Lördag.

Hallow! Myysig dag igår! Eller själva skol dagen var tråkig. Jag hatar Mattias! Jävel alltså! Får säga tack till alla tröstningar! :P Fjantigt av mig, men fan, aldrig känt mig så besviken! Yeye, på kvällen träffades Malin, Karro, jag och Maria inne i stan. Efter en hel del mat diskussioner slutade de med take away i Domkyrko parken! :) Sen gick vi ner till Rix Fm. De sög! De enda vi gjorde var typ äta sockervadd! År sen man åt de! Cyklade hemåt redan vid halv tio. Helt inne i min egna lilla värld hörde jag någon ropa "Emma, emma daging!" Då var det Nanna som skrek som satt och grillade med alla jag inte sett på år! Nanna, Anna, Henrie, Therese, Emmelie, Lisen, Sanna, Sara blaablaa! Det var i alla fall alla härliga brudar från förr i tiden så slog mig ner där ett tag och hade det myys! Härligt gäng det där! Hela kvällen var i alla fall skit mysig! :)

Ska ut och sola nu! Släkt grej vid tre. Blir nog hela kvällen! :S


 

Jag älskar er! :)

/ Emma.

Väskan.

Nya väskan!


image213

Torsdag.

Hallow! Ännu en dag som inte alls var jobbig. :S Börjar verkligen ta slut på lärarnas idéer nu i slutet? :P Lämnade i alla fall in historia arbetet efter 8 veckors arbete. Tackar för den! Slutade vid ett, då blev det bikini letande med Malin som hittade en. Dock inte jag! Och stötte på Karro för en glass gjorde vi med! :) Yeye, sen handla med mamma. Köpte en väska på H&M. Visar den senare! ;)
Träning om ett tag. Aerobics. Heyhey!

Lägger in två bilder sen i tisdags. En på en brun Malin och en på en tjurig Douglas? :P
Känner på mig att någon kan bli arg över bilden. (Ska jag ta bort den?) :P

 


Pussi.

Buhuu!

Vad håller Chris Brown på med? Rihanna av alla också?
Seriöst, jag blir ledsen! :(


image208image209

image210

Onsdag.

Uyeah, började halv tio och slutade tjugo i tolv. Ganska skönt! Efter de blev de Bosses med Malin och Danni. Marängswiisch.<3 Har pluggat lite nu. Ska väl fortsätta så fort jag orkar.:/ Bluhää, tråkigast är de!
Förresten, skickade in till EastFm att jag tyckte dom skulle spela upp "Forever med Chris Brown" vilket dom gjorde! :D Sa typ "emma daging vill spela Chris nya låt för kompisen Malin som är världens bästa". Way to goo! :D
After all, hon är ju faktiskt bäst! Eller, Chris är nästan liite bättre! ;) Jag är kär i mannen.<3

Plugga vidare!

image207


puss.

Tisdag.

Tjaow! Hel skön ledig dag idag! Åkte ut till Linköping och tränade lite. Det gick sämst, om jag ska vara ärlig.:P Uschusch. Yeye, muntrades i alla fall upp av ett sms från en bästis Malin som tyckte jag skulle komma dit och sola och plugga. Klart man inte säger nej! Fast, vi är sämst på att plugga tillsammans! Men jag var tyst i hela 40 minuter! :O Övade lite på doggi med. Fan, de går inte. Jag vill verkligen klara de men fegar ur varenda gång! De är verkligen ingen rolig rädsla! :/
På kvällen var det träning. Amanda kom och hämtade mig på moppen! Körde till fel hall först men hamnade rätt sen! ;) Vi kom fram till att det är två år mellan ungen och mig! ;) Hon har nyss börjat köra moppe och snart kör jag bil. Uyeaaah! ;) Träningen var kul i alla fall! Gick helt okey!
Och nyss var ju Desperate Housewifes. Finns ju inget bättre, typ!




Pusssis.

Tisdag.

Lediga idag! Ska strax ut till Landeryd och träna golf. Sen hem och plugga massor. Och på kvällen är det träning igen! :)

/ Emma.

Måndag.

