Tränz.

Jaharå, skrivit klart engelskan nu. Puuh, så skönt att ha de gjort! Fast, imorgon är det redovisning på det. Ensam dessutom! Känns lite läskigt.. Ska strax åka på träning. Tror det är sådär jättelång träning idag. Men, träningsmatch i några timmar har väl aldrig skadat. Får ju träffa mina bästa!! :) <3 Däremot missar jag premiären av Desperete Housewifes. Buhu, lider lite utav det faktiskt. Undra om inte det är de bästa programmet utav alla jag följer? Mjoo, det är nog så. Eller, efter Gossip Girl! Förresten, håll ögonen öppna på bloggen ikväll. Har ni tur kanske, kanske det kommer in en liten gästbloggare. ;)

Puss!

Tisdag.

Tjoosan. Sitter i bibblan i skolan. Skulle köra en historiauppgift men det var ju inte så lätt eftersom sidan vi ska använda inte finns längre? Well, vi får chilla lagom! ;) Har Psykologi om ett tag. Slutar halv fyra.. Bluhää, då blir det snabbt hem och plugga lite för sen träning i skägget. Blir väl burretime med Lisen! ;) Aow, träningen består av träningsmatch mot D1. Förlust, frågetecken? ;) Men, första träningen tillsammans med D2 laget idag. Kind of nervös faktiskt. Annars så fastnade hissen förut när några ettor var i den. Dom började tjuta och fick panik. Jag skrattade ganska jättelänge åt det faktiskt, höhö. Skadeglädje, jappjapp! Aaae, ska ta mig uppåt och se om jag hittar Chrille så jag kan slå han big time i 'bokstavsregn'. Höhö, internskämt!

Gotta go! Pusss.

Måndag.

Och så var det de här med bra uppdatering..Aldrig att man lyckas. Hinner knappt i mitt hum, buissy liv. (Vet i alla fall en varelse som skratta åt att jag ens skrev den där meningen. Wish I could have your life, baby!) ;) Skolan var segare än segast. Idag var nog första dagen jag ångrade lite att jag bytte klass. Jag vet inte ens varför men saknar rasterna, kladdkaka och energidryck promenaderna till ICA. Ja, jag saknade det bara idag. Men, jag ger det andra en chans såklart! Annars så gjorde Natalie och Malin min dag idag! Jag vet inte ens varför men mina snuskisar, (eller aa, mest Natalie) har en förmåga att göra mig glad i alla lägen. Prat om IV byte hann vi ju med också. Natalie vill satsa på Truck A? Kan ju vara något alltså. Tror dock hon får tjata lite mer med att få med mig och Malin till att ha Truck som IV. Haha, jamenvisst, det kan ju vara kul det också! Hur som helst vore det kul om alla tre har tillsammans! :D
Annars så har jag försökt plugga idag. Plugga efter ha cyklat hem på en smått störd cykeltur. Men kul var det. Ett gott skratt förlänger ju livet, right! :)

Aaae, nu är det back to buisness med engelskan..:/

+ ++ 
Jomen, det kan gå. ;)
Hoppas inte bratbilden äcklar för mycket! :O


Pusss!

Let go.

Och varför är man egentligen så rädd för vad folk ska tycka?
Varför kan man inte bara släppa loss och våga vara den man egentligen är?
Istället låser man in sig innanför sitt eget galler för rädslan av andras åsikter.



 


Söndag.

Ursäkta dålig uppdatering alltså, men har inte orkat skriva. Lite halvseg kväll igår. Eller aa, den var totalt ovärd. Festen sög ganska stenhårt. Inte ens i närheten av 120 personer (?) Well, vi drog till en annan fest och den var lika seg den. Så jag mötte Henke inne i stan runt halv två. Tog bussen till Åtvidaberg och sov där hos honom. Så kvällen blev ju lite värd i alla fall! :) Lite smått seg idag eftersom vi somnade runt halv sex imorse. Puuh, känner mig lite smått overdriven av trötthet. Höhö. När jag kom hem i eftermiddags var de tydligen loppis på min gata? Så ställde ut massa gammal skit och sålde för 100:- Hade inte samvete att sätta högt pris på saker när små jättesöta ungar kommer och sträcker fram händerna med några kronor i. Aaae, dom är allt bra söta ibland! Var faktiskt riktigt mysig stämmning. Grannen som är DJ spelade musik medans dom andra grannarna kom med glögg, ost och kex. Nästan lite julstämmning över det hela. To early, yee!

