Paus.

Bloggpaus framöver. Jag skriver ändå bara för att skriva.
Vi hörs någon gång.
Pusss!

.-

Vissa människor har en förmåga att svika gång på gång.
Men, jag börjar bli van. Jag klarar mig.
Ja, jag klarar mig utan såna.


Tisdag.

Bluhää, vad jag hatar att vara sjuk. Visst, det är skönt att sova till ett men usch, vad rastlös man blir! Säg någon gång jag inte är rastlös men ändå liksom. Har spenderat hela min dag framför Andra Avenyn. Nice nice! Sen kom pappi hem med våran nya lilla "leksak" ;) Längtar tills jag har körkort! Wrooomwrooom, då börjar vuxenlivet. Tog en sväng till kussarna för att hum..visa upp bilen? Grabbarna spenderade nästan en timme med att diskutera däcken, ljusen, lamporna och fasen allt vad det var.

Nu spelar mitt kära lag match. Surt att inte kunna vara med..Men förhoppningsvis vinner dom och i helgen är det ny match. På tal om helgen, vad händer? Blir det bowling, tjejor? Vore ju myspys i så fall!
Nu ska jag nog ta och slå en pling till Malin och se vad som händer i hennes liv. ;) Får se om ungen har tid.
Aaae gör såhär istället, Malin, om du ser de här och har tid, ring mig! :) Saknar den tjejen idag!
Imorgon ska jag vara frisk. Ska ju leka med Natalie och Karro efter skolan. Hänga lite på Guns Hobbybod. ;)




Snart, snart, snart..

Pusss!

Tisdag.

Hemma idag.
Feber.
Förkyld.
Inte nice.
Missar matchen ikväll.
Ännu mer o nice.


Spöken?

Jag tror det spökar i mitt hus..Inatt började mitt alarm ringa på min gamla mobil. Jag hade tagit ut batteriet och alarmet hade stängts av för en vecka sen. Ändå började det ringa klockan ett i natt. En signal som överhuvudtaget inte finns på mobil och dessutom hade alarmet tidigare varit ställt på sex. Och sen försvann mitt får helt plötsligt. Mitt älskade lilla får. Booboo. Håna mig, visst. Men, mitt får. <3

Måndag.

I'm such a bad girl! Jag var inte i skolan idag..Istället åkte jag till Lidköping för att kolla på ny bil med pappa. Haha, pappsen var sällskapssjuk ju! Kunde inte låta honom åka ända dit helt själv, för guds skull! ;) Men det var en trevlig dag och efter mycket om och men lyckades vi sälja våran bil och imorgon står en BMW parkerad på familjen Dagings garageuppfart. Inte mig emot! Den ska jag steeeeeka i sen! ;) Fyfasen vad nice! Malin, du minns fortfarande att jag ska hämta dig när jag tagit körkort va? ;) Vi kommer se för bra ut! ;) Förresten, min pappsi är allt bra han! Han var som ett barn på Julafton när allt var klart. Haha.

Ska snart sitta barnvakt.. Säger bara puuh! Men det blir säkert kul!

Hörsss! Pusss!

Söndag.

Farsdag idag ja. Det firades hemma hos farmor och farfar som jag inte träffat på hum, fem månader? Och dom bor fem minuter ifrån oss. Hur sjukt är det inte? Jag träffar min mormor som bor på Gotland oftare. Men vet ni vad, jag bryr mig inte! Skiter i det fullständigt faktiskt. Behöver det inte alls. Menmen, enda syftet med att åka dit var att äta kakor tills magen sprängde. Vilket jag nästan gjorde. Min farfar har varit konditor så ni kanske fattar vinkeln? ;) Kul att träffa kussarna i alla fall!
 
Annars mår jag så sjukt jävla bra idag! Vet ni varför då? Joo, jag har inte ett dugg att plugga idag! Fan, vad jag njuter! Tog inte med en enda bok hem i helgen. Wooow! Snart börjar Gossip Girl. Söndagens räddning! Jag hade lite halvpanik att det skulle vara uppehåll efter förra veckans avsnitt, men icke då! Tacka gud för det! En timme full av lycka.
Sen ska jag möblera mitt rum. Igen.. Hoppsan!

