tim och sover här! Blir att grilla och se film tror jag. :)

Pusss!

We keep on smiling.

Hej! Ska strax kila längre upp i området för att vara barnvakt. Vet inte alls hur länge de blir. Kanske blir hela kvällen / natten. :S Hoppas dom laddat upp med godis i alla fall. Jag har köpte Frida tidning. Om jag nu har tur och får barnen att somna. ;) Sen fråga min andra granne om jag kunde sitta nästa lördag. Var egentligen bjuden på fest då, men aja, jag behöver pengar!! :P
Annars köpte jag någon super tandkräm idag! Den tar bor ilningarna och även små hål. Haha, allt för att slippa käftis nu!!

Har suttit ett tag och kollat lägenhet / hus i Spanien. Blir det resa blir det i September. Dessutom blir det dubbelt så kul om Malin hänger på! Hoppas hoppas hoppas!!

Imorgon blir en bra dag. :)

Pusss.

Kläder.

Yee, blev lite shoppande idag faktiskt. Grejerna på bilderna nedanför + foppa tofflor och vanligt vitt linne från H&M.
Vet inte om jag ska behålla klänningen från Bik Bok. Behöver hjälp!!

 

 

 

 

 

Fredag

Morsning! Håller på att fixa mig här nu. Blir stan hela dagen med mamma och pappa. :) Ska försöka köpa shorts, jogging byxor, linne osv. :) Om jag nu hittar något lägger jag upp bild på det sen. ;)
Annars måste jag ringa käftis idag, (tandläkaren). Har så sjuuuukt ont i en tand men vågar inte ringa alltså! :P Då måste jag säkert borra och skit. Och de har jag aldrig gjort förut.:S Aaae fy. De är säkert smärta på de! :O
Aja, Malin och Maria ringde och lugnade ner mig i går natt i alla fall. "Alltså, dom måste ta typ sju sprutor på mig och lustgas för de inte ska göra ont. Fast....jag är ju jätte rädd för tandläkaren." Haha, liiite lugnande (?)

Ikväll blir det barnvakt hela kvällen. Money, money...

PUSS!

Papphammar.

Haha, jag dör så rolig!


Stomp The Yard.

Dans klipp ifrån Stomp The Yard. Kolla från 5.10 och framåt på första filmen. Då dansar Chris Brown. Och kolla 5.40. Sööötaste minen med. ;)
Och för er som inte sett filmen. SE DEN!!
MIN man.<3

 


Fotboll.

Hallu! Kollar fotbollen just nu. Två andra snyggingar som spelar fotboll (förutom Christian Ronaldo) är ju Fernando Torres och David Villa. Kanske just därför jag kollar matchen? Bryr mig inte så mycket egentligen..:P


The Voice 08.

The Voice show i Kungsträdgården Stockholm den 16 augusti.
Flo-rida, Brick and Lace, Million Styles, Petter, Adam Tensta, Mange Schmidt är några av alla som kommer! :D

Malin, vi ska dit?!


 

Torsdag.

Tröttast någonsin..  Blir nog en segis dag idag. Men de gör inte så mycket, sånt behövs ju ibland. :) Borde kanske ta tag i mig själv och träna lite. Känns som de var ett tag sen, men äsch.

Måste ju skryta lite att jag fick sms från självaste Niklas Persson i LHC igår. Han och hans tjej hade fått mitt nummer av min granne och undrade om jag kunde ställa upp som barnvakt åt Tuva-Lina och deras andra barn. Så imorgon ska jag sitta åt dom hela kvällen! :) PENGAR!! Haha, nejvars.

Annars känns det som den här stan börjar tömas mer och mer på folk! Typ inget folk i stan på kvällarna eller något. Ganska jätte segt är det. Aja, jag åker ju nästa söndag. Så jag får helt enkelt stå ut!

Pusss.

Kvällen.

Kom nyss hem! Bra kväll har de varit. :) Natalie, Tim, Wassa och Simon kom hit vid åtta. Satt mest och snackade lite sen drog Wassa och Simon efter ett tag. Vi andra satte på Supersugen men insåg efter ett tag att ingen var intresserad av den. Så vi gick ner till badet och var där ett tag. Sen var de kvälls macka innan Tim och jag skulle till bussen. Åkte med han till rese sen hem med brorsan. :) Yeye, kvällen var bra i alla fall!

Imorgon får vi se vad som händer. Inget planerat iaf.

PUSS!

Babes!

Idag saknar jag dom här två på bilden en hel del. Jag tycker ni båda kan komma hem NU! Och förresten, tillsammans är vi tre bäst. Har nog allra roligast med er! :) Gotland vecka 29 babes! Vattenland, Visby, Raj Raj, dregla över Stockholmare, Visby by night, Stånga.
Är det något mer vi ska få in på någon / några dagar? ;)
 CAN´T WAIT!!
Älskar er.<3




Dagen.

Kom precis hem. Puuh, cykeln tog tid idag. :P Blev en stanrunda med Tim och Simon i typ fyra timmar. :P Kändes som vi spendera hälften av tiden på Carlings eftersom tjejen bara kastade in typ 10 par jeans till Tim. Haha, komiskt var de. Yee, sen blev man ju bjuden på milkshake med. :) Och sen orkade vi inte gå mer så vi spelade Xbox fotboll på något ställe. Fast, jag fick stryk. :(

Aja, ska käka nu. Sen in till stan och möta Tim igen. Blir till att ta bussen direkt hem hit för sen kommer min porris Natalie! :) Blir väl film eller något nice.

PUSS!