Tjahopp. Skolan idag var lugn (igen) :S. Svenska, matte och samhäll. Hål i två timmar som bestod av pluggning av samhäll. Naat! Var ju i och för sig inte så lätt att höra vad min kära samhälls kompis läste!
Yeye, några från försvarsmakten som snacka på Samhällen. Dom var tråkiga och tjuriga! Fast okej, jag ska göra lumpen ändå! Pappa blir nog stolt då!
Yeye, efter skolan var det direkt till träningen! Idag var det Flowin och Spinning på schemat. Flowin var typ en matta med friktion på. Sen skulle man ha fötterna och händerna på plattor och orka hålla emot friktionen. Går inte att förklara. Men jobbigt som tusan var det! Och sen direkt efter det spinning. Okej, spinning är vidrigt. Fyfasen vad jobbigt! Seriöst, vilka biffar vi kommer bli efter alla veckor och träningar med bara fys! :O Men ärligt, jag älskar det! Träning imorgon igen! Fast då med klubba. Jag längtar massor! Och faktiskt, nya laget är bäst!!

Förresten, är lediga imorgon! :D Fast, det blir bara plugg, golf och träning då. Men i alla fall! ;)

Pusss!

..

Mjao på Channing Tatum!


image205

Hayden Panettiere

image204

Vem vill inte se ut som henne?

Gårdagen.

Yes, kvällen igår slutade ju faktiskt as kul. Åkte till Malin efter sex för att handla lite och fixa oss i ordning. Senare kom Cissi, Kristin och Sofia. Satt mest och snackade skit typ. Fast, det var kul! Sen pyste vi till Pontus vid tio. Inte speciellt fartfyllt där! :S Inget folk och så. Var ju nästan lite deppigt där ett tag..:P På ren chansning åkte jag och Malin till Tannefors för fest hos någon. Träffade Hashi som var bäst och fixade in oss! :D Där var det faktiskt riktigt roligt. Bra drag, mycket folk man kände igen och härlig stämmning! Yeye, kvällen tog slut fort och vi cyklade hemåt vid två. Kvällen blev ju riktigt lyckad! Jag hade i alla fall skit kul!
Det tråkiga var nog att jag och Malin insåg att dreamy boy är alldeles för mycket bad boy för oss. :/ Det skulle liksom aldrig funka, när vi tänkte efter. Men dregla kan vi ju alltid forsätta göra! ;)
Tack till Malin som släpade med mig! Du är partypinglan! <3


image203

Pussss.

Söndag.

Hellu! :) Värd kväll igår! Hinner inte ta allt nu eftersom jag ska åka och köpa jogging skor! Och sen blir det sten hårt plugg resten av dagen! :/ Power walk måste hinnas med! ;)
Skriver senare!

/ Emma.

Kvällen.

Nu ska jag till Malin för att senare åka på fest! ;) Yeeey!


image200

Fräsch bild och så.

/ Emma.

!

Nu är jag lite arg här.. Läste nyss på Aftonbladet om en 18 årig tjej som blivit ihjäl körd av en rattfyllerist. Hon hade bara haft körkort några månader när hon dog. Mannen körde ihjäl henne dömdes till 21 månaders fängelse. Det är ju helt sjukt! Det är inte ens två år för ha dödat en människa i trafiken. Och han hade tidigare blivit dömd för grovt rattfylleri, rattfylleri, olovlig körning, fortkörning och en rad stölder, hemfridsbrott och misshandel. Allt det där + att han dödade en annan människa. Och han får sitta inlåst i 21 månader? Han kommer inte förändras!  Han kommer ju göra det igen och de är de någon annan som får sätta livet till.
Ibland hatar jag Sverige!

Lördag.

Allt för stressig dag igår för att hinna skriva. Skolan var okej. Fick ju ligga i vilo rummet en hel lektion för jag inte kände mig pigg alls. Ett stort plus var ju också att jag fick sov sällskap ett tag! Slutade vid fyra och köpte glass efter det med Malin och Sofia. Yummie! Sen cykla hem med en smått pinsam vant vän bakom sig. (Ingen fattar nu?) Sen stressa till träningen och ha fys i två timmar. Ajajaj så tufft det var! Körde med vikter och stänger som vägde en hel del efter 12 * 4 repitioner! Ska väl inte förneka att jag har fruktansvärd träningsvärk idag. Jobbigt var det men skönt att de kommer ge en del i längden! Stekte runt i Linköping en stund efter träningen med Lunkan, Cissi och Josse. Sjukt kul att träna med såna som är 21 och 22! Sen träffade jag Natalie, Malin och Karro inne i stan. Käkade på Coffe House By George och gick runt lite i stan! Jag tycker om er! <3 Kom i alla fall efter mycket om och men hem klockan 1! Jag gillade dagen skarpt!!

