Negativt... igen ?

Försöker tänka positivt med att sitta inne denna vårdag. Men naej, jag hittar faktiskt inga positiva punkter idag. Desto mer negativa faktiskt. Tillexempel:
 * att jag missade öppningen av Bosses idag. Hade suttit fint med en marängsviish faktiskt.
* att man får väldigt ont i huvudet av att sitta inne.
* att jag inte orkar ta tag i geografin efter ha tagit en paus ifrån det.
* att jag inte kan träna idag och inte imorgon heller. Väldigt ovärt.
* att mitt abonnemang på mobilen gått ut så nu får jag byta mobil, men det dröjer tills på torsdag.
* att jag missade mitt projektarbete i skolan idag. Inte bra, inte bra.
* att jag redan läst Malins och Karros blogginlägg = uttråkan nu.
* att jag är väldigt sugen på godis just nu.
* att jag känner för att ringa Malin eller Carro men vet att båda pluggar och jag vill inte störa deras pluggtime. ;)
Ja, det var väl det , ungefär. ;)

Blogga dåååå!! ;)

Pusss!


 


Kul .

Jag sliter med geografin. Riktigt skoj och så. Men nu är jag fan värd en paus. En paus med Andra Avenyn. Som förövrigt är bästbästbäst! Och hade jag inte varit sjuk hade jag nu haft min första körlektion och ett steg närmre körkort. Men icke då.


Tisdag.

Sjuk. Igen. Vet inte ens hur jag lyckas..Men denna gång är det förkylning som spökar. Kan knappt svälja och näsan känns igenbombad. Himla nice det här också. Fanfanfan. Och inte bättre blir det utav att jag måste plugga hela dagen..Som tur var är i alla fall provet framflyttat tills torsdag. Annars hade jag varit ganska körd. Och annars, var jag tvungen att ställa in körlektionen nu också. Känns toppen det med. Hela den här dagen är blä. Ge mig påsklov.. NU!

/ E.

Måndag.

Jag är död, av trötthet då alltså. Min rygg och mina axlar värkar efter ha suttit på den här förbannade datastolen i mer än två timmar. Under den tiden har jag skrivit om geografin. Och denna gång utan något msn eller bilddagboken igång. ;) Känner mig lite, lite, lite duktig faktiskt. Fast ändå nu i efterhand. Jag vet inte ens vad jag skrivit om. Höhö, hur låter inte det då?
Imorgon har jag jobbig skoldag.. Från tio över åtta till fyra. Jippi yahooo! Och efter det första körlektionen. Jag börjar redan bli nervös..




Pusss!

Blä .

Just nu har jag 0,000000000 motivation till att plugga geografi. Det är fruktansvärt tråkigt. Eller rent ut sagt, förjävla äckligt uttråkande tråkigt! Jag gillar det inte alls...

/ E .

Måndag.

Sitter här på eftermiddagskvisten med lite ångest, som vanligt det vill säga. Ångest över skolan, också nu som vanligt. Har geografiprov på onsdag och det är så sannslöst mycket att kunna så jag vet inte ens vart jag ska börja. Dessutom har jag knappt någon tid åt det imorgon eftersom jag slutar fyra och har körlektion vid fem. Så, panik är det nu, minst sagt.

Bäst jag sätter igång...någonstans.

Pusss.

Bilden .

Här tjejer, har ni outfitbilden . ;)




Gladast ?

Gossip Girl.

Tänkte bara berätta att klockan nu är 19.00. Jag sitter fortfarande iklädd pyjamas och nu börjar Gossip Girl. Dessutom är det fortfarande ljust ute. Lättar upp lite i alla fall.



Bild sen London.

Pusss!

Earth Hour.

Earth Hour igår. Bra grejer det där..




Söndag.

Igår hade jag faktiskt en stört rolig kväll. Malins pappa hade öppethus för hans 50-årsdag så jag var där och umgicks med Malin och Danni hela kvällen. Och Jojo och Henke hade vi sällskap utav ett tag också. Var ett jädra håll igång hela natten! Roligast var nog ändå att kolla på när dom vuxna dansade. Himla duktiga. ;) Fast jag och Malin var ändå bättre. "Går du hit ofta?"

Nu väntar dödens plugg..


Oskar och Malin med deras snygga danslyft , ;)


Som sagt, vi var bäst på att dansa.


Tryckaren , haha .


Och tillsist.

PUSS!

Lördag.

Bara så ni vet, jag lever. Eller okej, halva delen av mig lever. Det blev ju krogen igår. Kan inte säga annat än att det kändes greeeeeeeat! Vi var här först innan vi drog oss mot stan där det blev Plaza. Riktigt mycket folk faktiskt. Och kul som in iii! Dansgolvet i fyra timmar, känns en aning idag, kan jag säga er. Och gratisdrinkar for the win! Stackars helt okända killar som bara slängde upp kortet till oss tjejer. ;)Höhö. Nu har jag en favorit drink med. Pink Panther. Smakade i stort sett som jordgubbsmilkshake. Vilket å andra sidan kanske inte var bra det heller.. ;) Aemen, hade en riktigt rolig kväll! Pappa kom och hämtade oss efter tre så jag kom i säng fem imorse. Och på det tog vi ett litet släktkalas vid ett. Kändes strålande och så!

Nu ska jag ta och sova lite..


Packe & Benny.


Bea och Elin.



PUSSS!

Bilder sen igår.

Tänkte visa lite snygga bilder sen gårdagen!
Kläderna och det jag fick kommer ikväll.
Då ska jag ta en snygg partyoutfitbild till tjejerna! ;)



Min mormor hade stickat en clown som jag ska kolla på om jag känner mig nere!


