Valborg!

Yeeey! Ser fram emot kvällen! Håller på att laga mat och fixa nu! Om en timme kommer Malin, Karro och Maria på middag. Sen pyser vi nog in mot stan! :)




/ Emma.

Färgning...

Färgat håret nu. Tyvärr faktiskt...:/ Det skulle inte gå att göra det helt blont. Så vi gjorde en ren chansning och avfärgade hela håret och la sen ljusa slingor över. Och aa, de blev som de blev. De är fin skiftning nere vid topparna men luggen och de är typ oranget nu.. Men silver schampoo och vara ute i solen kommer göra det blont. Fast fan, haha. Lagom till Valborg menar jag! :D

/ Emma.

Tisdag.

Puuh. Jobbig skol dag idag! Två Nationella prov som gick jätte dåligt. :/ Det var ju så jävla svårt?! Sen prov i Samhäll också som gick ganska okej! Stressade hem efter skolan sen var de träning i Collegium. Det var skööönt! Fast lite ensamt eftersom jag var den enda från FC Dam juniorer. :P Fast, KFUM spelare tog hand om mig. ;) Är ganska svårt nu, typ 40 nya spelare man ska lära sig spela med. Man är ju van att ha ungefär en person man verkligen kör bra med. Men det känns bra och det är många roliga faktiskt!

Valborg imorgon! Grilla innan med Malin, Natalie, Karro och Maria sen blire nog stan! :)
Och innan dess färga håret blont!! Är så sjukt nervöööös! :P Kanske är ett misstag?! :O Eller, jag vet i fasen!

image84

/ DaggeDaggeliiiito. :)

Novell.

Lägger upp min novell om morfar nu.  Jag vet, den är jätte lång! Men kommentera väldigt gärna om du läser den!!

Min Novell- Morfar.
När mörkret faller.


Ett telefonsamtal, en röst som brister, en skakande kropp, en kudde blöt av tårar. En hjälpande väns tröst. Tankar, tankar, röster, röster, men du lyssnar inte. För du vill inte förstå, du vill inte inse sanningen.

Varenda dag går jag tillbaka till den dagen. Den 6 december 2005. Den jävligaste dagen jag varit med om. Jag känner fortfarande hans ljuva lukt från hans after shave. Jag ser honom fortfarande le mot mig på det där sättet. Mormor ringde precis när jag var på väg med all fart mot ytterdörren. Hon sa att morfar var på väg till sjukhuset i ambulans, efter han nästan "hostat upp sina lungor". Jag cyklade i väg till skolan med en lustig och obehaglig känsla i kroppen. Men jag vågade inte tänka ett steg till..

Jag satt i det gråa och urtråkiga klassrummet när jag såg pappa komma från parkeringen. Det gick inte att unga hans tyngdlösa steg. De var då allt slog till. Jag möttes utav hans tårögda ögon i trappan. "Emma, de är över nu, han dog i morse." Luften sögs ur mina lungor, tårarna började rinna och allas ord och blickar snurra. Sen minns jag bara att de kändes som marken under mina fötter försvann och tiden stannade.

Jag kom hem och möttes av mammas sorgsna ögon. Hon berättade att de sista han sagt var, "Älskling, nu dör jag". Framför mig såg jag skräcken i mormors ögon måste ha varit när han sagt de där. Hennes livskamrat, hennes livsglädje, hennes allt, hade plötsligt slitits ifrån henne. Min saknad var inget mot hennes, mina tårar var ingenting mot hennes. Jag förstod att jag aldrig mer skulle få se han le, aldrig mera få höra hans skratt, aldrig mera få känna hans hjärta dunka mot mitt öra när han kramade om mig. De gjorde ont, fan så ont. Jag ville träffa honom en gång, och säga farväl, berätta för honom, att han var min bästa vän. Jag blev som apatisk och allting for runt i mitt huvud.

Jag hade aldrig känt mig så tom, så ledsen, så fullkomligt värdelös och ensam. Jag var tvungen att gå ut, rensa ur alla tankar, drömma mig ur min egen värld. Få andas in vinterns kalla luft i lungorna. Jag gick ut och träffade min bästa vän, hon torkade mina tårar och sa att allt skulle ordna sig. Att jag alltid kunde ringa om de blev för tungt. I de ögonblicket har jag aldrig varit lyckligare att jag hade henne, att hon alltid fanns där.

Tankar strödda i hela huvudet. Jag tänkte tillbaka på allting jag gjort med morfar. Jag påmindes speciellt utav det ögonblicket jag snickrat en trä båt till morfar. Och han kom och betalade 20 kronor för den. Och jag såg hans i hans blick, att han var stolt över den. Sen hade han ställt den i sin hylla, i sitt kontor. Och haft den stående där i 10 år. Exakt på samma ställe, bland alla hans egna båtar han gjort.

Mamma åkte över till mormor den kvällen. Hon ville se morfar en sista gång. De ville jag också, mer än något annat. Men jag visste innerst inne, att de skulle bli för jobbigt. Jag kände att allting gått så fort, för fort. Sen vi fick reda på att han fått vatten i lungan, sen blev de fastställt cancer, sen rasade han i vikt, och tynade mer och mer. De hade gått för fort. Och jag önskade att jag tagit vara på all tid jag kunde ha fått spendera med honom. Jag ville återuppleva allting, ta vara på den stunden, den minuten, den sekunden. Nu när jag visste hur de hela slutade. På slutet var de inte samma gamla morfar jag känt sen jag föddes. De var inte samma Stig-Åke Svensson jag alltid känt. Han hade krympt, försvunnit in i sin egen kropp. Han hade gått ner i vikt, han var smal som en pinne, han hade tappat håret, var frånvarande och pratade om allt möjligt på grund av alla mediciner.

Jag hade hållit extra koll på han, hela sommaren. När han sov, kollat varenda halvtimme om han fortfarande andades. Jag kunde sitta och bara stirra på hans mage, se om den fortfarande rörde sig, sitta och lyssna på hans andetag, för att se om han fortfarande fanns kvar. Jag var så rädd, så jävla rädd att han skulle somna in. Bara lämna mig när jag satt där bredvid. Avskedet när sommaren var på väg mot sitt slut och vi skulle hem igen kändes som de sista. Jag kommer ihåg att jag sprang in på toaletten innan och stortjöt. För jag visste inte om de här var sista gången jag såg honom. Jag gick ut igen och döljde mina tårar så gott de gick. Den gången kramade jag honom hårt, ville inte släppa taget om honom. Jag ville ställa mig och skrika, DU FÅR INTE DÖ, DU FÅR INTE LÄMNA MIG, MORFAR! Vem skulle nu sitta och vakta honom, vem skulle kolla om han fortfarande andades?

