Bye!

Nu ska jag hem till Carro och ha myskväll med lite folk!
Ha en mysigkväll alla fina! :)


Noll känsla..

Jag måste berätta en sak. Igår när vi skulle till Chrille så mötte vi ett par med en pittbull som var lös. Ronja gick fram och frågade helt lugnt om dom kunde vara så snälla och koppla hunden eftersom jag har världens hundskräck. Killen svarade "ni kan väl gå nerifrån trappan där borta istället i så fall" Ronja frågade återigen om dom bara kunde hålla i hunden tills vi gått förbi. Paret svarade inte så Ronja frågade om hunden var farlig. Då svarade tjejen "Om han hade varit farlig, tror du vi hade haft honom lös då?" Så vi började gå lite framåt lite sakta för att kolla och tror ni inte hundjäveln börjar springa mot oss då? Alltså, ursäkta men folk som har sån jävla dålig respekt och inte kan koppla hunden borde fan inte få ha hund. Jag tror dessutom alla är lite rädda för pittbullhundar, efter allt man hört om hur dom biter sönder barn osv..
 
Jag blev skrämd utav en hund när jag var omkring tre år och sen dess har jag haft en sån stor fobi för hundar att jag mår riktigt dåligt över det. En hund kan du möta när som helst. Oftast brukar ägarna acceptera att man är rädd och frågar om dom kan koppla hunden, men självklart stöter man på vissa idioter som har noll förståelse, precis som igår. Det är inte lätt att vara rädd för hundar och jag skulle nästan våga säga att min rädsla är på en ganska högnivå. Jag blir väldigt begränsade i många situationer och väljer att gå omvägar om jag ser lösa hundar. Det är som en panikkänsla som stiger, där jag inte vet vart jag ska ta vägen och där jag bara vill sjunka under jorden. För er som vet har jag testat att gå hos psykolog två gånger. Ena gången funkade det inte alls och andra gången fungerade det i alla fall på en hund. Malins hund Douglas, som var världens snällaste och mysigaste hund! Tog mig nästan två år att inse att han inte var farlig och att jag kunde gå fritt i Malins hus när Douglas var där. Allt tack vare psykologmötet. Sen var det Tonja, "min" hund på Gotland. Våra kompisar ägde henne och jag lärde mig umgås med henne när jag bara var några år gammal. Hon kändes alltid som min hund, för jag fick komma och hämta henne när jag ville, och ha med henne hem hur länge jag ville. Men nu finns inte dem finaste hundarna längre. Varken Douglas eller Tonja. Något jag tycker är otroligt synd eftersom dom två hundarna fick mig att hålla upp hoppet om att jag kunde bli fri ifrån min rädsla.

Det var inte meningen att det här skulle bli någon predikan. Jag blev bara så frukstansvärt arg och ledsen igår. När folk verkligen inte förstår hur jävla jobbigt det är att ha den här rädslan. Alltid låter det samma "han är världens snällaste, han skulle aldrig göra någonting." SKITSAMMA! Jag hatar när folk säger så, för dom vet inte hur det är! Det spelar ingen roll om hunden är snäll och liten. För mig är helt hunden förknippat med rädsla. Det är som om du är rädd för ormar, spindlar, insekter, blabla, precis samma känsla. Den här rädslan är något jag vill bli kvitt helt. Men när folk inte accepterar eller tror att det går att vara rädd för en hund tappar jag bara hoppet. Nu ska jag sluta skriva, det här blev onödigt långt. Jag ville bara få ur mig min frustation över det här..




Jag, Malin och Douglas efter psykologhjälpen!





Tonjiis.<3

Lördag.

Jag så fruktansvärt trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Blev en sen kväll igår, minst sagt. Ronja och Carro kom hit , vi beställde mat och fixade oss tillsammans inna vi tog bussen mot Tannefors. Där var vi hemma hos Chrille en stund med grabbgänget innan vi blev utslängda för att vi var för högljudda. Illa! Så vi gick hem till Alex och var där ända tills fyra , då våra ögon blev för trötta för att hållas uppe. Lyxlirare var vi också. Tog taxi hem hit och grejer! ;) Dock svarttaxi men vad fasen..
Annars kom jag precis hem ifrån gymmet. Nu är jag så trött så jag bara ville lägga mig och sova heeeeeeela natten. Men icke då, ska plugga lite samhäll innan jag ska träffa Ronja och Carro igen. Vi ska antagligen ha filmkväll med Alex, Noel och co! Mysmys!



Carro och Alex.



Alex.



Mina fina !

Pusss!

Fredag.

Nu har jag försökt komma på en bra början på det här inlägget ungefär sju gånger. Så, det går inte så bra som ni antagligen förstår. Skolan var luuuugn idag. Gillar fredagar, börjar tio och slutar oftast ganska hyggligt. Annars, var det första körsångslektionen idag. All the way down to Ljunkan också. Verkar faktiskt vara kul! Jag har inte direkt någon hejare på att sjunga, om vi säger så, men men. Som tur var har jag ju det med Malin! Annars hade jag nog aldrig gått ! ;)

Snart kommer Carro och Ronja hit. Vi ska fixa oss och laga mat för att sen åka på fest hos Chrille. Kan bli kul! Bara roligt folk som ska det, vad jag vet!

Till Mallan, krya på dig!! =)

Pusss!


Inte ens.

Idag måste jag köpa  en nyfoundation.
För 329:- jävla kronor.
Inte ens kul.


Blaablaaa!

Jag måste lägga in mitt arbete här, så jag kan skriva ut det imorgon.
Läs det inte!! Det innehåller extremt mycket fjäsk! ;)



Fråga 1:

Jag anser att jag får den vardagsmotion jag behöver. Självklart finns det dagar då jag känner mig trött och lat och väljer att ta hissen istället för trapporna. Jag är noga med att få skjuts så sällan som möjligt. Jag tar alltid cykeln till mina kompisar som bor inom hyggligt nära område. Det är väldigt sällan jag får skjuts till avstånd som utan problem är gång - eller cykel avstånd. Jag skulle kunna förändra genom att ta trapporna istället för hissen. Jag skulle också kunna gå av några senare busshållplatser T.ex., för att få än längre promenad hem, även fast avståndet till närmaste busshållplats är en bit.


Fråga 2:

I nuläget tränar jag oftast varenda dag. Jag tränar innebandy två gånger i veckan, plus två matcher per helg. Jag tränar också på gym och det brukar bli varje dag, även två gånger per dag ibland. Där kör jag väldigt inriktat på att bygga muskler men kör även pass som bodypump, boxning osv. Intensiteten i innebandy är oftast hög. Självklart finns det träningar som är "slappare" än andra men eftersom jag kör på en relativt hög division är det seriösa träningar med både fys och kondition.

Psykosociala effekter: Efter träning brukar jag oftast känna mig mindre stressad. Innan träning är det ofta mycket stress kring läxor, prov, tiden och prestationen på träningen. Men efter genomförd träning brukar allting kännas en aning lättare och jag kan ta nya tag igen. Eftersom jag tycker innebandy och träning på gymmet är så pass rolig blir jag också gladare. Jag lär känna nya människor och umgås med flertalet av mina närstående vänner både i laget och även på gymmet. Det är inte bara träning utan blir också automatisk en social del.