Eftersom min bror är ute till sjöss hade han skickat ett telegram.
Dock hade dom skrivit fel på det , :P


Ronja och Carro kom hit och bjöd på kladdkaka och gav presenter!


Efter tårtkastningen. Myyyysigt!


Kan inte låta bli att asgarva åt det såhär i efterhand. :P


Natiz och Karro. =)


Maria.


Mallan , som bakade tårtan.


Och tillsist, den sjukt smarriga tårtan! ;) Med fiiiiskar på!

PUSSS!

26 Mars, min födelsedag!!

Numera är jag 18. 18 jävla år, sug på den ni! Och just nu kan jag inte förklara känslan jag har inom mig. Det är så sjukt och jag vill bara skrika till hela världen. Skrika till hela världen vilken jävla tur jag har som har så otroligt fin familj och otroligt fina vänner! Jag aae, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag är lyckligt lottad. Som är omringad av människor som verkligen tycker om mig för den jag är. Lustig känsla det där. När man plötsligt inser hur jävla tur man har. Turen att bli älskad, kan vi ju faktiskt säga. Jag började nyss gråta för jag blev så rörd. Eftersom mina fina vänner gjorde allting för mig idag. <3

Men för att sumera min dag. Den har bestått av massvis gratulationer, sång, kramar och skratt. Min dag började med att Danni hade satt upp grymt snygga bilder över skolan på mig. För att vara exakt, 18 bilder! ;) Över hela skolan, så en heldel verkade veta att jag fyllde år i alla fall! Började redan vid middagen då Carro och Ronja plötsligt öppnade dörren och började sjunga. Carro hade gjort världens kladdkaka och så hade dom köpt massa presenter. Vad för presenter det var kan vi ta en annan gång.. Senare ringde det på dörren igen. Fattade ingenting när Danni stod där med en handduk och bad mig komma ut. Redan då kände jag en känsla inom mig. Känslan av vad Mallan alltid velat göra. ;) Och rätt hade jag ju också eftersom jag en halvsekund senare sprang som en dåre ifrån Malin som hade en tårta i högsta hugg. Det är nämligen så att jag och Malin alltid pratat om hur det vore att kasta en tårta i ansiktet på någon. Det ser ju liksom så härligt ut. Och det skulle enligt Malin för exakt ett år sedan komma när jag minst anade det! Och det gjorde det minsann. Poff, så hade jag en halv gräddtårta i hela håret och ansiktet Mumsigt! Och jag som duschat på morgonen! ;) Var bara att gå in och duscha igen innan jag fick en ny och ordentlig tårta. Och den här gången inte i ansiktet! Men du Malin, det blir payback time..När du minst anar det, för dig också. Sen kom i alla fall Karro, Natalie och Maria också. Vi åt Malins mumsiga tårta och öppnade paket. Mitt panikinlägg för någon vecka sen satte sina spår på mina tjejer! Fick vin, armband och ett jättefint linne. Tills imorgon då alltså, när det blir krogen! =)

Skulle bara vilja tacka alla något helt obeskrivligt mycket för allting ni gjort för mig idag! Kan säga att den här födelsedagen har utan tvekan varit den bästa någonsin! Kanske mest för att det idag gick upp för mig så tydligt vilka helt jävla fantastiskt omtänksamma vänner jag har! Jag kommer hålla hårt i er, det ska ni veta! Så tacktacktacktack, tusen gånger om, för att ni gjorde min dag! Bilder på hela dagen kommer imorgon! =)



Snyggisbilden som Danni satte över skolan ! ;)

PUSSS!

Dagen innan...

Min kväll såhär innan "den stora dagen" var bra! Nu försöker jag tagga maximalt. Om 35 minuter smäller det. Om 35 minuter kan jag åka in till krogen om jag vill och kötta stenhårt på dansgolvet. Inget jag känner för alls just nu, men på fredag så! 18 år, ganska sjukt. Myndig och rent tekniskt sett vuxen. Dock tycker inte mina kära vänner att åldern stämmer för att vara mig ! ;) Men pusss på.

Nu ska jag sova, njuta av dom sista minutrarna som ung. Det kommer bli en sömnlös natt, spänningen känns olidlig. ;)




PUSSS!

Mina ord .

Egentligen har jag överhuvudtaget ingenting att säga . Men i och för sig , jag fyller 18 imorgon .

Onsdag.

Känner att jag lägger detaljerna om skoldagen åt sidan idag. Inget märkbart, inget skrivbart. Koncentrerar mig nu istället på att sova lite eftersom jag har så jävla ont i magen. Himla nice och kul det där, hörreni.

/ E .

Sockervadd.

Den som undrade angående sockervaddsmaskinen. Den finns på Datagubben.se och Onoff.se och kommer ifrån Disney. Jag är fortfarande nyfiken på om den är bra eller inte.


Tisdag.

Jag lever, bara så ni vet. Låång dag i skolan idag. Kändes som den aldrig skulle ta slut. Avklarade ett historiaprov som faktiskt kändes helt okej. Hoppas nu! Sen måste jag berätta en sak. (Höhö.) Jag, Maria och Madde åt på MacDonalds på lunchen. Så kom det in några zigenare eller ryssar , what ever som gick runt till alla där inne och tiggde pengar. Ena var i våran ålder och den andra var väl antagligen hennes mamma. Dom gick i alla fall runt och visade en bild på en liten bebis samtidigt som dom höll i en blöja ?! Please please, och pekade på min mat. Kändes inte okej så vi ignorerade henne. Sen blev dom utkastade utav personalen men när hon gick förbi oss räckte hon ut tungan och pekade fuckyou. Alltså vi blev så sjukt irriterade. För det första, kommer dom in och tigger. Och det lustiga var att den unga hade en skinnjacka och jeans och mamman hade klackskor. Så i så stor nöd kan dom omöjligt vara. Och för det andra att hon gjorde som hon gjorde när hon gick ut. Ursäkta men, jag tycker inte ett dugg synd om dom! Ae, brist på respekt kallas det. Okej, vilken onödig förklaring det här blev men, sättet dom behandlade folk när dom helt lugnt valde att inte ge dom pengar. Suckade och sa något på deras språk. Ae, blä!

