Sammanfattning av 2008 !

Så, snart är det här året slut. Jag har inget för mig, så, kan ju sammanfatta året lite. :)
Januari, hände det faktiskt inget speciellt. Första timmarna på Januari spenderades med "gänget." Det var alltså dom jag spenderade nyår med. Det var också en månad där resan till Paris blev bokad.
Februari, var den månad jag fick upp mina ögon för Folkungas snyggaste kille. Likaså fick flera andra upp ögonen. Vi pratar om mr. Dreamyboy. Han som Sofia och jag var en aning besatta i ett tag. En fredagkväll i februari fick jag besök av mina tjejor. Vi hade idétorka och kom på den smarta idén att köra nattinnebandy på gatan. En kväll som kan sammanfattas med mycket skratt. Det var också alla hjärtansdag, som alltid i februari. En dag som jag alltid fullständigt hatat. Vad ger den ens? Men små saker lyfte upp min dag och gjorde nog den alla hjärtansdag till den bästa någonsin!
Mars, var en tid där jag la ner mycket tid i innebandyn. Det var då alla gamla härliga personer spelade, Lisen, Carro och hela gänget. Det var då vi var ett lag och det var då vi hade så sjukt kul! Mars var också en månad där jag spenderade mycket tid med Mallan. Och nu i efterhand har vi båda kommit fram till att det helt enkelt var för mycket tid. :P Den 26 mars är ju "min" dag. Det bjöds på tårtkalas hemma hos mig. Senare på kvällen blev det fest med Maria som var grymt kul! Även fast vi skämde ut oss en hel del. :P
April, då började våren kännas på riktigt. Jag och Malin fick känna på årets misstag genom att åka på fest i Ljungsbro. Vi kom inte in på festen och nästa buss gick inte förens två timmar. Istället fick vi lägga 500:- på en taxi. När vi kom hem deppade vi med plättar och mjölk. Ett ögonblick man bara kan skratta åt såhär i efterhand. Den 11 april är ett datum alla 9H:are förhoppningsvis kommer ihåg! Det var klassfest hemma hos mig. Så länge det varade hade vi sjukt kul! Och jag tror jag talar för oss alla när jag säger det. Valborg slog också in i april. Det blev grillning hemma hos med mig gänget också denna gång. Hela kvällen kändes som en campingkväll, som Karolina sa. Svårt att förklara men dom som var närvarande förstår vad jag menar.
Maj, då resan till Paris blev av. Vi hade några härliga dagar nere i Paris. Njöt av vårvärmen, maten, kläderna och härligheten Paris bjöd på. Ett härligt resmål men kanske inget ställe jag skulle vilja åka till flera gånger. I Maj beslutade jag mig också för att färga håret blondt. Blondt som blev mer oranget i början men som tillslut blev helt okej! :)
Juni, är väl den månad man förknippar med sommarlov. Dagarna räknades ner även fast det kändes som en evighet innan vi skulle få vårat efterlängtade sommarlov. Avslutningen var fin även fast man mest gick och var avundssjuk på alla treor. Fy, vad jag ville ta deras plats. Jag, Malin, Danni och Maria A, fick i alla fall gå på studentskiva hos Jojo. Killen var galet glad och jag förstår den känslan han hade! Midsommar inträffade ju också. En midsommar som var ute i Fyrudden hos kusinerna.
Juli, då jag åkte till Gotland. En ångestfylld känsla men för första gången någonsin var den inte lika stor som alltid! Ett sommarjobb på golfrestaurangen väntade. Ett jobb som var riktigt kul och som visade sig ge resultat eftersom dom frågade om jag vill jobba i sommar också. Min sommar på Gotland blev ännu mer speciell genom att Malin och Karro var där. Vi kände oss coola som var nere i Visby under Stockholmsveckan. Och visst hade vi kul! Och visst träffade vi roliga Uppsalabor! ;)
Augusti, mina vänner åkte hem ifrån Gotland medans jag stannade där några veckor till. Några veckor som bestod av jobb. Som jag som sagt, tyckte var riktigt roligt! Den 16 augusti begav gänget sig upp till Stockholm för att se The Voice. Som var galet kul!! Några pallade inte trycket medans jag och Mallan slet som djur för att hålla våra bra platser vid scenen. Absolut en sak vi ska göra om nästa sommar! Skolan började också. Nu var det ny klass och nya människor. En klass som visade sig vara bra. Och en klass där jag kom att trivas riktigt bra!
September, den månad jag längtat efter så sjukt mycket. Den månad som jag och Malin åkte till Spanien. Där vi hade så jävla underbart! En resa jag aldrig någonsin kommer glömma. Härliga strandpromenader, varma dagar, varma kvällar, god mat, allt var helt enkelt underbart! Och det är något jag saknar väldigt mycket. En vecka i Spanien med sin bästa vän, det är inget man glömmer!
Oktober, hände det inget utmärkande. Det var nytt lag i innebandyn. Det var också då jag började umgås väldigt mycket med Ronja och Carro. Något som jag absolut inte ångrar eftersom dom är fantastiska, båda två!
November, det var klassfest med Företagsklassen. Som var galet kul! Men dagen efter var inte lika rolig, haha, usch och fy! :P Också då pappa skaffade sig sin nya bästa vän, BMW:n. ;) Och den månad då biljetterna till Chris Brown blev bokade. Amaziiiing!
December, herrmiddag hos Natiz, fina karlar var vi. December är och kommer alltid vara en jobbig månad. I år var det tre år sen morfar dog. Alltid lika tufft! Men samtidigt vet jag att han har det bättre där han är nu! Julafton, som alltid i december. En klassisk julafton! December är ju den månad jag började blogga efter mitt uppehåll med! ;)