Chris Brown & Jordan Sparks

Inbillar jag mig eller låter de lite falskt? :P



Onsdag.

Hallow! Vaknade redan vid tio. Tidigt för att vara mig.. Ger familjen en liten diss med golfen idag. Ska in och gå på stan med Tim istället. :) Hade väl ändå fått dampet på golfbanan så..

Annars ringde ett litet sillahuve från Skåne igår. Lurade mig att deras hus på Gotland hade blivit utsålt till någon annan, så vi helt enkelt inte skulle ses på åtta veckor. Haha, då började jag tjuta! Puuuh, åtta veckor hade jag aldrig stått ut med. :P

Gotta go!

PUSS!

Och världen slutar aldrig le..

Kom hem typ nyss! Träffade Tim nere vid rese sen gick vi upp till stan och till Donken för en hederlig MacFlurry. Efter ett tag kom Simon med! :) Satt på el Donko ett tag, sen traskade vi runt i stan! Trevlig kväll i alla fall!

Imorgon ska jag tydligen spela "familje golf" med ja, familjen. Norra banan på Landeryd. Yee, vi får väl se hur det går helt enkelt! :)



Pusss!

Köra snart?

Varit på handledarutbildning på Magnussons nu. Fyfasen vad trååååkigt!! Bland det segaste någonsin. Kändes knappt som det gav något. :S Men, man fick ju fika i alla fall! Och dessutom snodde jag med mig 10 stift pennor! :D Och sen fick man se Don´t Drink And Drive film. En amerikansk film. Usch, den var verkligen vidrig! Man fick se när någon hade filmat när en liten pojke blev påkörd, och se in i bilarna efter krocken. Usch! Fattar inte hur en människa kan vara så jävla korkad att köra rattfyll? Helvete, de är så sjukt onödigt!!

Nu ska jag in till stan och träffa Tim. Hörs senare! :)

PUSS!

Sex and the City.

Som sagt, igår var en nice kväll! Vi var hos Karro först och ja, vet inte vad vi gjorde. Natalie var konstig och visade för mycket av sin bikini linje i alla fall. :O Haha, var något seriöst fel på ungen igår! :P Sen gick vi och köpte godis. (såklart) och sen till bion. Fast innan de kom vi på finaste smeknamnet för "Sex and the City. På svenska blir det ju "Samlag i byn", kom vi fram till! :P Menmen, Sex and the city filmen var helt sjuuukt bra! Dom visade en hel del märken och mode. Och de syntes, eftersom Carrie byter plagg 81 gånger under hela filmen. Men ändå var den bra för den handlade inte bara om mode, pengar, kärlek osv utan den var rolig med. Ganska jätte mycket humor i den! Fast, jag blev fan fundersam efter den. Här bor vi, i lilla skit Linköping medans andra lever totalt lyx liv i New York, exakt så som dom gör i filmen! Fyfan, vad jag vill ha deras liv!! Blev kanske liiite besviken på slutet. Men mest för att Big var ett svin en stor del av filmen! :P Förresten var det ganska komiskt när Carrie provade Dior klänningar osv när kanske 300 tjejer nästan skrek ut "oooooh". Haha, världens ha begär fick man!! Var kanske max 20 killar där inne, så de blev ett jädra liv när det var så sjukt snygga kläder! Annars så skulle jag nog kunna döda för Carries hår! Gud så fint! Menmen, de var i alla fall mys! Och Natalie och Karro, ni är väldigt bra!!

Handledarutbildning i fyra timmar sen.. Tror jag kommer få lite smått spring i benen alltså. Så sms och roliga saker välkommnas starkt!! Hoppas dom har godis och kakor i alla fall. :P




PUSS!

Tisdag.

Skit trevlig kväll igår. Berättar om filmen och det senare! :) Nu ska jag göra ett nytt försök i att måla garaget och grejer. Wuuhoo! Sen blir det handledarutbildning i fyra timmar. Gonna be a great day! ;)

Puss!

gästbloggare: natalie

mjau alla gulliga korvar som läser torstens bloggis!
nu är det såhär att världens snyggaste, bästa, finaste, underbaraste, snällaste människa gästbloggar här, förstår ju självklart att hon vill att jag ska skriva här eftersom att jag är så fantastisk (inte alls jag som frågade).
snart så ska vi på le cinéma och se Sex and the city. och om ni undrar vilka vi är så är det jag, torsten & KB. trevligt gäng är vi, med heta militärkepor (KB), bruna ben (jaaag, var tvungen att skryta lite) och en blond kalufs (torsten!).  vi luktar väldigt gott också. KB:s ögonfransar har en drog som heter "hej vi kan inte stå upp" berättade hon för oss nyss, himla kul tyckte inte jag alls det och torsten tyckte enbart att det var en ful drog. tur att vi är så snygga då när KB:S ögonfransar är fuldrogade.
och om nån ville veta så har jag med mig en vit pläd, utifall någon skulle bländas av mina bruna ben. eller så var det så att jag hade med den därför att jag kanske skulle frysa på bion. jaaao. nu blev KB:s dator jättetyst och jag blev lite rädd för att jag skulle ha råkat trycka på någon hemlig knapp så att hela datorn sprängs, eller något liknande. och om nån ville veta så har jag jättesnygga matchande trosor + linne. mm, det är så det ska vara, förstår ni.
och just nu spanar jag in torstens bröööön, mmm sexy mama. jag dreglar så mycket att jag får styva bröstvårtor och har lite svårt att inte bara slänga mig över henne och ta mig en mumsbit. grrrr! förresten så kanske jag tar mig ett tjuvnyp inne på bion där det är mörkt.  weeei !
KB tycker om porriga trosor. jag med förresten.

och det här inlägget blev väldigt intresting, tycker jag. mjaaau!
 och så tycker vi om lammkött <3333333

kyyyss på er.