Pusss.

.-

Jag skulle nog göra vad som helst för att få se ut som någon av dom här fyra.
Vad som helst.








Lördag.

Klassfest igår. Det var minst sagt lyckat! Fan, vad kul det var! :O Alla släppte verkligen loss och det verkade i alla fall som alla hade grymt kul! Kvällen bestod av dans, dans, skratt, skratt och sen lite mer dans och skratt. Ibland saknar man faktiskt den där klassen lite. Menmen, kvällen var som sagt riktigt lyckad och absolut en av dom bästa kvällarna på länge! Frågan är om det hände några pinsamma incidenter? Tror endel kommer skämmas pyttelite på måndag! ;) Men ässsh då! Alla pyste hemåt med sista bussen vid ett. Då drog ju jag och Malin och Danni hem till Danni och sov där. Eller vi somnade sent, men aja. Innan dess hann vi stå utanför Ronja och skrika så ungen tillslut kom ner. Höhö, jag hade tydligen klappat hennes hund massor också? Och igår var första gången jag bar en katt! Haha, wow, ten points!

Idag mådde man (jag) väl som jag förtjänade. Illa, illa. Som tur var lär man sig ju av sina misstag! ;) I alla fall i detta läge! Fast egentligen, det var det så värt! Efter ha chillat lagom hos Danni ett tag var det bara att åka till samling inför match..Det kändes faktiskt bra idag! Dessvärre förlorade vi..Första matchen vi förlorat så det kändes en aning surt. Onödiga mål, som släpptes in alldeles för lätt.
Tror faktiskt jag ska göra något galet som att gå och lägga mig nu. Är verkligen sjukt trött efter dom knappa timmarna vi sov i natt! ;) Imorgon bitti är det match med DU. Samling halv nio (?) Helt galet! Vi får se hur jag gör, jag behövde inte spela!




Ett stycke fina bilder!

Pusss!

Klassfest!

Hallo! Jättesnabb uppdatering nu. Har ganska jättebråttom. Ska fixa mig sen ut till Brokind för klassfest med gamla klassen. Hoppas det blir kul! Jag ska däremot ta det alldels för lugnt. Har seriens viktigaste match imorgon nämligen. Det taggar vi! Jag och Malin ska sova hos Danni. Så skriver kanske imorgon! :)

Pusss!

Torsdag.

Okej, Psykologilektionen visade sig vara ganska okej tillslut. Vikarien pratade mestadels om hur det var att leva med tre handikappade barn. Ganska sjukt att få tre barn, och alla blir handikappade. Dom hade Aspbergers, Autism, AD/HD och fan allt vad det var! :S Lite sorgligt faktiskt. Menmen, nu är jag hemma i alla fall och har gjort klart Svenskaläxan. Cred till mig! Har nog aldrig gjort en svenskaläxa. Och ingen annan läxa heller för den delen. Oviktigt? Yeees! Kan ju passa på att klaga lite på jävla Östgötatrafiken. Fortfarande ingen ändring på skolbussen och dom har fortfarande inte publicerat min "Dagens Ris." Haha, nästan skamligt ju! Ärligt, vad är deras problem? Vad är svårigheten med att sätta in en extrabuss?! Jag vet att Sofia tycker likadant. Även fast ungen har turen att bo tidigare i Hjulsbro än mig, så hon får sitta varje morgon! ;)

Snart är det träning som gäller. Har inte kunnat träna på nästan två veckor så är sjukt peppad nu! Ska springa tills mina ben faller av. Typ så, ja. Imorgon är det klassfest som gäller. Eller klassfest med gamla klassen. Jag är taggad till tusen! Det kommer förhoppningsvis bli galet kul! :D

Pusss!

Torsdag.

Hallow! Sitter i skolan nu..Har haft dödensdag och jag är helt sjukt trött. En lektion kvar..Med ungefär världens sämsta vikarie någonsin! Psykologi är riktigt intressant men hon gör det såååååå segt! Ska hemåt direkt efter skolan. Hem och plugga. sen träna, äntligen!! Men först, en och en halvtimme psykologi! ;)

Pusss!

