Onsdag.

Nu är jag tillbaka, åtminstonde lite piggare. Igår körde jag ju affropass med Malin. Det var samma koreografi som förra veckan, så det var lite segt. Men nästa vecka är det ny koreografi! Sen var det match mot IBF. Skitmatch, om jag får säga det själv. Vi ledde i andra, men tappade allt och förlorade tillslut med 7-5. Riktigt dåligt av oss. Puuh, bara en match kvar!!

Skolan var inge märkvärdig idag. Känns som det är ett slit att ta sig igenom varje dag. Redan fruktansvärt trött på det, och vi som nyss haft lov..Hur ska jag stå ut?! Efter skolan gick jag och Malin och gymmade , förfriskande, jappjapp!

Nu måste jag skriva klart idrotten...
Pusss!

Kommentarer
Postat av: hx

Längesedan.Kära du tappa nu inte sugen,det blir bättre dag för dag det tror i alla fall jag.Tänk så mycket det finns att vara glad åt, tex igår såg jag de första vitsipporna utanför mitt köksfönster. Blev jätteglad.och i måndags var jag i stan och köpte mig ett par gåstavar,nu ska kondisen bli bättre och bättre. Har gått två dagar nu och trodde inte att man kunde bli så svettig att gå med stavar,men så är det, ser töntigt ut men det skiter jag i. Var glad skratta varje dag det förlänger

livet.Puss och kram från mormor.

2009-02-25 @ 19:39:59
Postat av: Fototrixaren

Hoppas du får en fortsatt trevlig onsdag :)

Kolla gärna in min fotoblogg.

2009-02-25 @ 19:41:35
URL: http://fototrix.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0