Ska städa huset nu och sen få lite plugg gjort. Ikväll blir det först "klassfest" sen vidare på annan fest med Malin.
Och båda hoppas ju såklart stenhårt på att våran dreamy boy är där! ;) Först till kvarn!! Haha..

image199


/ Emma.

Fredag.

Stressaaaaaaad. Ska åka och ha träning nu! Sen träffa Malin, Karro och Maria.

skriver sen!

/ E,

Torsdag.

Kom nyss hem. Varit på stan med mamma. Köpte en bh och fikade typ. :) Skolan var väl okej. Fast matten gick skit och då blev jag snäsiig. (förlåt.) Yeye, nu gäller det väl att inte tappa hoppet om matten. Kämpa till slutet! ;)
Ska ägna mig åt samhäll ett tag nu. Måste renskriva allting och fin slipa lite. ;)
Helg imorgon! Skööönast! MAQ träning imorgon sen på lördag är det partay med en nice bruwd.

Nu ska jag läsa nya Frida! :)

/ Emma.

Heidi Klum.

Jag vill med vara lika snygg som Heidi Klum!



image197

image196

.

You never stop, do you?
Sjukt trött på att passa upp hela tiden.
Verkar då aldrig lyckas göra dig tillräckligt nöjd.

..

Jag vill verkligen till Grekland i sommar!!


image194 image195

Onsdag.

Hallow! Lugn dag i skolan igen. Två lektioner bara! Fast, italienskan känns ju som 45 lektioner. Fyfasen vad tråkigt de är! Utan Sofia och Jepser hade jag nog dött för länge sen. Fast dom sviker mig ju snart.
Imorgon är de torsdag redan. Det går fort nu! :O Annars, pratade jag och Malin om sommarlovet idag. Fan, jag har ju inte ett skit att göra! :O Eller Gotland i 5 veckor, inte så fartfyllt. Jag vill göra något mer ju! Ska i alla fall tjata på brorsan om att få åka med han till Kroatien. Way to go! ;)

image193


Pusss, E.

Hey Ho!

Världens tv kväll idag! Först Gossip Girl. Sen Desparete Housewifes och nu Andra Avenyn. Andra Avenyn var så jävla sorgligt! Sista avsnittet för säsongen. Hur länge måste man vänta nu liskom? Jag kommer inte klara mig!
Och sen slutar det skit spännande och sorgligt. Fy! Cant wait till nästa säsong!

Imorgon är de sovmorgon. Slutar tjugo i ett. Sen hem till A och plugga! :)

Och förresten, Chris är fortfarande min man! Till dig, älskling, sluta dröm! ;)

/ Emma.

Chris Brown.

Min man. Graaaaow!
Jag är nästan lite kär.


image189 image190

image191image192

Tisdag.

Den här dagen var sämst. När jag skulle äta imorse halkade jag i trapp jäveln och slog i foten. Så nu är mina tår tjocka, fula och blåa. Gått runt och haltat som ett cp hela dagen. Så idag missar jag träningen. Fan alltså!
Yeye, hade ju bara två lektioner idag som tur va. Och nu är jag hemma och är pisss uttråkad!

/ Emma.

Aaaarg!

Jag haaaatar Håkon i Andra Avenyn! Haha, vad löjlig jag är men. Han är verkligen största pervot nåååågonsin!
Försöker våldta Olga. SVIN! Haha, jag är verkligen insatt! :P
Och imorgon har Andra Avenyn säsongs avslutning. Fan! :(

Träning..