Väntar på Andra Avenyn nu. Borde väl plugga egentligen, men aja. Det hinns nog det också..

Puss!

Dagen.

Shena, vad dagarna går fort. I alla fall på helgerna. Typiskt också. Well, har fått städning och lite stuffs gjorda. Pluggningen då? Aaae, såklart inte! Vad fasen, vi tar det imorgon istället. :P Ska fixa mig nu sen blir det lokalfest med Malin och Karro. Om inte polisen kommer dit kan de nog bli riktigt kul! Hoppas på det i alla fall! :)

Ha en fin kväll! Pusss! 

Lördag.

Amen tjaaa! ;) Mycket trevlig dag i storstaden igår! Gick och kollade i affärer och njöt av Stockholm och sällskapet! Kom i alla fall hem med en kofta ifrån BikBok! Några kändisar hann vi ju spana in också! ;) Bland annat Sanna Bråding. Woow! Poäng till oss! Aaaemen, mycket mysig dag! Skönt att bara komma bort lite (igen,) höhö. Älskar verkligen Stockholm alltså! Klockan ett på en fredag är stan fullproppad med folk. Händer det här i Linköping? Svar, nej! Stannade hos Mallsi ett tag efter vi kommit hem igår kväll. :) Senaste dagarna har jag insett att så länge man har en vän som finns vid sin sida varenda minut så fixar sig allting. Utan en bästa vän är man aldrig riktigt hel. Så, jag uppskattar dig till tusen! Som jag sagt så många gånger förut, utan dig är jag ganska förlorad! <3

Ska ta tag i lite plugg snart. (dock inte lite, utan snarare ganska mycket.) Puuh, känns som en evighet till höstlovet! :S Sen måste jag spana in avsnitten av Andra Avenyn. Skamligt att jag missat det..Ikväll blir det antagligen fest. Har däremot lite beslutsångest som tynger mina axlar just nu. ;) Menmen, de löser sig såklart!



En äkta vän är det finaste man kan få. <3

Pusss!




Torsdag.

Fyfasen, vad trött jag är! Kom hem för en halvtimme sen. Har varit på inventering med laget sen klockan fem. Skapligt segt, jappjapp. Ägnade fem timmar åt att räkna godispåsar, leksaksbilar och pälor. Japp, låter ju spännande! ;) Menmen, vi fick ju pengar till klubben i alla fall. Jag, Lisen och Ankan 'råkade' ta sönder en godispåse som vi 'råkade' moffa i oss på en minut. Höhö, värt!

Ska nog ta och sova nu..Ska ju ändå upp till Stockholm imorgon bitti för lite 'business'. ;) Shopping hinns nog med också! Mysmys!

Pusss!


Sunes Jul. <3

Äsch, orka plugga mera nu.. :P Har ägnat en timme åt att se Sunes Jul. Helt seriöst, jag dör av skratt!
Kolla när det gått 3.38. Hoho, så kul!



Skit också.

Alltså, orkar verkligen inte ta tag i pluggandet på allvar! Läser och läser men två sekunder senare har jag glömt allting jag läst. Börjar få liite smått panik över det här nu. Måste ju verkligen lära mig de, snarast! Aaae, antar att alla har vissa dåliga pluggdagar. Lite mat i magen borde göra susen..

Onsdag.

Slutade tidigt idag, galet skönt!  Skolfoto idag då, ja, de blir ju minst sagt spännande när det kommer! Well, jag vet vad jag ska göra på höstlovet i alla fall. Nämligen, kolla i skolkatalogen! Haha, man blir ju liite fast! ;) När vi tog kortet var det tävling om vem som kunde lista ut en låt fotografen spelade. Hehe, jag gissade rätt och vann alltså katalogen. Nice det! :) Efter skolan släpade Danni och Malin J med mig på stan en kortis. Och jag som skulle plugga heeeeeela dagen?
Annars är jag lite smått sur nu. Min lärare i geografi har skritvit in ett prov vecka 42. Toppen att jag redan har Historia och Italienska prov! :@ (Får man ens ha tre prov på en vecka?) Och det värsta är att två av dom är på samma dag. Oyes, jag kommer stå ut i tvåan också!

Nu ska jag ta tag i plugget. Blir kanske promenad med Jojo ikväll, om de hinns med! :)

Pusss!

Blaablaa..