När jag la mig i sängen efter den värsta dagen i hela mitt liv, var ändå en liten del av mig glad på något sätt. Jag fick dåligt samvete för de men jag var glad, för morfars skull. Nu hade hans smärta släppt. Och han mådde bra där han var nu. Den natten drömde jag om morfar, hur han satt och kollade ner på oss på rosa puffiga moln. Han satt där, i Nangijala. Jag kommer alltid att sakna dig, morfar. Jag älskar dig, föralltid.


image83





Måndag.

Lagom skön dag idag! Har bara känts lagom chilliis! :) Ska snart sätta igång att plugga samhäll! Har läxprov för Kalle Ponken imorgon. Raaaaorw! Fast innan dess är det Nationella prov i Engelska. Reading + Listening. (stavning?!). Fasar verkligen över det! Jag vill inte inte inte inte! Well well, och efter imorgon är vi lediga! :O Sjuukt skönt ska det bli!

Färgning till blont på onsdag! Jag är nervösast! :O
Typ såhär vill jag ha färgen:

image81image82


/ Emma.


Söndag.

Varit ute och power walkat i två timmar nu. Jag är verkligen död! Började traska mot Berga sen cyklade Lovisa förbi och gjorde mig sällskap och jag glömde totalt bort hur långt vi gick. Vi kom på vid Trädgårdstorget att oj, vad långt det blev. Hon gick till en kompis och jag fortsatte traska hemåt. Tog vägen vid Tannefors, nere vid ån och gick hemåt helt enkelt. När jag kom hem hade jag visst gått i två timmar. Är verkligen sjukt seg nu! Mina knän fick ta lite stryk för promenaden. Menmen, resurmerade promenaden på 1 mil till slut. Dagens träning, yeeeeey!

Snart börjar Andra Avenyn. Sen ska jag väl plugga samhäll. :/

image80


Puss.


Breath in, breath out.

Usch, är så fruktansvärt äcklig uttråkad! Jag vill ju träffa folk. Inte sitta här hemma och uggla! Hatar det!
Väntar i alla fall på ett samtal ifrån M. Hon brukar vara bra på att pigga upp mig! Annars sket väl sig kvällen ganska totalt. Så sjukt onödigt att ens vänta på något som aldrig kommer ske. Blää, jag vill sitta i Trädgårdsföreningen och grilla, spela fotboll, prata och lyssna på musik med massor folk jag tycker om och efter det cykla hem till Malin och sova där! Yee, det var precis vad 9H gjorde för exakt ett år sen idag!


Funderar på att lägga upp min novell om Morfar imorgon! Men vet inte, de känns lite "divigt". Samtidigt som det vore kul att kanske få höra vad folk tycker om den. Det är nog de enda jag kan säga utan att skämmas att jag är ganska stolt över. Om man nu får säga så?!

image79

Ibland saknar jag bara det som var.
Nu visar du mig två sidor hela tiden.
Jag vet inte vart jag ska stå längre.
Kanske har jag inbillat mig ända från början...
Jag är nog noll.



/ Emma.



Dance Dance.

Blev att åka och kolla på dans uppvisningen sen i alla fall! :) Alltså shena, snacka om att dom kunde dansa! Fyfasen vad jag också vill kunna dansa så! :O Shacka assssssssss. Innan dess blev det Flurry på Macdonalds! :) Graow, för gott! Vill ha en till nu juuu! :P Vet i fasen vad som händer ikväll. Om de blir Jojo eller inte. Är i alla fall jätte uttråkad och måste göra något nu!! Ooorkar inte sitta hemma!

image77

/ Dagge.

Bullshit.

Usch, läste nyss BlondinBellas blogg vilket jag inte gjort på mer än en månad. Seriöst, hon är nog Sveriges mest självupptagna människa! Allt hon skriver om är hennes möten med metro, aftonblader, blaablaa och alla luncher med ceasar sallad. Finns överhuvudtaget inget vettigt alls i hennes blogg! Undrar om hennes vänner verkligen tycker om henne. Jag har svårt att tro det. Hon skriver bara för att bli rik och känd, de märks!
Däremot har jag börjat läsa Kenzas blogg och tycker faktiskt den är riktigt bra! För henne verkar det inte bara handla om att bli känd och rik. Dessutom verkar hon vara en gullig tjej till personligheten! Hon skriver mer intressanta saker om sig själv och hennes liv också. Plus att hennes hund är nog den sötaste jag någonsin sett!

Yee, undra när daaging.blogg.se slår ut i världen? ;) Haha, keep dreaming.

image76

/ Emma.




Lördag.

Häppåre! Somnade redan halv 12 igår. Fast det var faktiskt jätte skönt! Vaknade tyvärr klockan nio av att min "käre" bror dammsög hela övervåningen. :@ Och jag som behövde sova ut... Yeye, ska sätta igång och städa rummet snart. Sen plugga samhäll och historia. Jippi, vilken rolig dag! Är tänkt att jag ska åka och kolla på dansuppvisning sen med Malin och Maria. Vet dessvärre inte om det blir så eftersom pappa fyller 45 eller 46 idag. (?) Jag har faktiskt inte en aning om vilket av dom. :S Annars ikväll blir det nog bakis kväll med Jojo. Eller inte för mig, jag är ju inte bakis. ;) Men det är nog Jojo till 110%! ;)

but i'll wait for the day you will see
you can't say no to me

one more day is a life spent
that I would give anything
to be the one that tears of your wings

image75

/ Emma.

Fredag.