Tränat nu! Okej, det var verkligen piss jobbigt! Men samtidigt jätte kul! Sprang först en runda på ca 3,5 km. Sen hade vi MAQ inne som står för MUSCLE ACTION QUALITY. Där man tränar uthållighet, spänst och stryka. Well, med en duktig instruktör blev det väldigt jobbigt. Och jädrar vad det skakade i benen! :O Kunde knappt stå upp alltså. :P Kul var det i alla fall! Imorgon är det Box i 1 ½ timme. Det är niiice! ;)
Nu ska jag se Andra Avenyn! :) Och imorgon börjar jag tjugo över ett! Lalalalalala! :D


Pusss, Emma.






 


Yeey! :)

Pluggat nästan klart samhälls PA arbetet och nyss taggat med pasta. ;) Pepp inför träningen nu!

Hörs senare. Puss!


Måndag.

Hallow! Inte så värst jobbig dag i skolan. Fast just nu längtar man bara efter sommarlovet! Ska bli sjuukt skönt! Menmen, efter skolan blev de stan en kortis kortis med Malin. Sen cyklade vi hemåt och satte oss vid ån och hade "picknick" med kladdkaka / muffins bakelser och gratis Loka. Det var niiice! Och kommentarer om hur gott de var fick vi också! ;) Mumsigt!

Ska snart åka och träna första försäsongs passet. Verkligen satsning i år! Träning fyra gånger i veckan med gym instruktörer och grejer. Och träningarna är bara aquabike, step up, skivstänger, löpning, MAQ, Boxning, pilates, vatten gympa och såna grejer! Så de känns faktiskt ganska kul! Och vill man komma i ett bra lag så är de hård satsning nu! Gött! Den här veckan tex, är de träning fem gånger! :O Måndag, tisdag, torsdag, fredag och lördag. Wuho. Jag är i alla fall villig att träna hårt! ;)

image187

Puss,

Woops!

image186



Skandal par nummero uno? Två kända sångare med drog problem. Aaajaaj.

Gossip Girl.

Passade på att se några avsnitt av Gossip Girl idag eftersom det var maraton på Kanal5. Har faktiskt inte sett ett enda avsnitt eftersom de är samma tid som jag tränar. Men, det var ju fasen bra! Fast, slår OC gör de ju faktiskt inte! ;) Och jag blev (säkert som alla andra) lite smått kär i Nate! Raaaawr, vilken snygging!



image184 image185

Sjukhuset.

Hallu! Har spenderat min dag på sjukhuset! :S Mådde skit i morse så vi ringde sjukvårds upplysningen och dom sa åt mig att komma in. Fick åka dit och ta lite olika prover. Så nu går jag på antibiotika.
Mår fortfarande pissigt. Det här suger.
/ Emma.

Kvällen.

Hemma från en hel mysig kväll nu! Började först med gäster. Jag och Matte stod mest och slog golfbollar över vattnet! :) Åkte sen in till stan och träffade Malin, Johanna, Karin, Maria och Emma på Steves! Sen kom Natalie och Karro. Spenderade kvällen med att prata massor och ta roliga kort med Karins proffs kamera! :O Super kul var det i alla fall!
Nu underhåller jag mig själv med att prata med en sjukt flummig person. Och just de, har just avnjutit min kladdkaka / muffins bakelse.  Muuuums så god!
Imorgon måste jag köpa ny plattång. Tar fortfarande emot bra tips om plattänger! :D

Nu ska jag kanske ut och träffa en viss person! :) Mjaao!

image183

Pussss!

Wuhooooo!

Min blogg har blivit officielt pimpad! Fan, jag är så löjligt glad nu alltså! :D Den blev helt sinnes sjukt snygg!!
Nu är jag en i gänget, med snygg blogg! Känns bra bra bra bra!
Jennifer är design guden! Tack till tusen för hjälpen! Checka hennes blogg. Hon vet vad hon gör med designs!



Puss på alla!

Världen går sönder!!

Bakat nu! Världen godaste kladdkaks muffins! Sjuuuuukt gott! Yeye, blir till gästerna ikväll! Så jag får dom inte för mig själv.:( Har en sorglig sak att berätta... Min plattång började brinna nyss!! Den luktade bränt och sen när jag stängde av den började den ryka och brinna. Haha, ganska komiskt. Började pinsamt nog tjuta när den brann! Haha, de är tufft.. Men helvete, vet inte hur jag ska stå ut nu! Min bästa vän ju va fasen! :P Fast mamma har lovat att vi ska åka och köpa en ny imorgon. Jag vehöver tips på någon ny! Så snälla, säg någon bra plattång?!
Annars blir det fika ikväll med Malin, Johanna, Karin, Emma, Maria, Dennis och Erik! :)

image179

Buhuuuu. :'(

Lördag.