Så, det här blev väldigt långt..:P Jag har faktiskt haft ett riktigt bra år! Misstag såklart, det gör ju alla men också framsteg både genom mig som person men också i skolan och innebandyn. Såna småsaker man måste ta fram för att känna sig bättre som människa! Så, jag skulle väl vilja tacka alla fantastiska människor som alltid stöttat och funnits till hands. Ni är guldvärda och har en stor plats i mitt hjärta! Tack för ni finns. <3


 



PUSSSSS! <3


Tisdag-

Jag är typ, dödstrött. Ingen ork. Känns som det här varit världens längsta dag ungefär. Igår var tanken att jag skulle gå och lägga mig riktigt tidigt. Istället ringde Carro och höll mig vaken till ungefär kvart över två. Pratade i en evighet. Carro kan nog vara den sista i hela världen som har svårt för att prata med folk. Oblyg, or what? :P Men det gillas skarpt! Den ungen alltså, hon är en fin vän!

Idag blev det i alla fall stan..Fasen, vad jag hänger på stan alltså. Helt insane! Köpte hårband och lite grejs inför imorgon. Nyår ja, alltid så mycket förväntningar som går i kras. Sjukt överskattat är det..Min kväll kommer förhoppningsvis bli bra, jag hoppas verkligen! Den kommer först spenderas i Linghem med Ronja. Hennes killes bästa kompis har fest. Dom verkar vara ett härligt gäng, se de blir nog kalas! Vart tolvslaget kommer spenderas är dock oklart. Antingen Linghem, antingen Tallboda eller antingen stan. Vi får helt enkelt se vart kvällen leder. Känns lite störande att jag inte kan bestämma mig. Ett klart minus inför morgondagen är att jag inte kommer träffa Mallan någonting under kvällen. Vad fasen liksom? :( Jag som vill krama my best friend när klockan slår tolv! Vi ses helt enkelt nästa år. ;) Och ett till minus är att jag inte träffar Carro heller. Hon pyser till Örebro av alla jävla ställen. Dåligt Carro, dåligt!! Well, jag ska helt enkelt förskjuta alla tankar om att nyår kommer bli fantastiskt. Jag orkar faktiskt inte bli besviken! :)

Ajuste, ikväll var det ju träning. En liten annorlunda träning, kind of. Man fick ta med sig kompisar, föräldrar osv. Mitt sällskap var min bror, Malin och Karro. Karro hade positionen bänkvärmare. (Hennes eget val.) Och Mallan körde forward, way to go! ;) Nejmen, tyckte dom kämpade på bra. Tack för sällskapet! :)

Pussss!

Måndag.