/ naaaatiiiizzz

Bio time!

Sex and the City filmen ikväll med Natalie och Karro! :D Tuuusen år sen jag var på bio!
Kommentar om filmen kommer senare ikväll! ;)




Puss!

Sommar?

 Gick ju inte så bra att måla idag eftersom det regnar hela tiden i äckel Sverige. Får paniiik på de här! Vart är solen? Va va va? Vill utomlands, NU!

Aja, ska fixa mig nu och sen träffa Natiz och Karro. Vet inte vart kvällen vänder oss. Men hur som helst ska Natiz hoppa studsmatta på min mage. Jävla taskmört! :P Sen ska kanske Tim in till stan och i så fall blir det att träffa honom med. :)

Ha det fiint!






Puss!

Måndag.

Shit vad det åska och blixtrade igår! Haha, var ganska rädd faktiskt. Gick ju inte direkt att somna i alla fall. :P
Puuh, idag ska jag måla garaget och greja. Verkligen skit kul också, men men. Jag är ju näst intill tvungen liksom!
Sen ikväll blir det att träffa Natiz och Karro! Vet inte vad vi hittar på, men nice blir det. :)



Igår ville jag bara vara där du var. Du är lite saknad här hemma just nu.<3

Puss!


Mia & Klara.

Det här är humor på hög nivå!!



Supersugen.

Har precis sett filmen "Supersugen". Seriöst, helt sjukt rolig film!
Killarna var så töntiga så dom blev söta.
Blev nästan lite kär i en av töntarna. :P



<3

Yee, ibland känns allting så jävla great!!

Och sen måste jag ju säga en till sak. Malin, Natalie, Karro och Maria.
Jag älskar och saknar er just nu!!


Gossip Girl.

Gaah! Gossp Girl är bäst bäst bäst! Och okej, det slår fan OC!



Söndag.

Precis nyvaken. Det var då fan vad man sover länge nu. Men, det är ju lovet dels till för! :)
Ska nog bara vara hemma idag. Sjukt ont i halsen! :/ Men, Gossip Girl reprisen är ju på tv sen. Yehoo!

Imorgon blir nice dag! Ska träffa Karro på dagen. Sen skulle Natiz och Karro försöka dra ihop ett gäng till kvällen.
Blir kanske grillning eller något. Myys blire!

Aae, ska kila vidare!

Pusss!


Kläder.

Någon kan få ge mig allt de här! :D




Yey!

Orkar inte sitta hemma. Nu sticker jag till stan med lite nice folk! :) Sms:a mig gärna, (eller något) haha.
Hörs senare!

Lördag.

Yepp, hemma igen. Vädret var inte så nice så det var inte värt att stanna. Trevlig midsommar med liite sol, glass i hamnen osv. Dessvärre fick man smaka på den svenska sommarn. Alltså åska och spöregn. Lite segt då och då men Tim ringde några gånger och Malin en stund med, vilket fördrev tiden! :)

Ska kanske in till stan snart och va med Tim och hans kompisar. Får se hur det blir med det! var ju sugen på att se High School Musical på datorn, men men! :P

Annars i veckan händer lite olika. Träning nästan varenda dag tror jag. Sen va med Natiz och gå på handledar utbildning osv! :) Vill fördriva tiden till Gotland nu alltså! :P



Pusss!

Midsommar!

Jävla skit natt! Var vaken mellan tre till sex imorse för jag hade så jävla ont i magen. Satt uppe och kollade på tv och så. Haha, sjukt irriterande att det inte gick att somna.
Nice kväll igår! Gick ut och träffade Tim och Simon eftersom ingen ville vara hemma hos sig. Satt i alla fall ute och pratade i några timmar. Mys! :) Dom små moppepojkarna! ;)

Om en timme åker vi ut till Fyrudden. Så nu måste jag börja packa! Sist jag var där bröt jag foten, det är allt jag kommer ihåg av det! :P Ska bli mysigt i alla fall! :) Det är ju bra att kusin Jakob är där i vilket fall! :) Vet inte om vi kommer hem imorgon eller på söndag, vi får se med vädret!

Ha en bra midsommar! Speciellt till mina bästa, Malin, Natalie, Karro och Maria! :) <3




PUSS!

Just a minute.

Puuh, det blev ingen träning. Cyklade dit i jävla spö regn, kom dit, hade glömt saker så det var inte ens någon idé att vara med! Så jag cyklade hem igen. :P Sjukt tråkigt, men men! Pappa tyckte till och med så synd om mig så han köpte MacDonalds till mig! Haha, tack för den!

Annars har har Tim och Simon underhållt mig i telefonen ett tag. Tjatat i ååååår om att få komma hit, men nej nej! :P
Ska i alla fall ut med dom nu, även fast det regnar och är piss kallt! :S

Puss!

Torsdag.

Seegat hela dagen! Malin kom förbi imorse och lämnade Hipp Hipp dvd:erna innan hon drog till Skåne skiten. Efter det gick jag och la mig igen och somnade direkt. Råkade visst vakna halv ett men va fasen! Orka bry sig om de? :O
Känner att min normala sommarlovs uttråkan börjar komma sakta men säkert..:P Jag är ju fullt öppen för förslag , nu när jag är hemma i två veckor! :P

Har kollat på Hipp Hipp sen jag vaknade. Snart sett klart en dvd, tråkigt nog! :O Ska ta tag i mig själv nu och göra mig i ordning. Ikväll är det träning. Hoppas någon annan tränar bara? Det är tydligen aquabike i Tinnis, alltså utomhus! :O Buurrrr!!