Fysiska effekter: Träningen på gymmet hoppas jag efter en längre tid kommer ge starkare muskler, leder och skelett. På Nautilus kör dem efter ett individuellt träningsschema där upplägget är anpassat efter det mål du har med din träning och ett av mina mål är givetvis att få mer muskler. Jag har alltid tränat relativt mycket ända sen jag var liten och har aldrig haft problem med ryggen, det tror jag beror väldigt mycket på att jag tränar regelbundet och har byggt upp musklerna vid ryggpartiet. Innan jag började träna hade jag problem med vikten, men numera håller jag nästintill en regelbunden vikt. Självklart har den ökat under dem senaste åren men då endast i muskler.

  

Fråga 3:

Jag har aldrig haft problem med mina frukostvanor. Jag äter alltid en stadig frukost så jag orkar hålla igång fram tills lunch. Min frukost brukar bestå av två mackor, juice och flingor. Den förändring jag skulle kunna göra är att T.ex. äta mer gröt och frukt till frukost. Jag skulle också kunna ha mer grönsaker på mackorna som T.ex., paprika, tomat osv. En relativt bättre idé vore att ta vitaminer samtidigt som frukosten så jag blir piggare och verkligen får i mig alla vitaminer jag behöver. Men i nuläget anser jag att min frukost får ett klart godkänt!

  

Fråga 4:

Jag anser att jag är högenergiförbrukare eftersom jag tränar regelbundet flera gånger i veckan. Jag är oftast ganska noga med maten och då menar jag när jag äter i samband med träning men också efter. Efter genomförd träning är jag väldigt noga med att alltid äta något. Det brukar bli i form av en frukt, macka, risifrutti eller en gainomax som blir som en återställare. Jag anser att jag tillhör högenergiförbrukare eftersom jag äter väldigt rikligt och varierat men använder sen den energin till att träna.


Fråga 5:

På morgonen brukar jag alltid se till att äta en stadig frukost, för jag vet hur trött och okoncentrerad jag blir fram tills lunch annars. Precis innan lunchen brukar jag ofta bli väldigt trött och O-fokuserad. Min kurva brukar inte gå upp speciellt mycket vid lunch eftersom jag själv anser att lunchen oftast inte är så god, istället brukar jag välja att ta några mackor. När jag kommer hem ifrån skolan brukar jag alltid se till att äta ganska mycket mellanmål. Vid den här tiden är jag oftast väldigt trött, hungrig och gnällig för jag inte fått i mig tillräckligt med lunch för att orka hålla igång fram tills mellanmålet. Jag brukar äta så pass mycket att min kurva brukar hållas uppe fram tills middagen. Vid middagen äter jag väldigt mycket som gör att jag inte blir hungrig någon gång på kvällen.

Ändå brukar jag försöka äta någon frukt för att få i mig "det där lilla extra." Jag skulle kunna förändra min kurva genom att vara noggrannare med att äta något mellan frukosten och lunchen. Det är alltid då jag blir trött och okoncentrerad vilket såklart drabbar lektionerna man har kring den tiden. Jag borde också bli mycket noggrannare med att äta en stadigare lunch. I vissa fall hoppar jag till och med över lunchen vilket inte alls är speciellt bra. Om jag vet att det är mat till lunch som jag inte tycker om skulle jag kunna ha med mig några mackor och någon yoghurt så jag verkligen orkar med hela skoldagen.


Fråga 6:

Mitt vätskeintag består regelbundet utav mjölk, vatten och juice. I samband med träning är jag väldigt noga med att dricka mycket vatten. Jag märker själv att jag blir mycket segare i benen om jag inte är noga med att dricka tillräckligt med vatten. Under en träning brukar jag oftast dricka cirka en flaska. Under match är våra tränare väldigt noga med att alla dricker väldigt mycket så då brukar det bli ungefär två till tre flaskor under matchens gång. Jag tycker jag skulle kunna förbättra vätskeintaget efter genomförd träning eller match. Efter träning är jag inte alls noga med att dricka vatten utan tänker mest på att det är viktigast att dricka under träning. Så mycket mer vätskeintag efter genomförd träning är något jag borde förbättra.


Fråga 7:

Jag känner mig nästintill regelbundet stressad. Det är mycket krav i skolan, innebandyn och förövrigt som gör att jag oftast känner hög prestationsförmåga vilket aldrig lugnar ner nerverna till fyllo. Jag vill göra bra ifrån sig på prov men också kunna uppnå dem målen jag har med min träning. Jag vet med mig själv att jag är väldigt dålig på att planera saker som leder till att jag blir så pass stressad som jag känner mig. Ofta känns det som tiden inte räcker till för att hinna med alla prov och läxor som måste genomföras. Stressen leder då till att resultaten inte blir så höga som målet var att ha ifrån början. En lösning vore att jag verkligen satte mig ner och skrev upp alla saker jag måste hinna plugga, antal timmar jag vill träna på en vecka och sen skriva upp ett "schema" utifrån det hur mycket tid jag ska lägga ner på varje sak för att känna mig mindre stressad. Jag borde också börja plugga någon vecka tidigare så jag inte samlar på mig allting på en hög som leder till att situationen blir stressad. En annan lösning vore att skriva upp vilket ämne jag tycker är viktigast och kanske då satsa mer på det ämnet och lägga ner mer tid åt att plugga på dem ämnena jag anser är viktigast. Dessutom vet jag med mig själv att jag ofta väljer att träna istället för att plugga, även fast jag verkligen borde. Jag tror det är viktigt att jag lär mig sätta gränser för när tiden egentligen inte räcker till. Men grunden ligger i att jag måste lära mig prioritera och ha mer självbehärskning för vad som måste göras i första hand.


Fråga 8:

Jag anser att jag mår bra. Jag är oftast väldigt pigg och sprallig och mycket av det tror jag beror på min träning. Dessvärre har jag otur med att jag lätt blir sjuk. Det brukar inte vara värre än förkylningar men självklart är inte det kul. Jag skulle kunna återgärda detta med att börja äta betydligt mer vitaminer som förstärker immunförsvaret. Men framförallt tror jag problemet ligger i att jag inte väntar ut tiden med att bli helt frisk. Istället börjar jag träna när jag egentligen borde vänta med det några dagar till.


Fråga 9:

Hälsa för mig är att man motionerar regelbundet, äter sunt, känner sig pigg, träffar vänner och mår bra i allmänhet. För att jag ska må riktigt bra och verkligen känna mig på topp måste jag få träna dem dagarna jag känner för det. Träning har en väldigt uppiggande effekt på mig som gör att jag känner mig bra till mods. Träning har alltid varit en stor del av mitt liv eftersom jag genomfört sporter som handboll, fotboll och innebandy. Med tiden blir det en livsstil som inte går att leva utan. En annan viktig del för att må bra är givetvis att träffa vänner. Jag behöver umgås med folk jag känner mig omtyckt av för att kunna prestera bra i skolan såsom på fritiden och framför allt då det gäller idrottandet. Lika viktig som träning och vänskap är, är också maten. Mat har givetvis en livsviktig effekt men det speglar också en väldigt social roll, där också umgänget kommer in i bilden igen. Mina måltider är givetvis väldigt viktiga eftersom jag lägger ner den tid på träning som jag i nuläget gör. Det är viktigt att äta rätt men också att "förbruka" det man ätit. Jag försöker vara väldigt noga med regelbundna måltider i samband med träning både när det gäller mat innan, efter men också under träning. Om jag uppnår grunderna för träning, träffa vänner och äta rätt kommer också automatisk känslan av att jag mår bra och känner mig pigg. Dessa tre grunder får mig att fungera framför allt i skolan, så jag kan prestera bättre. Utan träning, vänner och mat mår jag verkligen inte bra och därför är dessa tre vad som identifierar hälsa för mig.