Ursäkta, måste lägga in delen av mitt engelska arbete här, kan inte öppna de i skolan..Läs inte, allt är fel! :D

The D-Day


The allied plans on a invasion in France began to discuss in 1942. Stalin thought a front should open in west so the eastside could let go of some of the pressure. (?) The spring in 1944 soldiers from Great Britain (?), USA, Canada and some soldiers from the occupied countries gather. The 5th of June the first aeroplanes with parachute hunters began their trip to North France. 1087 aeroplanes is used in the invasion. 156000 soldiers landed in France and 1700 motor vehicle was used. The troops landed on the beaches, Gold, Juno, Sword, Utah and Omaha. The first thing the troops did was that they took over the germans bridges. The consequence of this was that the germas had big problems with the conyey of (förstärkning)  During the first weeks the fights was concentrate on the ground and in the air.       The 6th of June, 1944 the invasion of north France started. The invasion sta


Tisdag.

Sådär, äntligen hemma kan man väl säga. Skolan var lagom skön idag. Bara tjejerna som hade gympa vilket ledde till nästan två timmars killerball! Haha, riktigt kul! Efter skolan cyklade jag hem fort som attans för att stressplugga lite. Jag fick ju i alla fall lite gjort, som tur va! Känns ändå som jag kan noll av psykologin? Och provet är i övermorgon. Illa..Men, som tur var slutar jag tidigt imorgon. Då blir det plugg, plugg, plugg! Aja, tog bussen i femtio år till träningen tillsammans med Lisen. Hon är störd den kvinnan, men ack så skön! ;) Fällningar gånger tusen på träningen! Gick faktiskt bra på träningen idag. Hade fys i ja, väldigt länge i alla fall. Vilket var skönt för nu efteråt känner man sig som världens starkaste! :P Men just de, nu till det 'roliga' jag skulle berätta. Eller, för er är det väl inte skitkul direkt men för mig är det de! De har blivit lite strul i lagen så våra nuvarande tränare flyttar upp en serie, till D2 ( den serien jag inte kom i, som jag var depp över ett tag.) I alla fall, dom tycker jag, Ronja, Lisen och Simme har 'visat vart vi hör hemma' som de uttrycktes så nu flyttar vi upp till D2! :D Haha, nu tänker ni säkert "och?" Men, shit så kul! Träna med Carro får vi ju nu också. Aaae, de är great och jag är skitglad!

Nu måste jag ringa Malin för lite rådgivning angående kläder imorgon. Jävla skolfoto. Lika dåligt varje gång! :P

Pusss!

Kvällen.

Såja, nu har jag pluggat klart för dagen. (Tror jag i alla fall?!) Hur som helst orkar jag inte läsa mer Psykologi. Man blir ju smått förvirrad och känner sig själv lite psykiskt instabil efter några timmar framför den där boken. Wellwell, jag får plugga mer imorgon , om det hinns med. Är träning i fyra timmar nästan direkt efter skolan.. Och efter det kan jag berätta en glad nyhet! Som varit hemlighetsstämplad framtills tisdag kväll! ;) Har inget direkt att skriva just nu faktiskt. Mer än att jag saknade mina gamla klasskamrater mer än någonsin idag. Vet inte varför, vissa dagar gör man bara det! Samuel kommenterade mitt leende efter Malin gått förbi mig i korridoren med : "Emma, varför bytte du klass egentligen? Du ser ju ut som världens gladaste när dom ifrån din gamla klass kommer i korridoren." Egentligen har han väl lite rätt. För jag blir verkligen obeskrivligt glad av att se visa personer! Men samtidigt har jag nog aldrig ångrat att jag bytte! Jag trivs nu och har hittat min plats, tror jag! :) Och den här klassen är mer blandad och det är en bra stämmning! Yepp, nu fick ni veta det också..

Menmen, har slagit vad på att jag ska ligga i sängen om exakt en halvtimme. Bäst jag skyndar..:S

Pusss!

Måndag.

Ny vecka idag då, räknar ner lite smått till höstlovet alltså! ;) Känner mig verkligen dödstrött just nu. Måste piggna till, har plugg att göra! (tyvärr.) Jafyfasen, idag känns det extra jobbigt att plugga. 60 sidor Psykologi känns inte sådär överpeppt, eller? Aaaeva, det låter lite jobbigt. Tror jag ska ta och baka en liten kladdkaka så kanske det går lite bättre! ;) I vilket fall blir jag nog piggare. Yepp, så får de bli!