Förresten, imorgon drar jag till Fyrudden för att fira midsommar. Ska hämta upp kusin Jakob på morgonen sen åker familjen + kusinerna ner och firar där nere! :) Brukar bli väldigt härligt! Hoppas på bra väder så man kan åka lite båt, men vi får se! :) Det är väldigt fint där nere så kul blir det i alla fall! :)



Puss!

Saknad..

Förlust mot Ryssland? Där kan vi snacka om skit match! Hände ju absolut ingenting!

Känns som jag deppar över det mesta ikväll. Grejen är ju att det känns som alla åker iväg nu. Är det verkligen några hemma nu liksom? Dom flesta jag pratat med åker i alla fall. Känns lite tråkigt att vara hemma nu i nästan tre veckor. Och vara på Gotland i fem veckor i sommar? Förra sommaren var det bara tre, och då var jag sjukt rastlös! Det är lite smått dött att bo i en liten håla, fyra mil från Visby utan några vänner alls. Och mamma och pappa spelar ju golf heeeeeeela tiden! Yeye, jag hoppas i alla fall starkt på att sommarjobbet blir roligt! Annars, får jag ju göra det bästa utav det. Menmen, som tur var kommer ju Malin och Karro en vecka. Hoppas vi hinner ses några dagar i alla fall! Vi har ju många ideér till RajRaj som måste bli av!!
Den här saknaden som jag känner efter alla gnager sönder mig. Jag hatar den! Saknar Carro som en dåre verkligen! Och utan Malin i en hel jävla månad? Puuh..
Jävlar, snacka om lycka när man ses sen!! Det är ju precis det man får se fram emot och kommer längta efter! :)

Men, nu ska jag sluta gnälla över min saknad som kommer drabba mig!

Puss.

Live your dream.

Puuh, är fortfarande helt slut. Bara kollat på tv och läst lite nu på eftermiddagen. Fattar inte vart tiden tagit vägen sen jag kom hem! :O Orkade faktiskt inte träna idag. Ska kanske kolla på någon film nu. Och senare ikväll ska jag förbi Malin för att låna Hipp Hipp dvd:erna. Snacka om att jag kommer sitta och titta på det hela dagarna! :O
Ungen åker ju till Skanör skit länge imorgon! :( Och när hon har kommit hem har jag åkt till Gotland. Så jag ska tydligen klara mig utan henne i fyra veckor! Fan, en hel månad! Haha, jag är nog Sveriges bästa på att sakna alltså. Hatar det verkligen! :P



Pusss.

Onsdag.

Bra dag igår! Var på stan med Mia på dagen. Gick bara runt lite, sen drog vi på kostföreläsning med laget, med en body builder som prata. Ganska ointressant. Efter det stressade jag som fasen hem till Malin. Vi väntade på hennes kusin som skulle komma med lilla Svante, (en hund.) :P Sen cyklade vi hem till mig och fixade oss lite. Sen cyklade vi vidare till T1 där det var fest. Egentligen var vi opepp och funderade på att dra redan efter tio minuter. Men vi stannade kvar och sen blev det ganska kul till slut. Sen cyklade vi hem runt två igen. Blev att jag sov hos Malin sen. Vi tog natt mat (såklart.) Sen somnade vi med bums. Kvällen slutade helt okej sen i alla fall! :) Tack för sällskapet!

Ska nog sova lite snart. Sen är det träning ikväll, får se om jag orkar med den. Sen är ju Sverige - Ryssland också! Är sugen på att se matchen på SF. Dom visar ju matchen i en bio salong där!

Pusssi!

Mormor.<3

Aaw, min mormor är söt. Jag ska ju flyga över till Gotland en vecka tidigare än resten av familjen för att jobba. Och då ska ju bo hemma hos mormor. För några veckor sen fixade hon bredband till sin dator för min skull och förut ringde hon och sa att hon köpt en platt tv bara för att jag ska få lite kul! :O Allt det, bara för jag ska bo ensam med henne i en vecka! :P Gaaah, får så dåligt samvete! Gullig är hon i alla fall! :)


Tisdag.

Blev en nice kväll igår. Träffade Malin, Dennis, Erik, Pontus och Karro på Steves. Tog en snabb fika sen drog pöjkarna hem. Då drog vi girls upp till Karro och satt där ett tag. Hur som helst så var det en mysig kväll!
Hatar fortfarande dom nya busslinjerna. Fattar verkligen inte vilken buss jag ska ta alltså. Kommer utan tvekan sätta mig på helt fel buss någon gång! :) Men äsch, man lär sig med tiden.

Ska träffa Mia på stan vid två. Sen strosar vi väl runt ända tills klockan sex, då vi har kostföreläsning med laget. Yehu! ;)
Och ikväll blir det kanske fest med Malin! Vi får se om det orkas med, kul blir det garanterat i alla fall! :)




Pusss!

Gossip Girl.

Jag skojade bara om att Gossip är ikväll.
Det är ju bara måndag. :(



<3



Underbar låt av Tiger Lou! Fattar bara inte varför det är Smallville i bakgrunden?

Måndag.

