Torsdag .

Hellu! Sitter här och kikar runt och har precis lagat lite mat. För en gångs skull , skulle vi kunna säga...Väntar på att Karro ska sluta vara så förbannat helvetes seg så hon kan bestämma sig angående boxpasset ikväll. Förlåt Karro, men det finns ingen segare än dig. It drives me crazy right now ! :P Förhoppningsvis blir det i alla fall box med Malin, Carro och Karro. Hur det än blir ska jag cykla ner lite senare och få dagens träning gjord. Det blir skönt !

Pusss !

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tredje gången gilt. Har bloggat tre ggr men inget har funkat. I dag har jag fått i väg mina bokhyllor skööööönt .sedan har jag beställt en ny soffa på IKEA Ektorp hörnsoffa om man beställde före 23 april fick man en extra klädsel gratis inte för att jag tror att jag hinner slita ut den första men kan vara bra för nästa ägare!!!!.I morgon kommer Kerstin hit vi ska spela lite golf och prata om brölloppet ska hjälpa henne med maten på fredagen som ska bli en mingelkväll.På lördag ska jag måla resten av rummet det blir jättebra. Vi hade det så mysigt när mor och far var här är så lycklig att ni finns.Ha det gött kram från du vet!

2009-04-16 @ 20:35:58
Postat av: hx

Fjärde gången gilt! Inte klokt nu har jag skrivit fyra ggr och inget har gått fram. Något fel måste det vara. Här kommer repris på repris. I alla fall så har jag beställt en soffa från IKEA I dag, kan du tänka dig att man fick en extra klädsel på köpet inte för att jag tror att jag hinner slita ut den första men men den kan vara bra att ha längre fram,pratade med en jättetrevlig tjej så nu kommer soffan den 28 april det ska bli kul,dessutom har Fredrik och Pelle varit här och hämtat alla bokhyllorna skööööönt att bli av med dom.I morgon kommer Kerstin hit vi ska spela 9 hål sedan ska vi prata om brölloppet, ska hjälpa dom med mingelkvällen på fredag innan brölloppet. Går inte detta fram nu blir jag galen.Clown garv från mommmo.

2009-04-16 @ 22:05:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0