Heej! :) Sjukt trött nu! Skolan dödar mig. Menmen, matteprovet gick ialla fall ganska bra sen. Hoppas på det bästa!
Sen flöt skoldagen på. Rugby på gympan vilket jag känner av nu. Knäckte till knät när ett psyko hoppade på mig. Så nu är det svullet och lila. Alltså, den jäveln, största besservissen jag någonsin mött på! Efter skolan satt jag på Möhrners med mamma och Siv. Lovisa kom dit också ett tag! Njöt i vårsolen med pepsi och öl. (Dock inte för mig.) Men, det var grymt skönt i alla fall!
Blir nog chill kväll idag. Är så grovt trött så jag nog kommer somna om jag lägger mig ner i sängen. Ajaj. Kanske borde vara lite effektiv och plugga historia också? Eller, de kommer aldrig bli av!

Imorgon, kolla dans uppvisning med Malin och Maria! :) Funderar på lite effektiv shopping innan också! ;)





Födelsedags linnet gled på idag!

/ Emma.


Oboy, vilket vackert väder!

Puuh, har ägnat hela kvällen åt matte plugg. Slutkörd nu alltså. Kul med matte prov första lektionen! :) Plus cykla till skolan, aja, motion är great tidigt på morgonkvisten!

Slog mig att Linköping är ganska okej på våren och sommaren ändå. Staden är väl inte världens mest fartfyllda annars liksom. Men nu, Bosses, Trädgårdsföreningen och glassning i solen känns ganska okej just nu!

Wellwell, snart är skolan slut! Känns lite smått sjukt att inte gå med Malin nästa år. Nya klass, nya lärare och nya intryck ännu en gång. Kommer sakna våra sjuka lektioner och den där tryggheten hon ger mig verkligen massor! Men i sommar, då blir det i alla fall Gotland och att Malin och Karro kommer vara där samtidigt en hel vecka känns sjukt kul! Plus att det är Stockholmsveckan den veckan med alla snygga bratz och roligt folk! ;) Sen jobba, Stockholm och sånt där. Vore skapligt kul att åka iväg ett gäng någonstans. Hyra en stuga eller så! :D

Just det, fixade körkortstillstånd igår också. Herrejävlar, emma på vägen kommer bli farligt! Tanken på att kunna ha körkort om mindre än ett år är naaaaaaaajs! FJÄLLEN då alltså!



Neon tröjan håller i ännu!

/ Emma.




Emma härmapa.

Det känns ganska kul att vara wanna be modebloggare.
Köpte ett linne igår såhär är det! :)
Gillar ryggen på det skarpt! ;)



Puss.

Torsdag.

Heeej! Skolan var faktiskt lugn idag. Härlig dag! :) Kanske är det solen som gör det! Man blir faktiskt jädrigt glad nu när solen är här! Wow wow woow!
Stod och hade lite beslutsångest på H&M för ett par röda solglasögon. Jag och M testade igår mest för skojs skull. Men dom var fasen coola! Frågan är om man vågar använda dom?


Frågan är om dom är snygga eller inte?

image59/ Emma.

Make it drop.

Yes, har nog bestämt mig helt att jag färgar håret blont om en vecka! Kommer inte bli hel blond utan istället slinga hela håret i olika blonda färger som ger ett mer livfullt intryck! :) Fast jag är lite skraj. Frisören ska först avfärga hela håret, alltså så jag inte har någon färg alls. Sen slinga håret. Och den där avfärgningen kunde svida riktigt mycket! :O

image56---------->image57

Och såhär blond var jag förut, eller förut. Det var ganska länge sen. :P

Puss, Emma.

Onsdag.

image52

Nu är jag som alla modebloggare
Fast, det var gårdagens outfit!
/ Emma.

He´s breath taking.

Yeye. Dagen funkade ganska okej sen. Ibland är man ganska glad över att man är 17 år och mogen.  Man har väl sina stunder! ;) Dagen flöt på med för det mesta förhör av Företags Ekonomi. Fattade noll . :S Både svenskan och engelskan blev inställd. Och jag som inte sovit inatt på grund av att vi skulle haft redovisning! Menmen, de var ganska skönt! Det är en väldigt stor skillnad på gymnasiet och högstadiet. Att om en lärare är sjuk ställs lektionen in. Förut fick man alltid vikarier! Men, de är ganska skönt! Gick på stan efter school och hittade ett blommigt linne! :)
Kom nyss in från solen där jag glassat sen fem. Dessvärre pluggat historia och matte samtidigt. Men med musik, fruktsallad och strålande sol var de ganska okej ändå!
Resten av kvällen ska jag spendera framför min lovely mattebok. Yeeeeey! Sen kom bror hem nyss så umgås lite med han också! :)

Jag har inget att göra så gör en lista! :) ´

Filmer jag aldrig tröttnar på:

  • Rent. Underbar film med finaste rösterna!
  • Stomp The Yard. Sjukt cool film med riktigt coola dansare och snyggaste killarna!
  • American History X. Rörande film som man fastnar vid direkt.
  • Hipp Hipp. Det finns inte så mycket att säga. Ingenting gör mig gladare än tex, Tiffany och Kajjan.
  • Så som i himmelen. Rösterna, scenerna. Jag får aldrig nog!
  • Yrrol. I särklass med "Hipp Hipp." Varje scen får mig att tjuta av skratt!
  • Toy Story. Kalla mig töntig, men gud så söt film!


 

image51

 
Yummie!


Nu ska jag ta en walk till Donken för en värd MacFlurry! ;)

/ Emma.


They can never define.

Har data igen.. Låg kvar i sängen imorse och tänkte vara sjuk. Men fan, vi har svenska redovisning snart så jag var tvungen att gå. En svenska redovisning där jag inte ens vet vad jag ska säga. Kul också. Yeye, kul dag idag. Bra att jag är positiv och så. Äsch, de kommer.

The smile on your face let´s me know that you need me. 
There is a truth in you eyes saying you never leave me.


/ Emma.



Losing everything.

And it is breaking me down
Watching the world spin 'round
While my dreams fall down
Is anybody out there?
It is breaking my down
No more friends around
And my dreams fall down
Is anybody out there?

Jag har inte kraften att kasta mig själv över bäcken.

Hur kan du ens se något bra i mig när jag inte gör det själv.

/ ED.

Tisdag.