Härlig dag idag, hörreni! Jag och Malin hade dejtdag idag. Haha, internskämt där ja! Men, blev stan imorse. Trallade runt där i ja, sex timmar, eller hur var de? Hittade i alla fall allt jag hade på min lilla lista. Nämligen, trosor, parfym, strumpbyxor och älskade nya vita converse. Mjao, så snyggt det är! Tycker det är sjukt snyggt med skinnjacka och så till! Gillar dom skarpt! Härligt att träffa Mallan igen också. Hon var precis som vanligt. En aning längre kanske? ;) Naejvars, "skämt och sido." Idag var det fakiskt mindre folk på stan. Köer, såklart men inte alls sådär äckligt långa som dom var för några dagar sedan. Efter stan blev det hem till kusinerna på kalkon. Say no more. Min släkt är knäpp! Men, det var faktiskt riktigt gott. Smakade som...kyckling! Sen for jag hemåt igen och då plingade Mallan på dörren. Vi spenderade våran kväll framför (sämsta) Prision Break med fruktsallad Mucho mys! Och bytte julklappar hann vi ju med också! Fick världens finaste trosor och världens finaste mysiga strumpor. Tack. <3

Jag insåg just hur sämst jag är på att skriva roligt när jag läste igenom det här. Hur fasen orkar ni ens läsa ? :P Dötrist!! :P Aaae, Emma, bättring, bättring!!



För fina, dom där Conversen.

Nu blir det sova. / Emma.

Stan.

Skulle bara vilja poentera en sak med Karros tidigare inlägg. Gästbloggare sitter faktiskt ihop! Och du och Malin som klagat så mycket på mina särskrivningar, ska vi börja granska Karros inlägg också? ;) Kan nog vara så...
Måndag idag, känner hur dagarna tills skolan börjar, krymper. Orkar verkligen inte. Måste börja plugga snart också ! :/ Yeye, inget val, I guess. Ska snart in till stan, med Mallan. Hon har tydligen shoppingbegär. Blir vi förvånade? Svar nej! Det har hon alltid , typ. Och jag ska försöka hitta parfym och lite små tjaffs. Det blir nice.

Hörsssssss! / Emma.


Gäst bloggare: Karolina

Blev tillsagd att gästblogga lite hos Emma, av ingen mindre än Emma själv. Hon hade lite önskemål om vad jag skulle skriva om också. Så jaaa, emma är bäst och coolast. Nöjd darling? ;)

Om några dagar är det nyår, och upplägget ser inte ut likadant i år som förra året. Då var det 5-gänget som höll till hos malin, för att splittras och sedan mötas upp på borggårn igen. Nej nu blir det olika saker för alla nästan, men till sommaren, Grekland, blir det vi fem igen. Dags att planera klart och boka snarast tjejor :) Vad jag skulle komma till var att efter nyår är nästa längtan till Chris Brown. Tror vi kommer få riktigt roligt både i bussen, på stan och inte minst på konserten. Jag, Malin och Emma, tre galningar i sthlm, på troligen en helt underbart grym konsert kan väl inte bli mycket bättre. Hoppas våra biljetter är värda att vi bokade 2 minuter efter släppet, dom borde ju va de bästa ;)

Nu fick ni lite update från mig, så kan passa på att göra lite reklam också. Kolla in min blogg här: www.karolinastyle.blogspot.com  Det kan Emma få bjussa på ;)


Fräningen ;)

96 jeans!

Jag har blivit onormalt besatt i 96 jeans. Så sjukt snygga.
Alla modeller. Men, ovärt med 3000 :- på jeans.



Okej, just dom här var inte dom snyggaste men i alla fall.


FAN !

Såja, kändes ju GRYMT kul att förlora i semifinal också. Mot jävla Åby. Fy i helvete vad surt..Vi som ville sätta Mjölby på plats, men icke då. Aaae, riktigt surt faktiskt. Domaren sök och vissa Åby spelare hade ju minst sagt damp. Kaxxade som fan. Men, det är väl egentligen ingen ursäkt för att vi förlorade. Säger det bara för att det ska kännas lite bättre, typ.

Ikväll ska jag typ, sova och titta på film och absolut inte röra mig ett enda dugg. Så galet trött, idag igen..

/ Emma.

Pepp!!!

Hemma nu. Stressad nu igen så hinner inte skriva så mycket..Det blev Ikano sen tillslut. Kom äntligen hem med ett par chinos och ett par hörlurar. Dock inget av det var på rean. :S Menmen, vad gör man inte..
Som sagt, hinner inte skriva så mycket. Ska åka till Söderköping strax. Tagga semi. Jag tänker inte förlora, jag tänker fan inte det!! Ska springa och kämpa som en idiot. Ja, det ska jag göra.