Efter skolan tränade jag i alla fall med Malin, Carro och Karro. Skönt det där.

Pusss!

Utvecklingssamtal.

Nu har jag ägnat åtminstonde lite tid åt historia. Ärligt talat, jag pluggar hellre matte i några år än det här. Källkritik, tendenskriterier, beroendekriterier, blablaa . Men , bara att kämpa på. För helt ärligt, vad har jag för val? Naej just det, inget. Ska strax tillbaka till skolan för utvecklingssamtal. Ända sen jag började skolan har jag haft ångest inför varje samtal. Jag vet inte varför. Tycker bara själva stämmningen är jobbig. Men, jag överlever! Efter imorgon eftermiddag kommer den här veckan vara fylld med roliga saker. Mer om de senare!

Pusss!


Givande .

Idag har jag varit i skolan. Himla skoj. Övningskörde hem ifrån skolan. Himla skoj. Nu ska jag plugga historia. Himla tråkigt.

/ E.

Sockervadd.

Jag fyller 18 på torsdag.
Så, jag tycker ni kan ge mig en sockervaddsmaskin. Skitbra att ha.
Kostar ju bara 498:-



Gymmet & körning.

Efter två timmars plugg med världens tråkigaste historiabok tröttnade jag. Övningskörde ner till gymmet istället och tränade ganska länge tillsammans med Malin. Vi köttade löpbandet och skådade kanske en av dom mest viga killarna jag sett i hela mitt liv. ;) Haha, helt insane. Nu sitter jag här och bävar över att behöva plugga. Men vet ni vad, jag måste ta tag i det. Ni förstår inte hur körd jag är annars..Ganska så jätte överkörd, kan vi säga.

Puss!

Söndag.

Trevlig dag på stan med pappa igår. Blev en tre timmar lång runda..Måste vara rekord för pappa! ;) Jag kom ialla fall hem med ett par skor, en jeansjacka, jeansleggings och ett vitt linne. Behövande plagg , kan jag säga! Övningsköra hann vi också med att göra. Körde på landsväg i 90 km/h och i tre rondeller. ;) Det börjar arta sig minsann. Men om jag kör med automat eller manuellt kan vi ju ta och diskutera en annan gång.. På kvällen blev det middag på restaurang Yogi med kusinerna. Men först fördrink i min kusins lägenhet som var en av dom mest perfekta lägenheter jag någonsin sett. Precis vid Sportif, världens utsikt och hur fräscht som helst. Skulle absolut inte tacka nej till den. Maten på Yogi tycker jag var sådär. Indiskmat är väl helt enkelt inte min grej, enkelt sagt. Men däremot var efterrätten inte dålig inte! Jag var hur mätt som helst, men ändå hade min kusin som jobbar på Yogi gått och fixat någon mangosorbetglass. Med världens tomtebloss och grejer i också. Hur fint och gott som helst!
Efter restaurangen åkte jag till Pontus på lite chillfest. Jag var opepp men det var ganska kul ändå. Danni made my day!

Nu ska jag ta och plugga historia. Och historia kommer jag behöva plugga i säkert tio timmar. Och under dom tio timmarna kommer jag nog bryta ihop kanske 60 gånger. Nu vet ni de!






Pusss!

Lördag.

Jävlar, vad tidigt jag är uppe. I alla fall med tanke på när jag kom hem igår. Låg inte i min säng förens vid fyra i natt. Puuh. Men däremot var de inte ett dugg jobbigt att sitta barnvakt. Dom somnade efter en halvtimme och då låg jag bara och kollade på TV. Innan jag råkade somna och vaknade efter tre timmar, det vill säga. Lördag idag, varför går helgen så fort? Jag ska i alla fall på stan med pappa senare och sen kanske lite träning på det. Har däremot så sjukt ont i halsen och börjar bli snorig. Snälla, jag vill inte bli sjuk! Sen måste jag hinna med att plugga. Har ett av dom svåraste kursproven på tisdag, och klarar jag inte det så är jag ganska..körd, enkelt sagt.




Hörs senare ,
Puss!

Hjälp..

Jag fyller 18 på torsdag. Och jag ska på krogen på fredag. Den senaste tiden har min bror och min mamma börjat poängtera hur viktigt det är att gå snyggt och kvinnligt klädd när man ska på krogen. Alltså kjolar, klänningar och pumps. Not my stile riktigt.. Men att få höra "Emma, du kommer få blickar om du går på krogen i jeans och converse" har börjat sätta sina spår. Så nu måste jag köpa nya kläder. Snygga kläder. Festkläder. Och skor. Med hög klack. Kanske pumps. Men eftersom jag har noll koll när det gäller såna kläder behöver jag hjälp. Hjälp inför fredag. Jag tror modebloggaren får agera en hjälpande hand. Hur ska det här gå..






Fredag,

Tack godegud att det är fredag idag! Woohoo! Min fredag inleds med att sitta barnvakt ikväll. Det blir bra det. Dock är det värdelöst eftersom Malin också ska sitta, lite längre upp i området och jag sitter här nere. Det känns en aning surt, men, inget att göra åt.