Yesyes, nu har jag varit ute och "sprungit". Mina ben var sega så gick istället powerwalk på hemvägen! Missade 10 minuter av Desperate Housewifes. :( Bästa programmet! Wellwell, fick dagens träning. Kan tillägga att jag cyklade dom 6 km till skolan med. 1,2 mil, yeeey! Men som sagt, lämnade ett "brev" till Malin. Jag lovar, nu tror hon nog jag är störd på riktigt! :P Kom på mig själv att tänka "tänk om det kommer en rattfyllerist" varje gång jag gick över vägen! Tankeställare as hell!
Min starka sida är kanske inte direkt att säga till mamma, pappa och brorsan tex hur värdelös jag vore utan dom! Jag lovar, skulle något hända dom skulle jag ta livet av mig direkt! Men såklart, vännerna är också viktiga!
Så, jag älskar er något sjukt mycket!

Pluggs imorgon och kanske ut till Landeryd och träna golf. :) We will see.

Förresten, ska kanske färga mitt hår blont igen nästa onsdag. Jag har beslutsångeeeest! Behöver verkligen folks åsikter här nu.:P




image50

From this till blont?
Vad säger ni?



/ E.D

Don´t Drink And Drive!

En lektion idag! Började med att träffa Jojo vid 12 för att käka glass på Bosses och steka i sommar solen! :) Sen upp till Folkunga och hämta Malls för att åka ner till "stadens diamant" för att se Don´t Drink And Drive" film. Den var ganska hemsk faktiskt.. Vissa sa endel rörande saker och de visades endel otäcka bilder. Man inte förneka att man fick sig en jädra tankeställare. Fattar inte hur en människa kan sätta sig i en bil onykter och sen köra? Man borde själva fatta riskerna, även fast man är berusad. Helt sinnessjukt! Det är en sak jag absolut lovat mig själv att aldrig göra. Aldrig köra eller åka med en onykter. Det kan gå så förbannat illa. Det kan lika gärna vara du eller jag som råkar illa ut!
Sen var de diskussion på Folkis om filmen sen slutade vi runt tio över tre. :) Gick då till Bosses igen, denna gång med Malin. Vafasen, marängsviischen är ju oemotståndlig och hey, jag är ung. Vem orkar bryr sig om vad man äter varje dag? Inte jag i alla fall.

Ska plugga lite matte nu sen ut och springa! Ska springa till Malin och lämna en sak! Om jag springer hela vägen blir det i alla fall en sträcka på 6 km. (Fram och tillbaka.) Puuuh, kan hon inte bo lite närmre ibland..:P

image48

image49

/ Emma.

Awooow.

Grovt trött nu! Ägnat nästan hela kvällen åt att plugga matte. Nästan kan väl vara lite halv sant.. Kunde väl pluggat lite mer kanske...
Aaae, jag vene. Inget sådär spännande att skriva idag.
Imorgon "börjar" jag 13.00 på Katedral med "Don´t Drink And Drive" film. Den ska tydligen vara ganska hemsk..:/
Innan dess blir det glass på Bosses med Jojo! Och efter school plugg och ut och springa. Yee, springa var det ja..

image47

/ Emma.

Wuuhooo!

Seeeegis dag idag! Varit ganska tråkigt. Dock väldigt varmt vilket har varit ganska underbart!
Lycka gånger tusen när jag kommer hem och ser att jag fått svar från Resturang Gumbalde på Gotland att jag fått sommarjobb där!! :D Så den här sommaren kanske inte blir värdelös ändå. Kanske inte en sommar där jag sitter inne i fem veckor och dör av uttråkad på Gotland. Kommer jobba med kioskarbete och servering! Och även hjälpa till med servering på middagar på kvällar osv. Yeeeeeeeeeey! :D

image46


/ Emma.

Depp opepp.

Jag behöver någon som behöver mig.

image45

Ursäkta mina tråkiga bilder + inlägg.
Men jag har en sjukt dålig dag idag.
Nya positiva tankar imorgon!

/ E.D

Dare, dare..

Blev Landeryd och träna golf con Malin idag! Jag lovar, vi är golfens framtid! Träning varje vecka är det sagt!
Yee, right att vi gör det också? ;)
Veckan ser lite halv jobbig ut. Matte prov på fredag som måste gå bra! Sen Historia Semenarium och Italienska arbete inlämnat..:/ Jävla Folkunga! Hatar det verkligen just nu. Puuh, två månader kvar.. Sen är det frid och fröjd.
Plus att man är ledig onsdag, torsdag, fredag nästa vecka. Och veckan efter det är jag ledig tisdag, onsdag, torsdag, fredag eftersom jag drar till Paris! Kanske borde sluta klaga och bli lite mer postivit från och med nu...
Ye, min starka sida är inte att hålla vad jag lovar. Tex är jag taskig mot M. Misshandel varje dag. Förlåååt!
Men jag är sämst på att kramas, jag vågar helt enkelt inte..:P


image44



/ Emma.

Lördag kväll.

Nice nice kväll igår. Min familj + Marias familj var på middag hos Agné. Vi tog det mest lugnt. Busringde till 08:or vilket var ganska komiskt. :P "Skojar du med mig eller har du bara så tjocka fingrar så du trycker på helt fel knappar?" Alltså, kaxig stockholmare där. Annars aaa, vi spelade omotiverad pingis, var ute och såg Stomp The Yard. Jag vill också kunna dansa så! Alla är ju ganska sjukt snygga också! Sen åkte la familja hem runt halv 3. :O Och just de, vi övade på Douglas med! Shit, jag är sjukt glad! Klappade honom, gick på toa utan att veta vart han var, stod och kollade på honom en meter ifrån och satt i samma rum när han sov! Det är verkligen framsteg för att vara mig! Tror faktiskt det kan bli som med Tonja bara jag får öva lite till! Det vore verkligen skönt!

(Förlåt för jag tappade humöret ett tag och var tråkigast. Jag känner mig taskig.)

Kanske ut till Landeryd och spela golf med Jojo och Malin snart! Måste bara tjata lite på Malin! :)

image41

image42

/ Emma.

Don´t care.

Just sick of all the talk.
Se mig som förut, för nu betyder allting noll.
Du kan sluta spela nu, jag ser igenom allting.
Jag är på gränsen till att gå från något som inte ser mig längre.
Ge mig åtminstonde ett tecken.

image40

Aviiis..

Jag skulle nog kunna dö för att se ut som henne!
Seriöst, jag vill med vara så snygg!

image38

image39

Poppin.