/ Emma.

Test, kind of?

Bara för jag vill fördriva tiden..

2008 börjar gå motsitt slut, här är en sammanfattning genom ditt 2008.

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Hum, ja.


2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade nog inga faktiskt. Håller dom aldrig ändå.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nae, inte det.

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej, jag tror inte det.

5.Vilka länder besökte du?
Spanien och Frankrike.

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Kärlek.

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
9 september och 7 dagar framåt där ifrån.

8. Vad var din största framgång 2008?
Jadu, kanske att jag bättrade mig i skolan.

9. Största misstaget?
Att jag lät chanser rulla ut i sanden.

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Varit sjuk en del.

11. Bästa köpet?
Svårt men, vissa kläder och ipoden.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Korkat nog, fika och mobilräkningar.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ja, alla fina vänner.

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Forever, Low, Radar, Get that clear och Kommer ifrån.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Tror gladare!

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Vågat vissa saker.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Brytt mig om småsaker.

18. Hur tillbringar du julen?
Hos kusinerna!

19. Blev du kär i år?

Niiix.

20. Favoritprogram på TV?
Gossip Girl, utan tvekan.

21. Bästa boken du läste i år?
Någon med Camilla Läckberg.

22. Största musikaliska upptäckten?
CHRIS BROWN.

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Pengar.

25. Något du önskade dig men inte fick?
Inte vad jag minns.

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Jag åt tårta med kusinerna, mamma, Karro och Maria och var på grym fest med Maria på kvällen! :)

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Kanske lite mer love i det hela.

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Väldigt blandad. I början var det hiphop. Nu, ingen speciell.

29. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner, familjen och innebandyn.

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Chris, såklart!

31. Vem saknade du?
Morfar.

32. De bästa nya människorna du träffade?
Jag kommer inte på någon speciell nu. :P

And now, sängen here I come!!


Trött, tröttare, tröttast.

Nu är jag så sjukt trött. Vet varken ut eller in. Och det tar tusen år att skriva, för jag ser liksom inte bokstäverna. Ungefär så trött är jag. DM idag ja. Förlorade första matchen mot Mjölby och vann mot ÅBY och Finspång. Så ja, det duger väl. Vi ligger i alla fall tvåa nu. Så imorgon ska vi dit igen och spela semifinal mot Åby. Dom är faktiskt bra, vann bara med ett enda mål mot dom idag. Så nu gäller det att tagga lagom. Jag tänker inte förlora. Verkligen hela dagen gick åt i hålan idag. Nästan nio timmar. Och ännu en gång fick jag motargument om min dåliga killsmak. Fattar inte, vad är grejen? Vi satt på läktaren och spanade in killar när dom spelade. Alla jag tyckte var snygga tyckte alla andra var fula? Har jag något synfel eller har jag helt enkelt bra killsmak medans dom andra inte har de? :P Jag litar på att jag har bra. Får nog göra en lista snart, top tio snyggingar.

Ursäkta värdelöst inlägg. Jag är som sagt....trött. Ska hålla mig vaken ett tag, Mallan ska ringa nämligen. Ungen har släpat sig hemåt igen. Imorgon bitti blir det mellandagsrean (igen,) jag gör ett nytt försök. Denna gång med Carro, Ronja och Lisa. Sen beger vi oss till Söderköping (också igen,) för att spela semifinal och förhoppningsvis final! Nu taggar vi! ;)

/ Emma.


DM!

Tjo! Snart daggs för DJ-Dm i Söderköping. Min lördag kommer alltså spenderas i hålan...Söderköping, som sagt.
Men det blir kul. Spelar tre matcher, så det är nice! :D Spriiiiing i benen! :D

Vi hörs senare. Har lite bråttom! :)



/ Emma.

Resaresaresaresa!!

Förresten, jag och Karro knäckte några timmar på en resebyrå idag. Klockan tickade på rejält fort i alla fall..Frågade lite om priser, bra ställen osv. Kom tillslut fram till Rethymnon som ligger på Kreta, norrut. Verkar vara en mysig stad i alla fall. Skapligt hotellpris och grejer. Och en strand som är 12 km lång. Inte nådigt. Men åter igen, första bästa är inte alltid det bästa alternativet. Nu måste man gå vidare till nästa resebyrå för att "ha något att stå på." I vilket fall har vi lite mer koll på läget nu. Jag börjar bli mer och mer peppad!! Och om det blir av, kommer det bli fantastiskt!
Tjejer, vi MÅSTE åka!!