Heey! Lördag idag. Nice nice! Ska få lite historia gjort, städa och baka idag. Wehu. Och ikväll blir det kanske att träffa gamla klassen. Just nu är ju vädret ganska tråkigt, så vi får se hur de blir! Hoppas de klarnar upp lite i alla fall! :)

/ Emma.


Fredag.

Hallo! Slappis dag i skolan idag. Såg på film på två lektioner och sen var det bara matte och gympa. Alltså jätte skön dag! Hela veckan har varit slapp faktiskt! Kommer väl slut spurt nu sista veckorna dessvärre! :S
Gick på stan efter skolan med Malin. Haha, bruden är seriöst knäppast! Men heey, jag gillar henne ändå!
Blir tydligen slappis kväll hemma idag. Seeeeeeegt!! Imorgon blir det golf + grillning! Nice nice.
 
Nu börjar "Så ska det låta"! Yeey!

/ Emma.

image178

Like it!

Korkade blondiner. Snygga killar. Fest varje kväll. Äckligt dyra bilar. Fina lägenheter. Dyra ljuva livet i Hollywood.
Heeey, jag är fast i The Hills!

image177

Torsdag.

Slappis dag i skolan idag! Slutade tio över ett. Cyklade hem och såg på tv och råkade somna. Som vanligt...
Borde väl plugga lite. Eller gå ut och gå. Någon ska jag i alla fall göra! :) Helg imorgon. Det är heeel nice!
För en vecka sen var jag i Paris just nu! Vill tillbaka!!

image176

/ Emmssss.

Grr!! ^^

Top tio snyggaste killarna!

 1. Christian Troy. Mjaao! Absolut snyggast!

 2. Jude Law. Seriöst, jag smälter!

 3. Columbus Short. Ser man Stomp The Yard dreglar man..

 4. Fjorton Suger killen. Hans leende gör allt!

 5. Matthew McConaughey. Han är faktiskt rå het!

 6. Zac Efron. Hans söthet går ju inte att förneka..

 7. Paolo Nutini. Sjunger som en gud och sjukt snygg!

 8. Prins Carl Philip. Han är ju faktiskt ur söt!

 9. Christian Ronaldo. Förtjänar egentligen en högre plats om man kollar magrutorna! ;)


 10. Fredrik Ljungberg. Vem tycker inte han är snygg?






Sniiiggt!

Är jätte sugen på att köpa massor kläder! Men, min plånbok ser för tom ut! :O

image163image164

/E.


Onsdag.

Hellu! Lugn skol dag idag. Sovmorgon sen var de bara två lektioner. Very niice! Skulle åkt ut till Landeryd efter school med mamma men äsch, de blev inte riktigt så. Bara kollat på tv och film sen dess. Skönt faktiskt..
Ska duscha och baka kladdis nu! Sen lämna cykel och sen är de ju Greys! GILLAR´T!

image162

(Äckel bilden! ) :P

/ Emma.

Tisdag.

Heey! Har inte riktigt haft lust att skriva idag! Nationella gick annars sämst! Kunde verkligen ingenting. Och sen när Carro ringer och säger alla svaren. (ungen har ju fasen mvg i typ allt.) insåg jag att jag ja, samlat ihop typ fyra poäng! ;) Haha, way to go emma! Efter skolan gick jag på stan en stund! Sen åkte jag och kollade på korp fotboll med Malin och Karro. Fast, vi satt mest och klagade! Vi hade lätt tagit dom! ;) Sen cyklade jag hem och såg på bästa Andra Avenyn och Desperate Housewifes! Någonting säger mig att jag inte är den enda som älskar de programmet? ;) Sjukt bra! Vill ha deras liv, utseende och hus! :O
Nu väntar sängen!

image160image161


/ Emma.

Måndag.

Hellu! Har inte gått att skriva på blogg förens nu! :S Kvällen har typ spenderats framför datorn och tv:n. Ganska boring men ändå skönt! Borde ha sprungit en runda men orkade verkligen inte! Äsch, jag tar det imorgon!
Imorgon är det Nationella Prov i Matte! Jag är så nervös!! Men ska klara de! De ska jag!!
Nu ska jag sova. Tidigt för en gångs skull! :)

image159

Pussis.