Saknar min plutt idag. <3

Pusss!

Ne-yo. <3

Gotta change my answering machine
Now that I'm alone
Cuz right now it says that we
Can't come to the phone
And I know it makes no sense
Cuz you walked out the door
But it's the only way I hear your voice anymore


Somedays you just wish you was someone else.
Cause everything I do seems wrong, yeee.

Bio!

Yee, pluggat i stort sett hela dagen idag. Känns som det mesta sitter. (Ta i trä!) Men, man kan väl aldrig plugga för mycket så ska göra lite mer snart! :) Men inte alltför länge, för ikväll blir det bio! Äntligen en söndag där det händer i alla fall lite skoj! Ska se Patrick 1,5 med Karro, Malin, Lovisa och Maria! Mysmys! Dom två som spelar huvudpersonerna är nästan två av mina svenska favorit skådisar, så hoppas på de bästa! Har hört att den ska vara lite äcklig, med tanke på att huvudpersonerna spelar bögar. Men, skit samma, inga homofober här inte! :)



Puss!

Söndag.

Hello! Precis nyvaken. Not good..Borde sitta och plugga för länge sen. Wellwell, inget att göra åt! ;) Hade en riktigt trevlig kväll igår faktiskt. Började hos Issa med lite brudar. Spelade Twister, åt tårta och lekte lite lekar. Sen kom en hel hög med 92:or som ville komma in. Aow, Issa ville inte ha in mer folk så alla gick till någon Måns istället. Har nog aldrig sett coolare hus alltså! Så festen drog igång där istället, sen kom Hashi med sitt gäng också! ;) Hade som sagt riktigt roligt!  Sen försvann alla tjejer helt plötsligt så det var bara jag, Karro och Emma kvar, så vi gick och la oss i  världens största säng! Tror det var vi tre tjejer plus sex killar som låg där och ändå var de inte trångt (?) Ge mig den sängen alltså! :P Aaaow, sen skulle Karro och Emma med bussen så vi drog oss hemåt! Yepp, men gutt kväll i alla fall! Märkte nu när jag läste igenom att jag skriver ganska mycket onödiga saker? :P Haha, skit samma, läs om ni vill. ;)

Idag blir det plugg gånger 10000! Skit också.





Pusss!

Dagen.

Lite ovärd dag faktiskt. Fick i alla fall lite plugg gjort. När klockan var efter sex kände jag att det kanske var dags att aluta gå runt i pyjamas och hoppa in i duschen. Ja, ni fattar nog hur seg jag varit idag. Menmen, de kändes ändå lite smått behövande. Vet inte om ni hann se filmen jag la upp tidigare. Efter vissa klagomål och telefonsamtal tvingades jag ta bort den i alla fall..Lite smått synd tycker jag! :( Jag tycker den är rolig, well well. ;) Kanske kommer upp någon annan gång. Haha, aaevars! Won't do that! Hur som helst ringde Karro nyss. Ska cykla lite längre bort i Hjulsbro där det är någon slags chillfest, om jag fattade det rätt? Så Karro räddar kind of min kväll! <3

Pusss!


Lördag.

Ursäkta dålig uppdatering. Men känns inte som någon idé att skriva när det inte hände sådär supermycket just nu. Mysigkväll igår. Vi var några tjejer som var hemma hos Becca och hade allmänt roligt. Idag är jag inte pepp alls. Vaknade med en jädrans huvudvärk som aldrig verkar vilja släppa. Och just nu mår jag sjukt illa också. Som sagt, jävligt peppt. Borde ta mig i kragen och städa och plugga nu. Massor prov just nu, men kommer aldrig igång och börjar plugga! We´re in for a hard year! Det känner jag redan nu..:S En hel bunt med prov som är uppskrivna redan. Och min hjärna som fortfarande är inställda på semaster. That's bad! Aaae, borde verkligen ta tag i böckerna nu. Innan jag får panik! Annars är jag ensam hemma ikväll. Kommer nog bara vänta på ett samtal. Som antagligen inte kommer (?) Wellwell, hoppas kan man ju!




Det är så synd att du är så söt.

Pusss.

Torsdag.