/ E.

Trött som ett...

Såja, nu är jag hemma igen. Jag och Karro gav som sagt ett tappert försök på mellandagsrean. Men helt ärligt, efter en kvart tröttnar man. Tröttnat på alla hänsynslösa idioter och pensionärer som bara tänker på sig själv. Knuffas, lägger kommentarer och ger sura blickar. Aaae, det klarar jag mig utan. Tagga ner liksom. Kön på Gina Tricot avr ungefär 30 meter lång. Helt insane. Var överhuvudtaget inte ens en idé att ställa sig där. Å andra sidan hade jag inget att köpa heller. Blir så trött. Nu när jag faktiskt har en hel del pengar sen jul och barnvaktssittning hittar jag såklart ingenting. Och då menar jag ingenting. Aae, jag ska göra ett nytt försök om några dagar igen. Mallan, modebloggaren får hjälpa mig lite tror jag. I vilket fall var det en trevlig dag med Karro. Vi rusade igenom stan innan vi träffade Timmy för att byta tillbaka Ipod. Kära, älskade ipod. Läskigt vad besatt man kan vara i en pryl..Fick en tanke om att försöka oss på Ikano också, vilket vi gjorde. Lika mycket folk där, om inte ännu mer. En sak som är säker är i alla fall att där bestod ungefär 99% av lantisar. Ni vet, som ser lite halvdräggiga ut. Yeye.

Barnvakt ikväll som sagt. Slit med det. Man blir ju lagom trött..Så nu ska jag snart sova för att tagga DM imorgon. Spelar tre matcher i Söderköping hela dagen imorgon. Mot Finspång, Åby och Mjölby. Jävligt tufft men riktigt kul!

/ Dagge.

Stressssss.

Kom hem för tio minuter sedan. Och nu ska jag sitta barnvakt..
Skriver mer sen!

/ Emma.

Fredag.

Var en aning segt att gå upp idag. Orkar aldrig gå upp före tolv. :P Ska ner till stan snart och gå på mellandagsrean med Karro. Dock kommer jag få vänta på henne i kanske, en eller två timmar skulle jag tro? Hon befinner sig tydligen ute i Berg av alla jävla ställen. Och alla som känner Karro vet hur jävla seg hon är! :S Nu nrä det är rea måste man ju vara där i tid, för annars försvinner alla snygga grejer. Gina Tricot har halva priset på halva sortimentet så ska försöka hitta ett par jeans. Redan kollat in ett par snygga! Har jag tur så finns dom kvar! :) Vem vet, min plånbok kanske är tom när jag kommer hem..Är för en gångs skull riktigt "shoppingsugen." Så Karro, SKYNDA DIG!!
Ska möta Timmy idag också. För att byta tillbaka min något saknade Ipod..Herregud, står inte ut utan den mer! Och nu har jag sjukt bra musik som måste läggas in innan nyår!

Pusss!


Cooool!



Det här kan nog vara världens häftigaste klocka genom alla tider.
Imorgon är det ju faktiskt exakt tre månader tills jag fyller 18.
Så, jag önskar mig den här, typ. :)

Torsdag.

Nejmen, min fina vän Mallan gästbloggar! ;) Saknar henne faktiskt.
Lugn dag som sagt. Blev en promenad med bror. Kändes som vi var ute en evighet verkligen..
Snart börjar torsdagens höjdpunkt. Nämligen.....Bonde Söker Fru!! :D Eller, egentligen är det bara kul när bögen är med. Han är ganska snygg faktiskt. Och tydligen sjukt rik! Nu ska dom visa hur det gick efter dom slutade filma..Tror tre av fyra par "gjorde slut." Höhö, lyckat program det där. ;)

Förresten, funderar på att lägga ut den där hamsterbilden på mig..Egentligen är det bara Malin som kan avgöra om det är riskabelt att göra det..Eftersom hon är den enda kompisen som sett den. Så Malin, vad säger du, kommer folk sluta prata med mig om jag lägger ut den? Den är ju faktiskt ganska jätteful. Vill bara visa likheterna med en hamster liksom..Jag lovar er, det är äckligt likt! Så people, håll utkik. Godkänner Malin min riskaba idé kommer ni skåda kanske en av dom fulaste bilderna i världshistorien..med all säkerhet!