,.

Sitter i skolan nu. Missade sovmorgonen imorse också. Kändes ju jävligt peppt menar jag! :) Yeye, har svenska nu och skriver novell. Har kört fast totalt verkligen. Panik!! Ska i alla fall träffa Karro efter skolan för en glass! ;) Och sen måste jag ut och gå ikväll! :/

Nu ska jag ringa Carro Kihlgren babe!


/ Emma.

.

Mucho trevlig kväll igår! Spenderades i Trädgårn med vattenpipa och beach volleyboll sen till Steves för att träffa ett litet gäng! Och sen tillbaka till Trädgårn där massor band spelade! Älskar såna kvällar! Yeye, idag har jag lekt med Malin. Vi köpte godis och energi dryck och var ute i solen i det just nu underbara vädret!! Och just de, tuggummi åt vi med! ;) Tuggummi automat for the win! Hon är bäst bäst bäst!! När jag kom hem fick jag lite samhäll gjort. Sen såg Andra Avenyn såklart!
Och just nu är jag pepp på allting! I veckan vill jag bara glassa, grilla och götta i solen med underbara människor! ;)

image158

Yes!

Nya kläder!
Från Zara, Svea, H&M och Koola Anna! :)




Snyggt!

image148

Raybans Wayfarers är ju så sjukt snygga!
Jag vill bara, ha, ha, ha dom!!

Bilder!

Bilder från Paris!
Klicka för att förstora.







image147

Paris!

Bonjour! Hemma från Paris nu! Måste säga att Paris var en grym stad! Sjukt vackert och trevliga människor! Bodde 1 minut ifrån Triumf Bågen så det var verkligen jätte lokalt med! :) Har kanske gått cirka 5 mil på dom här dagarna. Jädrans, vad ont i fötterna man fick! Fransmännen var trevliga! Ganska dåliga på engelska men trevliga. Och kan väl inte förneka att dom var ganska flörtiga. Fick ju en hel del ragg..;) Naejvars. Men jag blev lite kär i en kille som satt på en resturang. ;) Mucho söt! och flörtade gjorde han med! Höhö. Har kollat in i stort sett allting i hela Paris tror jag. Notre Dam, La Fayette, Eiffel Tornet, Triumfbågen, Mona Lisa, Sacre Cúre! Ja, allting. Vi åkte faktiskt inte ända upp i Eiffel tornet! Kön var tre timmar lång! :O Men vi gick till andra våningen vilket räckte eftersom bara det var helt sjukt högt!! Man såg verkligen hela Paris! Och La Fayette var skit coolt! Tio vånings varuhus med bara Dior, Louis Vitton och såna sjukt dyra märken! Och sen var Sacré Caúr jädrigt häftig! Gick in och tände ett ljus för morfar! :) Paris är i alla fall helt klart sevärt!

Nu ska jag ringa en mes.

/ Emma.

Paris!

Kom nyss hem efter ha varit ute på power walk med min bästa! ;) Blev en runda på lite mer än timme! :) Very nice, speciellt med sånt sällskap! Fast, jag hängde inte riktigt med i tempot! :P Men det var trevligt ändå! Malin är verkligen en person de är hur lätt som helst att prata med! Kanske de som gör att vi är så bra vänner! :) Menmen, packat de sista inför morgondagen nu! Åker här ifrån vid fyra inatt sen går planet vid sju från Nyköping! Alltså har vi hela dagen i Paris imorgon! Vilket innebär kanske upp i Eiffeltornet! Fasen, jag måste våga!! :P

Nej, nu ska jag duscha!
Kommer tillbaka på fredag igen! ;)

image133 image134


PUSSSS! Ha det bäst! :)


Måndag.

Hejsan! Sooft skol dag idag. Typ inga lektioner. :) Efter skolan blev det stan en stund med Danni, Sofia och Lina. Sen kom Malin efter sin sånglektion! :) (Hon sjunger finast!) I alla fall så gick vi ett tag, sen åkte alla utom jag och Malin hemåt. Traskade vidare och checkade!