Just nu sitter jag och överväger om jag ska sätta på en film, plugga lite eller se TV. Svårt val det där. Andra alternativet är däremot inte lika spännande..

Pusss!

Träning & övningskörning .

Valde att ta en pluggfri dag. Helt galet skönt. Hade egentligen behövt plugga lite engelska men får ta det i helgen istället. Har i alla fall fått dagens träning gjord. Gymmade tillsammans med mamma uppe på hennes jobb. Och sprang därifrån och hem. Skööönt! Sen övningskörde jag upp dit. Gick strålande faktiskt! ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen läsa lite VeckoRevyn eller ringa någon trevlig människa. Eller om någon ringer mig? Jamen , gör de nu ! Tack .
Puss!

Straff.

Man behöver ju knappast vara intresserad innebandy för att tycka den här straffen är riktigt häftig!
Dessutom spelar killen i Linköping.


Torsdag.

Himla bra dag idag igen. Kan inte säga mer än att det här vädret är fan bäst, måste vara här för att stanna! Italienskaprovet kändes dessutom bra idag, hoppas resultatet säger detsamma! Efter skolan gick jag till bilskolan för att skriva in mig. Av någon oklar anledning kände jag hur det pirrade i magen bara jag satte foten där inne. Så nästa tisdag har jag min första körlektion. Behöver inte ens skänka en tanke till hur nervös jag kommer vara då. Måste ta mitt körkort innan den 27 september, måste! Annars förlorar jag 500 :- jävla spänn till Carro. Inte alltför värt, så därför ska jag ligga i och börja plugga till teorin redan nu. Läsa fem sidor varje dag, så man inte kuggar..

Pusss!

Grattzzz!

Jag måste bara tilläga en sak. Idag när jag kom i korridoren så var det någon som bländande mig. Nämligen Sofia som tagit ut sin tandställning. Ni anar inte hur snygg hon blev!! :O Inte för hon inte varit det innan men , woow! Så grattis till my dreamygirl ;) Dessutom vet jag att en annan snygging ska göra likadant om 67 dagar! ;) Wow, ni kommer ju blända alla i eran väg!

/ E .

Onsdag.

Himla bra dag idag, hörreni! Jag har gått runt och skrattat hela dagen åt egentligen ingenting extremt roligt. Jag tror det är vädret faktiskt. För hur fint väder har det inte varit idag? Så himla underbart, verkligen vårväder! Så imorse kände jag för att vara lite somrig. Satte på mig mina chinos och vek upp dom till ett par vita skor och en halvsomrig tröja. Kändes minst sagt bra! Och dessutom gick några tjejer i klassen till ICA på rasten för att köpa glass. Jag vet inte ens hur länge sen det var jag åt glass. Fruktansvärt länge sen i alla fall. Ae, nu får jag sluta vara överglad tror jag. Eller, en sak till! Min dag gjordes också bättre genom att jag hann träffa Ronja och Carro en snabbis. Och lite träning med Karro på det med. Känns bra, känns bra. Är så sjukt avundssjuk på Carro. Imorgon åker ungen till Kläppen med massa tjejer och killar från hennes klass. Låter inte helt fel enligt mig.

Men, italienskaboken väntar innan Grey's! =)

Pusss!

In your face!

Jag skulle bara vilja meddela en sak till pappa och David. Facebook är numera min startsida. Oteknisk, in your faces!

La voix.

Det spelar ingen roll att jag försökt lyssna på den här låten i tio minuter nu.
Det funkar inte. Pinsamt dålig.
Och dessutom falskt på vissa ställen.
Opera som bidrag för Sverige?
NEJNEJNEJNEJ!
Dessutom, vad är det för fel på hennes psykoblick?



Tisdag.

Jahopp, jag fick vara hemma idag med efter incidenten imorse. Börjar bli hemskt trött på att inte få träna faktiskt. Måste göra de..typ NU! Naejvars, men imorgon. Min dag har i alla fall spenderats delvis sängliggande och delvis med mina kära skolböcker. Tror i alla fall jag hunnit ikapp det mest av det jag missat dom här två dagarna. Förövrigt är det fruktansvärt tråkigt att vara sjuk. Och det enda som går på TV är program i klass med Glamour och Tv-shop. Inte speciellt värt alltså.

Men nu börjar jag bli snurr i huvudet igen, så bäst jag lägger mig igen.

Puss!

Blää..

Vad är grejen med H&M:s modeller?
Det är ta mig fan inte normalt!



Måndag.

Snart ska jag gå över till grannarna och sitta barnvakt åt lille Troy. Egentligen är jag sjuk men, har redan tackat ja och dessutom mår jag bättre nu! Min dag har alltså spenderats liggande i sängen, men har faktiskt fått en hel del plugg gjort också. Helt omöjligt att vara sjuk nu för tiden, man tappar så sjukt mycket! Men imorgon hoppas jag att jag kan gå igen! :) Eller rättare sagt, jag måste gå imorgon. Hur många som helst som är sjuka just nu. Så, krya på er, alla sjuklingar! Annars gäller det för LHC ikväll. Vinna eller försvinna. Jag har bara en svag känsla av att dom förlorar och åker ut idag. På förlägning eller något sånt skit. What to do, what to do.

Nu väntar böckerna igen..

pusss!

Tack.

Tacka Gud för den som uppfann "Google Translation." Världens bästa sida just idag. Så fasen vad jag vore körd på italienskaprovet på torsdag om det inte vore för denna sida.

Tv-söndag.