Pusss!

Gästbloggare: Malin

Japp, nu tänkte jag ta och skriva lite. Var ju ett tag sen! Och eftersom jag för tillfället befinner mig lite längre upp i Sveriges delar, närmare bestämt på skidsemester i hundfjället och tandodalen, har jag inte så mycket annat för mig. Hoppas det är okey för er.

Ja, som sagt så åker jag alltså skidor mest hela dagarna. Lite av min favoritsport måste jag säga. Och imorn ska jag hyra snowboard. Tror ni jag överlever ? Det återstår att se..
Annars så har jag åkt IceCarting nu på eftermiddagen. Det är som Gocart (stavning?), fast på is. Ja, ni hör ju. På is. Trodde jag skulle dö där ett tag. Hahah. Oskar och jag råkade dessutom hamna med värsta gänget som tävlade mot varandra. Jag blev mosad och varvad ett antal gånger.. Men fasen vad kul det var. Haha..

Nä nu ska jag ta han om mina kusinbarn. Gullungar är vad dom är.
Avslutar med en bild på mig i trollskogen. Bara för Emma sa att jag ser proffsig ut på den bilden, hoho.



Take care
/Malin

Grym låt!

Sjukt bra låt av Britney Spears!
Hon bara växer i mina ögon faktiskt.



Juldagen.

Juldagen idag då. En dag där man ( i alla fall jag) brukar spendera hemma. Bara ta det lugnt och njuta. Dessutom går det alltid bra filmer på Juldagen! Så, Julafton igår var mysig. En Julafton precis som alla andra skulle man väl kunna säga. Julbord, Kalle Anka, julklappar, skumtomtar. Ja, ni förstår. Kalle Anka var ju lika bra som alla andra år. Den där Bolton var för söt. Den ska jag nog se. ;) Enligt Mallan påminde jag lite om hamstern i kulan. Jag nekar inte till det. En bild ifrån Spanien har snarlika likheter med en ekorre och en hamster. Men fina julklappar fick jag ju i alla fall.

*Innebandyfodral.
*Presentkort på Kicks, 500:-
*Presentkort på Gina Tricot, 500:- (tack bror!) ;)
*Sminkväska.
*Chris Brown biljetten betald.
*Värdebevis på 1000:- till utlandsresan i sommar.
*300:-


Ja, det var nog allt. Riktigt nöjd faktiskt. Bra med presentkort! Men mysig jul i alla fall!
Nu ska jag ta mig i kragen och göra mig i ordning.
Hoppas ni haft en lika bra jul! :)




 

PUSSS!


 


Julafton!

JULAFTON idag! Alltid en speciell känsla, även fast de inte är samma som när man var liten. Glädjande var det ju att det var snö när jag vaknade imorse! Och det snöar fortfarande! Det blev ju en vit jul, after all. Trodde jag faktiskt inte. Är i fullgång med att göra mig i ordning nu. Klänning på och allting. Kommer nog känna mig jättefin faktiskt! :) (Det var ju det med självförtroenden!) ;) Blir en annorlunda jul i år. Ska fira med kusinerna bara. Jakob, och co. Inte med mormor eller så. Och mamma jobbar mellan tre och nio så julklapparna öppnas inte förens efter det. Men, då har jag ju något att längta efter, eller hur? :) Det blir säkert toppen! I år har jag satsat på perfektion med julklapparna. Alltså bara köpt såna saker som jag vet dom vill ha. Eller rättare sagt, vissa saker har jag fått visat av pappa..Men, hellre saker som används!

Ville bara önska alla en riktigt GOD JUL! Själv längtar jag till baraipapapa. Ni vet, fågeln i Kalle Anka. ;) Personlig favorit!
Ta hand om er allihopa!





PUSSSAR!

Drömmar...

Nästa år vill mamma och pappa skippa julen. Och istället åka till Sydafrika eller Florida. Det låter ju ganska jätteskönt faktiskt. Skita i alla julklappar och all julstress och bara njuta utomlands istället!
Jag ska sätta in en fot och ja, helt enkelt säga att jag inte har något alls emot den tanken.
Fan, så skönt det vore.