Och i natt, då jädrar! Då åker jag till PARIS! Planet går vid sju imorgon bitti så åker redan fyra här ifrån. :S Uschusch. Men niice blir det! Så imorgon eftermiddag när jag förhoppningsvis står uppe i Eiffeltornet är min klass i Stockholm på UF Mässa. Tråkigt läge minsann! ;) Hoppas man vågar sig ända upp i Eiffeltornet bara! De är ju ändå 300 meter.:S

Yeye, packa vidare sen se Andra Avenyn och sen ut och gå med Malin! :)



/ Emma.

Hjälp!

Okej, jag fattar noll av kodmallar blablaa om hur man får så snygg design på bloggen som typ alla har!
Min är ju inte särskilt lockande. Så om någon kan förklara eller hjälpa mig med design skulle de uppskattas massor!!

Säg till i så fall! :D


/ Emma.

..

Hela söndagen har gått åt! Gick ganska fort. Har typ pluggat historia och kollat på tv.
Ganska skönt men samtidigt tråkigt..:P Wellwell, blev i alla fall lite telefon road på kvällen! I liiike!
Skolan imorgon. Känns lite lagom segt sådär! Och när jag kommer hem måste jag packa inför tisdag! :O
Åker ju imorgon natt. Yeeey, de blir nog fiint.
Hemlighetsfull jag är som inte säger va? ;) Ledtråd är att de är mode staden (tror jag.) och de finns många som använder basker där.;)

Nu ska jag läsa Frida tidningen där intervjun med Kenza finns med! :)

image131


Pussiiis!

The rose of the day.

Helgens ros går helt klart till David.
Tack för du lyssnar!

<3

image130


<3

Sommar bilder!
Jag får verkligen jätte starka minnen utav dom!

 



Söndag.

Häppåre! Gick upp tidigt för att vara mig idag. Redan runt tio! :O Sitter just nu och ren skriver historian på datorn. Annars idag, måste jag göra en hel del historia! Sen ut och gå, kanske till Tannefors Sluss Café för en glass! Mysmys. Samtidigt är jag sugen på att träna golf! Yee, vi får se vart världen vänder mig..

Nu ska jag ner och äta kladdkaka till frukost! Yummi!

image113

Låt mig vara!

/ E,

Sötisar.

Aaaaw, sitter och kollar på massor Golden Retriver valpar! Guuud, dom är så sööta så jag smälter!
Skulle göra vad som bara för att ha en Golden. Fy, dom är ju så gosiga. Och inte ens jag kan vara rädd för dom.

   

Dom är såååååååååå söta!!

Snyggast!

Urban Outfitters har nog coolaste kläderna!

Ska nog beställa hem det här imorgon!

Raaawr.

Okej, dom är världens kändaste skandal drottningar. Men fan, vad snygga kläder dom har!


image105

Lördag.

Hejhopp! Kom nyss hem från Ikano där jag var med brorsan! :) Köpte ett linne på Gina Tricot som jag nog ska lämna tillbaka. Min plånbok svider nämligen... ;)
Yeye, kvällen igår spenderade som sagt var hos Malin en stund. Vi pratade och var allmänt snygga (hum?) i ett par solglasögon! Haha, garvar ihjäl mig åt bilden jag tog på Malin när hon hade på sig dom. Men lägger jag ut den är jag dödens!



Pusss.

Words.

För mig är det sjukt viktigt att ha en vän som ställer upp och lyssnar i alla lägen.
En vän som får dig på bättre tankar.
Jag spenderade min kväll med just en sån person.


Vem skulle hjälpa mig uthärda livet härute?
Vem skulle ge mig den kraften som jag måste få?
Vem skulle trösta mig, jag är så liten på jorden.
Om du inte fanns till, ja vad gjorde jag då?

image103

Du är världens underbaraste.
PUSS!


Fräscht!

image102image101

Fjantigt snygga byxor från Adidas och fjantigt snygg tröja från Baghera!
I liike! 


Yeee!

Nya linnet från Monki! :)

image100

,.

Kommit hem från stan och så nu! Blev en liiten runda med Karro och Malin! :) Dom åkte iväg runt fyra. Gick kvar till halv sex och letade "gubbyxor" som en dåre utan framsteg..:/ Wellwell, kom hem med ett linne från Monki tillslut!

