Gästbloggare: Karolina

Hej på er allihop!
Karro här och gästbloggar lite på initiativ av Emma. Känner mig sjukt trött eftersom den där förbannade vintertiden är inställd nu. Så allt känns ju en timme senare i kroppen. Egentligen, är det inte helt onödigt att ställa om alla klockor i hela Sverige två gånger om året, varför inte bara låta det stå på sommartid jämt? Inte som många blir gladare att det blir lite ljusare på morgonen om vintrarna, för på eftermiddagarna är det ju bäckmörkt ändå! Lär ju vara en och annan stackare som glömmer ändra och hela tiden missar allt, typ bussen, haha.

Kvällen spenderades efter många om och men på Mc Donalds med Emma, Malin och Maria. Återigen duktiga Emma som drog ihop oss alla =) Som jag sagt är den ungen oftast glad på alla möjliga påhitt, vilket är superkul. Eftersom Lkpg är den ganska tråkiga stad som den är så hittade vi alltså inget bättre än donkan ikväll. Alla caféer stänger tidigt, och tydligen var inte Burger King dugligt nog. Kan det berott på Emmas uttalande "You can take"? hah
Hade trevligt i alla fall, som vanligt ;)

Imorgon börjar ju lovet på riktigt. Fem sköna dagar, som för de flesta förhoppningsvis inte innehåller så mycket plugg som måste göras, för ibland måste man ju bara få ledigt. Ska försöka njuta av lovet så gott det går, ta det lungt och göra vad man helst vill.


Här har ni henne, Vackra Emma!

So Long Darlings, KAROLINA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0