Fredag kväll som slutade med att jag satt barnvakt. Grannen kom förbi vid halv sex och bad mig sitta under tiden hon var på hockey. Well, jag behövde ju pengarna så visst. Det var ganska kul faktiskt. Insåg ganska fort att jag kommer skämma bort mina barn när jag blir vuxen. Det är ju såå svårt att säga nej åt sötaste ungen på 1 ½ år som vill ha glass och godis. :P Äsch, han höll sig glad i alla fall! Och mysigast var han när jag försökte få honom att sova. Låtsades sova och sprang efter mig så fort jag gick ut från rummet. :) Åkte till Karro vid tio för att se hockeyn med Karro, Natalie, Malin, Emma, Malin och Lovisa. Och ännu en gång förlorar LHC.. Snacka om att snubbla på mållinjen! :/ Well well, åkte hemåt sen vid 12. Niice kväll!


Always about you two. Better get used to it.

image37


/ E.

Heelg!

Slutade nio idag! Det var inte alls sådär jätte jobbigt att göra det faktiskt! :) Stan med mamma efter. Gick på stan i fyra timmar efter ett linne! Kom tillslut hem med två från H&M! 

Ska sätta mig och plugga historia nu! Gör jag inte de måste jag städa.:S
Ikväll blir det käka + hockey hos Karro med några.

image36

/ E.

Feeling..

Fan, femte jävla gången jag skriver ett inlägg som försvinner. Nu är jag så jävla lack alltså! Åååååååh, jag hade slitit med det där inlägget.

Allting är opeppt nu. Förvirrning gånger tusen i min skalle. Gillar inte den där känslan av att inte veta vart man har personer. Det där med känslor är inte heller sådär great. Jag är nog sämst i världen på att behärska mig. Och nu vill jag inte klanta mig. Eller, det finns nog ingenting att klanta sig i överhuvudtaget. Jag vill inte inbilla mig för mycket..Lätt att man blir grymt besviken i slutändan då! Kanske egentligen borde sluta tänka helt enkelt. 
Ibland behöver man kanske bara känna sig omtyckt av någon. Eller bara få höra att man betyder riktigt mycket skulle lyfta upp mig totalt. För mig skulle det göra en hel del nu. För just nu är det liksom inget positivt.

Ledsen för min klagosång.

/ E.


In the club with Tommy Lee and Paris Hilton.

Amen back again! Folk som ens läser min lite halvt meningslösa blogg kan ju alltid kommentera med sitt namn.;)
Annars kollat Kentys träning nu. Sån förbannad beslutsångest om hur jag ska göra..:/ Visserligen har vi uppehåll i innebandyn i 4 veckor nu men sen drar det igång med tränignar fyra gånger i veckan. Och om jag börjar i fotboll blir det väl träning ja, varenda dag. Fast i och för sig. Jag har inte mycket till liv ändå? Eller ialla fall enligt vissa. Dator, tv var det va? Kuuul att höra!
Imorgon är det helg! Det blir niice. :) För någon slags hockey kväll imorgon sen middag med familjen hos Malin på lördag! Och ska passa på att gymma, kanske kanske spela golf med J, plugga och sola! Yeye, hälften av det kommer bli gjort känner jag...


/ E,


Cookii friisch.

Nu är ett till Nationella gjort. Jag vet inte, men det gick nog inte så bra..:S Sen blev lektion efter lektion framflyttad eller inställd vilket ledde till att vi slutade 11! Helt nöjd med det. Blev stan där efter. Ovanliigt! Det är fasen jobbigt att gå i skolan inne i stan. Man fastnar alltid på stan när skolan är slut! Gick ett tag till Steves där M, satt och pluggade! :) Sen vidare till Maxi med mutti. Det är bra att vara med och handla ibland! Då kan man tillexempel köpa barn yougurtar som heter "Kiddius Busgott". Jag vet precis vem som kommer garva mest åt min töntighet nu! :P

Nu ska jag åka och kolla Kentys träning!

Kan tillägga att min kommentar till Ronja på träningen igår var ganska rolig. "Ronja, om inte du skulle se så bra ut skulle man kunna tro du var cp." Haha. :D Det är humor det!

image35



Pussiis!

Got me in the water so deep.

Surt, ännu ett långt inlägg som bara försvann. Har tränat nu i alla fall! Det gick ganska okej. Känns bra inför säsongen med nya spelare osv. Innan träningen kollade jag Kentys träning. Ska kolla imorgon med sen försöka bestämma mig om jag ska börja igen eller inte! Jag saknar det grovt märkte jag när jag kollade!

Inhandlade ett par skor idag. 49:-! Det kallar jag fynd! Sen köpte jag Britney Spears nya parfym! "Lönen" sen i helgen är redan slut...

image34

Dagens köp!

Imorgon är det Nationella Writing i Engelska direkt på morgonen. Nervööst!


/ Emma.

It´s No Air

Och vad är egentligen skillnaden mellan kärlek och vänskap?
Den där pirrande känslan.
Förvirrande men ibland smälter jag lite.


image33

Panssisaar...

Måste skriva min frustation över alla förbannat tjuriga pensionärer! Eller kanske inte alla med massor är dom! Seriöst, vad är deras jävla problem? ALLTID när man ska gå på bussen ska dom knuffas och ge tjuriga blickar just för att dom ska komma först i kön. Och ALLTID kollar dom på en som man är någon hemsk tonåring som ska snatta eller slå dom när som helst. Aaae men, dom är lite väl tjuriga bara. Speciellt det där med bussen stör mig en hel del! Och när jag ändå är inne på buss frågan så stör jag mig på när folk lägger väskan på stolen bredvid? Jag menar då när bussen är full alltså. Så får man stå i bussen bara för dom vägrar lägga ner väskan även fast man stirrar på den.
Jepp, nu har min arghet taggat ner sig.


image30

School!

Yeee, sitter i skolan och har data nu. Någon power ponit shota heitii. Fast det är ganska okej ändå. :)
Sluta tjugo i ett idag. Sen kolla Kentys träning sen ha första träningen med FC / KFUM. Nervööööst!

image29

Förresten Eminems låt When I´m gone är ganska fin den!

/ Emma.