Helvetesbok!!!

Vad ni än gör. Läs aldrig denna bok!
Kom igen Emma, 60 sidor kvar!



Onsdag.

Inte alltför bra uppdatering idag. Men jag har inte varit hemma så mycket..Har ju "pratat" på Munken om Folkunga. Eller pratat och pratat. För det första delade vi nästan bara ut lappar och pratandet stod Malin för. Vet inte vad de är med mig, jag gillar verkligen inte att prata inför nya människor längre! :S Det var i alla fall riktigt kul att vara tillbaka på Munken. Många lärare som kom fram medans många bara hälsade och gick förbi. Inte alls trevligt faktiskt! Dagens mest pratsamma var utan tvekan Möller. Honom saknar man en hel del faktiskt! Våran kära lilla skåning missade vi tyvärr! Efter ha varit där fick jag pysa till Folkunga. Spenderade några timmar med att plugga Historia, eftersom jag skulle ha prov senare. Vilket inte gick bra. Inte bra alls. Blir så sjukt trött på att hur mycket jag än pluggar går det åt skogen! Behöver nya inlärningssätt eller helt enkelt lite mer vilja. För just nu går det inge vidare alls! Sen på hemvägen hade jag otur på bussen hem. Det gick på en kille som hade med sig en pitbullhund. Och självklart satte sig hunden mitt i gången. Jag är ju ganska livrädd så jag kom helt enkelt inte av. Fick åka några hållplatser extra för att vänta på att hunden gick av. Då var det ju lite tur att Sofia muntrade upp mig med sms! ;) Mobilnörd, huuuh? Måste nog ta och ringa Jögge! ;) Obeskrivligt skönt att inte vara rädd för Douglas längre. Men en hund räcker ju tyvärr inte..

Hade tänkt njuta av att slippa plugga ikväll. Men inte då, glömde ju bort att jag hade Engelskaboken kvar att läsa. Plus Svenskafrågor. Räknade ut att om jag ska hinna läsa ut hela boken ikväll måste jag sitta fyra timmar och tjugosex minuter. Så det är väl hög tid att jag börjar läsa nu?

Pusss!

Tisdag.

Jag kan inte riktigt förklara hur sjukt trött jag är just nu. Kom hem ifrån skolan för en timme sen. Har varit där sen åtta imorse. Det har ju varit Öppethus hela kvällen. Inte så peppt men Malin J gjorde de hela ganska mycket roligare med sitt flumm! Rolig människa det där. ;) Mycket folk var det ju i alla fall. Aja, 13 timmar i skolan tar på krafterna i alla fall..Och nu måste jag börja plugga med. Wooow! Naat. Har Historiaprov imorgon och en engelskabok på 234 som ska vara utläst till imorgon. Emma har läst 112 sidor nu. Ni kanske förstår hur körd jag är? Blir antagligen att jag är uppe hela natten. Även fast jag inte riktigt kan beskriva hur mycket jag vill lägga mig i min sköna säng och sova nu. Jatack, det vore skönt.

Imorgon ska jag och Mallan stå på Nya Munken och prata om Folkunga. Inte mig emot. Kul att träffa alla igen plus att vi slipper några lektioner! ;) Och vi längtar, efter Johnnys goda mat. Som på den gamla goda tiden, menar jag. ;)

Pusss!

Aj aj.

Jag och Karro började med godisförbud idag. Ända fram till Julafton klockan 15. När Kalle börjar. Dumt förbud..


Rykten säger att..