Mysig kväll igår. Malin och Karro kom hit. Vi gick och köpte godis och satte oss på en bro. (?) ;) Sen gick vi hemåt och hade lite sällskapsspel kväll. Barn charader och Tjejsnack. Haha, det var trevligt i alla fall! :) Sen åkte Karro hem men Malin tönten stannade. Vi låg mest döda i min säng och kollade på skräckfilm. Då var vi riktigt tuffa alltså! ;)

Vet inte riktigt vad som händer idag. Kanske skulle träffa Malin? Det återstår att se! :) Nice vore det i alla fall!



Pusss.

Yeeeeeee.

Slappis dag idag. Nu är Malin på väg hit och senare kommer Karro! :)

Pussss.

Söndag.

Tjapp! Tråkigt väder idag! Regn och moln. Vi behöver ju sooool nu!! Vaknade precis nyss. Tror jag ska käka lite sen cykla ut till Landeryd och träna lite golf. Får se lite hur det blir. Som sagt, vädret är ju inte det roligaste just nu.
Annars får jag se vart dagen bär mig. Har inga direkt planer vilket jag tycker är piss tråkigt. Ganska jätte lätt uttråkad :P
Fast ikväll spelar ju Portugal. Då kanske man kan sitta och dregla över mannen nedanför! ;)



Pusss!

:@

Jävla skit spanjorer., 92 minuter kvar och dom gör mål?! Förövrigt hatar jag Anders Svensson! Sämsta jävla spelaren jag sett. Nej, jag är fan inte glad nu! Men annars, PUSS på Zlatan!


Patetiska är vad ni är!
Inte ens dom man litade mest på,.

Lördag.

Yee, trevlig kväll igår. Hos Malin var det väldigt trevligt med mycket prat osv, dock var stan inte lika kul men det dög.:) Skulle tränat klockan åtta imorse med laget men jag hade visst stängt av klockan. Kanske var lika bra det i och för sig. Annars är peppen inför matchen hög just nu. Sverige - Spanien kan bli bra grejer! Men att Svensson och Elmander får spela? Ack ack. (Nu låter jag extremt nördig.) Mina grannar peppar nog mest med pimpat garage och projektor och en grön matt som ska se ut som en fotbolls plan. Och sen springer alla sju ungar runt i Sverige dräkter. Och Niklas Persson från LHC sitter också där ute och ser peppad ut också ;) Ye, matchen dras ju däremot ner lite utav att jag ska se den själv. Haha, mobb offer.

Annars är det ju sommarlov nu! :O Tar dagarna som dom kommer nu tror jag.. Jag ska vara i tre veckor till. Sen flyger jag över till Gotland och jobbar i restaurang i fem veckor! :O Sheeena! Men Malin och Karro kommer ju en vecka! LÄNGTAR!!

Pusssi.

I don´t love you.

Through the water
Through the rain
To the soul of everything
Throw my heart out on the stones
And I'm almost gone

Och de är dom där orden som sabbar allting.
Just nu rasar allting medans jag ser på.
Jag orkar inte mer..
Men egentligen, vem bryr sig?

Fredag - sommarlov!!

Sjuktligt nog är det SOMMARLOV nu! Började redan vid nio imorse med mentor tid osv. Sen var det grejer i aulan. Ganska jätte tråkigt, menmen. Sen gick jag och Malin ner till Katedral för att se Jojos utspringning. Dessvärre missade vi honom. :P Sen sprang vi upp till Folkunga igen. För att gratta Davids tjej, Sara som också tog studenten. Liv i luckan hela dagen! Ska snart åka till Jojos studentmottagning för att ge lite presenter och käka lite. Malin och Danni ska också tid! :) Sen ikväll är det tjejmiddag i casa del Malin med ett gäng. Blir antagligen stan sen efter det! :)
Bilder från dagen och kvällen kommer imorgon! :)

Ha en bra kväll!
Puss!

<3

Yepp, imorgon är det sommarlov. Har gått väldigt fort! Började med att man kastades in i en helt ny skola med ny klass och nya lärare. Kommer ihåg första dagen, när jag och Malin gick hem till Karro efter skolan och sjöng "Folkunga sången" för henne. Mest för vi var livrädda för straffet man skulle få om man inte kunde den. Nollningen var utan tvekan roligast av allting! Då kändes allting sjukt bra! I alla fall så stod ju Sam Företag på schemat. Ska väl inte ljuga, jag hatade nog klassen ganska direkt. Allting kändes bara för nytt och man ville inget hellre än tillbaka till Munken igen. Men med tiden lärde man sig ju. Man lärde sig vilka alla var, man lärde sig hitta i skolan och man lärde sig ganska snabbt vilka lärare som var ganska värdelösa. Som tur var hade jag ju Malin i samma klass. Vet inte alls vad jag gjort om jag inte haft henne! Vi höll ganska sten hårt i varandra redan från början vilket kanske också ibland gett negativa konsekvenser. Men samtidigt, jag kan nog inte vara gladare än att vi hamnade i samma klass. I början kände vi ju egentligen inte varandra sådär "överbra". Men med tiden lärde vi känna varandra läskigt bra. Hon känner mig nog bättre än vad jag gör själv. I vilket fall vet jag inte vad jag gjort om jag inte haft henne. Varje depp dag, varje gång man blivit besviken över ett prov, varje gång jag inte fattade matten har hon funnits där. Muntrat upp lika bra varje gång! Och de är vid dom tillfällena jag uppskattat 'oss' allra mest. Hur som helst så byter jag ju klass och linje nu. Just nu känns det ganska tråkigt. Kanske mest för jag och Malin "sett fram emot" att ta studenten tillsammans och allting. Ville bara komma fram till att jag kommer sakna våra håltimmar, våra ica svängar, våra raster med energi dryck och kladdkaka men framför allt, våra flummiga och ganska hel sjuka lektioner tillsammans! Fy vad ovant det kommer bli att inte ha dig där varje dag!!