Loooove.<3

Malin Agné och Emma Daging.

sex skillnader mellan dig och mig

målinriktad vs slappis
mode intresserad vs inte en susning om mode.
gulligast vs inte gullig.
Douglas lover vs Douglas rädd.
ekonomisk  vs slösare.
träningsnarkoman vs tränar när jag behöver.

fem likheter

skrattar åt exakt samma saker!
Båda lyssnar på Rn&B.
Båda knarkar tuggummi.
Båda somnar av att bli kliad på ryggen.
Båda älskar MacDflurry med Daim och choklassås. (haha.)


vad hade Malin valt?

solsemester eller vintersemester? Blir lätt neger men samtidigt grym på skidor. Men ändå, just nu solsemester!
öl eller cider? cider, utan tvekan!
alkolist eller knarkare? Alkolist, javisst!
leggins eller jeans? Mest jeans men ofta leggings också!
myskväll eller fest? Allra helst fest. Men hon är mysmongo med faktiskt.

fem frågor om er

hur träffades ni första gången?
I sjuan. Eller då pratade vi inte. Så det räknas nog som nian snarare!

hur många år har ni varit bästa vänner?
Njaa, knappt ett år. :O

vad är ert starkaste minne tillsammans?
Oj, det finns en hel del. Alla promenader, Halmstad, promenaden i somras, taxi resan från ljungsbro osv.

vad brukar ni göra?
Se film, prata, skratta, gå på misslyckade fester bland annat.

är ni vänner om tio år?
Jag vill aldrig vara utan henne.<3


Kan ändå skriva av mig lite om bruden. Jag kan utan att ens behöva fundera säga att hon är den finaste människa jag någonsin träffat! Seriöst, det finns ingen så bra! Lyssnar alltid, ställer upp till 110 & och allting! Okej, vi har känt varandra sådär riktigt bra i typ, vad är det 1 år nu? Men ingen har någonsin ställt upp så mycket för mig! Jag vet inte hur många gånger hon gjort mig glad när jag varit sur eller ledsen. Hon är nog den enda vännen jag verkligen skulle kunna offra min värld för! Du är min bästa vän. Lämna mig aldrig! Jag älskar dig till tusen!

(Förresten, jag saknar när du kröp upp sådär sött.) ;)

image28

lycka
lycka
lycka
lycka

Tonight.

Värt med innebandy möte hela kvällen. Kom inte fram till så mycket. Träna fyra gånger i veckan och slås ihop med KFUM och börja heta FC KFUM Linköping (?) Yeee, snyggt. Vet inte hur det ska funka med 50 pers inom ett damlag. Yeye, det löser sig. Känner peppen inför att kanske börja i fotboll igen! Då kan man lugnt säga att jag och frugan, Malin kommer ses 24/7. :O Menmen, vi får se lite efter imorgon!

Måste tillägga att jag och Malin gick till bosses IGEN efter skolan. Värt att lägga ner 70 spänn på glass! :D
Men Marängswiisch, jag lovar. Jag kommer drömma om Bosses glass inatt!


(Tidsfördriv innan Desperete Housewifes)

hur tidigt stiger du upp? Halv 7
vilka hatar du? måste nog säga fjortis skabben.
när va du riktigt full senast? Oj, riktigt riktigt var nog nollningen / festen på lovet.
vem är sötast just nu? Lalala...
vad ska du göra på fredag? Myskväll eller vad det var.
blir du ofta kär? Inte kär,.


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU...
gråtit? Yes.
saknat ngn? Preciis.
skrikit? Japp.
skrattat? Klart!
pussat ngn? Niix.
hållit i handen? Aaae, inte det heller.
kramat ngn? Ja!
haft sex? Nepps.

du har varit uppe i eifeltornet? Nej, men om 2 veckor har jag! :)
du har en hemlighet som ingen vet? I have.
du tycker om barn? Dom är sötisar.

image27

Stenhård minnen!


/ Emma.

And don´t let everything go.

Sitter i skolan just nu. Lagom tråkigt. Väntar på Historia och Samhäll. Två lektioner men slutar ändå klockan 4.. :/ Seeegt! Tog en värd glass på Bosses med Malin på håltimmen förut! :) Marängswiisch och blåbär! Mjaaao så gott! Kan inte riktigt beskriva hur mycket den bruden betyder för mig! Jag har faktiskt tur som har henne. Vet riktigt vart jag skulle stå nu om det inte vore för henne! Bäst är ordet i alla fall! Sen var Malins håltimme slut och hon skulle upp och ha estetiskt val. Så jag gick och träffade Jojo! :) Blev en lunch på la stada! Me gusta mucho!


Kan göra lite reklam för en snart mycket väl känd mode blogg. ;). www.malinagne.blogg.se 
Jag diggar den stenhårt i alla fall! :)

Historia väntar!

/ Emma

Bluhäää!

image26
Vad gör LHC? Va va va? 5-1 till jävla HV71?!
Jag börjar bli grymt tveksam om dom tar hem det i år..
Min besvikelse är enorm.

Sen kan jag tillägga att mitt jävla hat mot äckel huvet som mördade hon Engla är sjukt stor.
Hur fan kan man ens få för sig att mörda en 10-åring?
Och sen ha mördat en annan åtta år tidigare + våldtäckter, misshandel osv.
En sån jävla människa förtjänar bara ett jävla nackskott alltså.
Han ska inte ens få en andra chans efter ha avtjänat sitt fängelse staff.

Nackskott dirr!

/ Emma.


Let´s get ready!