Trött...igen!

Jag är så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen. ABS-passet var faktiskt riktigt jobbigt. 30 riktigt intensiva minuter där det verkligen kändes i magen. Jag tror jag kommer ha träningsvärk imorgon..Träningen var jobbig den med, försökte ladda upp innan med energibar, protetin, what so ever. Och ja, ni läste rätt. Protein. Jag ska testa ett tag för att se om det märks någon skillnad. Dock är det så äckligt så jag vill spy varje gång jag dricker det och dock tycker mina vänner jag borde hålla händerna borta ifrån det, snarast också. Dom blir nog nästan äcklade! ;) Men pusss på er ändå! :D Råkade dra på mig en rejäl sträckning på träningen med, typiskt. Jag kan inte ens böja mig ner eller springa. Fasen också. Vi får se om det orkas med träning imorgon! :)

Sen skulle jag bara vilja informera er om en sak. Jag fyller 18 om exakt en månad! Det är stoooort!
Men nu börjar orden blanda ihop sig av min trötthet.

Pussdå!


Powerade.

Jag har blivit helt besatt i Powerade. 
Inte dom blåa eller vita, det måste vara den blåa.
Det är min nya last.
Kan inte sluta dricka de..
Måste ha...NU!


Torsdag.

Hello! Min dag förgylldes imorse när jag läste att det var Risgrinsgröt i skolan. Jag har lite förkärlek till det. Så förbannat gott! Däremot fattar jag inte hetsen över saftsoppan? :P Inte ens gott, inte ens! Efter skolan gick jag på stan en stund med Packe, Chrille, Benji och Edde. Dom försökte komma fram till vilket hårwax som är bäst. Så därför stod dom och luktade och kollade på priserna i tusen år inne på H&M. Tillslut kom dom i alla fall fram till att H&M:s egna wax är bäst. Så nu vet ni, tips ifrån hårexperterna! Ska ner mot stan snart och möta upp Malin och Karro. Vi ska köra ABSpass på gymmet. Sen ska jag åka och träna innebandy. Aaaah, död!!

/ Emmsss.

Galet bra!

Här gott folk, världens bästa låt just nu!
K.a.n i.n.te. s.l.u.t.a l.y.s.s.n.a!!


Onsdag.

Nu är jag tillbaka, åtminstonde lite piggare. Igår körde jag ju affropass med Malin. Det var samma koreografi som förra veckan, så det var lite segt. Men nästa vecka är det ny koreografi! Sen var det match mot IBF. Skitmatch, om jag får säga det själv. Vi ledde i andra, men tappade allt och förlorade tillslut med 7-5. Riktigt dåligt av oss. Puuh, bara en match kvar!!

Skolan var inge märkvärdig idag. Känns som det är ett slit att ta sig igenom varje dag. Redan fruktansvärt trött på det, och vi som nyss haft lov..Hur ska jag stå ut?! Efter skolan gick jag och Malin och gymmade , förfriskande, jappjapp!

Nu måste jag skriva klart idrotten...
Pusss!

Tröttast.

Ärligt, jag orkar inte skriva. Jag är helt slut. Berättar om matchen och allt imorgon.

Gonatt!

Idiot.

Jag har lite svårt att förklara hur mycket jag hatar mig själv just nu. Imorse försov jag mig. Jag vaknade kvart i åtta och mitt matteprov började tio över. Jag hade aldrig hunnit dit, så det blev inget matteprov. Nu har jag ångest och är så jävla besviken på mig själv! När jag för första gången kände att det kanske skulle gå okej på ett prov, försover jag mig.

Så jävla klantigt, Emma, så jävla klantigt.

Måndag.

Nu är jag hemma. 23.10 och jag kom precis hem. Känns som typ världens längsta dag eller något i den stilen. Första dagen var seg. Jag kände en liten aning av ångest imorse. Ville bara stänga av klockjäveln och fortsätta sova, panik på skolan. Självklart satte lärarna igång direkt och det känns som jag knappt kommer överleva fram till påsklovet. Tusen prov och redovisningar. Dessutom har vårat schema blivit ännu sämre. Mer lektioner och längre dagar. Imorgon har jag samma lärare i fyra timmar i rad. Och det är dessvärre inte min favoritlärare heller, oturligt nog. Men, min dag idag då. Jag och Natalie var duktiga och gick till bibblan efter skolan. Satt där i mer än en timme och pluggade matte konstant. Bra gjort tycker jag! Sen gick jag och mötte CarroBarro. Vi gick och köpte fika innan vi tog bussen hem till henne. Ronja kom sen också. Var tänkt som en uppiggarkväll för Ronja. Finns för dig här gumman, det vet du! Eftersom Carro är smartast i Linköping, ungefär fick hon hjälpa mig med matten. Jag gjorde faktiskt massor tal och vi pluggade i flera timmar. Känns som jag kom hem med lite mer förståelse i alla fall! Imorgon är det ju matteprov och jag hoppas verkligen det går bra nu! Ska försöka tänka så som Carro förklarade så borde det gå bra! Vi får åtminstonde hoppas på det! =)

Nu ska jag plugga lite matte innan jag slocknar totalt i sängen. Imorgon blir det dålig uppdatering igen. Affrodans med Malin och Karro efter skolan. Sen har jag match mot IBF. Jag tror det är dags för en vinst igen. Det skulle sitta fint! ;)

PS. Idag ogillar jag Östgötatrafikens busschafförer starkt. DS.



Pusss!

Otursdag.

Nu är jag hemma igen. Åkte tillslut ner och tränade. Innan dess hade jag världens otur. Hoho, jag har nyss kommit på en oskriven regel. Max ett klagoinlägg per dag, så, jag ska inte berätta om min otur.

Nu är det Beck så, kanske hörs sen då!

Puss!


Besvärad, tror jag.

Idag är jag fruktansvärt besvärad över precis allting.
Besvärad över att behöva öppna matteboken.
Besvärad över att matte B är så äckligt svårt.
Besvärad över att jag måste bära ner dammsugaren.
Besvärad över att jag verkligen inte orkar sitta hemma ikväll.
Besvärad över att behöva packa väskan till Nautilus.
Besvärad över att cykla till Malin och lämna cykeln.
Besvärad över att det är så mycket snö så det kommer vara pissjobbigt att cykla.
Besvärad över att det aldrig slutar snöa?!
Besvärad över att behöva åka buss till gymmet.
Besvärad över att behöva träna själv idag.
Besvärad över att behöva duscha och sen ta bussen hem ifrån stan.
Besvärad över att det är en evighet tills Gossip Girl börjar.
Besvärad över att jag inte träffat Carro sen förra fredagen.
Besvärad över att skolfan börjar imorgon.
Besvärad över att jag ha matteprov på tisdag.
Besvärad över att vara så besvärad.
Så idag är mitt ord besvärad.
Ursäkta klagomålet.


