Vad är grejen?

Jag gillar inte alla hjärtans dag. Hysterin är ett fakum! Vad är grejen med att alla helt plötsligt ska bli så jävla putti nulliga på den här dagen? Människor borde vara extra snälla mot varandra varje dag istället, och inte bara idag. Vad är det vi firar ens? Hjärtan, rosor, choklad, godis, "jag älskar dig," whatever. Skrota alla hjärtans dag! Jag kör på att vara snäll varje dag istället, det tycker åtminstonde jag låter bättre.


Kommentarer
Postat av: hx

Hej Hjärtat.

Håller med dig. Herregud det viktigaste är väl att hjärtat slår eller hur.Förresten det är ju Valentin

i dag ,hur många heter det i Sverige? Nu kom jag på en sak min morbror alltså tråkiga moster Olgas man hette ju Valentin snäll, han var ju hygglig satt i 50 år på toan och rökte, tänk dig själv det fanns inte ens ett fönster. Han var faktiskt snäll jobbade som biografvaktmästare efter sitt vanliga jobb, då var han brevbärare. Vi fick alltid gå gratis på bio, så du förstår att man har sett det mesta i bioväg fram till 1955. Så skrota alla hjärtans dag det är helt ok med mig, till nästa gång sköt om dig. Kram från hjärtevännen i Stånga.

2009-02-14 @ 16:50:29
Postat av: Malin

Vad grejen är ?

Det ska jag tala om!



du förstår, folk är så jävla upptagna nuförtin och det blir lätt att man tar varandra för givet. Både pojkvän/flickvän, kompisar och familj. Det vanliga vardagslivet hinner liksom ikapp en. MEN, det finns en dag -alla hjärtans dag. En perfekt dag att visa vad man verkligen känner för sina när och kära! Hur bra!!??

2009-02-15 @ 00:49:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0