/ Emma.

Sommaren 09.

Igår diskuterade jag och Karro det här med utlandsresa till sommaren 09. Är ju en heldel svårigheter med att hitta det "perfekta" resemålet. Jag och Natalie hann dock med att göra en kravlista som absolut måste finnas med.

* Nära till stranden.
* Shopping.
* Nattliv. (Dvs, mycket och bra festande!) ;)
* Pool på hotellet.
* Kylskåp på hotellet.
* Luftkonditionering på hotellet.
* Snygga killar. (Helst överdrivet rika.)


Det var ungefär det vi tycker måste, verkligen måste finnas vart vi än åker. Det är väl mest inriktat på Grekland så långt som jag hänger med i alla fall. Och diskussioner kring Cannes. Där finns det ju snygga och överdrivet rika killar i alla fall. Det är ju en sak som är säker då! ;) I vilket fall som helst hoppas jag det blir av! En vecka full med mycket solande och festande helt enkelt. Det här måste bli av! Det kommer bli GALET!


 

/ Emma

.
 


Dan före doppare dan.

Ronja och Carro kom som sagt hit igår. Vi spenderade en hel del tid framför skolkatalogen. Carro fick en crush, i hör och häpna, en 92:a! :O Finns inte på världskartan! Sen gjorde vi om Ronja till en hiphoper. Ni vet, adidaströja, palestinasjal, keps, baggyjeans, stor tröja. Ni fattar vinkeln. Hon passade faktiskt grymt bra i det ! ;) Min "kepsperiod" är väl lite lagt på hyllan. Vet inte, jag känner mig så manlig. Och blickarna dras ganska rejält. Om det är på ett positvt eller negativt sätt går ju att diskutera. Jag känner mig tuff i den stilen i alla fall. ;) Sticka ut lite liksom. Vi får se, stilen kanske kommer tillbaka. Någon gång måste ju mina tre kepsar komma till användning, right? ;) Vad säger ni, ska jag använda kepsstilen mer? Höhö.

Gått på stan med pappi idag. Tradition att göra det dagen innan julafton samt luncha. Idag blev lunchningen på Ming. Alltså, snacka om att bli proppmätt. Kommer inte få i mig någon julmat imorgon, en sak som är säker. Mellandagsrean hade redan kommit i rullning. Det var rea nästan överallt i alla fall. Kom hem med strumpbyxor och örhängen i alla fall. Pappi gjorde nog julens gärning också. Det stod en artikel i Corren idag om att man kunde lämna mössor, vantar, underkläder osv till stadsmissionen så hemlösa skulle få det i julklapp. Varje år har dom julbord för hemlösa. Och det här var ju en chans för dom att få julklappar också. Så vi köpte strumpor och slog in som vi sen gav till Stadsmissonen. Ganska rörande att gå dit och lämna det..I och för sig kände man ju igen alla som var där inne. Då menar jag dom som brukar sitta utanför systemet när det öppnar men ändå. Dom välkomnade oss, tackade oss och blev jätteglada över paketen. Tänk att så lite kan göra så mycket. "Ingen kan göra allt, men alla kan göra något" passa ju in ganska bra. Hemskt hur vissa har det egentligen..

 
Gangstaaahs!


Seyaaaa!

Måndag.

Och så var de det här med julbak. Det mesta slank väl ner i magen men lite fick vi allt gjort. Efter jul har man (ialla fall jag,) fetaste paniken med det här med träning. Känns alltid som man lägger på sig lite över jul. En skumtomte hit, en aladinask dit. Ni förstår min poäng. Onyttigaste tiden är det ju i alla fall. Men å andra sidan, man kanske borde leva livet lite! Alla går och oroar sig över sin vikt alldeles för mycket. Tänk om alla bara kunde accepteras som dom är. Det klassiska, det är ju faktiskt insidan som räknas. Dum jävel som kom på den repliken förövrigt. Vem kollar inte på utseendet först? Jag är en inräknad i vilket fall. Väldans vad jag spekulerar idag då.. Har nog helt enkelt för mycket fritid ibland. Det måste vara så.


Strax kommer Carro och Ronja hit. Får se vad vi hittar på ! :) Dom ska i alla fall sova här ! :) mysmys!