Söndag.

Igår var jag ju som sagt på hockey. LHC var sämst och förlorade mot fiskarna ifrån Göteborg. Inget slutspel om dom spelar såhär inte. Niklas spelade inte bra alls heller. Besviken så in i...
Efter matchen åkte jag hem till Malin. Vi gick och köpte godis och hade en mysig kväll med pingismatcher, melodifestivalen, kortspel och mycket prat. Kan erkänna tre saker. För det första, Malin är faktiskt jävligt mycket bättre på pingis än mig. Hon vann varenda gång, och inte med lite poäng heller. Och för det andra, jag är en mes som är rädd för katter. Dom var kattvakter och katten var helt vild. Skräckscenario när Malin stängde dörren, släckte lyset och jag satt helt livrädd uppe på pingisbordet och hörde hur katten sprang runt mig och lekte med pingisbollen. Haha, måste varit en ganska komisk syn alltså. Jag vågade verkligen inte röra mig. Och för det tredje, Malin vann över mig på vändtian också. Så, kan sammanfatta kvällen med att Malin var bättre på det mesta än mig igår. Jag förlorade helt enkelt på allting. ;)

Idag har jag pluggat och städat. Klar med CV:et till engelskan och snart klar med idrottsinlämningen. Nu måste jag börja plugga matte innan jag beger mig ner till gymmet. Jag har träningsabstinens!!



Katten Felix var ganska söt ändå, likaså Malin.



Han låg och gäste lagom.

PUSSS!

Hockey.

Jag har bråttom nu, som vanligt det vill säga. Snart ska jag på hockey med pappa och David.
Spännande det där, tycker det är så härlig stämmning på hockeyn.



Min "chef", Niklas Persson ! ;)

Lördag.

Igår blev det fest hos Edde i min klass. Men innan dess blev det en busstur runt stan, inga kommentarer om den saken. Karro och Ronja vet vad jag menar! ;) Var sjukt segt på festen först, ville gå efter fem minuter. Men sen började det rulla in folk man kände igen vilket gjorde det lite roligare. Kan säga att Emil var guldvärd som hade med sig popcorn! Haha, dom vandrade runt och uppskattades av alla tror jag. I helhet hade jag ganska kul ändå!

Nu sitter jag här. Borde städa huset. Orkar inte. Borde plugga, orkar inte. Borde åka och träna, orkar inte. Jag tror jag tar och gör alla dom sakerna imorgon istället ! Typisk tråksöndag blir det ju i alla fall!



Hetsätning utav popcorn!


Fredag.

Jag ber om ursäkt på så dålig uppdatering. Valde helt enkelt att lägga det åt sidan igår ! Ronja och Simme kom ju och sov här som sagt. Väldigt mysig kväll hade vi! Vi låg mest och pratade och skrattade innan vi slocknade framför Twilight. Dom var här hela dagen igår med. Vi kom helt enkelt inte upp ur sängen utan blev liggandes där ända till fyra, lagom slappa! Åkte och körde Bodystep med Malin och Karro sen. Tycker faktiskt det passet var riktigt kul och lagom jobbigt! Vi fick dock en tillsägelse av en surbubba om att vi skulle vara tysta. Vad stör det henne om vi skrattade? Herregud, såna människor som irriterar sig på lite skratt borde helt enkelt stanna inne istället. Efter träningen gick vi och käkade och hade det mys!

Min dag har annars spenderats i Norrköping tillsammans med mamma och pappa. Gillar faktiskt Norrköpings utbud mycket mer än Linköpings. Finns mycket mer affärer och framför allt roligare affärer! Kom hem med två saker ifrån Gina Tricot. Ni vet dom där skitsnygga slitna jeansen? Dom köpte jag sen tröja ! Har ni tur tar jag kort på det men..sen tidigare "erfarenheter" så tror jag inte ni har sån tur ! ;)

Pusss!


Bio med mammi!

Händelserik dag...Naaat! Men ärligt, det har varit ganska så skönt faktiskt. Jag har avverkat ganska så jättemånga avsnitt av Band of Brothers. Otroligt bra serie det där! Sen blev det hipp som happ att jag och mamma gick på bio. Det blev Revolutionary Road med Leonardo DiCaprio och Kate Winslet. Nu i efterhand är det svårt att säga om den var bra eller dålig. Lite mitt emellan, sjukt svårt att säga något om den faktiskt! Konstigt det där..man brukar ju alltid kunna säga något om en film, men det går faktiskt inte i det här läget. Men till något viktigare, jag blev lite halvt förkrossad när jag kom ut ifrån bion. Vill ni veta varför? Jo, för att den snygga instruktören satt utanför bion och åt popcorn...med en tjej som inte såg bra ut för fem öre! Verkligen inte i hans klass ! :O Hjärtekrossande..
Men tack mamma, för en mysig kväll! =)

Men, nu måste jag se Grey's innan Ronja och Simme tydligen kommer hit och sover. Haha, oväntat men kul!




Pusss!

Tristess.

Jag är sugen på att åka skridskor, köra squash, spela tennis, åka till busfabriken, osv osv. Höhö, ni fattar vinkeln.
Att göra något riktigt roligt som man gör sällan helt enkelt.


Onsdag.

Hjälp, jag har varit vaken i tio minuter och känner mig redan rastlös. Den här dagen bådar illa..Jag kommer säkerligen vara inaktiv som en, jag vet inte vad! Alla som är i Fjällen nu, KOM HEEEEEM!! Som ni kanske förstår, mina planer för dagen är blanka. Har funderingar på om jag ska ner och träna senare och kanske också skriva in mig på en körskola. Då har jag i alla fall gjort något vettigt idag. 10 points to Emma!! Så, alla som är hemma, jag är öppen för förslag med att göra något idag! :D Höhö. Inte ens Mallan har skrivit ett inlägg som roar mig ! ;)

Pusss!

Affrodans.

Nu har jag varit på affrodans. Herregud, det måste sett lagom roligt ut! Men faktiskt, det var ganska roligt. Svårt att hålla mig för skratt åt vissa personer som såg väldigt olustiga ut..Som säkerligen jag också gjorde. Eller aaa, det kan jag faktiskt medge att jag gjorde. Det var i alla fall ett pass jag skulle kunna tänka mig köra igen! Sen körde vi träningsschemat med styrka. Snyggisen var där idag igen. Alltså jag dör, så snygg han är! Eller mer gullig, han ser så oskyldig ut så man bara vill krama honom! Hum, undra hur många det är av alla tjejer som tränar på Natutilus som har tänkt samma tanke ! ;) Jag tror inte jag är ensam om att tycka han är väldigt charmig i alla fall.
Menmen, sen gick jag och Malin och åt lite på stan. Mysmys!

Nu sitter jag här och ska se Band of Brothers..Jag börjar bli besatt!

Pusss.

Band of Brothers.

Jag har precis laddat ner Band of Brothers. Världens mest fantasiska serie som gick på Tv4 förut. Den handlar om Andra Världskriget. Så, nu har jag något att göra i ungefär 10 timmar. Jag lovar er, den är sjukt bra! Allt blir så verkligt. Så, off för mig nu, nu ska jag mysa ner mig och se på det ! ;)


Tisdag.