  
Bilder sen sminkningen idag! :)

/ Emma.

..

Hemma från Make Up Store nu! Blev riktigt fin. Även fast de kanske var lite mycket party party eftersom alla kollade på mig på stan efter. :P Men lite ovanligt och sommrigt! Bilder kommer senare.
Ska in till stan nu iiiigeeen! Och ikväll ska jag samla ihop ett gick till att spela fotboll. För, ja, jag dör av uttråkan.

Jag hatar att jag aldrig verkar räcka för dig.
Eller, räcker jag till för någon nu för tiden?
Ye, som om någon skulle bry sig.


/ Emma.

Sminkning!

Heeej! :) Ska nu kila in till stan till Make Up Store på smink kurs! Ska bli riktigt roligt faktiskt! Sen får man välja något till ett belopp av 500:- BEHÖVANDE! Sen blir det nog stan runda och senare kanske ut till Landeryd och träna golf! :)
Är också väldigt sugen på att spela fotboll! :O Bilder på sminkningen kommer nog sen! :)
/ Emma.

image97


..

Jag måste backa.
Och du vet tydligen inte ett skit om mig..

Want it!

Har suttit och kollat på byconcept.se. As grym sida med annorlunda kläder! :)


image93

Texten på tröjan säger allt!
image94
Just dom här glasögonen vill jag ha! Grejen är att dom kostar 1400:- :(

,.

Uttråkaaaaaaaaaaaaaaaaaad!! Jag måste ta tag i mitt förbannade liv alltså!

image92

Den här bikinin vill jag ha fast i hel svart! :)

Aaaaaaaarg!!

Måste skriva av mig lite här nu va! Kommit på att jag är en ganska hatisk person av mig. :P "Hata är ett starkt ord". Men, de finns några jag fullständigt hatar utan anledning egentligen.
Tex, hatar jag Linda Bentzing! Fyfan, måste vara Sveriges mest uppblåsta människa. ALLA låtar hon gör låter lika dant och hon är ju så grovt överdriven och framfusig så man spyyyr!

Och sen hatar jag såna där dom står på stan och frågar om "man har tid en stund". Kommer fasen inte på vad dom heter men alltså, greenpeace, läkare utan gränser och så. Visst, de är jättebra saker dom står för. Men fasen, dom följer alltid efter dig när du dragit den klassiska, "jag ska med bussen, jag har bråttom" eller något. För ett tag sen var det en kille som stannade mig på stan. Han började snacka om Green Peace och bara för han såg så nördig ut så var jag tvungen att stanna! Han stod där och pratade om hur valar dör av avgaser osv. Han pratade i en kvart och jag missade två bussar pga de. Men som sagt, han såg så nördig ut så jag hade inte mage att gå därifrån. Men i alla fall, när han snackat i 20 minuter sa han. "Eller förresten, du är väl 18?" Alltså, yee, right. Slösat 20 minuter på något jag inte ens kan skriva på i slutändan.:P

Just de, jag hatar dom där mobil reklamerna också. Dom där "Jamba". "Den nya radarn till din mobil. Sms:a radar till 72356." Blaaablaaa. Bullshit!

Och sen hatar jag såna som aldrig har en egen åsikt, vegetarianer (för dom på Folkunga är så sjukt överdrivna med det här.) och Nazister! Okej, nazister hatar jag nog mest av allt egentligen. Jag har absolut ingenting att säga om dom mer än att såna människor borde få ett nackskott direkt alltså.

Ursäkta mitt extrema skrivsätt . :P

image90



/ Emma.

Torsdag.

Yeey. Valborg igår. Det var helt okeey! :) Började med grillning här hemma. Grill kungen helt klart! ;) Sen åkte vi in till stan vid 12 där det var lite halv tråkigt. Men, träffade en del gamla friends som livade upp! Wellwell, cyklade hemåt med Malin och Maria vid två. Sen stod och hade "serious talk" med Malin till halv tre för att sen cykla hemåt igen.

Vet inte alls vad jag ska göra idag! Kanske hyra film och köpa pizza och godis. Värt med fettis dag! Fast, fan vad patetiskt att göra det ensam! :P

/ Emma.


RSS 2.0