Ciaaao!

Måndag.

Igår hände något sjukt. Efter vi ätit så skulle vi gå till bussen som gick ifrån Trädgårdstorget. Och ifrån ingenstans kom en liten hund springandes. Ni vet en sån där typisk "kändishund." Eller mer Paris Hilton hund var det nog. Den kom där och såg helt förvirrad och livrädd ut. Sprang rätt ut i vägen medans folk försökte omringa den. Men den smet undan och en bil var tvungen att tvärnita framför den. Sen försvann hunden ett tag men sen dök den upp igen. Kändes en aning skumt faktiskt. Det var nästan som att vara utomlands. Där springer ju hundarna runt överallt. Ja, lite som på Grekland faktiskt. Det måste nog ha varit gårdagens upplevelse.

Ska snart ut till kusinerna. Vi ska baka julgodis och sånt. Hoppas på marsipan. Stor jävla eloge till den som uppfann marsipan! Mhm, så gott det är! Och för övrigt kan nog knäck vara världens äckligaste julgodis.


 
Exakt sådär såg hunden ut!

Seeya!


Julgranen..

Ikväll ska min familj klä granen.
Jag vägrar vara med. I ren protest.
Vi har nämligen på senare år haft plastgran. !?
Jag tycker alla plastgranar borde förbjudas i svenska hushåll.
Dessutom ska mamma alltid klä granen designat.
Det ska vara en klassisk gran. Med röda och vita kulor.
Inte plastgran.
I ren protest var det ja.


Söndag.

Karolina är i alla fall positiv till att jag börjat blogga igen. Bättre än inget ju. ;) Som sagt, kommer inte uppdatera alls lika mycket nu. Det blir helt enkelt alldeles för tjatigt.
Idag och igår har jag spelat match. En förlust och en vinst. Det är väl okey resultat i alla fall. Matchen igår kändes faktiskt riktigt bra. Var nära att göra mål flera gånger men turen var helt enkelt inte på min sida. (Jag låter antagligen dryg men självförtroendet ska upp! Och Blondinbella får ju "skryta", så, vad hindrar mig ifrån att också göra det?) ;)
Ska strax in till stan och käka med Carro och Ronja. Steves or what? Inga protester alls inte.

Annars har snön ännu inte lagt sig över våran fina stadsdel. Vore ju mys med lite snö till julafton men oddsen verkar inte på topp. Mina grannar åkte nyss till Thailand i två veckor. Hur skönt liksom? Och Mallan befinner ju sig nu på högre skyar i landet. Nämligen i Fjällen. Och det låter ju faktiskt inte heller helt fel. Vissa har det bättre än andra helt enkelt. ;) Får hoppas ungen inte bryter benen till Nyår bara. Det vore ju alldels för taskigt. ;)



Seeyaaaa! / Dagge.

Lördag.

Wooooow , I'm so back! (Åter igen.) Kommer dock inte blogga lika mycket som förut. Det är nog bättre att skriva inlägg mer sällan som har mer innehåll och så. :) Så ja , så får det bli. Är sugen på att ändra min design. Den är fin , men börjar tröttna! Har fått hjälp med min textmall nu i alla fall. Tack Lina! Funderar på att göra min blogg lite roligare också. Kanske dagens outfit? Jag har verkligen noll intresse för mode men det kan ju vara kul med lite klädbilder! ;) Och mer bilder förövrigt också! Vi får se , big plans people! ;)

Men , vad har hänt sen jag skrev sist? Inte något speciellt faktiskt. Karolina har ju kommit in i klubben och blivit 17. Och likaså Mallan ! Sen har nog det mest fantasiska i hela mitt liv inträffat! Jag är gravid..Känns otroligt att jag har en liten bebis där i magen. Haha , busteeed!
Det är ju såhär va, JAG SKA PÅ CHRIS BROWN DEN 23 JANUARI! Ni som läst min blogg tidigare vet ju hur hum, överbesatt jag är i honom. Så om 35 dagar lever jag i en dröm. Som sällskap är det Mallan och Karro. Herregud, jag längtar så jag dör! Kommer vara helt insane! Vi får se, jag kanske inte lever efter den dagen. Kan nog vara så faktiskt.

 

Världens bästa låt av Chris Brown!

Vi hörs kanske senare , you never know! ;)
Pusss!

RSS 2.0