Du vet att du är min bästa vän,
du vet att jag aldrig uppskattat någon lika mycket som dig,
du vet att du betyder massor för mig.
Egentligen är du nog allt jag behöver.
Jag kan inte tacka dig nog för alla gånger du ställt upp för mig.
DU är en ängel!
Jag älskar dig.





Rent.



Världens finaste låt!



Och världens underbaraste låt.

Torsdag.

Hallu! Kom precis hem. Varit hemma hos Karro med Malin en stund. Sen pyste jag och Karro ner på stan och fixade lite grejer. Gick hem från stan sen. Världens omväg och de blev visst en jävla bit. Antar jag behövde fundera lite. Skingra tankarna för just nu aa, jag vet inte ens. Det kanske är som du säger, jag måste prata..

Skolavslutning imorgon. Känns helt okej! Gått sjukt fort. Inte bestämt vart kvällen bär av än. Funderar ärligt på att vara hemma.

Puss.

Torsdag.

Vaknade nyss. Ren magkänsla att jag kommer vakna såhär sent nästan hela sommarlovet? Ajuste, jag ska ju börja jobba kloxkan sex vissa dagar! :O Ska ta mig i kragen och göra mig iordning snart. Sen åker jag nog in till Karro i stan!
Ska ner och käka jordgubbar med vanilj yougurt till frukost nu. Det finns inget godare!!

Förresten ska jag och mamma kanske på husvisning snart. Ett hus jätte nära Folkunga. Men jag har svårt att tro att mamma och pappa vill flytta egentligen.



Pussi.


Haha.

Seriöst, BlondinBellas kommentar till Aftonbladet om att hon blev kallad fula ord och fick en glasflaska kastad mot sig igår vid Em matchen i Kungsträdgården.

"Sen var det stämningen - folk som stod där kunde inte se matchen för det var för trångt, och så ser de mig istället - ett annat objekt man kan vråla åt när man redan är taggad för att vråla. Och så stod jag där i rosa kläder, typiskt Blondinbella-aktigt, och jag vet sedan tidigare att jag väcker starka känslor, säger hon. "

Lite smått bombad? :P


Onsdag kväll.

Kom nyss hem från Landeryd. Jojo "visste" tydligen att jag var skit sugen på att dra ut dit och träna lite golf med honom. Visst, jag var ju ändå piss uttråkad. Blev några hinkar på rangen och sen lite puttning. Henke mannen kom förbi en stund också! :) Och sen kom pissregnet. Så vi gick helt enkelt in och satte oss framför en brasa i restaurangen. Bjuden på morotskaka och pepsi blev man ju också! :D Det var grejer det! Mycket trevlig kväll i alla fall! :)
Ska nog se tv nu. Och kanske vänta på ett litet uppmuntrande samtal? Yee, det vore i alla fall nice.
Ledig imorgon igen. Då kanske jag och Karro ska vara nostalgiska och kolla på Munkens avslutning. Något ska vi hur som helst göra! :) Och sen har jag ju lovat mina små 92:or att checka till dom på kvällen! ;) haha.



Pussi.

:/

Trött på det här alltså. 
Jag lever ju ändå bara i skuggan för dig.
Andra handsval, hela, hela tiden.
Kom tillbaka när du börjat sakna mig.
I slutändan är det tomt.

Tonjis.<3

Saknad min bebis.
Sjukt hur mycket man kan sakna en hund.
Blir nog ingen riktig sommar utan henne. :(
Tonja.<3




Onsdag.

Stört på blogg just nu. Skriv fältet är typ 10 centimeter? Ledig idag som sagt. Vaknade nyss och är redan rastlös. Det är illa. :P Skulle spelat golf idag, men nejnej, David svek mig. Så nu vet jag inte alls vad som händer. Jippi! (Naat!) Jag är ialla fall öppen för förslag! ;) Aja, ska nog ut och träna eller något snart. Pusss.

Douglas & Malin.

En gång för alla, jag erkänner. Kvinnan kan ju rimma! Pfft, vem hade kunnat tro det? Väldigt sött inlägg måste jag säga.
Och till lille doggelito. Jag tycker om dig innerst inne. Med lite mer övning så kommer du inte behöva vara instängd mer.<3 Och då behöver du ju inte känna dig dum! :) Du är söt när du sover.

 

Bild på Douglas och hans söta ägare! :)


Mallan som skriver

Heey, Malin här ;)
som ni såg i inlägget nedan, så va inte emma alltför pepp på att skriva blogg..så jag tänkte ta tillfället i akt att göra det åt henne. Men vad ska jag då skriva om?
hm..jag skulle ju faktiskt kunna bevisa för henne att jag är bra på att rimma! hah (hon påstår nämligen att jag inte är ngt vidare) MEN here you go: (haha)

Kära lilla Emma
nu sitter jag här hemma
och hunden ligger brevid mig
han vill gärna träffa dig!
men varje gång du kommer hit
blir han behandlad som en skit
blir instängd i ett ensamt rum
och känner sig otroligt dum!
ae, nu ska jag inte va sån
att va hundrädd unnar jag inte nån
puss o kram från din vän
vi ses väl imorn igen



avslutar med en liten bild på männskan.. Emma Daging ;)

/Malinagne.blogg.se


Tisdag.