Jag tror det är något fel på mig. Jag sover i flera timmar men känner mig ändå nyvaken när jag vaknar? Skumt det där..Tisdag idag, lovet rusar ju iväg! Har inga planer för dagen mer än affrodans senare i eftermiddag. Alla har ju pyst till fjällen nu. Så, jag känner mig lite ensam här hemma. Är annars sjukt avis på dom som glider i backen nu! Jag vill ocksåååå! Ae, jag ska väl ta tag i mig själv, kanske åka ner till stan ? =) We'll see!

Puss!

Dance.

Jag bara undrar Malin, tror du det är det såhär vi ska hoppa runt imorgon?


Yoga och avancerad dans ?

Så, nu är testet på yoga avklarat. En gång, aldrig mer kan väl sammanfatta det passet. Tycker det blev alldeles för segt, långtråkigt och enformigt. Dessutom hade jag en tant bredvid mig som andades som det vore hennes sista andetag eller något i den stilen. Eller som hon satt ett äpple i halsen och höll på att kvävas. Högljudd var hon i alla fall. Men aae, yoga var oerhört tråkigt. Andas in, andas ut, stå som en krigare, peka mot solen, släpp ut bröstkorgen, blaablaabaa. Efter tio minuter hade jag slutat lyssna och fokuserade mer på att lyssna på tanten bredvid. Efter yogan körde vi liiite styrka, endast för att kunna spana på snyggingen. Som dock la mer märke åt min käre kamrat än åt mig. Typiskt, hon är ju redan upptagen ändå ! ;) Sen fick Malin med mig på avancerad dans. Okej seriöst, helt omöjligt. Efter två låtar gav jag upp och satte mig och kollade istället. Helvete vad svårt det var! :P Gick så sjukt fort och alla som var med verkade ha dansat det där flera gånger. Så ae, ingen lyckad träningskväll helt enkelt ! ;) Imorgon ska vi testa på Affrodans istället, kan bli väldigt kul!





Pusss.

Yogapass.

Nu ska jag ner och köra Yogapass med Malin och Sophia. Jag är ganska säker på att yoga inte är något för mig, men det är ju bra att testa nya saker också! Smidighet har aldrig varit min starkaste sida..Vi får se hur det går!


Puuh.

Någon däruppe måste hört min bön, för jag fick inte snygg instruktören. Jag tror helt seriöst jag hade vänt och gått hem i så fall! Istället fick jag en tjej som var grymt skön! Vi la upp ett schema, mätte kroppsfettet jämfört med muskler, pratade övrig träning osv. Så nu har jag fått maskiner som jag ska köra . :) Sitter här nu..Försöker göra allt för att slippa plugga faktiskt. Men kan nog dessvärre inte vänta mer snart. Jävla Idrottsarbetet väntar på mig. Better get hurry!

Puss!

Gaah!

Nu måste jag ta mig ner till Nautilus. H.J.Ä.L.P! Jag är nervös som in i....Hoppas min bön sen igår fungerade!

Puss!

Hjälp !

Imorgon ska jag ha personlig instrukör på gymmet. Ska gå igenom maskiner som förhoppnings kommer ge resultat på dom musklerna jag vill "bygga upp." Jag är nervös. Och varför är jag nervös? Jo, för att en av instruktörerna är sjukt snygg vilket kommer leda till att jag blir helt knäsvag och inte kommer orka någonting. Det vore ju lagom pinsamt..Så därför käregud, gör så att jag får en tjej som instruktör imorgon!!


Grattis!

Idag blir det kalas hos familjen Daging. Min bror fyller 21 idag så farmor och farfar kommer hit snart. 21 är förövrigt en lite värdelösålder, precis som att fylla 15, 17 och 19. Åldrar som är mitt i mellan allting. Krogen, systemet. Ja, ni fattar vinkeln.
Annars längtar jag till den vitachokladtårtan, mmhm, så gott! Sen ska jag nog gymma. Och hur gick det med vilodagen?


Mormor . <3

Jag skulle vilja tillägna ett inlägg åt min mormor, som numera har blivit stammis på min blogg. Vilket jag är glad över. Kommentarerna makes my day!

Egentligen vet jag inte vad jag ska skriva. Det är svårt att verkligen få ner alla tankar på ett bra sätt, så alla ni förstår vilken fantasisk människa min mormor är. Som dom flesta antagligen vet, gick min älskade morfar bort i cancer för några år sedan. Jag har flera gånger hållt på att fullständigt knäckas. Det har varit nära, men jag har aldrig ramlat över kanten. Och jag tror min mormor har en stor förtjänst till de! Jag har haft någon att se upp till, någon att verkligen beundra för hennes otroliga självständighet. Det är inte lätt, att gå ifrån gift till att helt plötsligt bli lämnad ensam, utan några som helst förberedelser till vad som väntade. Jag har aldrig sett mormor helt förstörd, jag har aldrig hört mormor tycka synd om sig själv över den situation hon hamnade i, jag har aldrig hört henne gnälla över att hon helt plötsligt blev lämnad ensam. Och det är just det här, som flera gånger gjort att jag orkat blicka framåt istället för bakåt. För min mormor, hon är verkligen otroligt stark! Självklart var det tufft för henne att bli ensam med två stora hus, bil, lån, pengar, allt som annars kommit naturligt. Men ändå fortsatte hon, ändå klarade hon sig igenom det. Och det är därför jag beundrar min mormor till fyllo! Jag är inte speciellt bra på att visa det och heller inte säga det. Men ibland räcker bara inte orden till. Så därför skriver jag det här, för jag vet att du läser! Jag vill bara att du ska veta att du är en helt otrolig människa! Och det är beundransvärt att se att du står där du står idag. Så mormor, jag älskar dig! För den du är och alltid kommer vara!



Pusss!

Lördag.

Så, hemma igen nu. (Äntligen.) Var på stan med la familja idag. Köpte bara present till min bror som fyller 21 imorgon ! =) Sen pallrade jag mig ner till gymmet. Lagom segt idag..Har så fruktansvärt ont verkligen överallt sen igår. Så imorgon måste nog bli vilodag. Jag är tillbaka på måndag igen, jag lovar ! ;) Hann vara hemma i en sekund innan jag skulle sitta barnvakt längre upp i området. Frustration , frustration, frustration. Herregud, dom barnen vet inte vad lyssna och respekt är! Som tur var kom Malin och räddade mig. Satt sällskap och fullbordade min kväll! Hade inte hon kommit hade jag nog ryckt av mig håret vid det här laget ! Så, det var väl min alla hjärtansdag, I guess.

Pusss!

Vad är grejen?

Jag gillar inte alla hjärtans dag. Hysterin är ett fakum! Vad är grejen med att alla helt plötsligt ska bli så jävla putti nulliga på den här dagen? Människor borde vara extra snälla mot varandra varje dag istället, och inte bara idag. Vad är det vi firar ens? Hjärtan, rosor, choklad, godis, "jag älskar dig," whatever. Skrota alla hjärtans dag! Jag kör på att vara snäll varje dag istället, det tycker åtminstonde jag låter bättre.