Desperate Housewifes,
Gossip Girl,
Mia och Klara,
 Beck.
 Behöver jag säga mer? Aae, tänkte väl det.






Söndag.

Hallo people! Ännu en helg som tagit slut innan man ens hunnit förstå att den börjat. Varför är helgerna så kort och skoldagarna så otroligt långa? Undra hur många som har ställt sig den frågan.. Igår åkte jag ner och tränade och solade nere på gymmet. Nautilussolarie är grejer det. Såg ut som en kräftis, blev ju skållad, så starka är rören!
Min lördagskväll spenderades ute i Karros nybyggda hus ute i Tallboda. I sällskap med Malin och Natiz. Wow, vilket hus alltså! Inte ett dugg avis, nej nej! :) Jag hade en sjukt mysig kväll i alla fall! Vi låg och pratade, kollade på Melodifestivalen och sjöng hum..gosspel. Fantastiskt vackert också! ;) Har ni tur får ni se en video från uppsjungningen. ;) Och på tal om Melodifestivalen. Vad fan hände? Snacka om flopp. Jävla operasångare ska representera Sverige. Hur pinsamt är det inte? Och ugglajäveln som kom tvåa. Allvarligt talat, vad är det för fel på svenskarnas musiköra? Aae, patetiskt patetiskt patetisk. Gogogo Måns eller EMD istället! Tillbaka till kvällen, vi låg och pratade om allting i flera timmar innan vi alla slocknade hemma hos Karro.

Idag är det vanlig tråkig söndag som består av plugg. Just nu samhällsplugg. Puuh. Och en annan sak, varför är jag alltid så sugen på att gå på bio på söndag? På fullaste allvar, får alltid den tanken på söndagarna "naejmen, om man skulle gå på bio ikväll kanske." Höhö, Emma, Emma, Emma, du tänker för mycket!

Pusss!

Lördag.

Oj, vad tidigt jag vaknade för att vara mig..Hade en mysig kväll hos Alex igår. Carro, Ronja och Jonas var också där. Jonas är utbytesstudent från Tyskland, han har bara bott här i 5 månader så han blev ganska retad för hans ordval i vissa meningar. Men annars blev jag imponerad, vilken flyt han har i svenskan efter såhär kort tid! :P Vi tjejer tvingade Alex och Jonas se Sex and the city. Jag tror dom var uttråkade efter ungefär tio minuter. Höhö, kanske ingen killfilm. Dock fick dom revansch när dom satte på Rambo. Den filmen gick endast ut på att skjuta folk, ungefär så.

Nu ska jag ner och försöka hjälpa mamma och pappa skruva ihop min nya byrå. Wii! Behövs en större! Efter det ska jag städa och plugga en stund innan jag åker ner till gymmet för lite träning. :)

Gamla bilder på Alex, Ronja och Carro.



Pussss!

Bråttom, bråttom, bråttom! Jag ska hem till Alexander och ha filmkväll med lite folk! :) Hörs senare! <3

Fredag.

Det är väl nu jag ska be om ursäkt för att jag inte skrev något igår så, ledsen för det! Gick till bibblan efter skolan och pluggade innan jag gick till gymmet och körde. ABS pass med Karro och lite stryka på det. Så skönt att det känns som träningen börjar ge resultat, viktmässigt med maskinerna alltså. (Peppar peppar, ta i trä.) Igår har det varit en ovanligt slapp dag. Bara två lektioner innan vi gick ner till Konsert och Kongress där det var UFmässa. Mitt och Elins mål var nog mest att äta så mycket godis från montrarna på en timme, vilket vi lyckades toppen med! Men fanns en del riktigt bra företag med hum..riktigt gott godis! Step UF som bland annat består av Malin och Sofia var ju där och sålde så köpte en sommarsula som stöttning! ;) Enligt Malin behövs det..Efter incidenten nere i Spanien då alltså, när Malin höll på att tuppa av när jag tog av mina ballerinaskor på kvällen. Deras företag är i alla fall två olika skosulor som tar bort illakuktande lukt. (Kan man säga så?) Så, nu är det upp till bevis tjejer, om det hjälper! ;) Ni såg i alla fall väldigt proffsiga och snygga ut! ;) Och grattis till priset! :) Höhö, vilket reklaminlägg ni fick nu. :)



Här har ni dom! (Förlåt, jag var tvungen.) ;)



PUSS!

Natti.

Jag har nyss varit och tränat med Carro, Ronja och Tina. Vi körde ABS-passet och efter det löpbanden. Puuh.
Nu sitter jag här, har precis sett Grey's och funderar på om jag ska läsa lite Twilight. Valet är ju egentligen inte svårt alls..
PS, garvar fortfarande åt att jag ramlade i leran, haha. Idiot Emma, idiot.
Sen bjuder jag på världens finaste låt, just nu!



Klant.

Igår gjorde jag en otroligt klantig sak. Jag, Malin, Sofia och Malin var påväg till ICA för att köpa fika till Skolan är vår. Det började ju snöa igår så det var slaskigt. Tänkte gena över gräset, där det sluttar maximalt lite. Vad tror ni jag gör? Joo, självklart halkar jag och ramlade på gräset. Och vad var under gräset? Självklart lera. Så det såg ut som jag hade bajsat på mig, bokstavligt talat. Var lerig på byxorna, jackan och skorna. Blev så sjukt arg. Men nu i efterhand var det ändå ganska komiskt. Haha ja, fan vad komiskt det var. Emma i ett nötskal, hej!

Birgitta..