Puuh, en hel skoldag avklarad. Jag överlevde knappt. En sak är ju i alla fall säker, skolan är ta mig fan inte rolig! Menmen, tagga till! Bara 2 år kvar då..skit också. Överlevar man? Guess I have to. Yeye, snart är det träning på G. Lagom skönt! Förresten, hittade en skinnjacka på Carlings igår. Är verkligen skitsugen på att köpa den! Men, den kostar en hel del och det kanske är onödigt att köpa en nu? Eftersom det är så jävla kallt här. Jävla Sverige. Och annars har jag redan börjat fjälla. (Anteckna, tack.) Toppen också. Opepp idag, ledsen för det! :P

Imorgon är det helg! För skönt! Antagligen fest med favoriterna imorgon! Vi hoppas på det! ;) Men nu måste jag skynda, för snart kommer Simme hit innan träningen! :)

Some people never change.

Pusss!

Don´t Drink And Drive!

Måste säga en sak jag blev riktigt berörd av idag. Såg en bil tidigare idag, på bakrutan i bilen satt det en stor röd skylt där det stod "A Drunk Driver Killed My Daugther. M.A.D.D" Som står för Mothers Aginst Drunk Drivers, (tror jag.) Hur som helst berördes jag verkligen av det.. Tycker de är stort av personen att sätta upp den skylten! Hur många ser inte den bilen på en dag liksom. Det kanske kan få människor att tänka till lite..

Nu ska jag plugga och läsa Frida tidningen. Hörs imorgon!

Pusss!


Underbart. <3

Jahopp, då är man hemma igen. Känns tungt att säga det. Men, hemma efter en minst sagt underbar vecka! Kunde nog inte blivit mycket bättre! Cirka 30 grader i skuggan varje dag. Mm, ni hör ju hur skönt det låter. :P Kändes lite lagom tungt att stiga ur flygplanet igår kväll i kortbyxor och mötas av nio grader. Burr! Vad är det här för skitland alltså?! :( Men i alla fall, veckan har varit helt jävla fantastisk! Solat, badat, skrattat, gått sena strandpromenader, kollat på snygga spanjorer och framför allt blivit uppraggade gånger tusen! ;) Helt ärligt, säkert åttio gånger. Okej, de där lät lite drygt men aa. :P Fast vi kom fram till att det inte var så konstigt med tanke på hur grovt fula alla spanska tjejer var. Fy, så taskig jag är men ärligt alltså! Har också sett kanske den snyggaste mina ögon någonsin skådat! Rawr, jag blev kär! High School Musical killen in my heart. <3 Kan passa på att tacka Malin för en oförglömlig vecka! Minne för livet! <3 Du är värdefull!!




PUSSSSSSSS!

E viva Espana!

Puuh, today is the day!! Har inte riktigt fattat att vi verkligen åker till Spanien idag! Är nog som Malin sa, vi fattar nog inte det förens vi landat. Eller kanske förens vi kommit hem! :P Det ska i alla fall bli underbart att få komma iväg lite. Och förhoppningsvis komma till ett varmt Torriveja! ;) Annars jaa..Men vad fasen, klart det kommer vara varmt! Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. är alldeles för sprallig! :P Nu har vi ju faktiskt räknat ner i 66 dagar och allt. ;)


Ha det underbart! Det kommer i alla fall vi ha! :)





PUSSS!

Packat och klart.

Sopp. Då är allting fixat..Tror jag i alla fall. :S Har packat klart väskan, handbagaget osv. Nu är det bara låtar till ipoden som ska läggas in. Puuh, de jobbigaste nästan. Undrar om man somnar ikväll. Är ju alltid lite svårare dagen innan man flyger! :) Blir ingen skola för oss imorgon eftersom vi hämtar Malin redan vid 11. Känns inte som någon stor idé. Sen far viiiiiiiiii!

Jag skriver nog en trudelutt imorgon! :D

Puss!

Måndag.

De är nog på gränsen till att jag aldrig varit såhär trött i hela mitt liv. :S Har (faktiskt) planer på att packa klart, ladda ipoden,kameran, mobilen, fixa nya låtar och förbereda allt för imorgon sen bums i säng. Hum, får se hur jag lyckas med de? Brukar dock aldrig hålla såna saker. Kanske går de bättre idag nu med lite resfeber i kroppen? Resfeber ska man ju ha, det är nästan ett måste alltså.