Alla Hjärtans dag ! <3

Alla Hjärtans Dag idag ju! Så, grattis till alla ! (Säger man ens så?) Idag mår jag konstigt..Har sovit i 10 timmar men känns ändå som jag sovit i typ tio minuter. Konstigt det där. Sen har jag ont precis överallt där man överhuvudtaget kan ha ont..Det var nog inte så bra att bli nersprungen och puttad in i sargen ändå. Det känns idag, kan jag lova. Får se om det blir någon träning idag. Vi får se om kroppen säger ifrån sen ! ;)

Ska ner till stan nu, hörs senare!

Pusss!

Count down !

Till Kretagänget. Ni MÅSTE kolla den här länken, nu nu nu nu!

http://www.time55.com/countdown/?y=2009&m=aug&d=13&h=16&mi=0&t=Kretaaaaa-1t2t5&yn=Emma&c=re&mc=5

Viiiiinst !

Alltså mormors kommentarer ! Jag dör så bra dom är! Ska nog tillägna ett inlägg om mormor snart ! ;)

Matchen då, VI VANN!! Fyfan i helvete vad skönt det var! Vi köttade Mjölby, knäckte dom totalt. Fjortisjävlarna trodde dom skulle vinna! Aaaeförlåt, men vi vann. Och vi spelade så sjukt bra! Hela laget var toppen, alla kämpade och slet som djur. Kändes helt obeskrivligt bra idag. Jag blev utnämnd till matchens mest överkörda. Verkligen totalt nersprungen säkert 10 gånger. Innebandy är farligt , jag säger då det. Måste biffa till mig på gymmet imorgon! ;)Och i bråk hamnade jag ju nästan också. Vilken jävel alltså, slog till mig två gånger i rad, bara för jag tryckte till henne i sargen och tog bollen ifrån henne. Herregud alltså !
Okej, herregud. Jag kan verkligen inte skriva nu, är alldeles för glad just nu!



Pussssssssssssssss!

Match !

Nu ska jag snart åka till Mjölby. Och inte åker jag dit för att typ gå på fest eller så. Utan istället ska min fredagkväll spenderas i Lagmannahallen. Vi har alltså match..Hujedamig med matchstart 19.30 en fredag! Fast å andra sidan gör det inte så mycket, mest för att två utav mina bästa kompisar spelar i samma lag ! =) Jag är i alla fall pepp som fan! Idag ska jag visa min tränare vad jag går för! Nu jävlar! Dock är det ju fredag den 13 idag, vilket betyder otur! Men å andra sidan har Mjölby ha lika otur idag. Så, upp till bevis! Jag tänker inte åka hem med en förlust i alla fall, det är en sak som är säker! ;)


/ E.D


 


Spain . <3

Mamma har framkallat massa fina bilder ifrån Spanien.
Så nu har jag ramat in några på mig och Malin till mitt rum ! =)
Så därför, kommer lite Spanienbilder igen. Jag saknar det!














Fredag.

Helloo ! :) Igår åkte jag ner och tränade med Malin. Tanken var att vi skulle köra bodypump men aae, vi körde eget pass istället ! Träningsvärken sitter så in i idag. Efter träningen gick vi och käkade på stan. Mysmys! Sen var det dags för innebandyträning. Spenderade min tid hemma hos Carro innan. Finaste rummet hade hon fått ! =) Träningen var...död. Vi tog i alla fall ett snack med tränaren, så förhoppningsvis blir det bättring nu ! Om det inte blir det, kanske innebandyn läggs på hyllan. Vi får se vad tiden utvisar..

Idag var det Alla Hjärtans Dagtema i skolan. Rosor delades ut hejvilt, men jag blev utan! ;) Men däremot fick jag sötaste saken av Malin! Tack bästa du ! =) <3 Annars fyller Chrille år idag också, så gratttiiiiiiiiiiiiis!

/ E,

Pling!

Jag har ett till i-landsproblem. Igår pratade jag med Carro i telefon. Sammanlagt pratade vi i tre timmar. Hon ringde min mobil ifrån hemtelefonen, stackars henne när räkningen kommer..Men i alla fall, det viktiga var att jag hade ont i örat imorse. Bevis på att vi pratade länge. Så, det var allt jag ville säga.




Aj.

Pling, dagens i-landsproblem. Vi har ingen ost hemma. Jag är hungrig och vill ha rostade mackor med ost.
Måste ha rostade mackor....

Fan .

Imorse var jag trött och fummlig. Jag skulle ta ut Zonsalvan ur badrumsskåpet. Självklart stod Davids parfym ivägen som jag också självklart råkade stöta till. Studs studs, kras i golvet. Så nu är det bara för mig att köpa en ny parfym. Ungefär 400 :- åt skogen. Kan lika gärna bränna upp pengarna , ungefär den känslan är det. Jävla helvetes Gantparfym, måste du vara så dyr?!



Träning.

Idag har jag tränat. Jag körde Crosstrainer och vikter i två timmar. Två jävla timmar. Varför har jag en så stark känsla av att jag inte kommer kunna lyfta armarna imorgon? Sen upptäckte jag att det är bäst att träna mellan ett och tre. Verkligen inga där då. Förutom några snygga muskelknuttar..Nautilus vore något för dig, Sofia?




Badboy !

Chris Brown sägs ha blivit gripen för att ha misshandlat Rihanna.
Kunde jag bry mig mindre, svar nej!
He is still my baby ! ;)
Och, nu är det säkert slut mellan dom, då blir nog vi ihop. ;)
Emma Brown, hum, passar strålande!


Träning .

Nu har jag tränat. Fick en rundvisning av Karro sen var det bara att sätta igång. Känns bra nu, för jag är sjukt trött! Ska dit imorgon igen, frågan är innan eller efter skolan? Imorgon har vi nämligen resursdag och börjar klockan 12, man tackar! I vilket fall ska jag försöka gå in stenhårt för det här nu. Utnyttja dom månaderna och förhoppningsvis ger det lite resultat ! ;) Det måste det göra. Jag upptäckte att jag var skrämmande svag, verkligen skrämmande. Helt seriöst, jag har inga muskler, what so ever. Aaemen det fixar sig ! ;)

Förresten, jag avgudar min mormors kommentarer hon lämnar. Mormor är ju stammis här på bloggen och lämnar då och då kommentarer som får mig att skratta varje gång! Om det är undertäcknat "häxan i Stånga, " vet ni vem det är ! ;)



Pusss!

Nautilus.

Idag har jag köpt gymkort på Nautilus.
Om ni ser någon se ut så här om några månader, är det antagligen jag.
Jävlar, vad jag ska träna!


Valkyria.

Bion Valkyria var sämst, verkligen sämst. Dom sista fem minutrarna var spännande, resten, puuh , sömnpiller!
Verkligen inget jag rekommenderar. Hade inte skolan stått för biljetterna hade jag just nu tjutit över mina spillda pengar.


Måndag.

Matchen igår var den tråkigaste på länge. Blev 5-5. Kan sammanfatta det med att det var ju verkligen jätteskoj att åka bil..Well, gjorde i alla fall ett mål. Det enda positiva i det hela var att mitt namn skulle stå med i Corren idag. Men så länge varade inte min tur. Jag har tydligen bytt namn till Emma Dahlgren. Sist jag kollade hette jag Daging i efternamn?