Jag måste bara visa en sak. (Snodde bilden utav Ylva, hoppas det var okej.) Men ärligt, våran svenskalärare, haha, garvar bara när jag tänker på henne. Hon är cirka 50 år, smal som en sticka, alltså tydliga spår på att hon har någon slags ätstörning. Ser ni henne vet ni vad jag pratar om, tjurig som in och dessutom obeskrivligt gammaldags. Alla lärare på Folkunga skriver dataskrivna prov och läxor. Men inte Birgitta, nejnej. Hon skriver förhand och hennes handstil är fan sjukt svår att tyda! :P Hennes argument för att hon inte skriver på datorn är helt enkelt att hon inte har tid åt det och tid åt att överhuvudtaget lära sig det..Lilla Birgitta, det är då inte lätt i dagens samhälle.. I alla fall har vi klagat så mycket på henne hos rektorn men ärligt talat, det har fasen varit kris! Lektionerna går knappt att vistas på eftersom hon bara spyr ut tjuriga kommentarer och lär oss absolut ingenting. Så rektorn har tagit tag i det så den 24 april får vi ny lärare. Herregud, vad skönt det ska bli! Prisa rektorn på Folkunga, pris!



Onsdag.

Okej, jag kunte inte riktigt hålla mig borta ändå. Alla har vi motgångar i skolan osv, men i längden ger det mest att ta nya tag och börja tänka positivt istället. Så, tack till alla fina som fanns där i måndags. <3 Igår var det "Skolan är vår". Det är olika aktiviteter på skolan hela kvällen och natten som tex, band som spelar, komiker som uppträder, dansgrupper, spelrum osv. Förra året var segt men iår var det roligare. Jag spenderade min kväll tillsammans med företagarna ifrån gamla klassen, himla mys hörreni. Kan säga att vi gick loss i målarrummet..Fanns inget stopp på oss. Däremot såg klassrummet ut som fan..men, det var faktiskt inte vi. ;) (Där hade jag velat ha ett utropstecken men eftersom Malin säger att jag gör alldeles för många låter jag bli nu.) ;) Jag hade i alla fall stundtals riktigt roligt igår! Tråkigt nog kunde vi inte stanna till årets förra höjdare "lågstadiediscot" eftersom sista bussen gick. Jäkligt synd!

Idag är det studiedag. Har aldrig fattat det där med studiedag. Heter det så för att man just ska studera? Måste nog vara så..Det är i alla fall vad min dag måste gå åt till. Dessvärre då alltså. Vi har äckligt svenskaprov på fredag, som känns helt onödigt att göra. Vi ska få en ny lärare i april eftersom våran nuvarande är så fruktansvärt dålig och taskig vilket har lett till att vi klagat hos rektorn, likaså den andra klassen som hade henne. Så nu ska vi äntligen få en ny lärare! Om jag säger såhär, kanske sex stycken har fått VG på hennes två prov, resten har fått IG och vissa G. Lite sjukt med tanke på hur många som hade MVG i betyg i nian och ettan. Well, nu längtar vi tills april i alla fall! Måste nog ta en paus senare, så då ska jag ner och gymma. Wow, skönt!

Jag snodde några bilder ifrån Malin. Förstår ni vad jag menar nu?










Klagosång.

Jag är ledsen men, jag orkar inte blogga. Jag har tappat lusten totalt verkligen. Över precis allt. Speciellt det som innefattar skolan. Så om jag skriver kommer det mest bli klagoinlägg vilket jag tror dom flesta helst vill skippa. Så därför kommer jag tillbaka när jag hittat energin. För just nu orkar jag ingenting.



Ta mig hit en vecka eller två...

Andra Avenyn.

Sitter och ser på Andra Avenyn nu. Det är ju bara för bra! Markus gör hela serien just nu, yeeey! Ska se klart det sen ska jag läsa lite..Twilight då, såklart. Går ju liksom inte att sluta. Sidorna bara rinner iväg. Imorgon blir det dålig uppdatering. Ska träffa Karro efter skolan. Vi ska till stora bibblan och plugga stenhårt och sen ska jag ner till gymmet och träna!




Hörs imorgon ! / Emmsss.

Gossip Girl.

Så, nu har alla typiska söndagsbesvär blivit gjorda. Städningen och lite plugg. Ska ta tag i det lite mer seriöst nu..Ska ju få göra matteprovet på tisdag! Så, det gäller att sätta det där nu. Sen har jag övningskört med "den duktiga instruktören" också. (Krav från pappa att det skulle stå så, ja.) Och idag gjorde jag framsteg, körde i trafiken, woohoo! Till och med i en rondell. Vad tror ni händer när jag ska köra in i rondellen, jo, polisen kör förbi. Som tur var stannade dom mig ju inte eller något! Men jag blev ju fasen skakis! Har nyss sett Gossip Girl, som vanligt på söndagar. Herregud, det är så extremt bra! Och deras liv, ååh, vilka drömliv dom har alltså! Dessutom är det ju så snygga killar i också. Mmhm, ögongodis..



Pussss!

Städning.

Jag är fortfarande inte klar med städningen som påbörjades för två timmar sen. Istället har jag rensat mitt rum. Sånt behövs ju faktiskt göras ibland..Ikväll orkar jag faktiskt inte plugga så extremt mycket. Känner mer för att gå på bio. "Män som hatar kvinnor" ska ju tydligen vara en hit! Vore ju faktiskt en perfekt avslutning på den här helgen!


Söndag.