Hallow. Orkar inte riktigt skriva blogg längre. Inga som läser den ändå, tror jag? Gick på stan med Malls i förmiddags. Hittade äntligen student present! :) Annars blev ungen tjurig på mig när jag aldrig kunde bestämma mat ställe. :P Då hade jag kul.:) Största ret stickan är jag! ;) Ledig imorgon och på torsdag. Men jag har ändå inget att göra så, yeee. Hatar att vara så rastlöööös!

Är en smula bitter just nu eftersom min 'kära' bror och hans kompisar bokat stora TV:n idag. Vilket helt enkelt beytder att jag får sitta på mitt rum helt ensam och kolla på Sverige matchen på en liten skit tv. That´s great. :@

pusss.

Måndag.

Måndag idag igen.. Men just nu känns det inte så jobbigt. Har verkligen inga lektioner kvar nu. Imorgon är det två som består av betygssnack. På onsdag picknick eller lediga (?) och på torsdag inga lektioner, så då är vi lediga. Sköönt! Efter skolan gick jag på stan en stund med Sofia och Kristin, hittade skor och letade studentpresent. Fick något socialt ryck  efter ha varit hemma en stund så Malin och Maria kom hit. Blev grillning, fruktsallad och fotboll. Mysig kväll i alla fall!
Sovmorgon till ett imorgon! Men blir träff med Mallsi på stan vid tio för att köpa student present! :)

Pusssi.

Söndag.

Amen tjaaa! :D Bra dag igår. Badade ju på dagen. Att ligga på en madrass och sola i poolen var inte helt fel! Vid sju kom Malin hit. Vi hade tänkt åka ner på rännstensgången men vi orkade typ inte. Så vi käkade lite, spelade fotboll såg på tv och var sjukt konstiga. Haha, var inte vad det är med oss nu för tiden! :O Det enda vi gör är att fjanta och garva. Fast, de kan knappast bli bättre! :D Jag gillar det! Sen gick vi och mötte Hashi och Achmed. När dom kommit såg vi på Stomp The Yard och efter det satt vi och pratade massor till halv ett. Väldigt gulliga killar måste jag säga! :) Men det var en nice kväll! Helt klart!
Idag blev det att jag åkte till min stödlärare, Malin för lite mattehjälp. "Avgörande" matte prov imorgon så nu gäller det! Vi satt i alla fall ute och solade, lyssnade på musik och höll på matten. Nu jävlar i helvete ska jag klara det! :D Sen cyklade jag till träningen. MAQ träning idag igen. Sjukt vad jobbigt det är. Vikter och skivstänger, ajajaj. Fast, Mia och Ronja på pilates bollarna muntrar upp massor! :) Får ju inte glömma att jag fick köra Ronjas moppe med. I fem minuter ju! :O Haha, vägrade släppa den!

Nu ska jag plugga sen är det Mia och Klara! "Min man Mattias vettöö." Den klassiska.

   

Lägger upp bilder på vad dagen bestod av igår! :)

Pusssi.

:)

Äntligen städat klart! Blev pissigt förbannat när någon, nämner inga namn, (men säkert mamma) hade ställt in en hink med vatten i städskrubben som jag såklart välte ut. Men vem fan är så dum att ens ställa in den där? :P Rann över hela tvättstugan så det blev som en liten sjö. Grrrrrr, argast!

Ska till mammas och pappas kompisar nu och bada och sola vid deras pool! Götti!

puss.

Lördag.

Trevlig kväll igår. Jakob var ju till och med lite social!  Varsin cider fick vi till fördrink med. Blev ju dock ett jävla tjat på mamma medans pappa sa åt mig att njuta av tillfället! :) I shore did! Men vi spenderade kvällen med ton av godis, tv, film och Cs. Aldrig fattat det spelet alltså! :S Men det var en trevlig kväll i alla fall! Han är bra den där kusin tönten!

Ska snart börja städa huset. Jävligt kul också. Sen ska jag åka och köpa skor och kokosolja. Sen måste jag ju testa kokosoljan så då blir det press på hög nivå! ;) Ajuste, in till stan och kolla rännstensgången ikväll med! Jojo dansar ju så ska kolla på den stiliga gossen! Och ikväll kommer nog lite folk hem hit. Det är niicee! ^^


Yeee.

Tillbaka ifrån solen nu! Blev hela dagen vilket var ganska skönt! Ska åka till Jakob nu för middag där! Killen ska tydligen pysa vidare till ett annat gäng framåt kvällen. Får se om jag hänkar på. Beror väl på om han vill ha med kusinen eller inte! ;) Blev nyss bjuden på student mottaging på fredag hos Jojo! :) Frågan är vad man ska köpa för present? :O Verkligen skit svårt ju!
Ha en bra kväll!



Pusssi.

Fredag.

Precis nyvaken. Älskar att vakna upp av att ingen är hemma. Speciellt när man kan sova ut lite med. Kvällen igår var trevlig. Gick till kusins restaurange, Kikkobar och åt. Mucho gott! Man kan ju knappt röra sig efter ha ätit all mat!
Åkte hem vid nio. Spenderade ett tag med att prata med Malin tönten i telefonen. Kom tillslut fram till att vi var glass sugna så vi åkte till MacDonalds och köpte Macflurry. Satt där och larvade oss hela kvällen. Folk måste trott vi var dumma i huvudet verkligen! Men ye, när vi är tillsammans så är vi ju faktiskt lite vrickade..;)
Nu ska jag ut i solen och pressa! Fasen, jag ska bli brun iår! Imorgon ska jag till och med gå så långt så jag ska åka och köpa Kokos Olja. Då blir det seriöst stek! Fast, de är nog lite farligt egentligen! :S
Ikväll ska jag till kusin Jakob på middag! :) Nice.