Ingen idé att jag drar någon ursäkt för jag inte skrivit. Jag har faktiskt inte haft lust helt enkelt. :) Eftersom jag inte skrivit sen i tisdags kommer det bli en summering. Och den kommer bli lång. Too bad!
I onsdags träffade jag Jojo efter skolan! Tanken var en premiär på Bosses men vädret höll inte. Så det blev en lång och pratsam fika på Chocolat! Sen gick vi på stan och letade studens slips! Killen blir stor och tar studenten i sommar. Inte alls avundssjuk på han, nejnej.. I torsdag for la familja till mormor och Gotland! Så jag blev helt enkelt ensam hela helgen. Malin ringde senare på kvällen och frågade om jag ville hänka till simhallen för att simma och bubbla och det säger man inte nej till! Sen gick de där med att sova ensam lite sisådär. Malin fick dessvärre lida för det med lite telefonsamtal. :) Fredag blev det tillslut att lite 9H folk kom hit. Innan dess bjöd jag min fruga, Malin på otrolig tre rätters!
Förrätt: Rostat bröd med skagenröra och riven lime över.
Huvudrätt: Potatishalvor med rosmarin och vitlök och till det lövbiff och beanisessås.
Efterrätt: Vanlij glass med frukt coctail och hackad Daim över.
Jag tror hon gillade det starkt! :) Senare framåt kvällen kom tillslut Dennis, Erik, Natalie, Emmelie, Lisen, Daniel, Maria, Martin, Adrian, Karin och Kajsa hit! (hoppas jag inte glömt någon.) Blev allmänt chill med massor prat, musik, kortspel och lite häng framför hockeyn! Kvällen var grymt rolig! Dessvärre slutade den ganska tidigt pga en liten incident men det spelade inte så stor roll eftersom det var så sjukt roligt innan dess! Alla åkte hem runt 12 och då kollade jag, Malin och Maria lite på tv. Sen följde vi Maria hemåt runt halv två. Sen åt jag och Malin värdaste kebab pizzan hemma hos mig. Sen somnade vi runt fyra. På lördag var det dags för dömning av små barn. Tjänade cirka 400:- på fem timmar. Hel nice det! På kvällen hade jag lite smått panik över att sova ensam igen.. Men räddaren i nöden, Malin sa att jag kunde sova där! Awiii. Cyklade dit runt 11. Då kollade vi på "En officer och en gentleman" men somnade sjukt tidigt för att vara oss.
Söndag bestod av allmänt slapphet osv. Fast på kvällen blev det Bosses + Steves med Dennis, Malin, Erik och Natalie! Det var ganska gött det! Helgen var i alla fall hel nice! Sjukt roligt att träffa alla igen!

School idag igen. Inte alls sådär askul faktiskt. Efter skolan blev det stan con parvel. Hittade en jack tröja på Gina Tricot. Vet inte alls om jag ska behålla den.. beslutsångest!

Förresten, jag tror ingen läser min blogg? Den är ganska jätte tråkig faktiskt! :)

image25


 


/ Emma.

Dagens ilands problem!

image21

Skrev ett galet långt inlägg som försvann! Min frustation är hög!
Jag skriver om allt senare.
Kan tillägga att helgen har varit bäst!

/ Emma

Missmiss!

image20

Dom här saknar jag så fruktansvärt mycket!
9H! <3

Sometimes I just miss...

Back for an uppdatering. Blir kortis idag. Dels för det inte hänt ett skit och dels för att jag måste plugga vidare.
Jamen, skolan var typ sjukt tråkig idag? Herrejävlar vad segt det gick! Däremot gjorde Sofia italienskan liite rolig. Den brukar ju vara som ett sömnpiller men hon gjorde mig klarvaken faktiskt! Haha, fick fly ut från klassrummet för att våran lärare inte skulle komma på att vi skulle göra våran dialog idag! Asbra att vi inte ens skrivit den än. :)
Har annars varit totalt slut idag. Slummrade till på både svenskan och samhällen. Och vissa saker gör en bara ännu tröttare.. Min energi försvann totalt ett tag.

Annars saknar jag alla gamla vänner just nu! Nanna, Anna, Siri, Martina, Henrietta och det gänget!
Det händer liksom ingenting nytt just nu! Tiderna med dom var verkligen underbara! Middagarna, kvällarna, grillningarna. Fasen, jag saknar det massor!
Och jag saknar vänskapen med M. i somras. Då var den liksom totalt ny! Och jag har nog aldrig mått så bra!
Alla promenader i somras. Dom är ju liksom, ja, totalt oförglömliga!
Okejvisst, vi ses varenda dag. Och umgås typ varje helg! Men den vänskapen som vi hade i början, jag skulle nog inte ha något emot den just nu! Det var nytt, spännande och sjukt roligt! Vi gick i samma klass i två år utan att prata och när vi väl började prata och umgås så fick du mig att må så jävla bra! Du lyfte verkligen upp mig! Jag saknade dig jämnt och jag behövde träffa dig, varje dag. Okej, jag upptäcker fortfarande nya sidor hos dig varje dag. Det är nog ingen idé att sitta och babbla massa strunt här. Dels för hon inte läser min blogg, (tror jag.) och dels för att det verkligen inte går att beskriva våran vänskap som vi hade i somras! Fast, den vi har nu är med underbar!
Någon gång behöver man vara ifrån varandra. Olika klasser i tvåan gör nog susen!
Vill aldrig mista dig. Du är allt, det vet du!

Back to plugget.

image18

Humor om något!

http://www.youtube.com/watch?v=bv3brUarhHs

Heartbeat.

Jag måste nästan berätta om min och Malins misslyckade kväll igår. Den var....sjuk! Började med att jag åkte till Malin. När jag kommit dit gick vi direkt till bussen. Eller vi sprang mer. Sen aa, åkte vi bussen till resecentrum där vi fick vänta på Ljungsbro bussen i en halvtimme. Sen kom vi till landet och gick mot festen med cirka 20 pers till. Kom dit och killen som hade festen vägrade verkligen släppa in oss. Så jag och Malin gick till en annan fest vi var bjudna på. Fast innan dess var vi tvugna att ta oss genom en skog, över en bro och gå vid vattnet. Lite lagom läskigt också! Kom till festen i alla fall, den var seg så vi började gå tillbaka. Bestämde oss för att vi fortfarande kunde rädda kvällen så vi ringde efter en taxi! Vuxen poäng, chiiica chiing! Taxin kom efter och tag och vi började fasen garva direkt när vi satte oss i den. Det var inte ens kul men paniken i Malins ögon när taxametern tickade hela tiden var så rolig. Och när taxametern stannat vid Malin stod den på 414:- Liite träligt men va fasen, vi orkade inte vänta på nästa buss! Började hur trötta som helst laga plättar. Och dom plättarna + grädde + hallonsylt + mjölk var så passande! Har aldrig uppskattat mat så mycket som då. :P Klockan var typ tio över 12 och vi var helt slut så vi gick och la oss och lyssnade och sjöng musik i Malins säng sen somnade redan runt 1. Brukar sluta med att vi somnar runt fyra annars.:P 414:- spänn på taxi slutade allting med i alla fall. Men, vi levde lyxlivet!