Det blev ingen kväll med Twilightboken igår..Istället hamnade jag ute i Slaka av alla ställen. Fick med mig Malin och Carro också. Vi trodde det var fest men när vi kom dit var det mer en grabbkväll. För att göra det tydligare, vi tre och nio killar som satt och köre Fifa 09 till en början. Tillslut hade i alla fall jag en riktigt rolig lördagskväll! Vi satt och spelade ett spel som hette "gissa ordet" eller något i den stilen. Jag och hum, Martin var utan tvekan kvällens sämsta på det där..
Dessutom kom vi fram till en rolig sak, till att alla tolv stycken som var där gymmar på Nautilus. Det är där det händer!!

Ska ta tag i mig själv och städa mitt rum nu..Sen får vi se om det blir träning idag. Vet ärligt inte om jag orkar faktiskt. Vore samtidigt skönt med en vilodag. Jo, det vore de allt.

Pusss!

Lördag.

Heey! Har precis kommit hem ifrån gymmet. Mina fina Malin och Karro var också där och biffade upp sig! ;) Höhö. Kvällen igår var urmys! Vi köpte massa gott för att sen gå och käka pizza. Sen åkte vi hem till Malin där vi satt och lyssnade på musik och pratade. Och vi får inte glömma att vi hade lite dansuppvisningar också. Har ni tur läggs dom upp här! Snygga var vi ju i vilket fall! Perfekt fredagskväll enligt mig. Blev en hel del pepptalk inför Kreta. Längtar något otroligt nu! En vecka i Grekland med fyra bästa vänner! Jag behöver nog inte ens fundera när jag säger att det kommer vara oförglömligt!!

Nu ska jag pysa till grannarna för att sitta barnvakt till sju. Resten av lördagskvällen är ännu oplanerad. I nödfall blir det Twilightboken..Malin, jag måste komma ur min nördperiod nu, eller hur? ;)

/ Emma.

Hemma.

Till mormor: Hej, jag är hemma nu, 01.50. Jag saknar dig också! Berättar mer om kvällen imorgon! ;)

Pusss!

Fredag.

Gah, bråttom bråttom! Råkade självklart slumra till lite nyss. Inte alls planerat och nu är jag stressad. Min dag har varit fin, toppen på grädden med körsång som avrundning inför helgen! Tycker det är riktigt roligt och sjukt fint låter det också, med alla stämmor. Nu ska jag cykla och möta upp Greklandtjejerna, Malin, Karro, Natiz och Maria. Vi ska gå och köpa pizza och godis för att sen åka hem till Malin. Känner för att ta upp revanschen mot Malin angående den senaste pingismatchen..

Pusss!

Torsdag.

Jag vet inte om jag måste fått några slags superkrafter idag. Jag tror faktiskt det måste varit så. Mötte Carro efter skolan idag också. Hon bestämde sig för att köpa gymkort sen så vi gick ner mot gymmet direkt och fixade det. Började med crosstrainer innan vi körde styrkeschemat, sen kom Mallan och gjorde oss sällskap på löpbandet innan det var dags för ABSpasset, som Karro också var med på. Bara inriktat på rygg och mage så efter en halvtimme är man lagom skakis och trött. Sen bestämde vi oss för att trötta ut oss ännu mer och köra ett till pass. Box den här gången. Herregud, där trodde jag bokstavligen att jag skulle ramla ihop och typ...dö eller något i den stilen. Redan efter tre minuters uppvärmning var mina ben totalt stumma, ingen mjölksyra alls, nejnej. Vi kämpade oss i alla fall igenom hela passet. Känslan efter ha tränat så hårt alltså, herregud, den känslan är fan underbar! När man verkligen känner hur helt matt och slut på energi man är. Jag och Carro kom fram till att vi spenderade fyra timmar nere på gymmet idag. Jag tror dom kommer börja undra om vi har något hem, inom en snar framtid..Så nu ska jag sova, så jag kan förbereda mig på den totala och oundvikliga träningsvärk som kommer härda i min kropp imorgon! Förresten, imorgon kommer garanterat bli en bra dag. Körsång och bra kväll framför mig! Pussss på såna dagar!




PS, jag fyller 18 om exakt tre veckor. DS.

Onsdag.

Försöker hålla ögonen öppna just nu..Men det går fan inte! Är så frukstansvärt trött just nu. Skolar dödar mig, bokstavligt. Vet inte hur jag ska ta mig ut eller igenom skiten. Men, vad är valet? Ingenting, är ju ett bra svar. Min dag slutade lyckligtvis på ett bra sätt idag. Mötte upp Carro och Ronja efter skolan. Vi gick och tog en fika (ja pappa, du läste rätt) på Espresso House innan vi släpade oss ner mot gymmet. Mina snuttisar skulle testträna eftersom dom funderar på att börja gymma på Nautilus. Mitt tjat verkar ha gett effekt! ;) Vi körde styrka, konditon, springning blabla innan vi blev för trötta och gav upp. Dom var i alla fall skitnöjda och nu är det bara övertalning med gymkortet för dom! ;) Hoppas verkligen dom börjar där i alla fall! Sen spanade vi in snyggaste killen där idag. Har sett han flera gånger men inte förens idag jag kom på hur snygg han var. Svart linne, keps, vitt halsband, världens armmuskler, snygga muskler vid ryggen och axlarna, lite solbränd, börjar ni få en bild av hans utseende nu? Snygg som in iii , i alla fall!

Nu ska jag läsa lite bok innan jag ska bege mig till grannarna och sitta barnvakt. Ända till runt tolv ikväll, men sötaste barnen, så jag känner mig faktiskt inte ett dugg besvärad över det!!




/ ED.

To the limit.