Hur som helst så var de lugn skoldag. Var på Don't Drink and Drive föreläsning på Katedral. Var minst sagt jobbigt att höra. Har inte sen jag skrev sist om rattfylleri här i bloggen förstått mig på de där med rattfylla. Det är så jävla dumt så det finns inte! Inte nog med att du riskerar ditt eget liv, tänk på alla andras liv som är i fara! Helt sjukt och förbannat sorgligt när det väl händer! Det var i alla fall en anhörig och en ambulansförare som pratade. Ska inte neka att man blev väldigt rörd och framförallt fick sig en rejäl tankeställare! Man tar nog sin familj och sina vänner alldels mycket för givet. Glömmer bort hur viktiga dom egentligen och hur man vore värdelös som människa utan deras närhet. Jag skulle i vilket fall inte stå där jag står idag utan framförallt min familj men även mina vänner! Ni är guldvärda! Jag älskar er allihopa!

Annars fick jag reda på att en jag lekte med när jag var liten var killen som omkom i en moped olycka utanför Linghem för några veckor sedan. Vet inte om ni minns men de var ju en lastbil som började rulla och backade över en kille på moped som omkom ganska direkt, tror jag. I vilket fall som helst så har han bott i mitt område och vi var kompisar upp i senare ålder. Framför allt hans syrra och jag var riktigt bra kompisar. Känns ganska hemskt nu i efterhand, även fast jag inte pratat med han på längre. Senast jag träffade honom var i vintras på SkoPunkten. Och nu finns han inte mer..Känns lite smått overkligt. Vissa saker ska bara inte hända!

Känns som det är god tid att börja packa nu... Hörs senare!

Pusss!

SPAIN!!

Vill bara åka, nu, nu, nu!!
En dag kvar! :O



:(

Hej, jag tror jag har feber. Inte kul.

Dagen.

Pluggat mestadels av dagen idag. Lite kvar nu. Som måste göras.. Tufft värre..Har övat på kusinernas hund nyss. Det gick skit, vågade ingenting..Hon var ganska stirrig och nyfiken. Blir så galet besviken på mig själv! Varför går det bara inte..Helvete också. Nu är den här dagen förstörd. Aja, vet i alla fall att det funkade med en hund.

Annars är det ju peppt att jag har sjukt ont i halsen och nyser hela tiden. Roligt till Spanien menar jag! :) Hoppas de går över!

Ursäkta inlägget, pusss.

Söndag.

Blev tillslut bio med Malin och Karro igår. Såg Mumien. Yummie, vilken toppen film! Naat! :P Men vi hade kul ändå! Undra om vi ens såg hälften av filmen? Om man tar efter Karros ansiktsuttryck större del av filmen så tror jag allt Karro tyckte om den. ;) Kvällen efter bion slutade tyvärr lite tråkigt. Känns inte så peppt alls. Speciellt när det inte överhuvudtaget är sant. Hur som helst måste jag ta tag i det idag!

Blir plugg hela dagen idag skulle jag tro. Har kvar några sidor, uppgifter, blaaablaa. Jätteroligt... Sen senare ikväll kommer kusinernas hund hit så ska vi öva på henne. Se hur det går, förhoppningsvis går det bra! Håller tummarna!

Pusss


Putti.

Sötaste ungen jag någonsin sett!


Död.

Jag vinner ;)


Lördag.

Hallo! Vaknade nyss.. Galet skönt att sova ut lite! Trevlig kväll igår. Tog ju då 'jättefint' lagfoto. :S Sen var de ju a-lagsmatch som vi kollade på. Vinst för Linköping IBK! :) Efter matchen gick jag, Carro och Simme och mötte Robin som tog med oss på fest. Lite halv emo fest så vi stannade inte direkt länge. Haha, knäppt folk när jag tänker efter..Efter ha sett sånt ja, emo häng drog vi till Donken för välförtjän glass. Yummie! Aaaow, sen pyste Carro hem och jag och Simme gick neråt Stångån och träffade några av hennes friends. :) Kom hem lagom trött kan man säga.

Roligt väder vi har i Linköping idag alltså! :O Undra om det kan regna mer än såhär?! Hoppas det håller i sig tills nästa vecka medans vi, (förhoppningsvis!!) får massor med sol där nere. ;) Om inte blir jag förbannat ledsen..

Puss!

Fredag.

Nu är jag hemma. Och klockan är halv sex? Galet att man kommer hem så ruskigt sent..Men, var ju hemma hos Karro efter skolan också. Vi satt mest och pratade. Säger det inte ofta, men hon är en mucho bra vän! Aaow, skolan var tråkig och ovanligt jobbig idag. Redan skoltrött...illa. Vissa personer förstör ju dagarna ganska totalt. Inga namn nämnda! Däremot gjorde Carro min dag som kom till Folkunga idag. Eller, varenda måndagar och fredagar blir min favoritdag nu! :)

Ska hoppa in i duschen nu. Sen ta mig ner till Sporthallen för att ta lagfoto och se killarnas a-lagsmatch med Carro, Ronja, Simme och Anton! Det blir nice! :) <3

Puss!