  • Rykten säger att jag och Danni bevittnade vänsterprassel i matsalen idag. Djälvulens tjej tillsammans med en lite halv blyg kille? Det går inte ihop sig överhuvudtaget. Men vi har starka bevis, bildbevis.
  • Rykten säger att Sofia tycker ED överdriver när hon skriver om hennes dreamboys i varje inlägg. Egentligen finns bara en person i hennes tankar...Och vem det är, vet bara ett fåtal.
  • Rykten säger att Malin har börjat skriva mer och mer om killmode på sin blogg. Frågan är om antal unika besökare sänks eller höjs på grund av detta? ED tror starkt på det sistnämnda.
  • Rykten säger att Karolina försöker dra med sig ED till Idol Party Tour i Norrköping på lördag. Förbindelser säger att det kommer bli en flopp, därför väljer hon att tacksamt säga nej.
  • Rykten säger att dem framgångsrika och mycket omtalade "Step UF" kommer ha sin första säljning imorgon. Kommer deras säljarröster locka till sig kunder och leda till oerhört pengaflöde? Det återstår att se.
  • Rykten säger att det är galen klassfest på fredag. Den enda funderingen är varför en viss person valde att tacka nej redan tre veckor innan festen. Anledningen sägs vara att han skulle träffa sin flickvän...Huum?

/ ED.


Måndag.

Jamen, det var ju verkligen underbart att komma tillbaka till skolan! Var glad hela dagen faktiskt...NAAAT! Buhuuu, kan det åtminstonde inte vara en vecka lov till? Det skulle uppskattas!! Aja, skolan flöt väl på ganska okej i alla fall. Hände faktiskt ingenting spännande. Eller jo, det där med katalogerna var ju lite extra ändå. Höhö, jag har redan spanat igenom hela katalogen faktiskt. Patetisk som jag är.. Aaaemen, underhållande, minsann! Sen upptäckte jag att den snyggaste killen i hela katalogen tydligen är Simones kusin. Tror jag ska ta och ringa henne på stört nu! ;) Haha. Måste sätta igång att plugga nu..Imorgon kommer jag gå i skolan ifrån tio över åtta till nio på kvällen..Hör ni hur det låter? Jag ska tydligen vara värd för öppethus imorgon, så vi ska vara där heeeeeela långa dagen. Och jag som har träning + prov dagen efter. Jag är körd. Jag vet.

Förresten, kolla in här. Kommer komma upp filmer sen igår lite senare! ;) Mycket underhållande gott folk!

Pusss!

Söndag.

Klockan är över tolv vilket betyder att vi börjar skolan typ, idag. Sorgligt men sant..Jag orkar verkligen inte, jag gör inte de!! :( Buuuuu, för skolan! Min sista dag på lovet har som tur var varit väldigt bra. Övningskörde vilket faktiskt gick strålande! Jag ska ta körkort så snabbt som möjligt efter jag fyllt år. Och det är ju den 26 Mars, lite stressigt, men aja. ;) Sen var det hemåt och se Desperate Housewifes och Grey's. Två av dom bästa programmen. Fast allra bäst är ju Gossip Girl som visades senare på TV:n. Ooohgud, så bra det är! Ni som inte följer de, jag har inte ens en kommentar åt de! ;) Gaaah, spännande avsnitt! Vad hände med Blair och Chuck liksom? Vem hade kunnat ana att Chuck helt plötsligt förändrades till ja, riktigt söt och snäll. Det ändrade min bild av honom, big time!! Efter Gossip Girl stressades de inåt stan för att möta upp Malin, Karro och Maria. Vi gick och såg High School Musical 3. Den sista. Sorligt men sant. Aaaw, så söt film! Man blir ju så glad av dom filmerna! Jag vill också kunna sjunga som dom, och se ut som Gabriella. Drömmar, drömmar. Lite ironiskt att de var vi fyra plus två killar i hela salongen. Stackars killarna..Dom kan inte ha hört mycket av den filmen i alla fall. Att vara tysta är inte våran starkaste sida..

Ska pysa till sängs nu. Som tur var börjar jag tjugo i elva imorgon. Efter skolan ska jag hämta skolkatalogen hos fotografen. Vore mys att spendera hela eftermiddagen på ett fik med mina vänner och bara spana på killar i katalogen. Men, det hinns nog tyvärr inte med. Och sen har jag ju inte riktigt råd heller. Om vi ska vara helt ärliga. ;) Ska hinna med att gymma imorgon med tänkte jag och plugga, plugga, plugga. Jag kommer misslyckas totalt. Hela min kväll kommer gå ut på att ligga i sängen med katalogen. Say no more, please.