Blablabla , inget nämnvärt om skolan. :P Efter school gick jag på stan med Chrille. Tönten skulle köpa joggingbyxor. Bara för att imorgon är det mysdagen på Folkunga. Alltså ska alla gå runt i joggingbyxor och grejer. :P Förjävla skönt faktiskt ! ;) Nu har jag bråttom. Ska in till stan om ungefär en timme för att träffa klassen. Vi ska på gratisbio ikväll och se Valkyria ! :) Den är förhoppningsvis bra! Efter matchen ska jag nog åka och kolla derbymatchen mellan mitt lag och damerna. Frågan är om jag orkar åka hem efter de? Jag gör nog ett försök i att tränga mig på hos Carro istället ! ;)

Pusss!

It's baaack !

Idag börjar Gossip Girl igen. Och jag missar det.
Det finns inte på världskartan.
Jag tror min dag plötsligt blev förstörd.




Söndag.

Igår var jag på Disney On Ice med mina kusiner och farmor. Var väldigt negativ till det hela eftersom åldersgruppen riktar sig till typ femåringar? Men, det var väl kul sen i alla fall. Eller, det var sjukt långtråkigt det enda som var spännande var att se alla dräkter, det andra blev bara lite too mutch. Det var ju prinsesstema/  kärlekstema så det var dom klassiska Törnrosa, Snövit, Askungen, Aladdin osv. Aaemen, absolut inget jag skulle vilja betala för själv , men det var ju lite trevligt ändå. Hela grejen var utflippad, en popcorn och sockervadden kostade 90 spänn, gosedjur 140, ni fattar, herregud vilka priser ! :P
Efter åkte jag in till stan och träffade Ronja och Carro. Vi gick runt som lodisar innan vi åkte på fest med Alex. När vi kom dit var det ungefär 10 killar och vi men det var faktiskt jävligt roligt ändå! Riktigt snälla var dom ! :) Så, det var ungefär min kväll.

Idag är det matchstart 16.45 i ÅBY. Puuh, det är ungefär våra ärkerivaler. Men idag känner jag på mig, idag tar vi dom ! ;)
Ska ta tag i pluggandet lite nu.

Pusss!

Lördag.

Hello people! Igår var minst sagt en händelserik kväll. Orkar inte gå in på detaljer men kan sammanfatta det med nyss taget körkort, MacDonalds, stanrunda, film, TP och kliv innanför dörren tjugo i fyra på natten med sällskap av Carro. Men kvällen var faktiskt riktigt rolig! Var dock en aning trött när vi skulle gå upp efter att ha somnat halv fem i natt. Pyste ner till stan och träffade Natiz, Malin, Karro och Maria då. Vi gick och ät på stan för att prata lite om Greklandsresan i sommar. Nu känns det i alla fall som vi har bestämt oss så på tisdag går vi och betalar resan. Kommer vi ha kul eller kommer vi ha kul? Jag behöver inte ens fundera för att komma fram till svaret. Herregud, vad jag längtar ! :P

Pusss!

What em girls like.

Jag har fastnat lite för den här låten. Skönt guuuuuung ! ;)


Fredag.

Hellu. Ursäkta att jag inte skrev igår. Jag hann helt enkelt inte. Åkte och handlade med mamma direkt efter skolan, kom hem en minut sen ringde Malin och frågade om jag hade lust att ta en fika. Så, stressade ner till stan för en mysfika med Mallan alltså. Sen tog jag bussen till träningen. Vi hade en tränare som hoppade in och tränade oss igår. Sjukt kul var det. Världens respekt hade vi för honom så träningen blev väldigt seriös, för en gångs skull. Tillochmed jag, Ronja och Carro höll oss i skick ! ;)

Jag borde nästan lägga ut en film här senare ikväll. Chrille filmade nämligen våran älskade svenskalärare i ungefär tre minuter innan hon upptäckte honom. Och när hon gjorde det, hotade hon med att släpa honom till rektorn. Herregud, den läraren alltså. Sen fick hon damp när några lyssnade på musik medans vi arbetade. Inget störande alls, ändå blev hon jättearg. Så hon gick och rykte ur hörlurarna ur öronen vilket bara ledde till att fler började lyssna på musik. Jädrigt komiskt. Om ni träffar min svenskalärare får ni nog ett mer inblick i det hela. Hon är inte Folkungas mest omtalade lärare i alla fall. Har förjävla träningsvärk just nu. Hade styrka på Idrott B. Som jag för en gångs skull verkligen såg framemot. Mallan vet varför ! ;) Raaaawr!

Nu ska jag kila..Pusss!

Give meeeeeeeeee !

Åter igen, ge mig klockan!
Fan, vad snygg den är!


Kenza i The Voice.

Kenza var ju med i The Voice imorse.
Jag tycker hon verkar en gullig person.
Kanske lite halvstel?
Men å andra sidan var det hennes första TV framträdande.
Men hennes röst chockade mig lite ? :P

.


Onsdag.

Jag sammanfattar min dag. Rollercoaster är grejer när man sitter på seg geografilektion. Jag och Malin är bäst på luftbasket. Hade håltimme i mer än två timmar, då Danni höll mig sällskap. Jag frös hela dagen, Chrille lånade ut sin tröja, varmt, tack. Karro gjorde flätor på mig som hon blev jättestolt över. Jag kom hem och åkte direkt och övningskörde. Jag börjar tycka det är skitkul. Så, det var nog allt som hänt idag !

Pusss!


I Needed you .

Det här är min nya favoritlåt. Alla kategorier.
Kan ni gissa vem jag menar?
Chris, såklart . <3
Aaemen , så fin , så fin.


Träning .

Nu ska jag snart åka på träning..Ogillar att jag måste åka buss i 40 minuter innan jag kommer fram. Ibland önskar jag verkligen att jag hade någon slags självinsikt. Om jag hade haft det kunde jag kanske ha körkort om några veckor. Men som sagt, min själviniskt..

/ E.

Tisdag.

Igår kväll hade jag prestationsångest. Prestationsångest över min idrottslektion jag hade idag. Det hade jag antagligen för att mitt betyg hängde ganska mycket på det här. Men det gick faktiskt bra. Kändes osäkert i början men jag fick MVG - på lektionen. Så helnöjd över det! Några i klassen fick lite funderingar när vi hörde om dagens lunch som var morotssoppa..Kan det bli äckligare? Så istället gick vi ner på stan och åt. Hum, hålla i pengarna kanske vore ett alternativ..Nu sitter jag här, sjukt trött. Borde sätta igång och göra engelskaläxan men det orkas inte just nu. Skulle tränat på Nautilus med Mallan idag men det blev inget med det eftersom Nautilus bevisligen har världens konstigaste betalningsätt? Hum, mitt humör sjönk direkt efter det. Jag som vill börja träna där nu nu nu!
Får hålla mig några timmar, då är det innebandyträning. Dock är jag inte lika pepp på det. Folk slutar hejvilt och stämningen i laget är piss. Ärligt, kan alla tanter i laget tagga ner lite? Fan, börja i schack eller något, munterjökar!

/ Emma .

Haha!



Alltså, jag kan seriöst inte sluta skratta.
Vad gör killen ?!

Inlines.

Idag var det inlinesväder ute.
Ni vet, när man får en såndär känsla av att gruset kommer sopas bort.
Då alla småbarn plockar fram inlinsen.
Malin och Natalie omformulerade det dock till inlandsisväder.
Inlinesväder var de, inlinesväder!