Dagen.

Självfallet sitter man och kollar på Idol just nu. I början är det ju absolut roligast! Har konstigt nog överlevt dödens dag. Men ett tag var det knappt så det gick! Måste säga att italienskan börjar bli lite mer värd. Allt tack vare Fredrik och Simon. Puuh, vad skulle jag göra utan dom?! Livar upp varenda lektion med deras störda kommentarer och diskussioner. Idag handlade disukussionen om att Simon brukar "knäcka en kall" efter träningen och ibland på morgonen för att komma igång lite. Fredrik tyckte det var helt stört och blev därför utnämnd som 'nykteristen'. Simons anledning till att han drack öl efter träning var att det innerhåller protein. (Gör de ens de?!) :P Kul hade vi i alla fall! efter skolan storhandlade jag....på ClasOhlsson. Fy, så dyr en miniräknare kan vara!! Blev ingen träning ikväll. Hann inte med bussen och hade ingen skjuts. Yeye. Det blev pluggning istället. Funny bunny.

Imorgon är det heeeelg!! Man hör ju bara på ordet hur skönt det kommer bli! Blir fest, pluggning, körning, övning på en doggy osv!



Pusss!

Torsdag.

Fett trött nu. Höhö. Dödens dag idag igen. Ärligt, knappt så man orkar ta sig igenom den. Har lite rast innan psykologin börjar..Blää, slutar tio över fyra. Sen hem fort som fan för att ha träning halv sex. Och innan dess ska jag ta bussen och skit. Fan, kommer nog aldrig hinna. Måste plugga med, och fixa lite viktiga saker på stan. Aldrig att jag hinner. Får stressa helt enkelt..Orkas de med? Knappast..

Nu måste jag rusa! Pusss


I like. <3

Din bästavän !
Okej, vi är inte bästa vänner. Men hon betyder otroligt!

vad heter hon
- Caroline Kihlgren.

vad kallar du henne - Carro!

Hur länge har ni kännt varandra - Hum, tvp två år nu?

Har ni alltid varit bästavänner - Vi är inte bästa vänner men riktigt nära!

Vad gör ni när ni är - Tränar innebandy, fikar, snackar skit!

Har hon haft sex - Får man svara på sånt? :P

Dricker hon alkohol - Yes, alkiiis! ;)

Hur ofta är ni - Vi ses flera gånger i veckan på träningarna. Inte lika ofta på helgerna.

Är hon snygg - En riktig heting! ;)

När ska ni ses nästa gång - Imorgon! :)

När pratade du med henne sist - Idag.

Har hon ätstörningar - Absolut inte!

Är hon tjock - Inte ens i närheten. Vältränad som in i! :P

Är hon snäll - Totalt underbar!

vad lyssnar hon på för musik - Lugn musik mest, lite Rn&B !

Vad är hon bra på - Innebandy, fotboll och i skolan. Haha. ;)

Vad tycker hon mest om - Festa tror jag allt. ;)

Pratar ni om allt - Hum, ja. I alla fall väldigt mycket!

har ni bråkat någon gång - .Nepps!

Tycker du om henne - Verkligen!!

Tycker hon om dej - Haha, det tror jag nog ;)

Bråkar ni ofta - Nej, aldrig!

Kommer ni alltid vara bästavänner - Inte bästa men riktigt nära!!


Bläää!

Nu börjar jag bli trött....
På alla ursäkta uttrycket, men idioter som piercar sig i ögonbrynet. Vad är problemet?
Det är så jävla fult så det finns inte!
Eller, har fått en liten låsning på alla piercing. Näsan, läppen, tungan. Eeeeu!
Tror alla Folkungare med piercings börjar sätta sina spår..
Men ärligt nu, det finns inget fulare? Lite trashvarning!



Shoot me.