Jag vet inte vad det här med träningen på Nautilus börjar leda till..Varje gång jag inte tränar får jag ångest. Eller rättare sagt, varje gång jag inte pushar mig själv till det yttersta så det känns som jag ska ramla ihop får jag ångest. Typ panikkänsla , "kom igen, några kilo till, kom igen, några minuter till, soppskalle." Idag tränade jag inte ordentligt. Därför måste jag alltså köra tills jag dör imorgon..Herregud, jag börjar bli orolig..Baktankar till det är tankar som jag inte kommer berätta om, för jag vet sen tidigare att det blir ett jävla liv av oro då. Aaae, jag bara väntar.

/ED.

Tisdag.

Tisdag, nya hatdagen. Känns som den aldrig ska ta slut verkligen..Provet gick tillslut ganska okej. Väldigt svårt ioch för sig. Vi har precis börjat en ny kurs, projektarbete. Mitt första intryck är att det verkar obeskrivligt tråkigt och jobbigt. Jag ska jobba med Oskar och vi försöker komma på en idé. Något som är inriktat med samhäll. Så, förslag godtages! Efter skolan gick jag, Malin och Karro och körde affropass. Också idag blev vi tillsagda att dämpa oss..Så, vi gick ut efter ett tag. Mest för att samma koreografi börjar bli jävligt tråkigt nu. Inte ens jobbigt heller. Aae, jag vill testa bodypump, fyspasset, bodyattack eller något istället. Om man ska gå på pass är väl meningen att man ska vara helt slut efter..
Sen hade vi möte med innebandyn ikväll. Diskuterade nästa säsong, nya tränare osv. Jag har dock en del funderingar på om jag ska fortsätta eller inte. Beror mycket på om tränarna byts ut osv..We will see.

Nu är pausen i DH slut!

Pusss!

Körsång.

Här är låtarna vi sjunger på kören.
Nu vet du, Mallan! ;)






Chesslåten,

Utkast: Jag börjar ...

Jag börjar undra om det är något fel på mig. Dom senaste nätterna har jag vaknat massor gånger. Och det är inte utav att någon snarkar så högt så det stör eller för att jag fryser eller något. Istället är det av att jag ligger och asgarvar. Jag vaknar alltså av att jag själv ligger och skrattar som en galning. Och jag vet inte ens åt vad? Är det normalt eller är det ett tecken på att något är väldigt fel med mig. Jävligt komiskt känns det i alla fall!

Daydreaming.

Är låten bra eller är den bra?
Bra, tror jag.


Skitplugg.

Jag suger på att plugga. Seriöst, varför kan inte jag vara sådär extremt duktig och plugga konstant i flera timmar? Varför kan inte jag vara en sån som bara behöver läsa allting en enda gång och sen få mvg? Varför kan inte jag vara duktig i skolan? Varför är jag såååå trög?!


Måndag.

Hemma ifrån skolan redan. Känner mig inte pigg alls så kändes bäst att gå hem så jag orkar plugga sen. Plugga är förresten vad hela min dag kommer gå åt till. Fan, jävla samhällsskit. Jag kommer verkligen inte hinna lära mig allt..Och ingen träning idag heller. Well, bara att bita i det sura äpplet. Imorse var det körsång igen. Seriöst, sååå kul! Just nu håller vi på att sjunga en låt ifrån musikalen Chess , grymt svårt faktiskt! Stämmor , hit och dit. Men, känns som ett riktigt roligt IV-val faktiskt!

Nu väntar samhäll..

Pusss!

Söndag.

Så, match idag då. Vi förlorade tyvärr med 8-6. Men riktig kämpar insats och ett tag hade vi helt klart matchen, speciellt när vi hade ledning med 3 mål. Men, Solfjädern vann mot oss och vann också hela serien. Fick dock en fundering i huvudet under matchen, det var 250 personer som kollade på matchen, dom hade lottdragning, bollkastning och andra tävlingar under perioderna, dessutom hade dom matchens lirarepris också. Hum, finns det verkligen så lite att göra i Motala att alla samlas i Sporthallen eller är dom bara otroligt innebandyintresserade? Vem vet, vem vet.

Just nu sitter jag och pluggar till samhällsprovet på tisdag, kapitlet om "internationella relationer." Det är sjukt många sidor och jag vet inte alls hur jag ska hinna lära mig det. Fan också, dålig planering..Åter igen! Dessutom är kapitlet tråkigare än tråkigast. Ibland frågar jag mig verkligen varför jag valde SamSam. Otroligt tråkig linje!

Bäst jag återgår till boken nu!
Puss!

Söndag.

Nämen tjaaa! :) Jag hade en riktigt rolig lördagskväll igår. Jag, Carro och Ronja gick och köpte godis, chips, läsk osv. Och nu till grejen. Det kostade 88:-! Herregud, får det ens kosta så mycket? Sen hyrde vi film och mötte Alex, Simon, Robin och Viktor. Hyrde någon äcklig skräckfilm, trodde jag skulle dö, bokstavligt.. Barnhemmet såg vi, som handlade om ett gammalt handikapphem för barn blablaa. Barn och clowner är det värsta när det gäller skräckfilmer alltså! Aaefyfan, vad äcklig den var. Men absolut sevärd! Sen åkte jag med boysen in mot stan för att träffa alla onyktra nyblivna 18-åringar som var på krogen. Puh, inte långt kvar för mig nu! Så vi var inne i stan med dom innan jag tog sista bussen hem med min sliriga mamma, faster och några fler tanter. ;) Jag kände mig som en dagisfröken som skulle hålla koll på dom. Inte ens smsbiljett kunde dom skicka. Vart är framtiden på väg..?

Nu har jag bråttom. Ska hinna städa och greja innan det är dags för årets sista match i Motala. Idag mot Solfjädern. Vore skönt med en sista vinst, så nu jävlar!




PUSS!

RSS 2.0