Ut i solen med er!
Pusss.


Torsdag.

Slutade vid halv tolv idag. Lektioner framflyttade hit och dit, så det var skönt! Fick tillbaka PA arbetet i Samhäll med. Yeeey för VG+. Blev nöjd i alla fall! Träffade Karro efter skolan. Satt och glassade på fiket vid Trädgårdstorget. Perfekt utsikt, perfekt värme och perfekt sällskap. Malin och Maria kom förbi en stund också.
Ska ner till stan och käka på restaurang med familjen ikväll eftersom mamma fyller år. Sen känner jag för att göra något!! :P
Fika, promenad eller mysa med jordgubbar någonstans, med någon härlig! :) Call me! ;)
Ska nog slå en pling till Ronjis och fråga nu! :)

Pusss.

..

Sanningen svider ganska hårt.
Jag inbillar mig bara, eller hur?
Jag inbillar mig.
Ingen skulle tycka om mig.,

Onsdag.

Hej! Kom nyss hem från träningen. Två timmar fys idag. Jag trodde jag skulle dö där ett tag. 23 ruschningar över hela planen. Mina ben alltså! Men , det var kul ändå! Imorgon är det  Aquabike. Cykel i vattnet tydligen? Hade bara en "riktig" lektion idag. Italienska prov som gick piss! :) Sen spelade klassen volleyboll i trädgårn! Jag var sämst! Vilket jag fick höra några gånger sådär! ;) Snyggis kille fick vi spana in på volleyboll planen med! ;) Ex antal smyg kort på honom! ;) (Som jag inte vågar lägga ut.) Och sen får vi inte glömma att Ullis - Bullis var söt i sin lilla hatt! :) Efter skolan fixade jag present till mamma som fyller år imorgon! Sen åkte jag hem och stekte i solen. Not good, måste sluta med de! :P Börjar bli lite för mycket rödhet! :P

 

Puss.


Hallow.

"Nyss" hemkommen från träningen. Gick okej och sjukt skönt var det! Menmen, min dag var ju som sagt härlig!
Träffade baby Malin inne i stan vid elva. Cyklade till Trädgårdsföreningen och satte oss där. Solade, åt gott, lyssnade på musik och hade det allmänt mys! Får ju inte glömma våran vindruve lek. Och bara för hon är så tävlingsinriktiad vann hon med 20 vindruvor i munnen samtidigt! Ungen kunde knappt andas! Bra att hon är lätt road i alla fall! :) Sen åkte vi upp till skolan och hade en lektion som bestod av film. Nödvändigt! Sen hem och sola och plugga. Plugga extremt liite!
Kan verkligen ingenting av italienska provet som är imorgon. Knappt pluggat en halvtimme men ärligt, jag orkar inte!

 
Snyggaste bilderna på länge! :)

Pusss.

Tisdag.

Hellow! :) Hinner inte riktigt berätta om dagen. Den har varit jätte härlig i alla fall! Ska precis till träningen. Innebandy idag! Yeeeey! Simme kommer med moppen! ;) Gillar att mina små 92:or hämtar mig hela tiden! Haha.:D
Berättar om dagen senare. Måste stressa till min hämntning nu! :)

Pusss.

Måndag.

Hej alla glada! Kom nyss in från solen. Legat där sen två nu. Kanske gav lite i alla fall. Helgens solning har ju faktiskt gett effekt. Tro det eller ej.. Tre lektioner i skolan idag. Kändes ju knappt nödvändigt alltså. Köpte en bikini efter skolan. Blev leopard bikinin från H&M tillslut! Resten av kvällen måste jag plugga dessvärre..:/ Italienska prov på onsdag. Trodde det var på torsdag men icke då. Och eftersom det är träning imorgon hinner jag ingenting imorgon. Not good!

Sakna det här.<3

Sakna det här.<3

Pusss.

Bilder.

Glömde lägga in bilderna ifrån igår! :)
Tack för en mysig kväll!
<3

image230



(jag var tvungen.)

Gårdagen.

Blev ju som sagt släkt kalas hela dagen igår. Var väl okej. Fast jag och Jakob sov mest. Och badade i Sturefors badet med alla småttingar. Positivt var ju alla kakor och grejer! Yummie! Orkade inte vara kvar så tog bussen hem vid nio. Sen kom Malin hit vid nio! :) Gjorde smoothie och satte oss ute på baksidan med filtar och tända ljus! Mycket myys! Sen gick vi in och hon fick lite "vila upp rehablitering". Jag kunde helt enkelt inte stå emot blicken. Och sen åt vi massor yogurt och aaa. Vi var trötta och ballade ur ganska rejält med dom yogurtarna, haha. Dör när jag tänker på de. "Du, jag har funderat. Vi borde ta några steg framåt." Ingen fattar men det var sjukt kul i alla fall! Flumm humör är det bästa!!

Idag har jag solat och läst typ. Fast solningen var kanske inte det bästa att göra hela dagen.. Röd som en tomat nu! Sen har jag tränat nyss. Step Up idag. Min otakt känsla märktes tydligt.



(Klicka för att bli större.)


Pusss.

Ajaj.

Lite sått läskigt idag när det började brinna vid skogen i området. Luktade verkligen vidrigt och ett tag var det rök över hela området. Menmen, dom lyckades släcka den efter två timmar! :)

image223image224

RSS 2.0