Pluggning var det ja..Hum, ingenting gjort. Läst Historian med ärligt, jag fattar ingenting! Bara för att ni ska få in en inblick i det hela ska jag skriva frågan jag ska svara på: Vilken är tendensen i texten från 1800-talet? Finns det någon tendens i dagens historieundervisning, såsom den presenteras i skolverkets beskrivning? Hur kan man bedöma tillförlitligheten i den bild han ger av händelseförloppet? Okej, ni fattar, eller inte att ni gör..:O SVÅRAST! Annars har jag varit lite duktig och skruvat ihop bord och stolar till min mammi och pappi. Good work girl! Men, min Historia och Psykologi bok verkar vänta på att bli öppna...Lika bra jag gör de!

Pusss!

Onsdag.

Tjenaaaa, lagom trött just nu. Måste verkligen sätta mig och plugga nu också. Massor innan vi åker alltså. Och jag fattar noll av matten. Fan också. Matte B kan gå och dö. Igår fick min bror komma och hämta mina böcker efter skolan. Fattar ni hur mycket plugg jag har att göra då? Aja, taggat upp med energidryck nu i alla fall. Och lite godis som jag och Maria gick och köpte efter skolan! :) Tråkigt oepp inlägg.

Gotta go! Puss.


Yummie!

Kolla in länken! Jag ska lätt vara med! 

http://www.aftonbladet.se/matvin/article3224819.ab

Tisdag.

Faaan, vad rolig dag jag haft! Skolan är ett paradis! Aaae, orkar inte med den här överpeppen på skolan som jag lova. För egentligen, vem är pepp på skolan? Inte jag i alla fall. Fasen, vad alla lektioner är långa just nu! Och idag tog jag hem cirka åtta böcker. Yepp, plugga galet i veckan! Inte ett skit tänker jag göra i Spanien. Om ni inte redan visste är det bara en ynka vecka kvar idag! Gaah, sjukt hur mycket jag längtar just nu! Typ såhär dags har vi landat i förhoppningsvis jättevarma Spanien. (Ta i trä.)

Ska snart åka till träningen..Alla jag har pratat med är sjuka. We´ll see. Kanske bara jag som tränar då! ;)

Det här behöver ni inte läsa. Ni blir nog bara avundssjuka. ;) Är till en trött opepp brud som sitter och jobbar.
Tänk såhär, om sju dagar landar vi på stället vi längtat efter sjukt mycket nu i sju veckor. Senare samma kväll sitter vi på stranden med varsin cider i handen och chillar järnet!! ;) Och DÅ, ska vi ta massor kort på oss. :D Haha (Jag ska försöka vara med på kort.) :P Och aaaa, resten av tiden njuter vi för fulla muggar! Det kommer bli underbart! Och jag längtar så jag spricker! Spanien med min bästa vän!! <3




Den här stranden ska vi bland annat till. Underbart, eller hur? ;)


PUSSSSSSSSSSSS!

Clothes.

Om man ändå hade pengar...


   

  

Radar.

Okej, hon är nog världens största skandaldrottning.
Men helvete, vad grymma låtar hon gör just nu!
Lyssna på den här. Den är galet bra!


Måndag.

Hemma. Och på plats igen. Ny månad, nya tider, nya underbara stunder i skolan! Ni förstår, enligt vissa anonyma är min pepp på skolan alldels för låg, så från och med idag är det ändring på den fronten! Så, jag är inte lika nördig som jag verkar vara när jag skriver att jag älskar att gå till skolan! ;) Skolan var underbar idag, inget speciellt spännande sådär va. :) Pyste hem till Karro efter skolan (eftersom jag inte vågade äta min "mellis" till träningen på stan.) Utnyttjande tyckte Karro. Trevligt tyckte jag! Alltid roligt att ses ju! :D Tänk om du inte bott där Karro, gudars, vad lite vi hade setts då! ;) Enligt Karro är jag dålig på uppdatering, så bara för det ska jag slå till med tre inlägg innan klockan elva ikväll. Hur jag löser de återstår att se! Som sagt, MAQ träning idag. Jag ungefääär dog! Fasen, vikterna vad tyngre än någonsin idag! Skakigt värre. Sen cykeltur hem på det också. Yummie! :D Men titt, nu sitter jag ju här. Glad och lite trött. Så vad fasen, lite träning skadar aldrig!

Imorgon är det Coopertest på gympan. Vill typ "råka" ramla på cykeln och slå i knät eller något. Mm, de vore bra! Sen träning på kvällen igen. I Skägget.. Jag lovar, hagelbössan är med! Och jag hoppas jag kommer hem levande..Naaejva, nu var jag näst intill taskig! :O

Pusss!

RSS 2.0