Gonatt. Pusss!

Söndag.

Hoho, råkade visst vakna för ungeför en halvtimme sen. Var inte riktigt min tanke..Undra hur det går att somna ikväll. :S Men vet ni varför jag aldrig vaknade? Jag hade ungefär världens underbaraste dröm någonsin. Drömde att jag var utomlands och när jag gick längs strandpromenaden ser jag Chris Brown sitta på en bar med ett EMO. Då blev jag förbannad, gick fram till honom och sa "Hello, I love you Chris. Your music is the only thing in my life." (Okej, jag hånar mig själv!) Sen så aaa, spenderade vi hela veckan tillsammans. Lite som Kenza och Teo. Självklart var han jätteledsen när jag skulle hem igen, men vi bestämde att han skulle komma till Sverige och hälsa på. Sen vaknade jag, fan. Haha, seriöst, tycker min besatthet i honom börjar gå liiite överstyr nu! ;) Men, förstå hur bra jag sovit i natt!

Dagen innan skolhelvetet börjar då..Jag borde plugga, jag ska plugga! Puuh, orkar bara inte ta tag i det. Men ska plugga som fasen till klockan sju ikväll, för då är det ju GOSSIP GIRL! Och efter det ska jag möta upp några gullisar i stan för att se High School Musical på bio. Mysssmysss!


Chris  + Emma = Sant! ;)

Pusss!

Lördag.

Hallo! Klockan är redan halv tio? Fattar inte hur det gick till överhuvudtaget. Dagen bara försvann. :S Är väl så innan skolan nu, yeeey! Vet ni vad, det enda positiva med att skolan börjar på måndag är att då får vi skolkatalogerna. Förstår ni hur fast jag kommer vara? Jag kommer skita i allt plugg och bara sitta och spana i katalogen. För seriöst, det är verkligen jättekul! Förhoppningsvis kanske jag blev bra detta år. Men aae, skulle inte tro de! Har faktiskt aldrig blivit bra. Jag och Mallan hade ju vitt på oss eftersom det var precis efter Spanien så vi ser ju antagligen bruna ut i alla fall! ;) Var det planerat? Nääva! Förövrigt är Mallan just den som underhållt mig idag. Värst vad jag börjat kalla henne Mallan. ;) Tanken var väl att vi skulle plugga. Vi suger på att plugga tillsammans. Ingen mer förklaring på den fronten. Istället var vi ute på promenad, pratade och fixade videos till den nya videobloggen. Tycker ni ska kika in där! ;) Men mucho mysig dag har det varit! Den där Malin alltså, hon får en guldstjärna i kanten, tusen gånger om! ;)

Annars kommer min kväll bestå av att vara hemma med gäster.
För en gångs skull har jag faktiskt ingenting emot att bara vara hemma ikväll. Kom fram till att jag inte varit det en enda gång på lovet. Wooow, bra gjort Emma! Så nu ska jag sätta igång 'Juno', som jag precis laddat ner. Flera som sett den säger att den är bra, jag litar på er!




Världens sötaste bild. <3

Pusss!

Grattzzzzzzzzzz!



GRATTIS säger vi till Karro som fyller år idag!
Ingen tårta i år, nänä! ;)
<3

Lördag.

Toppen idag igår! Var först hos Karro där vi var lagom övertrötta vilket ledde till en del roligheter. ;) Mycket fina filmer också menar jag! ;) Som ni kan hitta här . Efter vi sett klart Idol tog jag bussen hem till Jojo och Henke där Danni Panni var. Och sen kom Mallan också! :) Ja, vet inte ens vad vi gjorde hela kvällen. Men sent blev det. Och framför allt bestod kvällen av mycket skratt! Hö, bra folk det där!

Ojävlar, snart börjar skolan..Jag har tooooon av saker som jag borde börja med. Puuh, får panik bara jag tänker på det. Måste nog börja idag. Gudars, jag orkar inte...

Pusss.

RSS 2.0