Måndag.

Måndag.. Varför känns dom dagarna alltid värst? Kanske för att då är det hela fem dagar tills man får helg och kanske för att det är IV första lektionen. Idrott B är ingen höjdare alltså. Just nu har vi elevledda lektioner. Idag hade vi fys i en och en halvtimme. En av "ledarna" var en tyrann. Han njöt bokstavligen av att plåga oss. Gick runt och sa 'Vad är det där för fula armhävningar? Kom igen nu för fan.' Alltså den killen...herregud. Annars var dagen bra, jag hade hål i några timmar, hände med Malin ner till Nautilusgym då. Fick en liten rundvisning . ;) Jag tror faktiskt jag ska köpa gymkort där på onsdag. Tänker inte sluta i innebandyn, tycker bara två träningar plus en, ibland två matcher per helg är för lite. Vill träna betydligt mer och då är gymkort strålande. ;) Mallan hänger på passen medans jag ska bli en muskulösjävel som äter protein och blir så pass vältränad så det ser ut som jag ska skita på mig när jag går. Naejvars, kanske inte så men ärligt, jag är alldeles för klenbyggd . :P

Nu är jag uttråkad..Har absolut ingenting att plugga ikväll och dessutom är jag ensam hemma hela kvällen. Så, jag behöver sällskap nu ! :D



Pussss!

Blaaablaaa.

Jag måste lägga in min idrottslektion här..Så jag kan skriva ut de i skolan imorgon . ;) Läs inte ! ;) Höhö .

Egen Lektion:

Uppvärmning:

Springa runt i hallen till musik så att kroppen blir varm. Jag kommer att springa först och visa olika rörelser som får igång musklerna. Då menar jag T.ex., veva med armarna, höga knän, sidhopp osv. Efter det kommer vi samlas i ring och tänja lite lätt.


Aktiviteter:

Bolltrafik: Gruppen kommer först att få börja med bolltrafik. Dom kommer att få stå i fyra led mittemot varandra och få passa bollen till varandra. Att det är fyra led kommer leda till att det blir mer bollkontakt och att dem slipper stå stilla så mycket.


Halvmånen: Efter bolltrafik kommer dem få köra halvmånen. Jag kommer att dela upp gruppen på två mål och sedan visa vad övningen går ut på. När man kör halvmånen kommer gruppen få ställa sig helt enkelt som en halvmåne och skjuta på den som valt att stå i mål. Den som står i mål får själv välja hur hårt gruppen får skjuta. Förslagsvis är att alla får skjuta cirka tre skott var innan dem får börja ta i.


McDonald's: När gruppen har börjat komma igång med skotten ordentligt ska dem köra McDonald's. Jag tror dem flesta vet vad det går ut på men jag tänker ändå visa för alla så det inte blir några missförstånd. Gruppen kommer att fortsätta köra på två mål så dem verkligen får springa mycket. Aktiviteten går ut på att dem kommer dela upp sig i dem olika hörnen bredvid målet. Sen kommer en person springa upp till mittlinjen och få en pass ifrån motsatt hörn ifrån samma planhalva sen är det skott på mål. Så kommer övningen rulla på ett tag tills dem kommer in i det.


Tibben: Denna övning går ut på att som tidigare övning kommer dem att dela upp sig på fyra hörn. Alla bollar kommer vara i två utav hörnen. Dem som har bollar kommer att börja springa uppåt samtidigt som dom slår en pass till första personen i ledet på samma planhalva. Den person som tar emot bollen ska inte vara stillastående när passen slås utan också vara på väg uppåt. Personen som får passen kommer att ta emot bollen och sedan passa tillbaka bollen. Personen som tar emot passen kommer att vara på väg mot mitten när passen tas emot. När bollen mottagits är det skott på mål.


Matchspel:

Efter att ha kört alla övningar kommer det att bli matchspel. Jag kommer att dela in gruppen i fyra lag och sen kommer lagen få turas om att få spela. Jag har tänkt att matcherna kommer vara cirka fem minuter långa så det inte blir för mycket stillastående för lagen som inte spelar. Under matcherna kommer jag att döma så att matchspelet blir så likt en riktig match som möjligt.


Avslutning: Som avslutning har jag tänkt nedjogg några varv runt planen. Sen kommer det vara gemensam stretchning för att förebygga träningsverk dagen efter.


Övningskörning.

Idag övningskörde jag, var förjävla länge sen..
Mitt mål är att ta körtkort innan den 27 september.
Då fyller nämligen Carro år och vi har slagit vad om vem som tar körkort först.
Dock ligger jag i underläge eftersom Carro kör överallt, hela tiden.
Men i alla fall, jag körde i BMW:n.
Automat, vilken lyx. Så lätt och bekvämt.
Körde tillochmed lite i trafiken.
Trodde aldrig jag skulle få köra pappas bästa vän ! ;)


Maskeraden.







Kommer mer bilder en annan dag ! :)

Söndag.

Hemskt dålig uppdatering, jag vet. Men jag har faktiskt inte hunnit riktigt. Så, det blev bio med Carro i fredags. Eftersom biljetterna till I taket lyser stjärnorna gick vi istället på Australia. Den var faktiskt väldigt bra! Mysmongon var vi också, gick i joggingbyxor och myströja. Mysig kväll var det i alla fall ! :) Vad vore jag utan dig, Carro? :)

Igår åkte jag och fixade utklädnad till maskeraden snabbt. Puuh, min panik avtog på direkten..Sen träffade jag Natiz på stan, vi satt på café Gyllen ett tag medans vi väntade på dom andra gullungarna! När dom kommit gick vi till Fritidsresor och preminilärbokade resan igen. Så nu har vi yttligare lite tid på oss att prata och tänka igenom det. Åter igen, jag hoppas verkligen det blir av!
Framåtkvällen var det som sagt dags för Viccans 18-årsfest med tema maskerad. Jag var opepp och låg en halvtimme innan jag skulle åka fortfarande i sängen utan att ha gjort mig i ordning. Men jag samlade mina krafter och åkte hem till Glanz där det var förfest. Eller förfest och förfest. Det var mest jag, Malin, Glanz och Robin som fördrev tiden med plockepin och ett misslyckat försök till snurra flaskan ! ;) Sen kom Danni och då pyste vi bort till lokalen där det var fult med folk. Började med middag där det var dukat med långbord och god buffé. Det sjöng och skålades för Viccan och kvällen fortsatte sedan med dans . Pris för bästa utklädnad vann Glanz som var utklädd till hårdrockare. Han hade gått in för det stenhårt och var riktigt snygg i det ! ;) Andra utklädnader på festen var catwoman, ängel, rockbrud, smurf, transor, fotbollspelare, 80-tal, poliser, älg, cigarret, mexikanare, indian, tampong osv. Det roliga var att dem flesta hade verkligen gått in för det! Enligt mig var älgen bäst utklädd. Väldigt enkel men fan så kul ! :P Lika rädd blev vi varje gång det kom en kille med en mask som såg ut som en älg. Förövrigt var kvällen rolig! Tack för både förfesten och maskeraden ! :)

Bilder från festen igår kommer snart ! :)



Australia . =)

RSS 2.0