Släktkalas för mig, David, Jakob och Johannes idag! Fick pengar osv. Och min syssling Edvin är för söt!

Aaae, ska sova! :)


image16

/ Emma.

 

Grattiiis! <3

Idag fyller också härligaste Nanna 17 år! Finns nog ingen omtänksammare person!
Och det finns nog heller ingen som sjunger finare än vad hon gör! Gåshud varje gång.
Ha bästa födelsedagen, gumman! <3

image15

Woke up this morning,

Heelg! Så underbart skönt alltså! Det finns nog inget skönare än helgen faktiskt. Gårdagen spenderades hemma. Det var faktiskt riktigt uppvilande. Pappa och jag åkte och käkade ute sen hem och bara kolla på tv. Favorit programmet "Så ska det låta" var ju! Det är ju värsta kärring programmet men fasen var kul det är!
Tvungen att städa hela förbannade huset idag. Och jag fick bevis, jag suger på att städa. Fick göra om allting eftersom jag missat varenda dammtuss. Kul också. Men moppe nörden kom och underhöll mig ett tag!
Har nyss stressat som en jävla iddi för att hinna med en buss till Ljungsbro men sen bestämde vi att ta en senare buss. Så ikväll blir det fest ute på vischan med Malin, Danni osv. Niiice. Sen sov hos Malin!

Släktkalas igår. Peppt också. Yee, right. Fetto Edvin kommer i alla fall. Sötungen!

image13

Sötaste sysslingen, Edvin!

/ Emma.

Bounce up and down.

Alla kända modebloggare lägger alltid upp outfit bilder. Well, let´s face it, jag är inte känd men dagens outfit kommer ändå!


image12

I need you boo!

Amen tjeniis! För er som undrar så var jag hos käftis igår. (Tandläkaren.) Kollade bara hål och sånt där. Kunde inte låta bli att fråga om de gick och göra något åt min framtand som sitter framför den andra. (Typ 1 mm framför men de stör mig.) Och hon sa nej. Eller tandställning var de för lite för men om kanske två månader skulle jag komma tillbaka så ska dom slipa bort det! :D Awiiii! Sen åkte jag och fick lite pengar till Paris av F&F. Resten av kvällen vet jag inte vad jag gjorde... jag borde pluggat mycket mer i alla fall! :/

Idag, helt okej skoldag faktiskt. Såg Pianisten på historian som handlar om Andra Världskriget. Grovt sorglig var den! Till och med så pöjkarna i klassen såg lite skärrade ut. ;) Sen efter school gick jag och klippte mig. Bara toppade men ändå skönt! Finns ju inget bättre än när någon håller på med håret.:O Och nu ska jag väl plugga. Borde börjat för länge sen men 532 svenska ord tills imorgon är tufft.. Prov på de är de ju imorgon. Yeeeey liksom!

Annars är det helg snart! SKÖNT! Blir antagligen fest med Malin på fredag sen släktkalas på söndag!

Men nu plugg innan träningen!


image10


Over and out!


 


Keep dreamning and feeling.

Tränat nu. Det gick inte direkt great alltså! Kan skylla på att Carro och Ronja inte var där. Då blir det lätt tråkigt vilket lider till sämst spel.:P Kan vi skylla på i alla fall..Fick också reda på att cupen som skulle ha varit näst nästa helg blivit inställd. Istället blir det att döma små barn. 75:- per match. Och man dömer sex matcher så det blir alltså 450:- för några timmars dömmande. Klirr i kassan!

Annars har jag kommit på hur grymt svårt det är att säga till någon man verkligen tycker om hur mycket den betyder! Att ens säga "jag älskar dig" är ju verkligen jätte jobbigt att säga "live". Jag menar, msn och sms gills ju knappt. Dom enda jag sagt  "jag älskar dig" till live och verkligen menat de är nog mamma, pappa, morfar (även fast det var på hans begravning) men ändå och till Malin! Liksom, bara att få höra de gör ju en så jävla glad! Så varför inte säga det oftare? Aaae, jag ska bättra mig starkt på den fronten!

Imorgon är det school + tandläkaren..:/

image9

/ Emma.

Våååååår!

Skriva varje dag var de sagt? yeee, right emma. Jag har redan misslyckats. Men kan helt ärligt säga att jag inte haft tid / ork eller lust att skriva faktiskt. Det som hänt sen jag senast skrev är bland annat att världens bästa Malin har kommit hem! Var mycket uppiggande att vakna på söndag morgon och se att man har ett sms från Malin där det står: "Jag är i Sverige nu, tjalalalala." Snacka om att jag blev gladast! Bruden hade ju befunnit sig i Italien bland backarna ett tag. Åkte på eftermiddagen och solade på mammas jobb. Blev en halvtimme vilket kanske inte var great. Lite skållad råtta över det hela några timmar senare.. ajaj. Sen på kvällen blev det fika inne i stan med Malin, Maria och Karro! Blev lite överglad av det faktiskt.

Igår var de bara att jobba skolan igen. Fast helt ärligt så var det inte sådär jätte jobbigt att gå dit. Efter school var det bara att plugga , plugga, plugga. Läsa världens sämsta engelska bok och 530 svenska ord. Lagom kul också. Gav vid åtta upp med pluggandet och stack hem till Jojo och lämnade cykeln jag lånat och pratade allmänt om hur gött han hade haft det på Teneriffa! Inte alls avundssjuk heller... Orkade inte åka hem och ta tag i pluggandet utan gick istället efter det hem till Malin. Blev att hon följde mig en bit hem. Men hon orkade nog inte heller plugga så vi satte oss vid en rondell och pratade i runt en timme. Det var förbannat kallt men grymt skönt att man kan prata om nästan , nästan allt med henne! Det uppskattas verkligen!

Idag var det första april. Blev i alla fall totalt avlurad av våran historia lärare om att vi skulle ha läxförhör. Skapligt skraja blev vi! Och sen lyckades jag lura mamma om att jag ramlat och slagit mig på knä och börjat blöda. Haha, hon bara rusade ner för trappen. Höhö!

Men nu är de träning på G! :D
image7


Kramis bilden!

/ Emma.




RSS 2.0